Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij moet in andere duels dan met Ajax en Feyenoord ook de drive vinden’

Laatste update:

PSV won vorige week met 1-3 van Feyenoord en vergrootte de voorsprong op Ajax daardoor naar zeven punten. Voor het eerst sinds begin december had trainer Phillip Cocu weer eens een basisplaats ingeruimd in een competitiewedstrijd voor Gastón Pereiro. De Uruguayaan betaalde het vertrouwen met een doelpunt en een assist terug.

“Pereiro speelde tegen Feyenoord een prima wedstrijd. Hij zal in andere wedstrijden dan tegen Ajax en Feyenoord ook de drive en motivatie moeten vinden om te presteren”, wordt Cocu tijdens de wekelijkse persconferentie geciteerd door de officiële kanalen van PSV. “Op de trainingen laat Pereiro zien dat hij scherp is en dat hij keihard werkt. Dat is voor mij een signaal dat er iets gaande is.”

De Eindhovenaren nemen het komende zaterdag op tegen FC Utrecht en Cocu heeft in dat duel niet de beschikking over Hirving Lozano, Maximiliano Romero en Kenneth Paal. Volgens het Eindhovens Dagblad zal Cocu tegen de Domstedelingen dezelfde elf namen op het wedstrijdformulier zetten als vorige week in De Kuip. Het dagblad tekent uit de mond van de oefenmeester op dat PSV niet te lang heeft stilgestaan bij de overwinning in Rotterdam.

Vanaf dinsdag heeft de selectie van de Eindhovenaren de knop omgezet en zich volledig gefocust op het treffen met FC Utrecht. “Natuurlijk is het een mooi weekend geweest en geeft dat vertrouwen, maar de tijd van schouderklopjes ligt al achter ons. Als we morgen de wedstrijd in gaan met het idee dat we een fijn weekend hebben gehad en het idee dat het wel gaat komen, nou dan komt het dus niet”, stelt Cocu. “Het is onderhand afstrepen en aftellen. Iedere wedstrijd die we winnen, zijn we weer een stap dichterbij ons grotere doel.”

Vind jij dat Gastón Pereiro altijd moet spelen bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Miss als pereiro op zn normale positie speelt elke wedstrijd ipv rechtsbuiten wordt hij "constanter"

2 maart 2018 om 15:32

Hij heeft aan het begin van het seizoen behoorlijk wat wedstrijden op '10' gespeeld maar daarin liet hij het zelf niet zien en werd niet voor niets uit de basis gespeeld door Ramselaar. Als je de kans krijgt moet je hem pakken, zoals Pereiro afgelopen zondag deed. Doe je dat niet, dan speelt er iemand anders.

2 maart 2018 om 16:39

Pereiro mist 1 belangrijk aspect: snelheid. Het is een goede voetballer als je veel op de helft van de tegenstander speelt maar als je countert heb je er niet zoveel aan.

2 maart 2018 om 18:54

Klopt, al hoeft hij natuurlijk ook bij een counter niet de persoon te zijn die het eindstation is. Zoals afgelopen zondag tegen Feyenoord waarbij hij de steekpass gaf op Bergwijn waaruit de 0-2 viel. Dan moet je er alleen wel snelle spelers/lopers omheen hebben lopen, wat op zich kan met een Bergwijn, Lozano, van Ginkel, Ramselaar.

Deze jongen kan natuurlijk veel beter dan dit. Zal toch meer moeten zwerven en verdedigend wat meer inbreng moeten tonen. 't lijkt mij dat, de reden dat Mauro de voorkeur krijgt boven Pereiro is, omdat Mauro veel druk zet, terwijl Pereiro als een lamzak over het veld loopt, wachtend tot de bal bij hem komt.

Ben eeg fan van Pereiro en wordt door heel veel mensen vaak afgeschreven en over gezeurd. Deze man kan bij een aanvallend ingesteld team zo op nummer 10. Als arsenal bouwt aan een nieuw team moet hij de eerste koop worden. Een zeer getalendeerde speler die zijn motivatie moet vinden maar wat een geweldige voetballer is dit, by far de beste technicus van de eredivisie alleen ook de meest inconstante speler van de eredivisie helaas

2 maart 2018 om 15:36

Ik denk niet dat het aan zijn motivatie ligt. Hij is gewoon niet de speler die veel druk zet en vol de duels in klapt. Pereiro is een echte stylist waar je je elftal omheen moet bouwen en accepteren dat hij verdedigend niks toevoegd. Het probleem is dat dat (terecht) natuurlijk niet gaat gebeuren bij PSV.

2 maart 2018 om 16:02

Ja inderdaad dat zou heel verstandig zijn van Arsenal want Pereiro speelt Ozil of Mkhitaryan met gemak uit basis!

2 maart 2018 om 17:06

Mkhitarian speelt RAM en Ozil AM dan heb je nog een positie over hoor.

2 maart 2018 om 18:13

Blijft natuurlijk wat vreemd om een speler die basis met de bank afwisselt te bestempelen als eerste aankoop voor Arsenal.. Ik weet dat Arsenal niet meer het team van weleer is maar dit slaat alles.

Het is ontzettend jammer dat het er bij Pereiro niet uitkomt. Heeft alles in zich om de beste speler van de competitie te zijn. Misschien voor beide partijen maar het beste om in de zomer afscheid te nemen. Ik zie hem in de Serie A helemaal opbloeien, hopen dat er daar een mooie club voor hem is.

Pereiro is echt een speler die iets toevoegt aan psv omdat hij het soort speler is waar psv er maar 1 van heeft. Nadeel is wel dat je andere spelers moet afstellen op zijn speelstijl omdat hij niet goed meeverdedigt is en niet iemand is die veel energie in wedstrijden stopt, maar het is wel een speler die je in kan brengen wanneer de wedstrijd iets anders vergt. Verder is zijn rendement veel hoger dan dat van Ramselaar of Mauro, die wel veel energie steken in hun spel. Je gaat van Pereiro nooit een speler kunnen maken als Ramselaar, maar je gaat Ramselaar ook nooit de techniek, de steekpass en het schot kunnen aanleren van Pereiro. Het is zaak om een goede balans te vinden en kijken naar wat een wedstrijd nodig heeft. Verder moet Pereiro zich natuurlijk wel meer mengen in het spel, ook tegen de kleintjes, want als hij op de achtergrond blijft heb je er niet veel aan.

Tegen Ajax is hij ook zwak. Daar veranderen 2 goals in de arena door dom verdedigend werk van riedewald niks aan. Is een zeer luie speler met wel echt een geweldige techniek. Heeft de bal aan een touwtje, maar snelheid ontbreekt.

2 maart 2018 om 16:19

Hij speelde in die wedstrijd die jij noemt niet zwak vind ik. Dat het niet bijster goed verdedigd was ben ik met je eens, maar vooral die tweede was wel echt een prachtige goal. Het doorzetten bij die eerste goal is dus typisch voor Pereiro: wel dat vermogen hebben in de grote wedstrijden, maar niet tegen een Willem II bijvoorbeeld. Het is gewoon opvallend dat hij in de grote wedstrijden relatief vaak beslissend is of wel zijn steentje bijdraagt aan de productie van goals.

Overigens mist Utrecht Labyad morgen tegen PSV wegens problemen met zijn lies. Dat scheelt een slok op een borrel..

3 maart 2018 om 09:02

En PSV mist Lozano scheelt een slok op een borrel.
Dus ja heft dat weer op.

3 maart 2018 om 12:27

Klopt, maar dat was al bekend.

Iemand die weet wat voor blessure die Romero heeft. Lijkt al sinds aankomst bij PSV geblesseerd te zijn. Gaan we die dit seizoen nog in actie zien of kan hij al afgestreept worden voor het seizoen.

2 maart 2018 om 16:32

Volgens Rik Elfrink heeft Cocu gezegd dat Romero er de komende weken nog niet bij is. Vervolgens zal hij denk ik eerst aansluiten bij Jong PSV om wedstrijdritme op te doen. Ik verwacht hem eerlijk gezegd dit seizoen nog niet, of hooguit bij de selectie de laatste paar wedstrijdjes.

Voor zover ik weet heeft hij een bovenbeenblessure opgelopen in Florida. Geloof dat hij tijdens zijn herstel een terugslag heeft gehad waardoor het wat langer duurt. Jammer, maar hij is sowieso pas voor volgend seizoen gehaald. Dus alles wat hij daarvoor mee kan maken is alleen maar een bonus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren