Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Higuaín senior hekelt memes en kritiek: ‘Mijn zoon moet hiermee leven’

Laatste update:

Gonzalo Higuaín wordt in zijn loopbaan veelvuldig achtervolgd door mensen die op internet grappen over hem maken, de zogenaamde memes, zo stelt zijn vader Jorge. Het is echter een onderdeel van de maatschappij, waar ook de groten der aarde mee te maken krijgen.

“Vandaag de dag straft de maatschappij spelers met memes en harde kritiek”, vertelt Jorge Higuaín tegen TYC Sports. “Mijn zoon moet hiermee leven. Hij speelt al jaren voor de beste clubs in Europa. Mensen weten hoe deze memes werken, het is allemaal een spel voor hen. Je ziet het van de presidenten van landen tot de man die hot dogs verkoopt.”

Er is één meme die Higuaín nadrukkelijk achtervolgd heeft. Hij wordt gezien als eeuwige verliezende finalist. In de WK-finale van 2014 tegen Duitsland werd een doelpunt van Higuaín wegens buitenspel afgekeurd en uiteindelijk ging de eindstrijd verloren. Daarnaast verloor het land vervolgens tweemaal op rij de finale van de Copa América.

Higuaín werd ook door Juventus aangetrokken om hen aan de winst van de Champions League te helpen. De aanvaller keek afgelopen seizoen machteloos toe hoe zijn oude club Real Madrid in de finale te sterk was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ah gossie. Ik denk dat de verloren finales meer pijn doen dan de grapjes erover. Gelukkig maakt 10 miljoen per jaar een hoop goed.

9 september 2017 om 16:55

Sorry hoor ik snap het niet helemaal goed denk ik. Dus omdat hij een vet salaris krijgt moeten mensen hem belachelijk kunnen maken?

9 september 2017 om 18:05

Mensen mogen hem sowieso belachelijk maken ongeacht zijn salaris. Maar met het prachtige luxueuze leven dat hij leidt moet je een paar grapjes ook wel kunnen relativeren.

9 september 2017 om 18:16

Wat een onzin. Nog ff en je gaat het belachelijk maken van mensen neerzetten als iets goeds.

9 september 2017 om 18:31

Als het ergste in je leven memes en wat spot zijn heb je het vrij goed. Beter dan een alleenstaande vrouw die in haar eentje 3 kinderen moet opvoeden met een minimumloon.

Of Jantje modaal die een fikse belastingaanslag krijgt. Of ik op maandagochtend als ik naar werk fiets en het begint te regenen terwijl ik geen jas bij me heb.

Leed is relatief, maar arme lieve Gonzalo komt er vast wel boven op. En als ie het zo erg vindt, mag die em er bij de volgende finale best wat inschieten.

If you can't stand the heat..

9 september 2017 om 18:48

@Aze, als je er goed in bent kan je er zelfs geld mee verdienen. Dat noemt men cabaret.

9 september 2017 om 22:25

Aze/che 4 ever

Het belachelijk maken van mensen is absoluut niet goed maar er is geen mens ter wereld die daaraan kan ontkomen. Ik werd in het verleden ook belachelijk gemaakt, ik liep raar, had een gek stemmetje, dikke buik en nog veel meer waar men de draak mee stak maar je kan er ook gewoon boven staan en met een miljoensalaris gaat dat ook nog vrij gemakkelijk en lach je iedereen uit.

De grootste pester van toen wast nu mijn auto en maait mijn gras

9 september 2017 om 17:02

Xyzz

Het is 7.5 miljoen per jaar, geen 10, verder maakt geld nog niet dat zulke zaken een mens niets doen, waarom doen zoveel mensen nog steeds alsof geld voor alles de oplossing of een pleister is?

9 september 2017 om 17:39

Zal wel aan de 10 mil komen met sponsoren.

9 september 2017 om 18:08

Wat een ramp zeg, een paar grappige plaatjes op het internet. Zou er echt wakker van liggen.

Tja dit hoort er nu eenmaal bij. Als hij dit wil veranderen moet hij er gewoon een keer staan in een grote wedstrijd. Voor dat salaris moet wij dit accepteren, het is niet alsof hij of zijn familie bedreigd word. Of dat ze hem ziektes e.d. wensen.

9 september 2017 om 16:52

Het is ook weer niet alsof hij er nooit staat in grote wedstrijden, in de Serie A tenminste kan hij wel scoren tegen de grootste ploegen. Waarschijnlijk doel je op de grote Europese wedstrijden tegen die absolute top en daar geef ik je helemaal gelijk in.

Higuain zit nu eindelijk bij een Europese topclub waar hij een onbetwiste basisplaats heeft. Nu zijn er geen excuusjes meer en zal hij elk jaar de kans krijgen om zich te laten zien. Vorig jaar was Juve nou niet bepaald de meest scorende ploeg, maar tegen Barca en Real was Higuain niet de grote man. In de halve finale deed hij het dan wel weer goed, maar Monaco is natuurlijk geen absolute top.

We gaan het zien of hij dit jaar wel belangrijk kan zijn tegen de grootste ploegen. Hij heeft nog steeds de kans en tijd om meningen te laten veranderen

10 september 2017 om 14:24

Als Allegri het aandurft om tegen de absolute top, waaronder dus Barcelona en Real Madrid, ook gewoon 4-3-3 te spelen met offensieve buitenspelers die hoog tegen de backs van de tegenstander aan staan, dan heb ik er wel het vertrouwen in dat het Higuain ook zal lukken tegen hen te scoren.

Als je geen stomme plaatjes wil zien klik je ze weg, of beter nog, zet je je computer uit Het is allemaal niet zo moeilijk Higuain Sr.

9 september 2017 om 18:03

Als het over jezelf gaat is het wel ietsje anders natuurlijk he...

Als ik zoveel miljoenen verdien, dan mogen ze mij gerust belachelijk maken. Zou het er echt niet moeilijk mee hebben, verre van zelfs. Hehe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren