Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is briljant, ik weet zeker dat we een geweldige Fernando gaan zien’

Laatste update:

Fernando Torres staat op het punt om terug te keren naar Atlético Madrid. De aanvaller is per 5 januari volledig eigendom van AC Milan en die club zal de Spanjaard dan direct doorverhuren aan los Colchoneros. Rechtsback Juanfran heeft er alle vertrouwen in dat de dertigjarige Torres weer op gaat leven in Vicente Calderón.

/

“Net als al onze fans hoop ik dat Torres’ komst snel wordt afgerond”, zegt de verdediger in Marca. “Fernando is een briljante speler. Ik ben ervan overtuigd dat we door zijn toewijding die hij als rojiblanco heeft en de aanwezigheid en hulp van de trainer, een geweldige Fernando gaan zien. Hopelijk kan hij er in de derby al bij zijn.”

Het duel met Real Madrid staat voor woensdag 7 januari op het programma. Dan treffen de buurmannen elkaar in de Copa del Rey en op 14 januari (return) en 8 februari (competitie) treffen Atléti en De Koninklijke elkaar opnieuw. Torres speelde eerder al zeven seizoenen voor Atlético en in die periode scoorde hij 82 keer.

Denk jij dat Fernando Torres dit seizoen meer dan vijf keer gaat scoren voor Atlético?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe kunnen ze zo naïef zijn. Ze moeten het misschien wel roepen om het publiek te overtuigen, maar dit is wel erg pijnlijk. Hij was zo slecht bij Milan dat ze na nog geen half jaar de tweejarige huurovereenkomst al wilden verscheuren, nadat hij maar liefst één keer gescoord had. En over de jaren daarvoor bij Chelsea hoeft ik niet eens te beginnen. Waardloze spits en is inmiddels ook al op leeftijd, gaat niet veel meer worden.

28 december 2014 om 00:27

Ben erg benieuwd of Torres het daar kan waarmaken.

28 december 2014 om 00:51

Zelf ben ik ook niet meer gecharmeerd van Torres, maar hard werken doet hij wel. Daarentegen maakt hij, al dan niet per ongeluk, de meest belangrijke goals voor zijn clubs/land. Spanje EK 2008 finale en ek 2012. Championsleague met Chelsea tegen Barca. Niet slecht voor een koekenbakker.

28 december 2014 om 01:05

Simeone heeft van een elftal koekenbakkers ook sterren gemaakt, dus wie weet?

28 december 2014 om 01:14

Zal me echt helemaal niks verbazen als Torres in een keer de sterren van de hemel gaat spelen. Hoop het niet! Maar Simeone is een hele speciale vent!

28 december 2014 om 01:47

Simeone is waarschijnlijk de beste trainer aller tijden.

28 december 2014 om 01:58

Nee dat is messi

28 december 2014 om 03:16

Atletico's elftal bestaat echt niet uit koekenbakkers hoor.

28 december 2014 om 03:13

Klopt als een (chelsea) bus

Nogmaals bye bye atletico!

3e bericht van de dag over dit joch. Komopnou vz...

Ik ben er echt heilig van overtuigt dat hij veel gaat scoren komende halfjaar, denk echt 15 , vanaf volgend seizoen zal hij met Ronaldo en Messi gaan strijden om de topscorertitel. Denk dat het einde verhaal is voor Mandzukic, misschien kloppen de geruchten over Man City toch?

Ik zie hem het wel redden daar bij Atletcio. Ten eerste kunnen ze daar niet verdedigen buiten Real Madrid dus scoren is niet zo moeilijk in tegen stelling tot de Serie A en de BPL en met wat zelfvertrouwen ergens winnen moet het lukken, je bent immers weer thuis dus alleen dat al moet je zelfvertrouwen geven

waarom koopt a madrid hem niet direct van chelsea ?, waarom koopt milan torres om hem vervolgens direct te verhuren?

28 december 2014 om 05:20

Milan heeft hem gehuurd met een verplichte optie tot koop, althans zo gingen de geruchten toendertijd. Zo niet, dan is ie gekocht als ruilmateriaal voor Cerci. Die bewandeld straks de omgekeerde weg richting Milan

Torres gaat niet meer dan 5x scoren denk ik. Atletico speelt zeer verdedigend en als het wint is het vaak 1-0 door een goal van Godin uit een corner. Als je die wedstrijden helemaal uit kan kijken dan val je werkelijk nergens bij in slaap.

28 december 2014 om 04:47

Nee denk het ook niet, mandzukic is nu ook in vorm. Miss dat hij met een 2 spitsen systeem gaat spelen, maar dan twijfel ik alsnog of hij er min. 5 inprikt.

28 december 2014 om 04:55

Je doet hiermee Atletico echt te kort ik heb dit seizoen alle wedstrijden van ze gezien ze spelen gewoon goed verzorgd voetbal. Dat ze vaak met 1-0 winnen is onzin, voordat je wat zeg moet je wel weten waar over je het hebt.

28 december 2014 om 05:22

Dan is Godin zeker topscoorder met 20 doelpunten allemaal uit een corner en allemaal de 1-0? Onzin.. Atletico speelt gewoon goed voetbal

Torres mag wat mij betreft een privé-wedstrijdje gaan spelen met Balotelli om de "wie-mislukt-er-bij-zoveel-mogelijk-clubs" trofee. Dat is de enige strijd waarbij ik nog enig vertrouwen heb in Torres. Voor de rest is het echt een kansloze voetballer die al jaren uitsluitend teert op prestaties uit het verleden.

Torres kan er beter mee kappen en naar usa ofz gaan om te cashen. Mandzukic is in bloedvorm hongerig en scoort die speelt torres er niet uit of ze moeten met 2 spitsen gaan spelen.

Presteerde beter dan Diego Costa op het WK, ik snap niet helemaal waar al die 'weg met Torres' haat ineens vandaan komt. Hoe veel spitsen zijn wel niet geflopt in de Serie-A? Onze eigen Klaas is mislukt bij Milan, en die is ook erg sterk teruggekomen bij Schalke. Natuurlijk zal Torres alleen gehaald worden als back-up voor Mandzukic, nu Villa weg is. Ik hoop dat hij hier iedereen de mond snoert, ook al is het niet meer de oude El Nino.

28 december 2014 om 23:14

Er is helemaal geen haat richting Torres, in elk topic (dat zijn er de laatste dagen op VZ behoorlijk veel) worden mensen die kritiek op hem hebben afgebrand, en uit elke poll blijkt dat de bezoekers veel vertrouwen in hem hebben.

Als je argumenten aanhaalt dat hij beter dan Diego Costa presteerde op het WK (ja, wie niet?!) en dat er ook veel andere spitsen in de Serie A zijn geflopt (er zijn ook velen die wel goed presteerden)... tsja, misschien is het zelf ook eens tijd om in te zien dat Torres heel kort even gepiekt heeft in zijn carièrre. Op 1 seizoen na, nooit meer dan 20 competitiegoals gemaakt. En dan spreek ik over 8 seizoenen geleden (toen jij 11 was...)!

Ik heb geen hekel aan Torres maar er heerst onder de meesten een gunfactor die zo ver gaat dat er van enig realisme geen sprake meer is. Het is oprecht treurig om te zien dat er allerlei compilatiefilmpjes van hem te vinden zijn, vol met missers. Waar de meeste spitsen in de vergetelheid raken als ze niet meer presteren, blijft hij de voorpagina's halen (gezien zien transfersom natuurlijk wel logisch). Torres wordt gewoon te veel gehyped. Face it, de prestaties van lang geleden zal hij nooit meer evenaren, laat staan er in de buurt van komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren