Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hiddink: ‘Het klopt dat Leicester me heeft gevraagd voor dit seizoen’

Laatste update:

Leicester City nam na vorig seizoen afscheid van Nigel Pearson, omdat de relatie tussen de club en de trainer ernstig verstoord was. In de zoektocht naar een opvolger polste men meerdere kandidaten en uiteindelijk zei Claudio Ranieri ‘ja’ tegen het aanbod om coach te worden van the Foxes. Voordat de Italiaan toehapte, bedankte niemand minder dan Guus Hiddink voor de eer het te doen.

/

Eén dag voordat de wegen van Leicester en Pearson scheidden, verliet Hiddink de KNVB in zijn rol als bondscoach. In de periode die volgde werd er vanuit Engeland geïnformeerd naar zijn beschikbaarheid en probeerde Leicester hem aan te stellen. “Het klopt dat Leicester me heeft gevraagd voor dit seizoen. Dat heeft inderdaad even gespeeld”, bevestigt Hiddink nu in gesprek met De Telegraaf.

“Maar op dat moment had ik een rustperiode ingelast en wilde ik even niets doen”, zegt hij. Hiddink vindt het prachtig dat Leicester erin geslaagd is het ondenkbare te laten gebeuren en de titel te pakken. Zelf probeerde hij de boel bij Chelsea recht te trekken, waar het best een puinhoop was nadat hij erbij kwam als interim-trainer.

“De club zat in een negatieve spiraal en er was paniek. Het was mijn taak om rust in de tent te brengen. Dat is goed gelukt. Als we waren blijven kwakkelen, had er ook met een club als Chelsea iets kunnen gebeuren wat niemand vooraf had verwacht” zegt Hiddink in de krant. Zijn collega Claudio Ranieri, die ook ooit bij Chelsea werkte en nu dus kampioen is geworden met Leicester, krijgt alle complimenten van de Nederlander. “Hij heeft het voortreffelijk gedaan.”

Zou Leicester City het met Guus Hiddink ook zo goed hebben gedaan, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

WoW wat mogen ze in leicester blij zijn dat opa in zijn rustperiode zat. Ben overtuigd dat dit een one in a million situatie was waarin werkelijk alles op zijn plek viel.met een andere coach was dit nooit gelukt.

Ja echt super seizoen hebben ze gehad, maar inderdaad ook door een hele relaxte coach. Ik vind dat de werkmethode tussen deze twee niet heel verschillend zal zijn. Maar inderdaad een waar sprookje! En wij hebben het mee kunnen maken!

Hiddink bedoelt eigenlijk te zeggen dat Leicester niet aan zijn salariseisen kon voldoen. Bovendien had Hiddink toch niet voor elkaar gekregen, wat Ranieri is gelukt

Maar goed dat ze niet voor Hiddink zijn gegaan, hij zou ze top 8 hebben gemaakt en dan zou iedereen spreken van een topseizoen maar dan had niemand geweten waar ze echt toe in staat zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren