Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hiddink: ‘Hij had het niet moeten doen, maar maak het niet te groot’

Laatste update:

Eden Hazard haalde zich woensdagavond de woede van veel fans op de hals toen hij in de rust al zijn wedstrijdshirt ruilde met dat van Ángel Di María. Fans verweten Hazard een gebrek aan instelling en een verkeerde focus: een enkeling vond zelfs dat Hazard met zijn actie liet zien dat hij niets liever wil dan zelf voor Paris Saint-Germain spelen. Guus Hiddink wilde er na de wedstrijd niet al te zwaar aan tillen.

/

“Ik ben me ervan bewust dat het gebeurde, het hoort niet”, sprak de Nederlandse interim-coach van Chelsea. “Hij had het niet moeten doen, maar in sommige landen is het de gewoonte het al in de rust te doen en niet pas na afloop. Misschien zijn zij dat ook zo gewend? Laten we het niet groter maken dan het is”, sloot Hiddink af.

Dat Hazard gaandeweg de wedstrijd werd uitgejouwd door een deel van het publiek op Stamford Bridge had de trainer ook meegekregen. “De fans mogen ervan vinden wat ze willen. Je gevoelens uiten mag altijd”, reageerde Hiddink.

Denk je dat Eden Hazard weer op topniveau terugkomt bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Domme actie, Nu krijgen alle mensen die hazard overschat vinden gelijk (ik ook). Dat je 1 maand of 2 uit vorm ben kan ik nog wel begrijpen, maar een hele jaar..

10 maart 2016 om 09:33

hij heeft ook pas nog maar 1 doelpunt gemaakt (FA cup) dit seizoen dat is echt treurig als je bekijkt hoe het vorig seizoen ging.

10 maart 2016 om 10:50

Penalty nog wel...

10 maart 2016 om 11:01

2 goals, een penalty en een vrije trap

10 maart 2016 om 11:10

Zo, dan schiet lekker op zijn aantal is al verdubbeld dus (van 1 naar 2)

Hij moet is naar Real komen, want James lijkt weg te gaan heb ik begrepen.

10 maart 2016 om 10:42

Ach weten wij veel. Misschien zag hij het prijskaartje wel als een blok beton rond zijn nek hangen en besefte hij dat hij nooit weg zou raken. Dat zou pas lukken aan een veel lagere prijs na een zwak seizoen.

Ik zeg niet dat hij expres matig speelt, maar wij weten niet wat er zich allemaal afspeelt.

Ik begin hazard wel een beetje zat te worden. Hij speelt de laatste tijd wel beter (hij oogt sneller en fitter). Echter mag hij van mij weg bij een goed bod. En dan een speler halen of Kennedy er neer zetten waar veel meer directe drijging uit komt.

10 maart 2016 om 08:06

Adama Traore of Munian. Laatstgenoemde is een groot talent die een actie in huis heeft en veel dreiging. Ook heb je Inaki Williams maar die is geloof ik wat ouder dan Munian

10 maart 2016 om 08:10

Inaki is jonger dan muniain hoor

10 maart 2016 om 09:33

Iñaki is 21, Muniain is 23

10 maart 2016 om 10:44

Griezmann halen zou ziek zijn. Benieuwd om hem in de PL te zien.

Als je naast het waardeloos spelen ook nog dit soort dingen uithaalt ben je niet erg snugger...

Waar bemoeien mensen zich mee.
Wat maakt het uit wanneer je een shirt wisselt. Nu heeft hij er twee. In de rust en aan het einde.
Ik snap die emotie totaal niet. Ik snap ook niet dat Hiddink zegt dat hij het niet had moeten doen.

10 maart 2016 om 08:34

Dan heb jij totaal geen winnaars mentaliteit.

11 maart 2016 om 23:51

reven
Kan je dat toelichten? Met graag een goede onderbouwing. Ik weet dat je dat niet kan, maar ik probeer het toch.

10 maart 2016 om 08:35

Omdat je volledige focus op het voetbal moet liggen, je eigen spel met name. Hazard heeft weinig tot niks gebracht, als je het vergelijkt met vorig jaar. Tegenwoordig ben je al blij als Hazard geen balverlies heeft en roepen mensen hij pakt zijn vorm terug. Ik zou zeggen kijk de beelden van vorig jaar nog maar even waar hij alles en iedereen voorbij liep...

Dat hij vervolgens in de rust met Di Maria shirtjes aan het wisselen is betekent dus dat je er totaal niet met de kop bij bent, juist direct de kleedkamer in je richten op hoe het beter moet en vooral niet met een glimlach na je tegenstander lopen om te vragen of ze aub het shirtje nu al kunnen wisselen.

10 maart 2016 om 08:47

Sorry he, maar wat maakt het uit. Chelsea speelde als een natte krant. Niks noppes hebben ze op de mat gelegd, heel chelsea is dit jaar nergens. Maar dan wel liggen kakken op hazard, terwijl een cesc, matic, cahill, noem ze maar op nog slechter spelen als hazard. Nog maar te zwijgen over pedro. Hij kan 1 ding goed snel lopen. Wat een glorie supporters. Als hij goed speelt, is hij een god hazard. Maar oei oei als het niet draait bij hem.

10 maart 2016 om 09:36

Volgens mij wordt chelsea sowieso op alle vlakken al afgebrand. Er is niet alleen kritiek op hazard hier op VZ. Echter als je van beste PL speler vervalt in een natte krant en het na een jaar nog niet op de rit hebt denk ik dat men terecht kritiek mag uitten. Daarnaast speelt hij voor chelsea en moet hij bezig zijn met winnen, niet met het shirtje van de tegenpartij. Dat snapt ieder mens met een beetje mentaliteit toch?

10 maart 2016 om 09:54

Enigste speler waar je gelijk over hebt is cahill.

10 maart 2016 om 12:04

Diego Costa speelt onder Hiddink wel weer goed vind ik... Wat dan wel weer jammer is voor Atletico..

11 maart 2016 om 23:49

Je volledige focus moet op het voetbal liggen? Dus als mensen hun shirtjes wisselen, dan hebben ze geen focus?
Leg eens uit hoe dat volledig focussen werkt. Ik weet van mijzelf , dat ik gewoon honderd procent kan geven en toch met van alles bezig kan zijn.

Wat een superdomme onzin.

Di Maria heeft dus ook niet de focus op het voetballen liggen?

Een beetje raar is het ook , dat hij zonder shirtje te ruilen, opeens iedereen voorbij zou lopen...

Dat een speler niet in vorm is en eigenlijk het hele elftal heeft dus te maken met gebrek aan focus. Wel jammer dat Mourinho daarom ontslagen is. Hij had ze allemaal zonder shirt het veld in moeten sturen, dan konden zij zich helemaal op het voetbal focussen en zou niemand shirtje kunnen ruilen...

Ik denk vooral dat Hazard een periode van rust nodig heeft om terug 100 procent te worden. Wat voor een enorm aantal wedstrijden heeft hij de voorbije jaren niet afgewerkt als basisspeler bij Chelsea en de nationale ploeg? Het is fysiek nu eenmaal ook geen Cristiano Ronaldo.

10 maart 2016 om 10:15

Dat zou ik begrijpen als hij in zijn mentaliteit topsport zou bedrijven. Iets wat hij op bepaalde gebieden nalaat. Ik vind de frustratie van me mede supporters/fans en op social media niet onterecht. Ik wil hem best nog 1 seizoen houden want zoals terecht opgemerkt heel Chelsea is dit seizoen gewoon hopeloos. Als hij volgend seizoen weer de speler kan zijn onder zijn topjaar dan spreken we van een topspeler, als die er niet meer bovenop komt mogen we stellen dat het subtop is, die beperkt is door mentaliteit en daarmee de groei naar absolute top niet heeft kunnen doorzetten.

Of hij wil gewoon weg bij Chelsea en is bezig voor een ' ongelukkige ' breuk en hoopt op Zidane. Ikzelf vermoed dat , dat het eerder is. Maar we zullen zien, De Bruyen had ook mentaliteitsproblemen zette de knop om (deels Mou schuld) en is nu top bij City.

10 maart 2016 om 11:42

Ja je zou wel eens gelijk kunnen hebben. Al van bij de jeugd wordt gezegd dat het geen trainingsbeest is, en de dingen graag licht opneemt. Dat zal er nooit uitgaan denk ik. Ik zie hem daarom persoonlijk ook liever in een minder fysieke, technische competitie bezig als de Spaanse.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren