Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij speelt hier op basis van een onkostenvergoeding’

Laatste update:

Wout Brama zat maanden zonder club, maar besloot donderdag te tekenen bij PEC Zwolle. Hij noemde het een mooie kans om weer wedstrijdritme op te doen en zich te laten zien bij een club die hem goed past. Trainer Ron Jans is erg blij met Brama’s aanwezigheid en laat zaterdag weten dat er in januari gekeken wordt naar de samenwerking tot dan toe.

/

Jans geeft aan dat de 28-jarige Brama niet vanwege de financiën koos voor PEC. Als het hem om het geld was gegaan, had de middenvelder wel aan de slag gekund bij Huddersfield Town in Engeland. “Hij speelt hier eigenlijk op basis van een onkostenvergoeding. Dus hij investeert nu puur in voetbal. Dat vind ik heel mooi en het past helemaal bij hem”, aldus Jans in De Telegraaf.

“Tot januari, want daarna bekijken we of hij verder gaat bij ons of bij een andere club”, legt de trainer van de Zwollenaren uit. Mocht Brama in de smaak vallen, dan ligt er een contract tot medio 2016 voor hem klaar in het IJsseldeltastadion. Brama speelde liefst 231 wedstrijden in de Eredivisie en kwam tevens uit in de Champions League. Brama werd landskampioen met Twente en zijn laatste duel dateert alweer van ruim vijf maanden geleden, op 27 april.

Denk jij dat Wout Brama het goed gaat doen bij PEC Zwolle?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Brama is en blijft een clubheld, een speler met het echte club gevoel en zeker een echte tukker. Brama gokte op een mooi buitenlands avontuur, dat zat er helaas nog niet in. Maar ik weet zeker dat als hij het dit jaar goed doet bij PEC dat hij een mooie stap naar bijvoorbeeld Duitsland kan maken.

Wout heel veel succes bij PEC een mooie club voor jou en een mooi speler voor Pec!

Goede zet van Zwolle en Brabant. Dit zegt toch wel iets over de weg die Zwolle wil gaan varen. Met rienstra brama drost hebben ze een heel sterk middenveld. Kunnen weleens het nieuwe Heerenveen gaan worden.

18 oktober 2014 om 10:29

Hopelijk gaat dat kunstgras er dan wel uit.

18 oktober 2014 om 11:41

Hmm,over smaak valt niet te twisten,persoonlijk vindt ik echt gras ook sfeervoller en prettiger spelen.
Kunstgras heeft natuurlijk als voordeel dat je vrij nauwkeurig weet hoe de bal reageert,en het gaat niet snel stuk.
Trouwens Eagles en PEC zijn clubs uit Salland.
FCT en Heracles zijn twentse clubs.
Vergelijkbaar: Sparta rotterdam = Zuidholland en Nac/breda=brabant.
Is in km ook redelijk kort bij Rotterdam.
Maar het maakt niets uit.
Ik ben FCT fan,maar donderdag avond ben ik ook voor feyenoord( E.l.)
Fijn weekend nog.

Wout is zeker wel een tukker. Wou gewoon een keer naar het buitenland, die kans kwam alleen niet. Heeft 3 aanbiedingen van twente afgewezen dus drm dat hij niet meer terug kon komen omdat twente mokotjo haalde. Wout succes.

18 oktober 2014 om 09:53

Twente6. Wel beetje frappant dat ze Brama niet nog 1 laatste keer hebben gevraagd op het moment dat Engelaar werd gehaald. Toen was voor Brama namelijk al duidelijk dat buitenland niet ging lukken en had hij waarschijnlijk wel toegehapt. Was een betere optie geweest dan Engelaar. Maar dat zal wel iets met eergevoel te maken hebben gehad.

18 oktober 2014 om 10:18

Als je iemand 3x vraagt ..

18 oktober 2014 om 10:28

Blackwhitarmy. Wat zeg ik nou? Niet op het moment dat Engelaar werd gehaald. Brama wilde naar buitenland, vandaar dat hij het 3x afwees. Gaat uiteindelijk niet door en daar kwam hij ook wel achter rond het moment dat Twente Engelaar haalde. Snap dat ze hun trots hebben bij Twente. Maar Brama had nog wel een stuk meer kunnen toevoegen dan Engelaar.

18 oktober 2014 om 10:40

Inke ben het helemaal met je eens. Daarnaast vind ik persoonlijk Brama ook nog een betere/belangrijker dan ern Mokotjo en al helemaal dan een ebecilio.

18 oktober 2014 om 10:57

Brama beter dan Ebecilio? Haha, Ebecilio is een groot talent, een type Fer. Vooral dit seizoen speelt Ebecilio erg sterk...
Ik ben het er wel mee eens dat ik veel liever Brama zie, dan Engelaar.

18 oktober 2014 om 11:01

Iemand die al zijn hele carriere voor Twente uitkomt... Kan je als club ook reëel zijn en hem de kans gunnen op een buitenlands avontuur. Gun hem dan nog 1 kans maar dan achter Mokotjo 2e keus

Is er dan wel een tijd uit geweest met een eigenaardige voetblessure, maar ik denk dat Brama meer kan toevoegen dan Engelaar.

18 oktober 2014 om 11:04

Ebecilio is inderdaad een groot talent. Ik heb liever spelers er staan die dit seizoen al goed zijn dan over een paar jaar. Twente heeft een veelte jonge selectie! Dan kan je een leider als Brama goed gebruiken en daarnaast heel erg belangrijk voor de controle op het middenveld. Schreuder speelt clean shit voetbal dan heb je meer aan Brama dan een Ebecilio die elke wedstrijd nog een grote persoonlijke fout maakt omdat hij nog een talent is.

18 oktober 2014 om 11:23

Brama wil graag spelen. Bij Twente zou hij op de bank belanden zodat hij zich nergens meer kan bewijzen. Zwolle is voor sake partijen een logische stap.

18 oktober 2014 om 18:41

ja klopt, heb je gelijk in. Maar denk dat twente het ook wel goed vond op dat moment, omdat brama al 3 keer een aanbieding had afgeslagen.

18 oktober 2014 om 12:05

Nee jullie allemaal vertellen het verkeerd, lees het stuk in de vi. Daar staat het prima beschreven. Ze konden Brama niet meer aantrekken door het aantrekken van Ziyech en Mokotjo. Daarom is hij niet aangetrokken.

18 oktober 2014 om 13:30

Bij Twente hadden ze ook best een onkostenvergoeding kunnen betalen hoor Engelaar is er nu toch ook?

18 oktober 2014 om 17:11

Twente heeft juist Mokotjo gehaald nadat Brama drie keer nee had gezegd .
Brama kon contract krijgen en mocht zelf de duur invullen , hij zei zelf dat hij geen misbruik wilde maken dat was netjes van hem
Maar op een gegeven moment moet Twente ook verder kan geen twee jaar blijven wachten he

18 oktober 2014 om 18:42

mokotjo is aangetrokken nadat brama al aanbiedingen had afgeslagen

Goed van Pec. Mooie aanvulling op de selectie van dit toch al sterke Pec.

Ben benieuwd vindt Rienstra toch heel erg verdienstelijk doen, is daarnaast ook wat completer dan Brama. Maar met zijn ervaring moet hij zeker wat kunnen betekenen voor Zwolle.

Op basis van onkostenvergoeding. Hahaha. Een speler die beter is dan mokotjo en ebecilio die elke dag meetrainde kan noet zo'n contractje krijgen en we contracteren wel Schreuders vriendje voor 50k. Wat een waardeloos transferbeleid voert die Schreuder. Kunnen we vanavond weer mooi kijken hoe Ebecilio zijn man laat lopen.

18 oktober 2014 om 10:55

Brama moet wel haast een schandalig slechte zaakwaarnemer hebben, die dacht wel even Woutje de grens over te brengen. Tot 3 maal toe een aanbieding van Twente afwijzen en dan nu voor een armoedig contractje daar Zwolle. Daarnaast is Wout "balletje breed "brama natuurlijk nnever nooit beter dan Mokotjo .

18 oktober 2014 om 15:15

Wout "balletje breed" Brama? Grappig, die bijnaam had Rienstra volgens de Heracles supporters ook toen ie naar Zwolle kwam. Heb ik nog weinig van gemerkt
Ben het overigens wel met je eens dat Mokotjo beter is dan Brama

18 oktober 2014 om 11:25

Hou toch is op joh, met je beter dan Mokotjo. Als je niet ziet dat Mokotjo 2 klassen beter is dan Brama mankeert er wat aan je ogen. Desalniettemin ben ik erg blij met Brama

18 oktober 2014 om 11:39

Ga even ergens anders lopen janken joh. En brama beter dan mokotjo? Haha ik lach me de ballen uit de broek

Twente links laten liggen omdat je hogerop wil / meer wil verdienen en dan uiteindelijk bij Zwolle voor een onkostenvergoeding gaan voetballen. Ik zou eens een hartig woordje met mijn zaakwaarnemer gaan praten, want blijkbaar dat die Brama bij een mooie club onder te kunnen brengen.

18 oktober 2014 om 11:28

Brama is een liefhebber van het spel. Dat betekent dat: 1) je wekelijks wilt spelen, 2) je op niveau wilt spelen en 3) het sportieve voor het geld gaat. Ik vind dit een goede stap van hem. Er was weinig animo omdat zijn fitheid na een jaar van blessures in twijfel werd getrokken. Bij Twente is er geen plaats na het aantrekken van Mokotjo, en bij Zwolle maakt hij grote kans op veel speeltijd.

18 oktober 2014 om 13:05

Hij wou eens wat anders, maar de belangstelling uit het buitenland viel tegen en nu probeert hij het via Zwolle. Prima clubje voor hem. Bij Twente kwam hij toch niet veel aan spelen toe denk ik en bij Zwolle kom je goed tot je recht.

Deze gozer is zo slecht nog niet hoor! Doet nauwelijks onder voor Zimling!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren