Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij is als twee man op het middenveld, Wenger zal zeker interesse hebben'

Laatste update:
/

Als schijn niet bedriegt, gaat Arsenal komende zomer werk maken van de komst van N’Golo Kanté. De Franse middenvelder heeft een superjaar achter de rug bij Leicester City en stond vrijdagavond ook in de basis bij Frankrijk in het duel met Roemenië. Oud-Gunner Ray Parlour hoopt dan ook dat de Londenaren snel toeslaan.

“Met zijn werklust staat hij gelijk aan twee man op het middenveld”, verklaart hij op Sky Sports. “Zo iemand heb je nodig. Het zou geweldig zijn als Arsenal hem kan halen. Hij kan achter Mesut Özil, Santi Cazorla en Alexis Sánchez spelen. Dan heeft Arsenal een formidabel middenveld. Als hij beschikbaar is, weet ik zeker dat Wenger zal informeren.”

Dat lijkt inderdaad het geval. De Fransman sprak eerder deze week al zijn bewondering uit voor Kanté. “Ik bewonder hem enorm. Hij geeft een elftal meer mogelijkheden. Hij geeft je het gevoel dat hij hoger het niveau is waarop hij speelt, hoe meer hij op zijn plek zit. Als we het over cijfers hebben, dan zie je dat hij in Europa het vaakst de bal heeft onderschept. Hij heeft ongelooflijke kwaliteiten”, zei hij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou wat zijn, Arsenal dat zowel Vardy, Kante als Mahrez haalt, Vardy kan Arsenal's diepe punt meer variatie en wat anders brengen dan Giroud, wie een heel ander type is. Mahrez is een no brainer, die zou als rechtsvoor basis staan en Kante inderdaad als stofzuiger achter de creatievelingen.

11 juni 2016 om 17:33

Vardy heeft uiteindelijk toch van een afgezien. Hoop sowieso dat Arsenal Kante weet te halen. Gisteren tegen Roemenie ook echt genoten van deze man. Een goedwerkende stofzuiger is het! Ruimt alle ballen weg in een straal van 3m.

11 juni 2016 om 18:14

Vardy is rond. Wordt na het EK bekend gemaakt...of eerder als Engeland eruit ligt.

11 juni 2016 om 22:59

Wat is je bron? Kun je dit misschien toelichten? Je zegt het alsof het echt een feit is, en er zijn veel mensen toch wel benieuwd naar.

11 juni 2016 om 17:33

Het is uiteraard geen garantie dat deze spelers volgend jaar het zelfde niveau kunnen halen, dus denk niet dat Arsenal ze alle 3 binnen gaat halen!

11 juni 2016 om 17:35

Nee uiteraard niet, maar ik denk wel dat vooral Mahrez en Kante blijvertjes zijn, Vardy ook wel maar die gaat al richting 30, dus is het afwachen hoe hij nog presteert de komende (laat ons zeggen 4-5) seizoenen.

11 juni 2016 om 17:34

Zoiets dus.

Cech
Bellerin
Koulibaly
Kos
Monreal
Kante
Xhaka
Mahrez
Özil
Sanchez
Vardy/Giroud
11 juni 2016 om 17:37

Dan zouden er ook een hoop moeten vertrekken. Met die basiself laat je dus op de bank: Walcott, Oxlade, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Iwobi, Coquelin, Elneny...

11 juni 2016 om 17:47

Ik ben ook gecharmeerd van Elneny, hij zou dan goed kunnen rouleren met xhaka en kante.
We hebben dan ook een leuke bank op basis van jou opstelling. (ik zeg leuk, maar lang niet zo sterk als die van de andere)

Szczesny
Chambers (cv/rb)
Gibbs
Elneny
Wilshere/coquelin
Oxlade
Giroud

11 juni 2016 om 17:58

Cazorla hoort sowieso in de basis, al wordt hij ook een dagje ouder inmiddels.
Coquelin zou als backup achter Kante gebruikt kunnen worden. Ook Ramsey en Wilshere zijn prima spelers (die Xhaka ken ik niet goed). Walcott en Iwobi zijn niet goed genoeg voor de basis naar mijn mening.

11 juni 2016 om 19:18

Arsenal

Er moeten er ook een hoop vertrekken, er zit nog steeds wat "afval" bij die nooit wat zullen toevoegen aan Arsenal, de formatie die ik opnoem is in potentie razendsterk en polyvalent en je hebt ook meteen een topclub waardige bank.

11 juni 2016 om 19:34

Van het rijtje dat ik opnoemde mogen van mij weg: Walcott, Ramsey en misschien Oxlade/campbell. Cazorla is fijn om achter de hand te houden (wordt ook wel enigszins oud nu), Wilshere speelt bijna altijd geweldig als hij fit is (fit zijn is daarbij wel een probleem), Iwobi is toch vooral voor de toekomst (al presteerde hij aardig afgelopen seizoen), Coquelin was vooral tot zijn blessure de beste man bij Arsenal (misschien nu overbodig door Xhaka) en Elneny is er pas net (en doet het niet onaardig).

11 juni 2016 om 17:52

Elke zomer wordt Arsenal wel gelinkt aan tal van topspelers, spelers die uiteindelijk niet komen, dus ik verwacht er niet te veel van. Wenger gaat echt niet én Vardy én Mahrez én Kanté én Koulibaly halen, al zou dat wel geweldig zijn haha

Kanté zou een aanwinst zijn, maar is niet echt nodig en Mahrez zie ik ook niet direct gebeuren, Leicester zal een klein fortuin vragen (ik denk dat Mahrez geen clausule heeft).

Met dit elftal raak je al héél ver, tegen de echt zware tegenstanders (barca en zo) vervang je Cazorla door Coquelin.

Cech
Bellerin
aankoop
Koscielny
Monreal
Cazorla
Xhaka
Campbell
Özil
Alexis
aankoop
11 juni 2016 om 18:12

Wenger heeft al gezegd dat hij Kante kent, dus vergeet het maar.

Vardy is trouwens gewoon rond hoor, heb er nog eens goed over nagedacht. Als het niet rond zou zijn en hij dus zou blijven waarom heeft Leicester dat dan niet naar buiten gebracht? Het draagt alleen maar bij aan zijn status als held, het zou de club ook credits geven. Daarnaast hebben ze geboden op Deeney en Berahino. Als Arsenal nu bekend maakt dat Vardy komt beïnvloedt dat (via de media) de hele stemming en chemie in de selectie van Engeland. Het is rond. On to the next one :-)

11 juni 2016 om 18:33

Misschien heeft Vardy gewoon nog geen beslissing genomen, dat is niet iets waar je in enkele dagen snel over beslist. Maar ik hoop met je mee, al weet ik niet of Vardy een echte spits voor Arsenal is.

Kante en Xhaka. Ja, dat is van een behoorlijk niveau, daarmee kun je meedoen bovenin.

11 juni 2016 om 17:46

Met Xhaka, Cazorla en Özil speel je elk team aan flarden en tegen de écht grote jongens waar je meer moet verdedigen kan je Xhaka, Coquelin en Özil opstellen.

Arsenal moet zich vooral richten op de spitspositie en een verdediger voor naast Koscielny. Uiteraard is een speler als Kanté of Mkhitaryan een versterking, maar ze zijn niet even noodzakelijk.

11 juni 2016 om 18:32

Kante en Mkhitaryan zijn niet noodzakelijk als je voor de 4e plek gaat. Wel als je wil doorstoten naar de top.

11 juni 2016 om 18:33

Zie mijn reactie hierboven, met dat elftal plus een topspits en topverdediger centraal achterin kan mee spelen om de titel. CL nog niet, titel wel.

11 juni 2016 om 17:50

Nu nog een wereldklasse spits

Moet eerlijk zijn dat ik een heel seizoen dacht dat hij gewoon iemand was die zeer veel kon lopen en deftig kon verdedigen, maar in een systeem waar er dominanter moest gevoetbald worden hij grandioos zou falen. Maar toen ik hem gisteren met Frankrijk bezig zag was ik echt onder de indruk, ongeveer de enige buiten Payet die bij Frankrijk een goede indruk kon nalaten.

Als je zag hoe hij gisteren ook weer stond te ballen. Elke topclub is gebaat bij de nieuwe Makalele. Hopelijk voegt deheer Wenger daad bij woord en haalt hij deze geweldenaar.

Ideaal voor een speler als Ozil die dan vrijwel nooit meer hoeft om te schakelen. Het team zal dan natuurlijk uitermate in balans komen. Aangezien Coquelin vorige seizoen uitblinker was op die zelfde positie. Maar na zijn blessure een kleine terugslag kreeg. Maar een middenrif met Carzorla, Ramsey, Ozil, Coquelin, Elneny, Wilshere en ook nog Kante kan toch voor problemen zorgen in het team

Al sinds Vieira op zoek naar zo'n soort speler. Gilberto kon hem deels vervangen, maar Kante is de perfecte opvolger.

Als Arsenal hem niet tekent, mag Wenger echt weg.

Real sla je slag. Missing link op het middenveld, want Casemiro komt imo toch te kort

11 juni 2016 om 18:47

Tekort?? Casemiro houdt zich gewoon staande tegen Atletico en barcelona hoor

Zou top zijn dan kun je alexis en ozil alle vrijheid geven voorin.

Arsenal moet snel payet kopen
Wat is dat een geweldige speler zeg

Zag hem gisteren spelen. En hij was samen met payet in mijn ogen motm. Alle ballen veroverde hij. Ik zie hem wel gabi opvolgen bij atletico.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren