Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is de Messi van Turkije, Barcelona heeft een legende gecontracteerd’

Laatste update:
/

Barcelona heeft zich verzekerd van de diensten van de beste speler van Turkije, Arda Turan. De middenvelder kwam voor maximaal 41 miljoen euro over van Atlético Madrid, maar de middenvelder mag pas na januari wedstrijden spelen voor de Spaanse grootmacht. Fatih Terim, bondscoach van Turkije, denkt dat zijn oogappel het goed gaat doen in Catalonië.

“Arda is de Lionel Messi van Turkije”, zegtTerim tegen Mundo Deportivo lovend. “Het belangrijkste is dat Arda dolgraag naar Barcelona wilde. Barcelona heeft een legende, een fantastische speler en een winnaar gecontracteerd. Er zijn mensen die zeggen dat hij kan ontploffen als een vulkaan, dat het lastig is om met hem te werken. Dat vind ik niet.”

/

“Arda heeft voor mij in de nationale ploeg gespeeld als een Xavi, als een Andrés Iniesta en zelfs als een Sergio Busquets”, gaat Terim verder. “Ook kan hij uit de voeten als tweede spits. Arda zal de mensen verbazen met zijn verbazingwekkende kwaliteiten. Naast spelers als Messi, Iniesta, Busquets, Ivan Rakitic, Luis Suárez en Neymar wordt een voetballer iedere dag beter.”

Voor de nationale ploeg van Turkije is het wel vervelend dat Arda door het transferverbod van Barcelona niet mag spelen tot januari. Ook niet in vriendschappelijke wedstrijden. “Dat is een serieus probleem voor ons. Wij als Turkije spelen in een zeer lastige kwalificatiegroep, met Nederland, Tsjechië en het goed presterende IJsland. Dat Arda niet kan spelen voor Barcelona is jammer. Wij hebben contact met Barcelona en zullen met hen afspreken hoe we het gaan doen bij de nationale ploeg”, besluit Terim.

Gaat Arda Turan het goed doen in Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veelste duur voor iemand die op de bank gaat zitten maar je moet iets hebben als pedro wegaat.

26 juli 2015 om 18:04

Op de bank? Arda kan op de flanken en op de 2 aanvallende middenvelder posities spelen, dus hij zal genoeg speeltijd krijgen. Daarnaast is niemand behalve Messi verzekerd van een basisplaats dus als hij gewoon bewijst dat hij het beter doet dan racketic dan zal hij gewoon basis spelen.

26 juli 2015 om 18:23

Totaal andere speler dan de koraat volgens mij is suarez ook verzekerd van zijn plek en alba en neymar en busquets. En arda gaat neymar er niet uit spelen en voor rond de 30 miljoen kan je betere spelers en jongere krijgen volgens mij wordt hij binnenkort 29 dus de vervanger van iensta wordt het ook niet ik vindt het geen slechte speler maar wel echt geldverspilling.

26 juli 2015 om 18:51

En en en en en, stop maar weer hoor, Arda is een speler die bijna op elke positie kan functioneren, ik vertrouw er op dat hij genoeg speeltijd krijgt, als je een winnaars mentaliteit als Arda hebt gaat het goed komen.

26 juli 2015 om 18:53

Hahaha Willem. Beter dan Rakitic, not gonna happen. Voor een speler die dat kan ga je tegenwoordig 80 mil betalen. En dan doel ik niet op Pogba want die zou dat ook niet kunnen!

26 juli 2015 om 19:56

Volgens mij is mijn punt dat 40 miljoen voor op de bank teveel is rakitic was maar rond 15 miljoen en is veel beter fabregas verkocht voor maar 32 en die is ook veel beter.

26 juli 2015 om 19:57

Hahaha Shevanr7 precies wat ik dacht van die 'en en en'

26 juli 2015 om 20:11

Willem

Arda is niet goed genoeg voor Barca. Rakitic is al 10 klasse beter. Arda mag lekker het bankje gaan warmhouden

26 juli 2015 om 20:49

@halamadrid

Gebruik alsjeblieft wat interpunctie, dat is irritant lezen. Verder is Arda een goede aankoop voor in de breedte. Alhoewel, zijn prijs wel te hoog was naar mijn mening. Verder had ik liever Verratti zien komen, maar blijkbaar ziet het bestuur dat anders.

26 juli 2015 om 21:27

Zal ik voortaan aandenken. Maar dit is ook mijn mening. Verrati heb je ook voor 40 miljoen en die is veel beter en jonger.

27 juli 2015 om 04:38

PSG zou Veratti niet zomaar laten gaan hij is een uitstekende jonge middenvelder, Arda is een goede aankoop die kent de competitie en is geen opgever, zeker een versterking voor Barcelona.

27 juli 2015 om 07:25

Lekker dat bankje warm houden idd.

27 juli 2015 om 16:59

nou Arda is juist wel goed genoeg voor barca misschien is rakitic beter maar arda moet nog wennen bij barca en rakitic is zowiezo niet 10 klasse beter dan Arda jij denkt echt dat arda slecht is maar let op mijn woorden arda gaat beter worden dan rakitic geloof mij

26 juli 2015 om 18:08

Hij gaat in het begin wel banken, maar na een tijdje zal hij een plekje zeker beroven let maar goed op hij is een echte vechter hij accepteert het niet op wisselspeler te zijn! We zullen zien wat er van gaat komen. Ik ben er toch reuze trots op, dit is het begin van een nieuwe deur voor alle turkse spelers..

26 juli 2015 om 18:27

Bedrijp dat je trots bent ik ben ook trots op benatia maar arda is wel voor veel geld gehaald om te gaan banken.

26 juli 2015 om 18:54

Arda heeft de kwaliteiten om zichzelf in de basis te spelen, uiteraard zal hij op de bank beginnen, zodra hij een kans krijgt zal hij het grijpen ook.

26 juli 2015 om 19:32

Ten koste van wie dan? Dan zal die of Iniesta of Rakitic er uit moeten spelen en beide zie ik niet heel snel gebeuren. De positie/type van Iniesta past hij perfect maar daar is die gewoon niet goed genoeg voor.

Rakitic ligt veel dichter bij zijn niveau maar dat is toch een ander type, meer de box to box met enorm veel fysiek en loopvermogen.

Tuurlijk, hij kan wel op die positie spelen maar ik zie hem niet in de grote wedstrijden daar staan.

26 juli 2015 om 19:45

Iniesta kan het amper aan meer dan 30 volledige wedstrijden te spelen tegenwoordig en zwakt elk jaar aan niveau af.

Het kan best zijn dat Arda in de loop van het seizoen Iniesta zijn plek enigzins af zal nemen. Arda werd onderschat bij Galataseray en nu bij Atletico was hij ook zeer onderschat.

26 juli 2015 om 19:52

@halamadrid, Real Madrid koopt ook spelers voor zulke bedragen die op de bank belanden. Wat wil je hiermee zeggen?

26 juli 2015 om 20:02

Klopt toch ook maar barca kon beter een type herrea halen voor 40 en die kan nog jaren mee kan snapje real haald geen spelers van 29 voor 40 miljoen die op de bank komen snapie .

26 juli 2015 om 20:13

Arda is gewoon gehaald voor de shirtverkoop want hij komt veel tekort voor het niveau van Barca

26 juli 2015 om 21:10

Halamadridbbc je vind het zonde dat Barca dat doet? Maar Real dan? Illaramendi voor 35/40 mil en wat is hij dan? Coentrao ooit voor veel geld ook op de bank, Isco zit vaak op de bank.

26 juli 2015 om 21:25

Illaramindi voor 30 en dat is nog meer zonde want die kan er niks van. Maar isco heeft gwn de meeste wedstrijden gespeeld voor real vorig seizoen en is 23 jaar jong. Zeg toch dat real het ook doet maar dat het zonde voor barca is want hij is al 29 dus het is geen potentiële vervanger van iemand op de bank speelt niemand eruit. Daarom konden ze voor 40 miljoen beter in de verdediging investeren of iemand halen als herreira.

27 juli 2015 om 04:40

Ja en? Ze hebben Bale voor 100 miljoen gehaald die doet ook niks? Wat heeft het voor zin om Real Madrid op te noemen? Ik zie aan je naam dat je een Madrid fanboy bent maar praat dan ook over hun 10 miskopen afgelope 2 seizoenen, Arda heeft nog niet eens gespeeld en je hebt al een vooroordeel, Arda was niet niks voor niks een van de dragende spelers bij Atletico.

27 juli 2015 om 18:29

Voel je niet zo aangevallen bale niets gedaan joh heeft alleen de cl en copa voor real binben gehaald. Niet zo teentje gerapt voeen pikkie jullie Turken overschatten al jullie spelers en jullie competitie.

27 juli 2015 om 16:52

pedro gaat ook weg

Een onnodige aankoop van Barcelona. Hieruit blijkt ook dat de visie is veranderd. Ipv van talenten de kans te geven word er een speler voor 41 miljoen gekocht. Denk dat Rafinha en Roberto binnen nu en een aantal jaar zullen betrekken

26 juli 2015 om 18:00

Beide komen ook gewoon tekort

26 juli 2015 om 18:08

Sergi Roberto deed het niet slecht gisteren. Haalde zeker een voldoende tegen ManU.

26 juli 2015 om 18:15

Klopt. Maar is niet goed genoeg om basisspeler te worden. Wel een geweldige speler om op de bank te hebben.

26 juli 2015 om 18:55

Ja maar Sergi presteer ook niet constant hij heeft vaker zijn kans gekregen.

26 juli 2015 om 18:05

Heel blij met deze aankoop. blijbaar hebben mensen niet door hoe goed turan wel niet is.
Nu kan luis beter rouleren en spelers fit houden. Of turan een basis plek krijgt is de vraag maar hoe dan ook is het een versterking voor barca. Geweldige speler met techniek waar je u tegen zegt en hij heeft ook nog eens goede werk mentaliteit.

26 juli 2015 om 19:47

Eens. Ik denk ook dat tegen het einde van het seizoen dat hij enigzins de plaats van Iniesta zal hebben gepakt.

Iniesta is nog altijd zeer goed maar wordt wel echt minder de laatste jaren. Volgend seizoen kan zomaar zo ontwikkelen dat Arda zijn basisplaats pakt.

De kwaliteit heeft Arda er zeker voor.

26 juli 2015 om 18:05

Wacht maar tot halilovic en samper wat ouder zijn, dan zie je weer spelers uit la Masia doorbreken.

26 juli 2015 om 18:10

Halilovic komt noet van de barca zelf , ze hebben hem vorig jaar gekocht uirmt kroatie.

26 juli 2015 om 18:12

Ik dacht eerlijk gezegd dat suarez ook onnodig was voor barca maar zij weten het daar bij barca veel beter. Arda is wel waardig aan Barca. Het is niet zo dat hij niet het niveau aan kan.

26 juli 2015 om 18:14

Wat als Iniesta en Raktici volgend jaar beide geblesseerd raken? Ga je dan in de champions league met 2 jeugdspelers op het middenveld spelen? Vergeet niet dat Xavi vertrokken is. Barcelona heeft afgelopen seizoen amper blessureleed gehad. Luis Enrique weet dit ook.

Daarnaast is Arda is speler die op meerdere posities uit de voeten kan en dus een ultieme speler is om blessures op te vangen.

Tot slot vindt ik, integendeel, dat deze aankoop juist de instroom van jeugdspelers bevorderd. Arda is 28 en is niet gekomen om de plek van jeugdspelers in te pikken, maar voor de CL en de titel. De huidige talenten van Barcelona zullen nog steeds hun kansen krijgen om zich te ontwikkelen en te laten zien in bekerwedstrijden etc en in wedstrijden waar het al 3-0 staat etc. Als Barca een talent van 20 jaar had aangetrokken, dan zou het juist belemmerend werken voor de huidige talenten van Barcelona. Ik zie hier een wezenlijk verschil.

Kortom, volgens mij is dit een topaankoop met een duidelijke visie erachter.

26 juli 2015 om 19:17

Mooi beargumenteerd. Kan me hier helemaal in vinden. In tegenstelling tot velen kun jij duidelijk aangeven waarom het wel(of niet) een topaankoop is

Zeer goede speler, werkt hard, uitstekende techniek en heel belangrijk voor Atletico. Maar hij wordt toch wel wat overschat, hij scoort weinig en geeft te weinig assists om het geld waard te zijn. Ik vermoed dat hij, mits iedereen fit, in de belangrijkste wedstrijden zal moeten banken. Neymar, Messi en Suarez zijn betere aanvallers, Iniesta en Rakitic zijn betere aanvallende middenvelders.

26 juli 2015 om 18:12

Komt vaak genoeg aan spelen toe! De beste speler van Turkije! Aanvallend sterk en verdedigend staat hij zijn mannetje.

26 juli 2015 om 18:16

Hij scoort te weinig en geeft te weinig assist? Hij scoort veel meer als Iniesta en geeft bovendien meer assists. Dus soms is scoren niet alles hij werkt goed en doet zijn taken prima, hij is een teamspeler.

26 juli 2015 om 18:26

Nee hoor drie doelpunten veel meer ?

26 juli 2015 om 18:58

Ja alsnog 3 meer? En hij werkt altijd keihard, als hij het aanvallend niet doet hij verdedigend uitstekend zijn best.

26 juli 2015 om 18:59

Iniesta had toch een kalender jaar lang geen goal en geen assist. Denk dat gemiddeld gezien de verdedigers meer goals en assist hebben. Dat maakt ze niet beter.

26 juli 2015 om 20:14

Dacht zelfs dat ramos meer heeft gescoord voor real dan iensta voor barca zegt helemaal niks.

26 juli 2015 om 18:17

Iniesta scoort ook weinig en geeft ook weinig assists. Er zijn verschillende rollen die binnen een tram vervult moeten worden, niet elke speler moet scoren en assists geven...

26 juli 2015 om 18:30

Het is een speler die juist in belangrijke wedstrijden het verschil maakt. Hij scoort inderdaad veel te weinig die vergelijkingen van je kloppen helemaal maar in grote wedstrijden denk ik wel dat hij zich veel meer inzet en belangerijker kan zijn dan iniesta en rakitic. Volgens mij ben je de EK van 2008 vergeten hoe telkens turkije zich terug knokte in wedstrijden. Arda was 7 jaar geleden ook de beste man van Turkije. Bij Atletico heeft hij zich goed ontwikkeld vooral op fysieke gedeelte maar iedereen in Turkije wist toen al dat hij voor barca of real uit zou komen. Het heeft wel langer geduurd dan verwacht. De meeste mensen vonden zijn transfer bij Galatasaray naar Atletico ook ver onder zijn niveau. Hij stond altijd hoog in de pikorde lijst maar daar weten jullie niks van.

Waar hebben ze thiago dan laten gaan ?

26 juli 2015 om 18:58

Omday Guardiola hem wou, Guardiola en Thiago kennen elkaar goed he.

26 juli 2015 om 19:53

Zou in mijn ogen nu heel erg van pas komen.

27 juli 2015 om 04:43

Tja altijd achteraf he, maakt niet uit met Arda hebben ze een prima speler erbij.

Let maar op arda gaat een basisspeler worden in een korte periode

Toch wel leuk heeft barca iemand die bijt en iemand die schoenen gooit.

OT: Typische Barca speler, goeie dribbelaar en winnaarsmentaliteit

27 juli 2015 om 04:04

ben benieuwd wie gaat banken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren