Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het zou veel voor me betekenen als ik en Memphis weer bij elkaar komen’

Laatste update:

Santiago Arias verkaste afgelopen zomer van PSV naar Atlético Madrid en nu wordt de rechtsback alweer in verband gebracht met een transfer. De Colombiaan, met zijn land actief op de Copa América, zou onder meer op de radar staan van Everton, waar voormalig PSV-directeur Marcel Brands als director of football fungeert. Arias ontkent echter gesproken te hebben met Brands.

“Met Brands heb ik niet gesproken. Ik ben gefocust op de Copa América met mijn land. We zullen zien wat de toekomst in petto heeft. Ik heb nog een contract bij Atlético, dus op dit moment ligt mijn toekomst daar”, zegt Arias in gesprek met het Algemeen Dagblad. De verdediger zou wel weer graag met Memphis Depay in een ploeg spelen, zo geeft de vleugelverdediger aan.

De aanvaller van Olympique Lyon sprak in zijn boek over zijn bijzondere relatie met Arias. Depay is bijvoorbeeld de peetvader van het zoontje van de Colombiaan. “Ik spreek Memphis erg veel. Hij vraagt altijd naar mijn zoontje. Ik kon niet bij de boekpresentatie zijn en ik heb het boek nog niet gelezen, maar ik heb de verhalen erover gehoord.”

“Het zou leuk zijn om nog eens met Memphis samen te spelen. Het zou veel voor me betekenen als we weer bij elkaar komen. We moeten afwachten of dat gebeurt”, aldus Arias, die vertelt dat Depay hem hielp om te acclimatiseren in Nederland. “We zijn twee verschillende personen, maar de connectie was meteen goed. Onze relatie is heel sterk.”

“Memphis is een belangrijk persoon voor mij, een van mijn beste vrienden. Hij kwam altijd bij mij en mijn vrouw eten. Dan bestelden we pizza’s of aten we kip”, vervolgt Arias, die warme herinneringen koestert aan zijn tijd in Eindhoven. “Ik heb er vijf jaar gespeeld en succes gehad, titels gewonnen. Ik kon groeien als speler en daar ben ik de club en de fans dankbaar voor. Ik kijk de wedstrijden van PSV altijd op tv en support mijn oude ploeg.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht dat hij wel regelmatig in de basis begon bij Atletico, maar dat valt tegen dus?

21 juni 2019 om 00:26

Arias speelt regelmatig inderdaad, wellicht dat hij hoopt op een transfer van Memphis naar Madrid?

Mooie ploeg had PSV destijds, Memphis, Wijnaldum, Hector Moreno, Arias, Guardado, Propper en Luuk de Jong die imo zijn beste seizoen uit zijn carriere had in 2016. Die penalty van Narsingh tegen Atletico zal ik niet meer vergeten in de 8e finale van de Champions League. Ze haalde de finale ook nog eens dat seizoen laat maar eens zien hoe goed PSV was.

20 juni 2019 om 22:05

Memphis speelde niet in dat team. Hij scoorde nog namens Man Utd tegen PSV. PSV was inderdaad uitstekend dat jaar, ze bouwden een hechte muur en counterden uitstekend.

20 juni 2019 om 22:08

Ja, en ook wijnaldum was toen al weg

20 juni 2019 om 22:08

Depay was inderdaad net weg. Ze speelden volgens mij met Lestienne of Locadia. Je vergeet nog van Ginkel doe erg belangrijk was dat jaar en ook Bruma speelde zeer sterk die CL-campagne!

20 juni 2019 om 22:39

Dat seizoen word inderdaad nog weleens vergeten, maar ook PSV speelde dat seizoen heel mooi voetbal, vooral in Europa. Guardado en Moreno waren dat seizoen fenomenaal.

20 juni 2019 om 22:42

Ik vond het echt uitstekend voetbal, maar mooi vond ik eigenlijk alleen de duels met Wolfsburg en CSKA. Tegen Man Utd en Atletico trok PSV een muur en counterde het. Daar is ook niks mis mee, maar mooi vond ik het niet. Wel echt een wereldprestatie en de twee die jij noemt waren inderdaad geweldig, ik vond vooral Guardado echt fantastisch!

21 juni 2019 om 00:24

Ajax loopt leeg? Tot nu toe is alleen Frenkie pas weg he. We zullen het zien.

20 juni 2019 om 23:00

Dat jaar dat al die spelers die je opnoemt wel samen speelden stelden ze Europees best teleur. Dat team had qua spemersmateriaal echt ver in de Europa Leaque kunnen komen. Jammer dat Cocu er niet meer uit heeft gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren