Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hiddink: ‘Ik heb wel eens drie, vier dagen in een soort tunnel geleefd’

Laatste update:

De twintigjarige Joost stal vrijdag de show tijdens de training van Oranje in Katwijk. De jongen met het syndroom van Down vermaakte zich geweldig bij de oefensessie en wist Wesley Sneijder en Nigel de Jong -niet voor het eerst- voor zich te winnen. Guus Hiddink vond het prima dat Joost de training ‘verstoorde’. Dat moest kunnen, ook in aanloop naar de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije, aldus de bondscoach.

/

Hiddink legt in De Telegraaf uit dat het goed is, dat Oranje benaderbaar is voor Joost. “Daar moet je niet zo spastisch mee omgaan. In het verleden heb ik in de aanloop naar wedstrijden wel eens drie, vier dagen in een soort tunnel geleefd. De drie, vier dagen daarna, als het een keer niet goed liep, was ik dan voor niemand aanspreekbaar”, haalt de bondscoach op.

Joost beleefde een heerlijke middag bij Oranje en zorgde voor de nodige glimlachen. Het Algemeen Dagblad beschrijft hoe hij Hiddink per abuis ‘Van Gaal’ noemde en hoe er een warm weerzien was met Sneijder. De twee kennen elkaar al wat langer, legde de ervaren middenvelder uit. “Joost is zelfs eens op bezoek geweest in Italië, toen ik bij Inter speelde. Ik ken hem dus goed en hij mij ook.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig dat dit kan!!

Daar moet je niet spastisch mee omgaan XD lekker verwoord hiddink!

28 maart 2015 om 09:54

Want mensen met syndroom van down zijn spastisch? Niet proberen om altijd overal op te zeuren

28 maart 2015 om 10:23

Uh, dat zegt hij ook niet en bedoelt hij ook niet.

Ik vind het ook wel grappig eigenlijk!

28 maart 2015 om 17:19

Verklaar je nader, fischer020. 'Iets spastisch benaderen' is een correcte Nederlandse term. Of doel je op de niet-bestaande link tussen het syndroom van Down en spasticiteit?

ON: Geweldige beelden, en even de focus eraf door zo'n enthousiaste jongeman kan zeker geen kwaad.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren