Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hiddink: ‘Hoe Van Gaal Oranje aflevert na WK, dat voelt als een geschenk’

Laatste update:

Guus Hiddink kan niet wachten tot hij weer aan de slag kan als bondscoach van het Nederlands elftal. De ervaren oefenmeester, die na het WK in Brazilië terugkeert als opvolger van de huidige keuzeheer Louis van Gaal, is onder de indruk van Oranje. Woensdag kan de finale bereikt worden.

/

Als Argentinië in Sao Paulo verslagen wordt, mag er zondag om de wereldtitel worden gevoetbald tegen Duitsland. Hiddink is echter hoe dan ook te spreken over de prestaties van Oranje; zowel van de spelers als van Van Gaal en zijn assistenten. “Hoe deze technische staf Oranje aflevert na het WK, dat voelt als een geschenk”, kijkt Hiddink in gesprek met het Algemeen Dagblad vooruit op zijn toekomstige baan.

De trainer mag in de aanloop naar het EK van 2016 gaan werken met een selectie die onder leiding van Van Gaal grote stappen heeft gezet. Spelers als Arjen Robben, Robin van Persie en Wesley Sneijder hebben zich lang geleden al bewezen, weet Hiddink. “Maar de sprong die een jongen als Ron Vlaar maakt is formidabel. En dat geldt misschien nog meer voor Stefan de Vrij, Jasper Cillessen en Bruno Martins Indi. Daar doe ik straks als bondscoach heel veel voordeel mee”, realiseert Hiddink zich.

Wie is volgens jou een betere bondscoach?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Benut het voordeel maar maximaal, want na dit wk zijn de verwachtingen hooggespannen.

9 juli 2014 om 08:57

Inderdaad. Eigenlijk kan Hiddink niet anders dan over twee jaar de finale van het EK halen. Minder is falen, zo is het nu gewoon. We zijn samen met Duitsland het verst gekomen van de Europese landen. Tel daarbij op dat we een jonge ploeg hebben en er wordt veel verwacht in 2016. Los van hoe het in Brazilië afloopt, in 2016 moeten we kampioen worden eigenlijk.

Daarna zullen een aantal spelers over hun top zijn. Robben verwacht ik op het WK over 4 jaar nog wel bij de selectie, maar zal dan toch echt aan snelheid hebben ingeboet. Sneijder zal er denk ik niet meer bij zijn, Kuyt zeker niet. Er zullen nieuwe spelers opstaan, maar of die ook deze kwaliteiten zullen hebben is afwachten. Voor de jongens die in 2010 de finale haalde en er nu nog bij zijn, is dit WK en het komende EK de laatste mogelijkheid voor een prijs.

9 juli 2014 om 09:11

We komen misschien verder dan België en Frankrijk, maar daar hebben we niet tegen gespeeld. Om eerlijk te zijn lijkt me dat in beide gevallen 50/50. Die landen hebben misschien nog wel meer talent rondlopen. Ben het er dus niet mee eens dat wanneer we de finale niet halen op het EK we falen.

9 juli 2014 om 09:26

Inderdaad. Het EK is een veel sterker toernooi dan het WK. De dichtheid van toplanden is veel hoger. Frankrijk Spanje België Portugal Nederland Duitsland Engeland Italie. Wordt knap lastig om bij de laatste 4 te komen laat staan te winnen.

9 juli 2014 om 09:29

Je komt altijd bepaalde landen niet tegen. Als je zo redeneert kun je ook stellen dat de uiteindelijke winnaar van een WK ook niet echt de Wereldkampioen is, omdat hij niet tegen iedereen heeft gespeeld.

Maar goed, er zijn natuurlijk meer landen die het EK kunnen winnen. België kan met een andere trainer hoge ogen gooien, maar van Frankrijk verwacht ik weinig. Ploeg heeft op mij totaal geen indruk gemaakt. Duitsland trouwens ook niet.

Natuurlijk dikke winst gisteren, maar ik vind niet dat je die wedstrijd kunt gebruiken om iets te zeggen over de kwaliteit van de Duitsers. De Brazilianen leken wel aan de grond geplakt en dat was niet alleen de verdienste van Duitsland.

9 juli 2014 om 09:38

Afca-D. Wat een onzin. Die landen waren er nu allemaal ook bij en zijn vroegtijdig uitgeschakeld door landen als Costa rica en zelfs Nederland zelf. Een WK ik juist zwaarder omdat er, bovenop de Europese topteams, ook nog de topteams er zijn van andere continenten (vooral z-amerika).

9 juli 2014 om 10:00

Afca-D heeft wel een punt hoor. Tijdens een WK heb je in de poule bijna altijd wel een zwakke broeder uit een ander continent. Met een beetje pech heb je in de poule op een EK gewoon drie tegenstanders die in elk geval tactisch sterk voor de dag kunnen komen. Daardoor heb je minder kans het eindtoernooi te halen en je in vorm te spelen zoals het NL-elftal dat nu doet. Het EK is dus helemaal niet makkelijker dan het WK, zeker niet nu de verwachtingen oud-Hollands hoogge-/overspannen zullen zijn.

9 juli 2014 om 10:08

Duitsland wint met 4-0 van Portugal en met 7-1 van Brazilie.
Ik snap dat ze niet in alle wedstrijden indrukwekkend waren maar als jij zegt dat Duitsland totaal geen indruk op je gemaakt heeft dan wil ik wel eens weten welke uitslagen nog wel indruk op jou maken.

9 juli 2014 om 10:39

Ik denk dat veel mensen onze eigen jeugd echt te kort doen hoor, wij hebben ook genoeg talent rondlopen.

9 juli 2014 om 10:40

EK een sterker toernooi dan het WK? Ik weet niet wie je dat heeft wijsgemaakt, maar grotere onzin zal ik niet meer aanhoren deze maand. De sterkste landen van Europa zijn op het WK, misschien mis je een Zweden, enkel omdat Zlatan er speelt, want het collectief stelt niet zo veel voor. Welke landen die niet op het WK zijn, zijn er nou beter dan brazilie argentinie colombia chili mexico en nog enkele afrikaanse landen ook al presteerden ze niet zo goed dit WK? Azie en Afrika zijn wel dramatische voetballanden geworden, dat is waar, maar je gaat me niet vertellen dat een EK zwaarder is zonder de Zuid-Amerikaanse landen, onmogelijk.

9 juli 2014 om 11:57

@ feyenoord1k2

Uitslagen maken inderdaad geen indruk op mij. Dat is pure scorebord journalistiek. Duitsland is verschrikkelijk gretig en verzwakt niet als de tegenstander er niets van bakt, dat is waar. Maar Portugal en Brazilië waren dusdanig belabberd dat het geen graadmeter mag zijn.

We zullen het zien in de finale. Tegen een ploeg die geconcentreerd speelt achterin en waar mensen WEL voor elkaar willen lopen, gaat Duitsland het veel moeilijker krijgen. Kijk maar naar de wedstrijd tegen Frankrijk. Daar maakte Duitsland toch echt geen enkele indruk.

9 juli 2014 om 12:10

Ik heb het EK altijd een leuker toernooi gevonden dan het WK om eerlijk te zijn. Ik zie Spanje gewoon weer uit de chaos herrezen komend EK. Dus ik ben het wel met je eens dat Nederland niet Topfavouriet is op komend EK.

Als de staf hetzelfde blijft, is het een geweldig gespreid bedje voor Hiddink. Ik vraag mij af of het dan puur een kwestie van team-management wordt, omdat de basis al zń beetje gelegd is door Van Gaal.

En wie denken jullie dat er gaat doorbreken bij Nederland de komende twee jaar, gaat Depay dragender worden?

Blijven we zo dynamisch spelen, het in mijn ogen pas echte Totaal voetbal

9 juli 2014 om 09:01

Ik denk dat Veltman, Klaassen, Boetius, Vilhena, Kongolo, Zivkovic, Kishna en Locadia wel eens kunnen door gaan breken als ze zich blijven ontwikkelen.

9 juli 2014 om 09:18

Denk dat je er nog een aantal vergeet. Lees nergens de namen Promes en van Ginkel in jouw reactie?!

9 juli 2014 om 09:46

Ja onder andere deze namen. Maar wen wijnaldum, die nu erg gecontroleerd moet spelen omwille van het team zal de leider op het middenveld worden en de rol van sneider overnemen.

9 juli 2014 om 09:50

Ja natuurlijk, maar als ik alle namen moet opschrijven ben ik nog wel even bezig. Nathan Aké kan ook binnen 2 jaar een international worden en misschien die middenvelder van Zwolle ook wel, je weet nooit wat er gaat gebeuren met jonge spelers.

Doelstelling voor nu kampioen kampioen en nog eens kampioen. Lager accepteer ik niet! Nederland de beste!!!!!

9 juli 2014 om 09:34

Hahaha, dit is iig lekker ambitieus!

En daar gaan als het goede is nog wat leuke kandidaten bij komen. Nu staat iemand als Wijnaldum op het middenveld, maar wat had een fitte Van Ginkel kunnen doen? En laat staat Strootman.en los van het feit dat jongens als De Vrij en Indi gewoon nu al een goede beurt hebben gemaakt zijn ze nog hartstikke jong en zullen ze in het buitenland alleen maar beter worden. En dan komt er iemand als Van Dijk waarschijnlijk ook nog wel bij. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het worden interessante jaren.

9 juli 2014 om 09:57

Er staan inderdaad aardig wat talenten in de coulissen. V Ginkel (als die tenminste speeltijd gaat krijgen) Strootman uiteraard. De Vrij en BMI hebben gigantische stappen gemaakt.

En daarachter heb je dan V Dijk (al moet die denk ik echt naar een Engelse club in de Pl), Veltman, Kongolo, Rekik,
Op het middenveld heb je Vilhena, Boetius, Klaassen.
In de aanval Kishna, Zivcovic en, ok, Locadia (maar die moet ook stappen gaan maken)

En dan komt daarachter ook nog een grote groep talenten. Ik heb voor het eerst sinds jaren weer het idee dat Nederland een brede selectie uitstekende spelers zal hebben op in elke linie.

9 juli 2014 om 11:48

En dat zagen we tot misschien wel een jaar geleden allemaal heel somber in. Ook jongens als De Vrij en Indi werden afgeschreven en Van Gaal werd als gek afgeschilderd. Eigenlijk nog tot een paar maanden of zelfs weken geleden. Die nieuwe generatie heeft het goed gedaan en dan moeten we eigenlijk nog bedenken dat dat jongens zijn die nog niet uit een talentengolf komen waaraan is gewerkt sinds verschillende topclubs in Nederland het volledig op de jeugd hebben gegooid. Bij Ajax zijn ze daar bijvoorbeeld nog niet zo gek lang mee bezig. Over twee tot vier jaar zouden de eerste talenten die jaren zijn begeleid door oud topspelers op de deur kunnen kloppen.

Daar mag Hiddink idd heel blij mee zijn.hij kan de Vrij,indi,blind,janmaat etc zo opstellen.die jongens hebben dan genoeg ervaring.

DIt ziet hij heel goed!

Mocht van Gaal met dit Oranje wereldkampioen worden, dan is Guus helemaal niet meer blij. Alles wat hij dan bereikt zal voelen als falen, omdat het nooit de grootsheid kan behalen van een eerste wereldkampioenschap. Ook als Nederland de finale haalt krijgt Guus een zwaar takenpakket voor zijn kiezen, want de verwachtingen zullen torenhoog zijn.

Hahahaha,

Wat loopt Guuske nou te lullen joh!?
Als we straks nog wereldkampioen worden ook kan hij het bijna alleen maar slechter doen.. dat is afschuwelijk. IK denk dat hij stiekem helemaal niet zo content is met de gang van zaken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren