Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het wel of niet winnen van de titel hangt echt niet af van de scheids'

Laatste update:

Gerard Piqué wuift claims weg dat scheidsrechters in Spanje grote invloed uitoefenen op het resultaat van een wedstrijd. De stopper van Barcelona, die onlangs voor vier duels werd geschorst naar aanleiding van zijn wangedrag in het Supercup-duel met Athletic Club, vindt dat de rol van de arbiters schromelijk wordt overdreven, met name in de media. “Het wel of niet winnen van de landstitel hangt daar echt niet vanaf”, zegt hij.

/

Piqué stelt dat alle Spaanse scheidsrechters honderd procent onpartijdig zijn. Vervolgens geeft hij, toevallig of niet, aan dat hij hoopt op strafvermindering. “Ik ben optimistisch gestemd. Het is lastig om vanaf de tribune toe te kijken als je medespelers aan het werk zijn”, zegt de Spaans international, die naast het eerste competitieduel met Athletic Club van afgelopen zondag ook de ontmoetingen met Málaga, Levante en Atlético Madrid moet missen.

In het gesprek gaat Piqué ook kort in op de commentaren dat Barcelona dit seizoen over te weinig diepte in de selectie beschikt om opnieuw alle grote prijzen te winnen. “Dan ben je op zoek naar iets negatiefs. We verliezen één keer, dat kan gebeuren. We hebben vijf van de laatste zeven kampioenschappen gewonnen en gaan gewoon voor de volgende titel.”

Barcelona wordt opnieuw kampioen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wordt nog een hele strijd met atletico voor de titel! Denk dat we hem kunnen winnen!

25 augustus 2015 om 15:12

Ja klopt.
We moeten alleen maar van opstelling veranderen Isco en James er in gooien en dan kunnen we wel kampioen worden.
Alhoewel Atletico ook een sterke concurrentie is.
Van mij mogen ze wel kampioen worden Real heeft toch al zat landstitels.
Ik heb liever dat we de C.l winnen.
10 keer is niet genoeg 11 keer is beter.

25 augustus 2015 om 15:16

Je hebt nooit "genoeg" landstitels...

25 augustus 2015 om 16:04

Sorry hoor maar Real genoeg landstitels? Ik denk dat real echt niet gelukkig kan zijn met 1 lands titel in Zeven jaar!!!.

In totaal hebben ze er veel, maar 1 in 7 voor een ploeg als real madrid is heel erg!

26 augustus 2015 om 09:50

''real heeft toch al zat landstitels'' whahaha . toen real geen concurrentie had.
wees daar maar trots op joh. real was net bayern en kon alle spelers wegplukken bij de concurrentie. real had toen ook verreweg de meeste geld van alle clubs en kon alle wereldtoppers halen en de rest in de liga moest heel voorzichtig investeren.
je moet niet zo arrogant zijn over je decima want die is ook 1 grote grap. in meer dan 10 jaar hebben jullie geen cl gewonnen en die daarvoor zijn ook uit tijden waar jullie geen concurrentie hadden. de decima en jullie vorige titels zijn een grote grap. nu jullie concurrentie hebben zien we dat real gewoon slecht presteerd.

25 augustus 2015 om 15:15

Ik denk dat Atletico wel weer succesvol gaat zijn dit seizoen.

In de competitie wordt het denk ik:
1. Barcelona
2. Atletico
3. Real Madrid

Cl gaat denk ik een historisch jaar worden waar barca voor de 2e keer op rij de titel wint.

Copa gaat denk ik naar Atletico.

25 augustus 2015 om 15:25

Barca zal fe CL absoluut niet winnen

25 augustus 2015 om 15:28

Op basis van wat zeg je dat?

25 augustus 2015 om 16:35

Ik hoop echt dat barca het gaat doen, twee keer de cl achter elkaar en mss zelfs twee keer een treble klinkt veel beter dan la decima, die er voor ons ook aan zit te komen

25 augustus 2015 om 18:16

Heel grappig allemaal dat mensen atletico boven real plaatsen. Het is gewoon 50/50 tussen barca en atletico. Leuk dat ze vorig jaag kampioen zijn geworden, maar daar zullen ze weer minimaal 10 jaar op wachten!

25 augustus 2015 om 18:17

50/50 tussen barca en real bedoel ik.

Tja, dat had 'ie moeten bedenken toen hij de grensrechter uitfoeterde. Het is niet bepaald de eerste keer dat het Pique overkomt. Dusja, wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten!

Ik denk gewoon dat dit onzin en geslijm is. Natuurlijk zijn niet alle scheidsrechters onpartijdig. En in spanje ligt het vooral aan de regio of stad. Als een scheids bijv. uit La Coruña komt en een wedstrijd moet fluiten van Celta dan kan het misschien wel onpartijdig zijn.

Tuurlijk hoop ik dat hij er snel weer bij is, maar hij heeft deze schorsing helemaal aan zichzelf te danken. Wat hij heeft gezagd komt hij, wat mij betreft, nog goed weg met 4 wedstrijden. Gewoon accepteren en uitzitten Pique.

25 augustus 2015 om 15:54

Alleen heeft Sergio Ramos ook een soortgelijke uitspraak gedaan en kreeg hij maar twee wedstrijden.

25 augustus 2015 om 16:07

Volgens mij gebruikte Ramos iets vriendelijkere bewoordingen en betrof het 2x geel. Als we het tenminste over dezelfde situatie hebben. Maar als hij dit inderdaad ook gezegd heeft is meten met twee maten niet goed. Neemt niet weg dat Piqué de club gewoon benadeeld en zichzelf volkomen belachelijk heeft gemaakt. Geen enkele beslissing van de arbitrage geeft een speler het recht op deze wijze te reageren.

Helemaal mee eens. Uiteindelijk is de club met de meeste punten de terechte kampioen. Ook al willen bepaalde mensen doen geloven, dat het aan blessures of schorsingen etc ligt. Kampioen wordt je met de gehele selectie en niet de eerste 11. En die 2 punten die Real afgelopen weekend verspeelde kunnen mogelijk fataal zijn. Barca werd afgelopen seizoen met 2 punten voorsprong kampioen, zo dicht zit het bij elkaar. Maar het ligt heus niet aan Real zelf dat Barca de laatste jaren continue net een aantal punten meer pakt en daardoor kampioen is geworden.

25 augustus 2015 om 16:46

Voor de eerste Clasico maximaal 6 en na de eerste Clasico maximaal 3. Dan heb je het in eigen hand door de onderlinge resultaten. Moet je natuurlijk wel 2x winnen. Alles na de 2e Clasico is fataal, dan ben je afhankelijk van misstappen en die zijn er dan amper nog. Ben benieuwd, maar ik geef Barca de beste kansen.

Als de arbiters allemaal onpartijdig zijn dat is het vast en zeker de Spaanse voetbal bond die er een handje van heeft Madrid spelers steevast minder lang te schorsen dan Barcelona spelers. Iemand een paar kletsen verkopen is blijkbaar minder erg dat een grensrechter (en zijn moeder) uit te schelden.

Ag ja.

25 augustus 2015 om 18:23

Is toch ook zo?
Als ik jou een platte hand geef gebeurt mij niks. Maar als ik een agent beledig krijg ik minimaal een boete. En dat is in het geval van piqué niet anders!

26 augustus 2015 om 12:33

Haha dat is wel correct ja.

Goede vergelijking.

25 augustus 2015 om 18:23

Is toch ook zo?
Als ik jou een platte hand geef gebeurt mij niks. Maar als ik een agent beledig krijg ik minimaal een boete. En dat is in het geval van piqué niet anders!

het lijk me logisch dat ze onpartijdig zijn. echter zijn ze wel allemaal bagger slecht.
de reden waardoor pique hier ook geschorst word komt door de slechte lijnrechter die buitenspel niet zag ,terwijl bilbao speler een meter buitenspel stond. tuurlijk moet pique niet zo reageren maar het was op een cruiciaal moment in de wedstrijd dan kun je geen fouten maken, ook niet de scheidsrechters.
als ze de videoref hadden daar kon barca gewoon stoppen een een challenge vragen zoals met tennis.
nu krijgt alleen pique een straf maar de prutser van de lijnrechter krijgt gewoon een medaille.
doe mij maar heel snel de videoref want geen enkele scheidsrechter of lijnrechter kan goed fluiten.
weg met die prutsers. ze verpesten te veel wedstrijden.
nogmaals ik keur het niet goed maar ik begrijp zeker wel dat je dan boos word, echter moeten mensen ook kijken naar de blunder van de scheidrechter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren