Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij kan alles met een bal; grootste gevaar is dat enorme verwachtingspatroon’

Laatste update:

PEC Zwolle verraste met de komst van toptalent Hachim Mastour van AC Milan. Volgens trainer Ron Jans imponeerde de huurling op de eerste trainingen, maar is het gevaar dat de verwachtingen te hoog worden. Bij Málaga kon Mastour de verwachtingen niet waar maken.

/

“Hij kan alles met een bal, dat bleek twee jaar geleden al op YouTube. Het grootste gevaar is dat enorme verwachtingspatroon”, legt Jans uit aan Voetbal International. Jans wijst erop dat Mastour nog jong is en dat het toptalent in de luwte gebracht wordt.

De oefenmeester denkt dat PEC Zwolle nog veel plezier gaat beleven aan de in Italië geboren international van Marokko. Overigens reist PEC dinsdag af naar Griekenland voor een oefenwedstrijd tegen Panathinaikos; volgens Jans werd PEC uitgenodigd. “Misschien is het een teken dat onze ster rijzende is in Europa.”

Denk jij dat Hachim Mastour gaat uitblinken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat hij zijn verwachtingen waar maakt. Gezien de gemiddelde lengte binnen de selectie van Pec, zouden we dit jaar wederom een puur voetballende ploeg kunnen verwachten. Ik ben van mening dat qua spelersmateriaal PEC de sterkste selectie heeft sinds de terugkeer naar de Eredivisie. Helemaal als er nog 1 of 2 versterken bij komen, echter hier schuilt ook het gevaar als het geen team is.. Al hoewel ik hierbij natuurlijk vertrouwen heb in Ron!

19 juli 2016 om 11:13

Hoe zit het met de flanken. Geen menig/becker meer. Is deze jongen een buitenspeler ?

19 juli 2016 om 11:22

Hij kan op de flanken spelen maar op de nummer 10 positie.

19 juli 2016 om 11:22

Menig is opnieuw gehuurd.
Verder hebben we Mohktar en Ezibue op de vleugels waar ook Thomas en Saymak kunnen spelen.

19 juli 2016 om 11:24

Menig is er volgens mij nog. Verder heeft Zwolle op links Ryan Thomas. Altijd een goede speler gevonden. Op rechts heeft PEC Zwolle een leuk talent die vanuit eigen jeugd is doorgestroomd. Ehizibue heet hij, scoorde onlangs nog tweemaal.

Met Thomas, Saymak, Mastour, Achahbar, Ehizibue. Daarachter Brama als stofzuiger hebben zij een heerlijk team. Ik verwacht ontzettend veel van ze.

19 juli 2016 om 12:27

Niks mis met de bezetting van de flanken, deze jongen speelt Menig voetballer uit de basis.

Deze man gaat vele spelers zo ver het bos in sturen dat ze nooit meer terugkomen😉.
Geweldige speler, als hij zo'n geweldige acties kan maken, komt de Eredivisie ook weer eens internationaal in beeld.
Leuke selectie heeft PEC dit seizoen. Verwacht leuk voetbal en dat ze hoog eindigen.
Daarom past Mastour hier ook zo goed, leuk voetballende ploeg met een goede trainer!
Ook als je geen fan bent van PEC, zou je toch bijna een seizoenskaart willen kopen voor deze speler te zien!

19 juli 2016 om 11:21

Ik denk dat je hem behoorlijk overschat. Heeft nog weinig laten zien behalve wat youtube materiaal. Ik denk dat als hij alles geeft een goede toevoeging is op de selectie van pec. Maar het wordt zeker nog niet de speler die even de eredivisie weer op de kaart zet.

19 juli 2016 om 11:27

"zou je toch bijna een seizoenkaart willen "
Dan moet je wel opschieten.
Ondanks de uitbreiding van het stadion zijn er al meer dan 10.000 seizoenkaarten verkocht.
Er zijn er niet zo gek veel meer over waardoor PEC weer elke week in een nagenoeg uitverkocht stadion gaat spelen.
Volgend jaar nog maar eens een kleine uitbreiding doen.

19 juli 2016 om 15:46

Het gaat me steeds meer pijn doen dat ik na bijna 10 jaar geen seizoenskaart meer heb aankomend jaar. Zeker na al die versterkingen die we krijgen

19 juli 2016 om 12:11

Ik weet dat fans van een zekere club geen seizoenskaart van pec zouden nemen voor mastour :P

19 juli 2016 om 14:56

Ik vind het zeer jammer dat ADO zulke spelers nooit eens probeert te halen.. Je kan op zijn minst zoals PEC een poging wagen..

Ik zou speciaal voor deze speler naar het stadion gaan en ga nu zelfs een paar wedstrijden van PEC bekijken. Lijkt mij een verrijking voor de eredivisie. Zelfs al laat deze jongen maar 30% van zijn potentie zien!!

19 juli 2016 om 15:48

Tot nu toe nog niet veel van die jongen gezien, dus vind jouw omschrijving nogal overdreven. Eerst maar eens afwachten of die jongen uberhaupt gaat presteren. Denk jij serieus dat de Eredivisie internationale aandacht gaat krijgen omdat PEC Zwolle een talent van 18 jaar van AC Milan huurt die tot nu toe nog niet veel heeft laten zien?

Ik verwacht wel dat die jongen een aanwinst is voor PEC Zwolle, maar ik denk niet dat die jongen wekelijks de pannen van het dak speelt. Is gewoon nog jong en tegenwoordig is iedereen zo'n beetje een toptalent. Vreemd dan dat er niet meer doorbreken.

Eigenlijk zal een club als Zwolle hem moeten huren met een optie tot koop, (5 miljoen)

Hij is nog jong, fysiek zal hij nog groeien, tactisch leert hij in Nederland zijn skills, zal veel eredivisie ervaring op doen bij Zwolle.

19 juli 2016 om 11:22

5 miljoen leggen Ajax en PSV nog niet eens zomaar op tafel. PEC dus helemaal niet maar zou wel tof zijn als hij een keer transfervrij komt, maar dat lijkt me bijna onmogelijk!

19 juli 2016 om 11:22

5 miljoen. Dat is nooit te betalen voor PEC

19 juli 2016 om 11:29

Mastour heeft een aflopend contact bij Milan.
Als hij bevalt dan moeten ze in de winterstop maar eens met hem om tafel

19 juli 2016 om 12:00

maar bij AC milan zijn ze ook niet gek die gaan ook wel met hem over zijn contract spreken als hij het goed doet.

Zo'n goochelaartje moet je vanaf de eerste minuut een paar keer hard maar fair aanpakken en dan heb je er 90 minuten lang geen last meer van.....

19 juli 2016 om 11:40

Dat denk jij. Misschien in jouw eige tijd. Maar hij speelt ze gewoon zoek vriend. Technische spelers zijn handiger dan fysiek sterke. Kijk maar naar barcelona.

19 juli 2016 om 12:02

Het is nog geen Messi leuk die video's op youtube maar daarin komen alleen de goede momenten voorbij.

Spelers in de Jupiler League zijn in youtube video's ook wereldspelers omdat alleen de goede dingen naar voren komen.

19 juli 2016 om 12:13

Hij speelt al die spelertjes van de eagles helemaal dol gast...

19 juli 2016 om 12:26

Ze krijgen niet eens de kans om hem te raken.

19 juli 2016 om 12:36

Dat is vaak het verschil tussen amateurvoetbal en de profs. Bij amateurvoetbal is zo'n speler inderdaad nergens meer te bekennen na een flinke tik in t begin. Bij de profs pakken ze je gewoon terug.

5 miljoen... voor Zwolle ? kansloos.
Daarnaast hanteert PEC een salarisplafond, dat ergens in de buurt van 200k ligt, Daar trekt Mastour zijn trucendoos niet voor open vrees ik....

Ik ben heel erg benieuwd hoe hij het gaat doen in Zwolle.
Ben het ook eens met City038, op papier lijkt dit de beste selectie te zijn sinds de terugkeer in de Eredivisie maar ze moeten het allemaal nog maar eventjes laten zien, het verwachtingspatroon moet niet te hoog worden natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren