Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is beter dan Di María en hij is circa 140 miljoen euro waard’

Laatste update:

Er staat in Engeland geen maat op Harry Kane, die het land maar blijft verbazen met doelpunten en uitstekende prestaties. De 21-jarige aanvaller van Tottenham Hotspur gaat dinsdagavond in de basis beginnen bij de nationale ploeg van Engeland, in een oefenduel met Italië. Oud-international Rodney Marsh denkt dat Kane beter kan worden dan de levende legende Alan Shearer.

/

“Ik denk dat Kane circa 140 miljoen euro waard is”, zegt Marsh tegen talkSPORT. “Manchester City heeft vijftig miljoen euro betaald voor Eliaquim Mangala. Als Mangala vijftig miljoen waard is, dan is Kane meer dan het dubbele waard. Ángel Di María heeft Manchester United 75 miljoen euro gekost en ik vind Kane een veel betere speler. Als ik voorzitter van een club was, zou ik 140 miljoen euro willen betalen voor Kane.”

Kane maakte dit seizoen 29 doelpunten in 43 officiële wedstrijden voor Tottenham Hotspur. Samen met Diego Costa voert hij de ranglijst der topschutters aan in de Premier League. Zijn debuut bij de nationale ploeg van Engeland luisterde hij op met een doelpunt na 79 seconden.

Denk je dat Harry Kane de komende jaren zo goed blijft presteren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veel gekker moet het natuurlijk niet meer worden...

31 maart 2015 om 17:23

Rodney Marsh is natuurlijk nog erg gul. Tel hierbij nog 75 miljoen voor de I Am British-factor en zo'n 50 miljoen voor de Daniel Lewy Sticks To His Guns Because Kane Is British-principe en nog zo'n 35 miljoen extra voor de I Played For England Recently and Scored a Goal-factor.

Dat brengt het op een totaal van 300 miljoen euro. Seems legit.

31 maart 2015 om 17:40

CR7 wat een wonderbaarlijk exacte redenatie. Even zonder gein, de pers hemelt deze jongeman helemaal op, begrijpelijk, maar laat 'm lekker voetballen. Een voorbeeld van zo'n situatie is natuurlijk Bakkali.

31 maart 2015 om 17:49

Haha ga je Kane met Bakkali vergelijken?

31 maart 2015 om 18:43

Het was toch al een mensenhandel? Daarnaast zijn de bedragen marktconform. Vroeger verdienden clubs veel en veel minder. Moet je voor de grap maar is opzoeken hoeveel Real Madrid vroeger en nu aan inkomsten genereerd. Logisch dus dat ze meer kunnen uitgeven.

31 maart 2015 om 21:38

Maakt niet uit sivrinisek. De bubbel klapt ooit. 150 miljoen voor een mannetje die een bal 6 keer kan hooghouden. Dat is rationeel niet te verklaren, een markt werkt op vertrouwen. Als het publiek afhaakt dondert het zaakje in elkaar

31 maart 2015 om 21:55

Het publiek gaat bij de grote clubs niet afhaken, dan onderschat je 1 de hoeveelheid supporters en 2 de magie van sport, in het speciaal voetbal.

31 maart 2015 om 17:52

Echt lachwekkend natuurlijk, een erg goed seizoen in de BPL en je zou 140 miljoen waard zijn..
Hoeveel one-season wonders moeten die Engelsen nog zien om erachter te komen dat dat vrij weinig garantie geeft voor de toekomst. Ik herinner me een Andy Carrol die ook een halfgod werd genoemd en waarvoor 50 miljoen pond een koopje was.

31 maart 2015 om 19:16

Nouja dan zijn ze er zeker van dat ie blijft.140 miljoen is overdreven voor hem.wat is Benzema of Suarez of aguero of wie dan ook maar waard XD

Die Engelsen moeten echt normaal gaan doen

31 maart 2015 om 17:17

Zolang deze bedragen betaald worden komt daar geen verandering in.

31 maart 2015 om 20:52

Die bedragen worden niet betaald, is natuurlijk onzin. Die man praat alleen maar over de extreme gevallen. Dan kan je ook zeggen als Eriksen Tottenham 13 miljoen heeft gekost en Suarez Liverpool 24 miljoen dan is Kane ook ergens tussen de 13 en 24 miljoen waard.

Minstens 200 miljoen, want hij is natuurlijk ook nog Engels!

31 maart 2015 om 17:29

Volgens mij is de Engelse verdubbelaar hier al bij inbegrepen hoor. Al is de prijs nog wel variabel door het aantal goals wat hij gaat maken in het restant van dit seizoen.

Grote onzin natuurlijk. Ik vind het geweldig dat Engeland er weer een jonge goede spits bij heeft want ik ben nooit zo weg geweest van Welbeck en Studdridge. Wel denk ik dat het gigantisch moeilijk gaat worden voor Kane om dit seizoen te evenaren of overtreffen. Als er straks verwachtingen etc om de hoek komen kijken, een vorm dipje etc kan het zomaar instorten.

Ik weet niet echt wat ik hier van moet denken. Je kan ook zeggen Suarez kostte rond de 80 miljoen en die is beter dan Kane dus Kane is 40 miljoen waard. Wat ik nog veel vind voor een speler die zich pas 1 seizoen bewijst.

31 maart 2015 om 17:18

Maar Kane is dan weer piepjong, doet geen domme dingen en scoort aan de lopende band. Ook nog een lang contract dusja. Verder natuurlijk een absurd bedrag.

31 maart 2015 om 17:59

Ja oke, maar moeilijk dus om waardes van spelers met elkaar te vergelijken. Uiteindelijk is het natuurlijk gewoon wat de gek er voor geeft.

31 maart 2015 om 18:26

Ja precies daarom ging bijvoorbeeld een wereldtopper als Kroos voor zo'n 25 miljoen naar Real Madrid terwijl Di Maria weer voor 75 miljoen werd gekocht door Man. United. De transfermarkt is gewoon ziek als je sommige bedragen bekijkt. Mangala 40 miljoen, David Luiz 50 miljoen, Carroll 40 miljoen enzovoort.

1 april 2015 om 00:22

Kroos is geen wereldtopper. Dat zijn Modric Busquets en Touré op zijn positie

1 april 2015 om 00:45

@montania
Kroos zat zelfs in het team van het jaar, dan ben je zeker wel een wereldtopper hoor. Meer argumenten hoef ik eigenlijk niet eens aan te halen.

Haha, Engelsen en hun eigen talenten. Heerlijk toch om te zien hoe ze die tot het bizarre toe kunnen ophemelen, een half seizoen goed spelen in de Premier League en je bent eigenlijk al een van de beste spelers ter wereld (volgens de Engelsen daar).

31 maart 2015 om 17:55

Inderdaad absurd gewoon. Als die Kane nou erg goed kon voetballen en er dan ook nog 30 in de PL inschiet dan heb je iets heel speciaals. Maar Harry Kane kan niet erg veel bijzonders met een bal, behalve hem dit seizoen een verrassend aantal keer in het net schieten en koppen.
Balgevoel, passing en techniek zijn er niet in overvloed in deze jongen. Ik heb genoeg one-season wonders zien falen in Engeland en, het zou jammer zijn, maar Kane kan zo de volgende zijn.

31 maart 2015 om 18:29

Qua passing is Kane juist wel sterk. Kan heel snel kaatsen en kan voor een spits best een bal diep geven. Kane scoort uit alle hoeken en standen, ongelooflijk. Maar laten we eerst maar afwachten hoe hij volgend seizoen voor de dag komt, denk wel dat dit een goudmijn kan zijn voor Spurs.

Veel beter dan di maria. Wat een grapjas. Laat hem eerst maar eens deze vorm een lange tijd behouden. Di maria was notabene de beste man tijdens de cl - finale. We weten allemaal wat die kan.

31 maart 2015 om 17:37

Di Maria mag zijn goede vorm dan ook wel eens voor langere tijd behouden.

Hilarisch hoe die Engelse talenten binnen een seizoen van goed presteren zo overpriced worden, want ik geloof dat Levy dit kalfje ook weer helemaal droog zal melken qua transfersom .

Hierdoor moeten ze ook steeds meer salaris krijgen, denk aan Sterling en hoe goed doet die het in zijn 2e volle seizoen?

Kane overtuigd mij pas als hij 2 a 3 jaar zo scoort en/of het bij een topclub kan bewijzen.

31 maart 2015 om 17:22

Ze zijn volledig de weg kwijt in Engeland. Het ergste vind ik nog dat alle trainers/commentatoren enz. lekker meegaan in de waan van de dag. Sterling in zijn debuutjaar zeer goed, kijk hoe hij nu speelt haha. Ja, kom, we gaan 200.000 p.w. betalen aan Sterling. Ze weten het allemaal niet meer haha

31 maart 2015 om 18:30

Ja 245.000 per maand en dan nog niet tevreden zijn he, lachwekkend.

hier klopt niks van.

ten eerste, kane is 2x zo goed als bale en die was 100mil.
dus daarom is kane al 200mil waard.
daarbij is kane een engelsman en jonger, dus dat is ook nog eens 50mil
en hij scoort meer dan bale, dus dat is ook weer eens 25mil.

dan kom ik toch al snel uit op 275mil

deze meneer heeft er totaal geen kijk op! met zijn 140mil.

Wat is dit voor een onwetende uitspraak? Kane maakt doelpunten en dat is immers waar een spits voor is, maar de beperkingen die hij heeft (meevoetballen, techniek, dribbel) zorgen ervoor dat er nog een lange weg te gaan is voor Kane om tot de besten te behoren. Laten we hem niet na één verrassend goed seizoen ophemelen als de beste spits die er rondloopt. Hoe kan Kane in godsnaam zelfs in de tijd waarin idiote bedragen worden betaald 140 miljoen waard zijn?

140 mil beter.. dan Di Maria, ik doe maar net alsof ik dit niet heb gelezen.
Verder verwacht ik ook niet dat hij een grote wordt.

Haha, die Engelsen, wel typisch dit. Kane is nog helemaal nergens, laat hem zich gewoon rustig ontwikkelen.

Nou, weten we in ieder geval wie er geen voorzitter van een club gaat worden.

Dit is appels met peren vergelijken. Een pure Engelse spits met een dribbelende Argentijse flankspeler.

Wat hoorde ik Juventus wil 120 miljoen voor Depay betalen

Flikker toch op. Op Cristiano en Messi na is niemand maar dan ook niemand 100 miljoen euro waard of iets wat daarvan in de buurt ligt. Vind de beide spelers die ik net op noem eigenlijk net 70/80 miljoen waard.

Maar ja als je voor spelers als Di Maria, Bale en Neymar richting die bedragen gaat dan slaat het natuurlijk nergens meer op.

Fifa moet de volgende regel invoeren:
Clubs mogen voortaan alleen met transferinkomsten winst op jaaromzet max. 50 miljoen externe financiering nieuwe spelers kopen.

Bij jaaromzet moet wel een duidelijke omschrijving komen, zodat men niet kan spelen met getallen ofwel frauderen. Shirtinkomsten mag je meenemen dus wat je van Nike krijgt bijv. als Manu zijnde. Maar bijv. je stadionnaam veranderen mag niet en daarvoor geld krijgen. Dat behoort bij externe sponsorinkomsten.

Dan kan je per jaar namelijk geen 300 miljoen uitgeven, behalve als je spelers verkoopt en winstgevend bent.
Daar zie ik de volgende clubs namelijk niet bij horen: Manc, Chelsea, Psg, Monaca, St Petersburg en natuurlijk nog een aantal die ik vergeet.

Hier Ajax vs Manu over club financiën en op de beurs.

http://www.nrcq.nl/2015/02/12/een-wedstrijdje-op-d...

31 maart 2015 om 17:32

Geen enkele Italiaanse club heeft ook maar een fractie van dat bedrag tot zijn beschikking.

Ook Ronaldo is overigens in mijn ogen niet meer dan 100 miljoen waard door zijn leeftijd. Spelers als Hazard, Neymar en Suarez zijn inderdaad +/- 70m waard, Messi een dikke 100 en verder niemand denk ik. Echter als je deze 5 voor het dubbele te koop zet worden ze helaas allemaal verkocht.

31 maart 2015 om 17:36

dan ken jij Juventus nog niet, zeker als er 100 miljoen wordt geboden voor Pogba (wat sws gaat gebeuren)

31 maart 2015 om 18:57

Ik denk dat PSV ook wel 50 miljoen kan krijgen als ze Willems, Wijnaldum, Depay en Maher verkopen, maar ik geloof nooit dat ze ook maar 25 miljoen gaan herinvestering in 4 opvolgers. Hetzelfde geldt voor Juventus denk ik.

1 april 2015 om 09:58

Wat bagataliserend, dus een BVO heeft alleen maar spelers en het stadion als kostenposten? Ga eens een jaarrekening van clubs bekijken. Komt echt wel een heel stuk meer bij kijken dan dat jij nu beweert.

zucht wat is de BPL toch een *** competitie. die onrealitische bedragen ook, ze hebben de hele voetbal verziekt met hun prijzen. 140 miljoen voor Kane, ronaldo kost 140( niet eens) hij mag nog niet eens in de schaduw staan van C,ronaldo.
Kane is een geweldig voetballer maar moet het volgend seizoen ook weer ff waar maken. nu is hij voor mij 35 mil waard, niet meer niet minder. minder dat helft dus van 140 mil

31 maart 2015 om 22:53

nee die prijzen die zij hanteren... voor elke engelse speler... lachwekkend gewoon

Ik vind het geweldig om Kane te zien voetballen. Maar laat hem eerst maar eens een paar jaar presteren bij Tottenham. Anders mag hij zich straks gewoon melden in het straatje Carroll, Defoe, Robbie Keane, Walcott etc. Allemaal spelers die allen een geweldige periode in de premier league hebben gehad én bewezen hebben dat het uiterst lastig is om dan je niveau vast te houden.

Er is niemand op deze aardbodem die mij kan wijsmaken dat een voetballer 140 miljoen waard is. Bespottelijk en belachelijk.

31 maart 2015 om 18:10

Met die belachelijke bedragen zijn ze gewoon geld aan het witwassen.
Het slaat gewoon nergens op.. 80 miljoen of 100 miljoen waar gaan deze bedragen over?

Kaneel is natuurlijk geen 140m waard, die jongen komt net ruiken aan de top. Kun hem wat meer tijd..

Overigens, Wat een slechte quote! In het hele artikel zie je dat exacte quote niet terug, een artikel van een dramatische niveau..

Als in dan perfect tweebenig ben kan ik dan ook wel 15 miljoen euro voor mezelf vragen? De knikknie en versleten enkels noem ik er dan niet bij ...ssssttt

Iedereen hier doet alsof die gast die prijs zelf heeft verzonnen. Hij maakt die berekening op basis van spelers waar verschrikkelijk veel voor is betaald, maar geen snars presteren. Zo een Mangala kost 50 miljoen, nooit iemand over gehoord, maar hij presteert helemaal niks. Zo een Kane is fenomenaal dit seizoen, dan is de prijs die hij noemt niet zo gek. Niemand kan mij hier wijsmaken dat hij minimaal drie keer zo veel beter dan Mangala en ook Di Maria presteerd, dan niet te hebben over Falcao. Die moet eigenlijk ook rond de 100 miljoen kosten in zijn beste dagen, maar die heeft nu niks meer dan zijn naam mee.

31 maart 2015 om 18:42

*niet

31 maart 2015 om 18:51

Want Kane en Mangala en Di Maria zijn ook precies dezelfde spelers...spelen ook op zelfde positie etc. In dat geval vind ik ook de gea beter dan costa.

31 maart 2015 om 19:05

Het gaat om de prijs, puur om de prijs. 50 miljoen is voor geen enkele positie te rechtvaardigen. Ik zeg ook niet dat het met deze meneer eens ben, maar iedereen doet alsof het helemaal nergens vandaan komt.

Het is simpelweg gebaseerd op wat er in de omgeving gebeurt, niet zo gek dat zo een man dan erin mee gaat.

31 maart 2015 om 19:13

Het is niet simpelweg gebaseerd op wat er in de omgeving gebeurt, hij kiest een niet willekeurig en totaal verkeerd voorbeeld en gebruikt dat om een prijs voor Kane te bepalen die veel te hoog is.

31 maart 2015 om 19:30

Nooit iemand over gehoord in de zin van, vraagtekens bij zijn transfersom icm wat hij heeft gebracht.

Denk dat als ik begin met voetballen ook zeker weten wel 10 miljoen waard ben ;-)

Met die nieuwe tv-gelden zijn dit niet eens rare bedragen. Die engelse clubs verdienen straks bakken met geld, dan gelden er weer andere maatstaven.

Hahaha, wat een redenering zeg. Ik denk dat Ronaldo ongeveer 100× zo goed is als ik, dus dat betekent dat ik één miljoen waard ben!

Die Engelsen maar zeuren over de Fifa, maar zelf helpen ze de voetbalwereld ook niet echt met dit soort grappen.

Over paar jaar wordt 100 miljoen een normaal bedrag niey normal dit......

Kane heeft alleszins alles in huis om het te maken.

- nog jong
- geweldig debuut en blijft nog verder scoren
- staat op de juiste plaats,, iets wat je hebt ( niet wat je kunt leren of dus ook afleren )
- nuchter persoon, met de beide voetjes op de grond ( ik zag hier de vergelijking met Caroll bvb, die ging zuipen en kon de roem nooit aan )
- heeft snelheid, kan een bal bijhouden, kortom, een voetballende spits

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren