Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij moet Arsenal in de volgende transferperiode verlaten’

Laatste update:

Mohamed Elneny komt dit seizoen nauwelijks in het stuk voor bij Arsenal. De middenvelder deed in de Europa League wel vijf keer mee, maar mocht in de Premier League pas 59 minuten opdraven. Hamdi Nouh adviseert zijn landgenoot om in januari te vertrekken.

De voormalig trainer van de Egyptische voetbalclub Arab Contractors, een van de ex-werkgevers van Elneny, maakt zich zorgen om de situatie van de international: “Hij moet Arsenal in de volgende transferperiode verlaten. Hij moet ten minste op huurbasis vertrekken om meer te spelen en om zijn vertrouwen terug te winnen.”

“Zijn situatie is beïnvloed door een trainerswissel en een nieuwe manier van spelen, maar ik ben ervan overtuigd dat hij beter zal terugkeren. Want zijn enorme potentie en zijn winnaarsmentaliteit zullen hem helpen om terug te komen”, besluit Nouh in de Egyptische media.

Elneny, die in beeld zou zijn bij Leicester City, heeft bij het Arsenal van Unai Emery concurrentie van onder anderen Lucas Torreira en Matteo Guendouzi. Arsenal staat momenteel op de vijfde plaats in de Premier League en neemt het dinsdag in het eigen Emirates Stadium op tegen Fulham.

Ben jij het met Hamdi Nouh eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Elneny is geen speler waarop je kunt bouwen, hij komt zwaar te kort. Beter dat hij een stap of twee omlaag gaat zodat hij meekan.

Ik ken er nog wel veel meer die zouden moeten vertrekken bij Arsenal in de komende transferperiode....

Ik denk dat dit voor beide partijen de beste oplossing is. Hij is op dit moment 5e of 6e in de pikorde voor de twee posities centraal op het middenveld, dan zou ik ook eieren voor mijn geld gaan kiezen.

Dan de vraag wat Arsenal gaat doen: Willock de kans geven, of een nieuwe speler erbij halen?

Wie Arsenal ook echt moeten verlaten zijn Jenkinson en Martinez, twee spelers die zwaar tekort komen, en een voor zulke matige spelers een groot salaris hebben.

De bezem moet nog steeds een keer goed door de selectie, spelers als Iwobi, Mhki, Elneny, Welbeck, Ramsey, Lichtsteiner en Cech mogen wat mij betreft allemaal vertrekken. En die laatste vier hebben gelukkig allemaal een aflopend contract.

30 december 2018 om 22:45

Het probleem met de bezem is dat er af en toe wel een schappelijke opruiming is, maar we kopen met hetzelfde gemak weer spelers die ook van te laag niveau zijn. Lichtsteiner en Mkhi zijn er eigenlijk pas net. Door die foutieve aankopen krijg je nooit een 'schone' selectie.

30 december 2018 om 23:29

Het is eigenlijk verschrikkelijk om te zien wat Wenger heeft aangericht. Moet je zien hoe lastig het is om dit weer op te bouwen met beperkte middelen. Top4 is lastiger dan ooit, maar het is wel noodzaak om uberhaupt hieruit te kunnen komen.

Dat Wenger laatst zei dat hij gelijk had dat er weinig aan de selectie mankeert is toch een grote grap. We hebben geen fatsoenlijke wingers, een oude verdediging en geen balans op het middenveld.

31 december 2018 om 00:26

Wat ik persoonlijk zo jammer vind is dat Arsenal eindelijk weer eens een sterke voorhoede heeft met Aubameyang en Lacazette in de bloei van hun carrière. Een renovatie van de selectie kan zomaar 2 a 3 jaar duren en dan zijn de heren 32 en 30. Dan moet je ook alweer bijna verder gaan kijken.

Arsenal (Kroenke) heeft deze zomer echt de kans laten liggen om weer aan te sluiten bij de top 4. Met 3 of 4 gerichte aankopen had je gewoon weer mee kunnen doen. Ik denk dan aan namen Koulibaly/Upamecano, Martial (deze zomer haalbaar), Bailey of Richarlison, Kondogbia. In plaats daarvan worden er 2 30+ers opgepikt en worden ook nu de namen van Banega en Cahill genoemd. Noem mij een top 4 club die 3 of 4 30+ers binnenhaalt in 1 jaar. Het is echt tijd voor een grote verandering binnen de club.

31 december 2018 om 05:25

Waarom je Upamecano,Martial, Bailey,Richarlison op terwijl dat jonge inconstante spelers zijn. Kondogbia is een draak van een voetballer en brengt Arsenal helemaal niks.. als ze dit seizoen competitief willen zijn, haal je Koulibaly(absolute wereldtop) en inderdaad een Banega tenzei je Ramsey aan de praat krijgt. Ook Lichtesteiner is indien fit een geweldige back..

31 december 2018 om 10:12

De jonge spelers die ik heb genoemd zijn allemaal spelers die beter zijn dan de jongens die er nu rondlopen. Zeker op de vleugel zouden Bailey, Richarlison en Martial een versterking zijn geweest. Daarbij vind ik Kondogbia een complete middenvelder met potentie, maar smaken verschillen. Ik had ook best Mbappé, Neymar, Dybala, Varane en Umtiti willen noemen, maar de absolute wereldtop zal niet naar Arsenal komen. Kijk naar Liverpool, die hebben spelers met potentie als Mané, Firmino, Salah en Robertson opgepikt bij kleinere clubs en die zijn bij Liverpool uitgegroeid tot wereldtop.

Lijkt mij ook verstandig. Elneny heeft soms leuk mee kunnen voetballen maar komt zelfs als invaller te kort. Heeft weinig toegevoegde waarde, wel een vrolijke vent. Zou goed terecht kunnen in de Bundesliga.

Martinez, Koscielny, Lichtsteiner, Monreal, Mustafi, Elneny, Mkhitaryan, Ozil, Ramsey, Iwobi, Welbeck, Chambers

Het gaat maar door, stuk voor stuk voldoen deze spelers niet.

31 december 2018 om 01:09

Koscielny ook? Was voor zijn blessure toch betrouwbare verdediger

31 december 2018 om 01:52

Hij haalt zijn oude niveau gewoon niet meer, zonde, maar is niet anders.

31 december 2018 om 10:29

Jammer, vond het altijd echt een goede laatste man

31 december 2018 om 09:03

Helaas houden de heren van het bestuur de hand op de knip. En maar roepen dat ze de champions league willen winnen pffff

Martinez, Koscielny, Lichtsteiner, Monreal, Mustafi, Elneny, Mkhitaryan, Ramsey, Iwobi, Welbeck, Chambers, cech en jenkinson mogen allemaal weg.

Bailey, gnabry, tolisso, skrinar mogen gehaald worden van mij.

Heb je een goede spits laca en of auba.

2 goede wingers met potential. Tolisso als box to box ben heel gecharmeerd van hem is echt all round zit ook op de bank bij bayern als ik me niet vergis.

Skrinar ben ik ook fan weet niet maar kan door zijn uitstraling komen.

Het overige geld kan je gebruiken voor de bank of een extra cv, weet niet hoe lenglet is.

Op de bank spelers als lanzini, lo celso, Sanches, vogt dan heb je een aardige upgrade.

31 december 2018 om 01:32

Vergeet niet veilig op te slaan met fifa he.

31 december 2018 om 12:15

Hahahah ja I know maar ik droom mag ook eens hé. Het is niet dat het geen haalbare spelers zijn, 2 bankzitters van bayern. Leverkusen naar Arsenal is een stap omhoog, lanzini bij West ham en lo celso bij betis bankzitter van psg

Denk dat de halve selectie wel weg kan bij Arsenal. Vind spelers als Mustafi, Xhaka, Cech, Koscielney, Iwobi, Kolasinac, Mikhitaryan en Sokratis verre van het niveau wat Arsenal moet nastreven. Dan kun je een beetje leuk gaan kijken op de markt naar bijvoorbeeld een Fornals die maar 27 miljoen hoeft te kosten en nog meer van zulke buitenkansjes. Geld hebben ze volgens mij zat daar.

Niks huurbasis, verkopen die hap. Ontslaan desnoods. Nog nooit zo'n nietszeggende speler gezien. Schande dat hij nummer 4 draagt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren