Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is twee keer Lukaku en ik zou hem ook verkiezen boven Ronaldo’

Laatste update:

Harry Kane maakte in 165 wedstrijden voor Tottenham Hotspur 99 doelpunten en vorig seizoen kroonde hij zich tot topscorer van de Premier League door 29 keer doel te treffen. Hij hield onder anderen Romelu Lukaku onder zich, die 25 keer scoorde en in totaal al 71 keer het net wist te vinden namens Everton.

De Engelsman en Belg worden gezien als de betere spitsen van de hoogste afdeling van Engeland en oud-verdediger Jason Cundy weet wel wie van de twee hij het beste vindt. “Als ik voor de mogelijkheid sta om een van deze spelers te kopen, dan zou ik altijd voor Kane in plaats van voor Lukaku kiezen”, zegt de 47-jarige Engelsman tegen talkSPORT.

“Ik zou Harry Kane ook liever hebben dan Cristiano Ronaldo. Hij is compleet en je weet wat hij brengt en hoe goed hij nog kan worden. Ik heb daar wel vertrouwen in. Kane is twee keer de speler die Lukaku is. Kane is beter, hij kan de bal met zijn rug naar het doel vasthouden en dat kan Lukaku niet”, besluit Cundy, die voor onder meer Chelsea speelde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kane liever dan Ronaldo, --', ik heb liever Padoin dan Ronaldo, ieder zen ding.

18 juni 2017 om 19:38

Hahaha Il Talismano > Cristiano

18 juni 2017 om 19:50

Neem aan dat het is omdat Ronaldo nog 3 jaar mee kan en Kane 10. Dan versta ik het wel, al zou ik ook voor Ronaldo gaan.

18 juni 2017 om 19:54

Bwah, ik denk dat Ronaldo ook nog wel 5 jaar in zich heeft, meest professionele voetballer aller tijden.

18 juni 2017 om 20:06

Ook al heeft Kane 20 jaar. Hij zal Ronaldo nooit evenaren laat staan beter worden.

18 juni 2017 om 20:37

Waar slaat dat nu op? Uiteindelijk zul je hem toch echt moeten vervangen en dat zal door een mindere speler moeten gebeuren wnat niemand zal hem evenaren of beter worden. Of ga je met 10 spelen?

Ik snap het wel dat je liever 100 miljoen oid neerlegt voor een Kane die nog een decennium mee kan en echt een geweldige spits is dan 100? 150? 200? voor Ronaldo die nog maar een paar jaar mee kan., het blijft een mens die op een bepaald moment relatief snel zal aftakelen.

18 juni 2017 om 20:12

Dat is dan ook wel een veelgedeelde mening 😉

Wij van wc eend... Engelsen slaan weer een beetje door he? Kane is een goede goalscorer, maar toch geen absolute wereldster zoals Ronaldo? Ik heb geen persoonlijke voorkeur tussen Kane en Lukaku, ik vind het allebei gewoon goede spitsen die van waarde zouden zijn voor een hoop teams.

18 juni 2017 om 20:29

Nee, maar Kane is wel een beetje heel veel jonger plus hij is Brits wat voor de BPL regels heel belangrijk is.

18 juni 2017 om 21:05

Die home-grown regels kunnen makkelijk omzeilt worden, met 7/8 spelers uit de jeugd gewoon bij de 25(?) te selecteren. Ronaldo heeft ook nog eens 6 jaar in Engeland gewoond en misschien is daar ook een regel voor. Ben niet zo bekend met de inschrijvingsregels van de BPL, want heb FM ook al een tijdje niet meer aangeraakt.

Engelsen maken zich weer eens belachelijk Haha. Niet dat ik lukaku topspeler vind, maar Ronaldo? Voetbal dom zijn die mensen.

18 juni 2017 om 22:36

De Engelsen zijn de Amerikanen van het voetbal. Wat een arrogantie stroomt er bij hun door het lijf als ze over voetbal praten. Enig visie of idee van tactieken hebben ze totaal niet!

18 juni 2017 om 23:10

Dat is echt complete onzin. Als er mensen zijn die naast dat ze chauvinestisch zijn, zijn ze ook zeer kritisch op zichzelf. Taking the piss is heel normaal en dat is zo heel anders dan Amerikanen en ze hebben geen illusies dat Engeland qua nationaal team veel voorstelt.
Tot op een paar jaar terug zou je eerder Nederlanders met Amerikanen kunnen vergelijken.

Kane is beter, hij kan de bal met zijn rug naar het doel vasthouden en dat kan Lukaku niet”,

Als je dit alleen al leest weet je gewoon dat deze man zomaar wat lult. Als er iemand is die hier juist ijzersterk in is dan is het Lukaku wel.

18 juni 2017 om 19:50

Hij heeft nochtans gelijk, Lukaku kan dat niet goed. Hij heeft er het lichaam wel voor maar dat is iets anders. Lukaku moet je de diepte in kunnen sturen.

18 juni 2017 om 20:21

Juist ja, vind het altijd moeilijk om op basis van zoiets te zeggen wie er beter is. Zijn verschillende types. Waarschijnlijk is Kane idd completer. Stuur Lukaku echter diep met twee/drie verdedigers in zijn nek en hij is vrijwel niet af te stoppen. Denk dat weinig spitsen ter wereld hem daarin kunnen overtreffen

18 juni 2017 om 20:10

Is dat zo? Ik vind hem voetballend helemaal niet zo goed namelijk. Ja hij is groot en sterk, dus in potentie zou hij het goed moeten kunnen met een man in zijn rug. Maar ik vind hem aan de bal niet zo bijzonder.. wil altijd direct naar de goal draaien, maar mist het overzicht naar andere toe..

18 juni 2017 om 20:17

Voetballend goed zijn en de bal vast kunnen houden zijn toch echt 2 verschillende dingen. Er is geen verdediger die sterker is dan Lukaku, en wanneer hij zijn lichaam goed gebruikt dan kan je de bal gewoon nauwelijks van hem afpakken.

Wat hij vervolgens met de bal doet is een ander verhaal.

Deze man zegt dus dat Lukaku geen bal vast kan houden. Nou, lieve vriend Lukaku is een van de sterkste spelers in de hele Premier League en houd ook vaak zat de bal wel vast. Kijk is een keer een potje Everton anders

Geweldige spits en idd beter dan Lukaku. Benieuwd hoe ver deze man het nog gaat schoppen.

Tjah, de Engelsen hebben eindelijk weer een goalgetter sinds lang en zijn daar blij mee. Niet te serieus nemen natuurlijk zulke uitspraken. Al zou ik ook altijd Kane boven Lukaku kiezen.

Ik zie hier een aantal mensen reageren dat Lukaku fysiek zo sterk is en dus met de rug naar de goal ook goed is. Klopt als een bus dat hij fysiek een tank is, maar met de rug naar de goal is hij gewoon niet heel goed. Eerste aanname vaak niet zo goed, en gaat sowieso bij voorkeur altijd de diepte in en daar ligt zijn kracht ook. Absoluut niet als kapstok, totaal niet de speler voor.

18 juni 2017 om 21:06

Wat een berg flauwekul Kane verkiezen boven Ronaldo, met alle respect maar Kane is een houten klaas vergeleken met Ronaldo. Ik vind de keuze tussen Kane en Lukaku al een lastige en volgens mij is het lastig om te zeggen wie van beide beter is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren