Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal komt met openingsbod van 68 miljoen (!) op speler met 26 PL-duels

Laatste update:

Arsenal maakt haast met de komst van Moisés Caicedo, meldt The Athletic. De middenvelder moet worden overgenomen van Brighton & Hove Albion, dat al een openingsbod van 68 miljoen euro ontving exclusief bonussen. The Seagulls zijn echter niet van plan om hun sterkhouder zomaar te laten gaan en hebben de aanbieding naar de prullenbak verwezen. De strijd om Caicedo lijkt te gaan tussen Chelsea en Arsenal. Waar the Blues eerder deze window een paar deals afsnoepten van Arsenal, hopen ditmaal the Gunners toe te slaan.

Eerder deze maand deed Chelsea al een poging om Caicedo naar Stamford Bridge te halen. De Londense grootmacht bracht een mondeling bod uit van 62,5 miljoen euro, maar kreeg nul op het rekest. Arsenal gaat een stap verder en heeft ruim vijf miljoen euro meer over voor de international van Ecuador. De Noord-Londenaren dringen aan op een snel akkoord en hopen Caicedo nog deze winter te kunnen presenteren. Eerder sloot Arsenal al een akkoord met Leandro Trossard en Jakub Kiwior.

Mikel Arteta gaf deze week al aan te hopen op de komst van een extra middenvelder, daar Mohamed Elneny voorlopig is uitgeschakeld met een knieblessure. Met een voorsprong van vijf punten op achtervolger Manchester City en een wedstrijd tegoed wil de Spaanse oefenmeester niets aan het toeval overlaten met het oog op de titel. Als het aan Arteta ligt worden de onderhandelingen dan ook snel doorgezet. Caicedo heeft zijn zaakwaarnemer laten weten graag het avontuur aan te willen gaan bij Arsenal.

Caicedo doorliep de jeugdopleiding in zijn geboorteland bij Independiente del Valle, alvorens hij begin 2021 de oversteek maakte naar Europa. Bij Brighton tekende hij een contract voor vierenhalf jaar. Een half jaar later werd hij op huurbasis gestald bij Beerschot, waar hij tot veertien wedstrijden kwam. Daarin wist hij twee keer te scoren en fungeerde hij één keer als aangever. Bij Brighton staat de teller inmiddels op 31 wedstrijden in alle competities, waarin hij goed was voor twee doelpunten en drie assists. Transfermarkt schat zijn waarde op 38 miljoen euro.

Is Moisés Caicedo een aanwinst voor Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou echt exact de speler zijn die deze winter moet komen bij ons. Kan op 8 en op 6 eventueel. Ik zou hier vol voor gaan en dan nog Rice halen in de zomer. Dan is je middenveld compleet voor jaren, heel excited voor deze.

Ik denk wel dat Brighton dit niet gaat doen, zouden echt gek zijn om hem nu te verkopen

27 januari 2023 om 14:17

Hoezo 2 nieuwe middenvelders? Partey en Xhaka doen het toch geweldig? Partey wordt veel geloofd, maar een Xhaka heeft dit seizoen ook bewezen een basisplaats te verdienen.

27 januari 2023 om 15:22

Ooit gehoord van back ups? Daarnaast zijn beide al 30

27 januari 2023 om 15:39

Dus het lijkt jou verstandig minimaal 150 miljoen te gaan betalen voor 2 back up spelers? Terwijl Arsenal voor Xhaka en Partey ook een kleine 100 miljoen heeft betaald en ook nog Sambi-Lokonga & Elneny heeft voor die posities als back up?

27 januari 2023 om 15:44

Mij lijkt dat heel verstandig ja. Sambi en Elneny hebben het niveau niet. Als beide van de zomer weggaan, wat een hele grote kans heeft, heb je geen back ups. Daarnaast is Xkaka 31 en Partey ook al bijna 30. Straks met CL heb je de juiste back ups nodig. Beide spelers zijn jong en kunnen hun uiteindelijk vervangen.

27 januari 2023 om 16:06

Volg jij wel Arsenal?

Zoals je volgens mij niet weet is dat, Elneny namelijk langdurig geblesseerd is, en wij dus geen goede backup hebben rondlopen.
Lokonga is er lange na nog niet op het niveau wat Arsenal wil nastreven.

27 januari 2023 om 16:25

Elneny ligt er wss heel het seizoen uit.. en als je Arsenal kijkt dan weet je dat Lokonga het niveau niet aan kan. Het gaat hier wel om een PL titel he? Kijk wat City op de bank heeft zitten..

27 januari 2023 om 19:44

Hoe krijgt Elneny dat ook voor elkaar overigens? Op training? Dat gebeurd bij ons nog te vaak vind ik.. Geblesseerd raken buiten wedstrijden om.

27 januari 2023 om 14:25

Vergeet niet dat Tielemans gratis op te pikken is en daar heeft Arsenal toch ook concrete interesse in? Als Arsenal nu deze Caicedo haalt en deze zomer Tielemans gratis kan oppikken, dan zie ik de nood niet om 80-100 miljoen te betalen voor Rice.

Maar ik zie Caicedo eerlijk gezegd niet meer naar Arsenal komen deze transferperiode. Ze bieden nu al 68 miljoen, wat geweigerd werd. Veel meer moet je toch niet willen betalen voor deze speler?

27 januari 2023 om 15:27

Ik volg Brighton dit seizoen wel veel en zou het meer waard vinden om 100 mil voor deze gast neer te leggen dan voor Mudryk eigenlijk. Zeker als je kijkt naar de noodzaak van de positie

27 januari 2023 om 15:57

Arsenal zitten slapen omtrent de situatie met Konrad Laimer.

27 januari 2023 om 16:19

Laimer wou alleen naar Bayern en Nagelsmann

Ornstein heeft al aangegeven dat het bod is afgewezen. Ik ben benieuwd of arsenal terug gaat komen. Ik ken de speler niet heel goed maar ik geloof niet dat ze veel hoger moeten gaan zitten voor hem. Volgend jaar moet arsenal gewoon proberen frenkie de jong op te halen bij barca.

27 januari 2023 om 14:05

Nu een paar keer aan het werk gezien met Brighton en deze jongen zou wel echt een hele goeie aanvulling zijn voor Arsenal. Is ook pas 21! Perfect om nu achter Xhaka en Partey minuten te maken en ze het vuur aan de schenen te leggen voor een basisplaats.

Stel je toch eens voor dat ze Mudryk en Caicedo hadden weten te halen.. Dan was Arsenal ineens één van de gevaarlijkste ploegen ter wereld.

27 januari 2023 om 14:08

Tja stel dat chelsea geen stelletje wanhopende honden waren die elke speler van de wereld voor het plezier willen kopen. Dan was het inderdaad gebeurd,ja. Ik zie dat Chelsea ook caicedo wil? Hoeveel middenvelders willen zij opstellen dan? 9? Haha

27 januari 2023 om 14:08

Mudryk moet het ook nog maar laten zien.
Met een Kiwior, Trossard & eventueel Caicedo of Onana heeft Arsenal meer dan prima wintertransfers te pakken...

Trossard was direct ook belangrijk voor Arsenal tegen United. Kan ook op meer plekken uit de voeten en kost een pak minder. Ideaal voor Arsenal, waardoor deze aankoop weer mogelijk is (waarschijnlijk).

Mudryk, Caicedo & Kiwior had Arsenal denk ik niet kunnen/willen betalen deze winter.

27 januari 2023 om 14:06

Opzich niks mis met hem, deed het erg goed met Ecuador op het wk (althans zo ver ik het tot nu toe heb mogen zien)

27 januari 2023 om 14:06

Frenkie gaat niet naar arsenal. Begint wat meer gewardeerd te worden bij barca & je ziet aan alles dat die jongen liever in het zonnige barcelona wil verblijven.

27 januari 2023 om 15:44

De postbode stijl van Frenkie de Jong past echt niet bij de hoge intensiteit voetbal van Arsenal.

Perfecte speler voor arsenal, kan als backup fungeren voor partey en xhaka. Zou er alleen niet meer dan 70 voor betalen. Trouwens die stan kroenke heeft wel een aardig budget vrijgesteld voor arsenal, volgensmij hadden ze in de zomer al problemen met de ffp?

27 januari 2023 om 13:56

Een back up van 70 miljoen. Te gek voor woorden.

27 januari 2023 om 14:00

Die jongen is 21. Xhaka is 30+ en partey wordt dit jaar 30.

Ik hoop trouwens niet dat hij Bissouma 2.0 wordt.

27 januari 2023 om 14:00

Fans van PL-clubs zijn al net zo delusional als de clubs zelf

27 januari 2023 om 14:19

Ik vind als Arsenal fan ook dat dit wel heel veel geld is. Maar ik vond Ben White en Ramsdale ook belachelijke aankopen destijds.. en ik vond dat Xhaka nooit meer het prachtige rood-wit mocht dragen nadat hij zijn shirt en aanvoerdersband op de grond had gesmeten. Ik vond ook meerdere keren dat Arteta wegmoest.. Arsenal fans zijn niet delusional, ze vertrouwen op het beleid van hun club.

27 januari 2023 om 15:27

Bissouma zou veel beter presteren indien die bij Arsenal of Liverpool had gespeeld. Bij de Spurs ontbreekt het aan zoveel techniek, voetballend vermogen en creativiteit, dat die daardoor zelf ondersneeuwt.

27 januari 2023 om 15:47

Bissouma ontbreekt het zelf aan techniek, voetballend vermogen en creativiteit.

27 januari 2023 om 16:28

Ja want je kan ook 60 wedstrijden met dezelfde 11 spelen.

27 januari 2023 om 14:00

Is 70m niet te veel geld voor een backup? Als je toch een backup 6 zoekt, zou ik voor Amrabat gaan.

27 januari 2023 om 15:56

Het is de mickey mouse eredivisie niet. In de PL heb je gewoon sterke backups nodig. Een backup zal ook regelmatig spelen. CL voetbal komt ook weer terug volgend seizoen. Je hebt gewoon een grote selectie nodig in de top. Kijk naar City. Je hebt Calvin Phillips daar als backup. That is een Engels international. Alvarez is een backup, een WK winnaar. Bij Barca zit Raphinha als backup op de bank. Bij Liverpool is Gakpo als backup gehaald omdat Luis Diaz en Jota geblesseerd zijn. Wanneer die twee terug zijn gaat hij ook lekker banken. Hij een tweede backup.

27 januari 2023 om 14:06

Een backup hoeft niet persee altijd op de bank te zitten. Partey is best blessure gevoelig en xhaka is ook de jongste niet meer. Moet zichzelf gewoon de basis in kunnen werken binnen een paar jaar

27 januari 2023 om 14:10

Nee, waren geen problemen met de Ffp.
Verder krijgt Arsenal tegenwoordig inderdaad meer back-up vanuit de Kroenkes. Dat is nog wel eens anders geweest, toen alleen de paps het voor ''het zeggen'' had.

27 januari 2023 om 14:13

Die Amerikanen zijn er inmiddels ook achter dat een voetbalclub in Engeland gewoon niet als cash cow kan dienen omdat andere eigenaren er ook gigantisch veel geld in pompen en de Premier League-taks ervoor zorgt dat je gewoon geen spelers meer heel goedkoop kunt aantrekken. Dan moet je verdienmodel wel zijn dat je veel geld in de club blijft pompen zodat de club enorm in waarde stijgt en je dan de club eventueel weer duurder kunt verkopen.

Josh Kroenke is natuurlijk nog wel een stuk meer betrokken dan de Glazers bijvoorbeeld, maar ook die halen weinig geld meer uit de club en United heeft ook met gigantische bedragen gesmeten de afgelopen jaren (zonder succes dan vaak, dat weer wel)

27 januari 2023 om 14:47

Ik denk dat het vooral komt omdat Josh de touwtjes in handen heeft gekregen en er oprecht geloof is dat Arteta tot grootse dingen in staat is. Maar wellicht zit er bij jou ook een kern van waarheid in.

27 januari 2023 om 15:06

Ik denk het ook Samcro.
Het is in ieder geval weer fijn om Arsenal fan te zijn! Al was ik dat voorheen ook met volle trots!

Haal Leao op bij Milan & Osimhen bij Napoli.

27 januari 2023 om 14:07

Het is geen Fifa...En als ik al een speler zou halen bij Napoli, is het Kvaratschelia

27 januari 2023 om 14:19

Mocht het FIFA of FM zijn, dan zou ik toch voor Mbappé gaan

27 januari 2023 om 14:22

Maar dan heb je de in-game editor, want no way dat ie in FM al naar Arsenal zou willen gaan in 2023 + dat Arsenal genoeg heeft om hem los te weken bij Psg..

27 januari 2023 om 14:27

Voor de lol even geprobeerd, maar dan slaan alle vormen financiën rood aan

27 januari 2023 om 14:55

Haha true:-)

Ik ga in FM23 trouwens altijd voor Moukouko van Dortmund. Is voor weinig geld op te halen (laatste contractjaar) en is een ideale back up voor Jesus.

Ah, was het in het echt ook maar zo simpel:-)

27 januari 2023 om 15:23

Oshimen en die Georgiër hebben momenteel geen reden om te vertrekken bij Napoli.

27 januari 2023 om 14:17

Osimhen zie ik niet snel vertrekken. Zeker nu niet. Verder denk ik dat Arsenal eerder geinteresseerd zou zijn in Kvaratskelia dan Osimhen, al zijn het beiden toppers

Leao is enorm goed, maar lijkt te gaan verlengen.
Verder denk ik dat Leao qua aanwezigheid in het spel & defensieve arbeid niet zo goed bij Arteta's strijdplan past als bijv. een Martinelly etc.

27 januari 2023 om 15:51

Ik denk dat we niet meer op Leao moeten rekenen, gezien de aankoop van Trossard. Weet niet of Leao op rechtsbuiten kan spelen? Als ze interesse hebben zou ik direct kenbaar maken dat je in de zomer voor hem terug wilt komen, dan gaat ie misschien niet verlengen.

27 januari 2023 om 16:38

Leao past toch niet op de flank in dit systeem van Arsenal? Niet snel en behendig genoeg met de bal aan de voet in de kleine ruimtes.

De speler zelf zou bereid zijn om een transferverzoek in te dienen om een transfer te forceren. Het doet me goed om te zien dat Arsenal ook officieel geboden heef en niet alleen “interesse” heeft. Ik ben zelf niet overtuigd dat Caicedo een speler is waar zowel Chelsea als Arsenal beter van wordt, maar als ze allebei hun best doen om hem aan te trekken dan zal ik het wel verkeerd gezien hebben!

27 januari 2023 om 14:06

Caicedo is echt een goede speler. Voetballend is hij zeer degelijk, maar vooral op defensief vlak is hij enorm goed. Tackles, sterk in de duels en daarnaast een gigantische motor.

Voor Arsenal is het nu een beetje vissen in een vijver waar het lastig gaat worden. Onana van Everton, Bamba van Guimaraes uit Portugal (maar die speelt vooral als CV ipv CVM) en dan deze Caicedo...

Rice mag, helaas maar begrijpelijk, absoluut niet vertrekken bij West Ham nu. In de zomer wellicht wel...

Arsenal heeft echt een speler nodig op het middenveld. Het middenveld speelt echt alles...

Caicedo kan je dan gebruiken voor de rol van Partey en die van Xhaka.

CVM: Partey - Caicedo - El Neny
CM: Xhaka - Caicedo - ESR - Lokonga
CAM: Odegaard - Vieira - Esr.

Dan heb je het gewoon goed voor elkaar qua middenveld en kan je voor het kampioenschap gaan. Het worden of er voor gaan is iets anders. Echter toont Arsenal deze winter wel ''ballen''. Ze gaan er blijkbaar echt voor. En een extra aankoop deze winter, heeft weinig invloed op de transferbudget van 2023-2024, zoals ik gehoord heb

27 januari 2023 om 14:10

Onana is toch meer een 8 dan een 6?

Vind Onana trouwens wel echt een hele goede speler, zo ongeveer de enige die zich nog een beetje onttrekt aan de malaise bij Everton en dat is knap in een elftal waar zo weinig tactisch idee achter zit. Als Everton degradeert is hij ook sowieso goedkoper dan Caicedo, al heeft Everton ook 40 miljoen voor hem betaald.

27 januari 2023 om 14:15

Onana moet nu ook 40+ miljoen kosten. Hij heeft meer lengte/fysiek dan Caicedo, maar is meer een balafpakker. Caicedo is toch nog wat meer een voetballer en loper in mijn ogen.

Qua passing vind ik Onana te min, voor Arsenals spel (dat ze willen spelen/spelen). Caicedo zie ik daar sneller bij aanhaken.

Verder zijn er nog wel een paar spelers bij Everton die het meestal wel aardig doen zoals een Gordon, Gray en Godfrey in mijn ogen (en ook Pickford)

27 januari 2023 om 14:27

Ik moet heel eerlijk zeggen dat voor mij misschien ook de Enzo-goggles een beetje zorgen dat ik iets negatiever ben over deze jongen dan nodig is. Bij Chelsea hoop ik vooral dat er een middenvelder komt die ons spel naar een hoger niveau kan brengen, een Enzo Fernandez. Caicedo is een goede speler, met veel talent, maar ik vind hem inderdaad (nog) niet van het niveau wat hoog genoeg is voor een basisplaats bij Chelsea of Arsenal. Op termijn zou hij dat misschien wel kunnen, maar nu nog niet. Als hij met die gedachte gekocht wordt denk ik dat hij best een goede aankoop is,

27 januari 2023 om 15:08

Ik denk dat Caicedo wel al de kwaliteiten heeft om een basisplek te veroveren. Zowel bij Arsenal als bij Chelsea. Het ligt er natuurlijk ook aan op welke manier je hem gebruikt en vooral: of je ook een ervaren man ernaast zet.

Caicedo - Xhaka/partey en ervoor Odegaard zou gewoon prima kunnen hoor.

Dit doet Brighton wel weer slim. Twee clubs tegen elkaar uitspelen om zo het maximale eruit te halen.
Ben verder niet bekent met Caicedo dus of het een goede speler zou zijn voor Chelsea, geen idee. Wel is het middenveld aan vervanging toe dus wellicht is dit een goede transfer.
Ben wel benieuwd hoe het verder gaat met Rice. Arsenal was namelijk ook geïnteresseerd in Rice en met de aankoop van Caicedo zou Rice wellicht overbodig worden voor Arsenal? Dat zou in ieder geval betekenen dat Chelsea een goeie kans maakt voor Rice maar goed dat is allemaal speculatie.

27 januari 2023 om 14:07

Nouja, dat zal Brighton ook niet opzettelijk doen, maar Chelsea heeft nu eenmaal interesse in veel spelers en het liefst spelers die ook naar Arsenal kunnen, dus ze hebben hier gewoon geluk denk ik.

Caicedo lijkt me juist een ideale transfer voor Chelsea als hij zijn Brighton-vorm kan doortrekken. Zakaria is volgend jaar terug naar Juve (al zou je die misschien wel goedkoper kunnen overnemen en die presteert prima bij Chelsea), Kante is passé denk ik met zijn blessuregevoeligheid en Jorginho mag terecht weg in de zomer. Dan heb je geen enkele 6 meer in de selectie, heb je een stofzuiger op 6 en kun je op 8 rouleren met Chukwuemeka en Kovacic. Gallagher, Mount of Havertz op 10, Nkunku in de spits en Mudryk en Madueke (mits fit natuurlijk) op de vleugels. Dan heb je een elftal met heel veel voetbal staan en een slot op de deur in de vorm van Caicedo.

Rice zou dat natuurlijk ook kunnen, maar één van die twee lijkt me absoluut verstandig voor Chelsea.

27 januari 2023 om 14:56

@psvmanunited, inderdaad meer geluk. De conclusie dat Brighton hier achter zit was iets te snel getrokken door mijzelf. Het is in ieder geval goed dat ze flink verdienen al kost dat uiteraard wel een goede speler voor Brighton.

Verder ben ik het helemaal met je eens. Het middenveld is echt toe aan vernieuwing. Voor de rest is het vooral spelers verkopen die Chelsea niet gebruikt en verder vertrouwen blijven houden in de groep en coach. En dan, althans dat hoop ik, kan Chelsea vooruit kijken.

27 januari 2023 om 14:31

West Ham laat Rice sws niet gaan in de winter, dus het zal om de zomer gaan. Geruchten zijn dan Arsenal 100% voor Rice zal gaan in de zomer en dat hij ook naar Arsenal wil. Maar goed, ik gok dat wel meer clubs zich gaan mengen dus je weet het nooit.

Verder vind ik Rice wel top, alleen niet per se nodig.. Partey is onze cvm, maar ook iemand die voetballend ijzersterk is en daarnaast ook aanvallend belangrijk. Rice is dan toch weer een ander type. Caicedo is dan weer meer een alleskunner en concurrent/opvolger van Partey. Mochten ze laatstgenoemde binnenhalen, dan hoop ik dat ze in de zomer voor een concurrent voor Xhaka gaan (dan ga ik er even vanuit dat Smith Rowe dit niet wordt). Xhaka speelt dit jaar een stuk dieper, maar het blijft een speler die onwennig is rond de 16. Als je daar iemand hebt die meer met een bal kan, wordt Arsenal nog sterker.

27 januari 2023 om 15:08

Ik denk dat je bedoelt dat Xhaka hoger speelt.

Ik zou Rice 100% willen zien komen, als Caicedo niet komt is hij ook gewoon nodig. Kan op de plek van Xhaka spelen en kan Partey vervangen als die geblesseerd is of rust krijgt. Ik denk ook dat hij komt als we CL halen.

Arsenal heeft op dit moment al een 6/10 of 7/10 window, als we dan ook nog een directe backup voor onze middenvelders erbij halen is het een 9/10 imo. En dan bedoel ik een backup die ook meteen mee kan met het niveau, wat deze Caicedo volgens mij wel kan van wat ik van hem gezien heb.

27 januari 2023 om 15:13

@gooner4, aha daarvan was ik niet op de hoogte. Maar logisch dat West Ham Rice in de winter niet laat gaan. Aangezien Rice erg belangrijk is voor West Ham.
Daar ga ik inderdaad ook vanuit. Rice is echt een prima voetballer en heeft ook de Engelse nationaliteit wat de vraag naar Rice alleen maar doet stijgen.

Verder ben ik erg benieuwd naar wat Arsenal gaat doen. Arsenal heeft de zaken echt goed op orde momenteel. Caicedo als concurrent voor Partey zou wel ideaal zijn. Met die twee zit je wel goed voor de komende jaren. Een speler die comfortabeler is rond de 16 is dan de volgende stap. Dan heb je twee middenvelders die elkaar uitstekend aanvullen.



27 januari 2023 om 15:40

Hoger bedoel ik idd!

Als Caicedo niet komt dan snap ik Rice wel, maar als hij wel komt dan hoeft het van mij niet. Rice kan ook niet op de plek van Xhaka, aangezien de rol die Xhaka heeft veel anders is dan hoe Rice speelt.

27 januari 2023 om 15:42

Zou ook nog kunnen dat Cedric vertrekt en wellicht die Fresneda dan aanschuift. Zou zeker de window weer een hoger cijfer krijgen als die laatste een groot talent is, want Cedric heeft afgelopen jaar niets meer toegevoegd.

27 januari 2023 om 15:53

Daphim, mee eens en ik denk dat de komst van Fresneda hangt op het vertrek van Cedric, al dan niet tijdelijk.

Gooner4, daar heb je wel helemaal gelijk in dat Rice geen 8 is, maar hij kan wel prima naast/net voor Partey spelen.

Denk dat dit het einde is voor Lokonga en Elneny mocht hij komen want Arsenal wilt ook graag Rice halen.

27 januari 2023 om 14:12

El Neny heeft een aflopend contract. Rice komt, als die komt, pas in de zomer, Die gaat/mag nu absoluut niet weg bij West Ham.

El Neny is daarnaast ook geblesseerd aan de knie. Schijnt toch ernstiger te zijn dan verwacht, helaas. Ideale 14e man.

Lokonga is een huuraanbod van AS Monaco voor geweigerd. Die mag deze winter ook niet weg, gezien de bezetting op het middenveld.

Lokonga volgend seizoen verhuren binnen de BPL en Rice halen. El Neny eventueel nog een jaar verlengen, zou ideaal zijn.

Heb je Partey, Caicedo en El Neny (die klaagt nooit) voor Cvm
CM Xhaka, Rice & Esr
CAM: Odegaard, Vieira en Esr.

Verder doet een Patino het ook uitstekend op huurbasis. Benieuwd of die volgend jaar een kans krijgt.

27 januari 2023 om 15:01

Moncao kwam met een lachwekkend bod van 8 miljoen euro, Je zou ze bijna uitschelden, wat een diep trieste bedoeling van ze.
Met Partey en Caicedo heb je eigenlijk geen Elneny nodig. Patino speelt bij Blackpool soms op 6, gun hem die ruimte als 3e Cvm.
Elneny vind ik prima als 2e achter Partey maar dit is zijn 2e grote blessure dit seizoen. Ik zou afscheid nemen van hem.

27 januari 2023 om 15:09

Monaco deed een bod om te huren, toch? Of heb ik dat verkeerd begrepen?

Verder is Elneny een ideale speler. Klaagt nooit, houdt volgens mij van Arsenal en het spelletje en als hij speelt, haalt hij eigenlijk altijd wel minimaal een 6?

Patino moet voldoende minuten maken, als 3e CVM zie ik hem dat niet voldoende doen.

Al zou ik een Patino tegen een mindere god wel eens op de plek van Xhaka willen zien spelen in dit huidige Arsenal.

27 januari 2023 om 15:10

Was dat een bod om te kopen of om te huren? Want om te huren is 8mio niet zo slecht toch? Niet dat we het moeten doen als er niemand gekocht wordt, maar de prijs is volgens mij in orde.

27 januari 2023 om 15:13

Denk je dat Monaco een speler voor 8 miljoen euro gaat huren? Zij willen hem kopen. En denk dat Lokonga dat ook wilt. Anders zou Monaco geen bod plaatsen.

27 januari 2023 om 15:20

Als overnamebod is het idd lachwekkend. Lekker verder laten zoeken die Monegasken.

27 januari 2023 om 15:01

Vraag mij of of ze ook echt vol zullen gaan voor Rice in de zomer. Natuurlijk willen ze beide spelers maar als Rice te moeilijk gaat blijken gaan ze nu waarschijnlijk sneller afhaken als ze toch al Caicedo binnen hebben.

27 januari 2023 om 15:05

Vind Caicedo meer een 8 dan en 6. Zal me niet verbazen dat Arteta hem meer ziet als vervanger voor Xhaka en Rice voor Partey. En wanneer Partey geblesseerd is Caicedo op 6 komt te spelen.

Jullie noemen nu Kiwior maar er is nooit een artikel over die transfer geplaatst.

27 januari 2023 om 14:09

Die transfer is kort toegelicht in de wandelgangen volgens mij. Maar inderdaad geen artikel wat vrij apart is. Is toch een transfer van zo'n 20 miljoen plus dat Arsenal koploper is. Maar het is schijnbaar niet belangrijk genoeg.

Doe er dan 15 bij en haal Rice dan weet je gewoon wat je hebt met jaren Pl ervaring.

27 januari 2023 om 14:13

Rice mag absoluut niet weg bij West Ham. Brighton staat er stukken beter voor dan West Ham, die tegen degradatie strijden.

Rice zal in de zomer beschikbaar komen, gok ik.

27 januari 2023 om 14:35

Denk ik ook niet inderdaad dat die nu weg mag. Echter als je nu 70 miljoen uitgeeft op die positie vind ik het niet normaal als je dat in de zomer nog een keer doet.

Dus of nu caicedo en in de zomer een goedkopere back up alla Tielemans of in de zomer een dure Rice en nu een goedkopere back up

27 januari 2023 om 14:37

Kan ook goed dat ze deze jongen en in de zomer Tielemans willen halen idd. Zie ik liever dan Rice. Los van het prijskaartje, vind ik Rice niet het type dat past. Het is een echte cvm en daar spelen wij eigenlijk niet mee.

27 januari 2023 om 15:10

Rice is in mijn ogen meer dan een CVM, maar goed. Ik denk dat Rice in de rol van Xhaka ook gewoon kan floreren hoor. Het is dat hij zo ''lang'' is, waardoor velen denken dat het een ''houten klaas'' is.

27 januari 2023 om 15:42

Hij kan prima voetballen, maar in de rol van Xhaka zie ik liever iemand die ook echt goed is rond de 16 en dus in de kleine ruimte. Dat is Rice gewoon niet.

27 januari 2023 om 14:17

Dat moet je echt absoluut niet doen. Weer zo'n Engelse speler die wordt opgehemeld. Rice is een heel degelijke middenvelder, begrijp me niet verkeerd, maar €80 mln voor hem neerleggen is gekkenwerk. Caicedo is jonger en zit meer rek in. Rice is een uitstekende middenvelder voor een middenmotor/subtopper in de Premier League, beetje het type Kalvin Phillips; hele goede backup voor een wereldtopper. En Arsenal gaat niet zo'n bedrag neerleggen voor zo'n speler lijkt mij, zo wordt die club niet gerund.

27 januari 2023 om 14:56

Caicedo heeft 30 wedstrijden gespeeld op niveau. Dan kun je er naar mijn mening gewoon geen 70 miljoen voor gaan betalen. Ook al is de hele markt toch al naar de tering. Het is gewoon nog te onzeker wat er met hem gebeurt als hij op hoger niveau komt te spelen. En of het geen one season wonder is.

Rice vind ik gewoon echt een hele goeie kan zowel op de plek van Partey als Xhaka is fysiek geweldig, goed aan de bal en qua mentaliteit een beetje zo'n Xhaka die altijd voorop in de strijd gaat.

Brighton doet graag zaken met Arsenal.
Nog even en Brighton heeft het transferbudget wat Arsenal ieder jaar tot beschikking krijgt.
Ben White voor een slordige 53 mil.
Trossard voor een 30 mil
En nu Caicedo een bod van 68 mil.
Leuke speler maar geen idee of dit een directe toevoeging is of dat het meer iets is als back up.

Geen idee hoe goed hij eigenlijk is.. Doet het wel prima bij Brighton (paar x zien spelen), maar om hier nou direct 70 mln voor neer te leggen? Maar goed, er is wel écht een middenvelder nodig die Partey/xhaka kan dekken. Als 1 van die 2 wegvallen dan heb je een groot probleem met Lokonga en El Neny erachter en dat kan gewoon het mogelijke kampioenschap kosten.
Als ik kijk naar wat voor type er nodig is, dan lijkt me deze jongen wel het juiste. Zowel verdedigend als aanvallend goed en loopvermogen van een paard. Hopen dat alles dan ook het juiste niveau heeft.

Zou jammer zijn voor Brighton die worden toch wel aardig leeggekocht nu terwijl ze een prima seizoen draaien, degraderen doen ze niet maar als ze zo doorgaan speel je voor plek 10 terwijl er de komende seizoenen meer in zit.

Qua type speler een versterking voor elke ploeg, opvallend dat Liverpool zich niet heeft gemeld voor hem. Perfecte moderne middenvelder die de komen jaren kan heersen in de PL.

Ik zie dat Rice aardig onderschat wordt hier. Ergens logisch, want alle Engelse spelers worden op voorhand onderschat. Rice is captain van WHU en vaste international, net 24 en heel veel PL ervaring. Die mag van mij meteen gehaald worden, ik hoop dat de verhalen dat hij graag wil komen waar zijn.

27 januari 2023 om 16:39

Verbaasd me ook eerlijk gezegd. Ik heb hier al vaker gezegd dat Rice technisch beter is dan Bellingham maar raad eens wie op waarde geschat? Technische loopwonder die Rice. Ik vind hem geweldig.

Lekker bezig arsenal. Groot respect. Hele goede speler. Harde werker. Ik denk als arsenal zo door bkijft groeien dat ze weer de arsenal gaan worden zoals vroeger.

Dit vind ik een prima speler, maar tegenwoordig kosten prima spelers al meer dan 70 miljoen. Toch moet Arsenal dit maar doen, want ze hebben echt meer opties nodig voor het middenveld. De selectie is te krap en dit is het seizoen om weer eens kampioen te worden, dus er moet nu wat bijkomen.

Uitstekende speler met nog veel groeipotentieel.
Het gaat allemaal wel heel snel voor hem.

27 januari 2023 om 16:29

Komt uit een arm gezien met tien broers en zussen. Het is hem gegund dat het snel gaat.

Chelsea doet toch 10 miljoen boven het hoogste bod

Weer een bewijs dat er teveel geld in PL omgaat.
Van Cuccurela en Bisouma werd ook verwacht dat zij de top aan zouden kunnen maar dat valt tegen. Nu 70mil voor Caicedo is echt te gek voor woorden maar peak PL.

30 januari 2023 om 14:20

Mwah. Cucurella had (ik in ieder geval) ik geen hoge verwachtingen van. Matige speler.

Bissouma had ik wel meer van verwacht. Mara wat hij laat zien, is ook niet de Bissouma van Brighton. Ik denk dat hij veel beter kan, maar goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren