Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het trainen van Manchester United is voor mij het hoogtepunt’

Laatste update:

Ryan Giggs kwam er niet uit met Swansea City, maar is vastberaden om ergens aan de slag te gaan als manager. De 42-jarige oud-middenvelder heeft zich ten doel gesteld om zich goed te ontwikkelen om later een van zijn twee gedroomde banen aan te kunnen nemen, zo vertelt hij tegen BBC Wales.

/

“Het trainen van je land of de club waarvoor je gespeeld hebt, dat is het hoogtepunt. Voor mij is Manchester United daarom het hoogtepunt. Of dat lukt of niet, dat weet ik niet, maar je moet er wel altijd voor openstaan”, aldus Giggs. “Als speler was ik een winnaar en zo wil ik ook als manager zijn. Of dat nu in de Championship of in de Premier League is, dat maakt niet uit.”

Giggs bevestigde zaterdagavond tegenover ITV dat hij met Swansea had gesproken over de opvolging van Francesco Guidolin, die onlangs werd ontslagen. Hij liet weten dat ‘de ambities van Swansea niet overeenkwamen met mijn eigen ambities’ en de club uit Wales ging uiteindelijk in zee met de Amerikaan Bob Bradley.

Denk jij dat Ryan Giggs in de toekomst de manager van Manchester United wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Heb toch niet het idee dat hij een goede trainer zal worden. Grote voetballer, maar op persoonlijk vlak kan ik toch maar moeilijk respect voor hem opbrengen. Komt daarnaast ook niet erg charismatisch over.

10 oktober 2016 om 13:51

Dus omdat jij op persoonlijk vlak geen respect kan opbrengen voor Giggs en het feit dat hij niet charismatisch is, zal hem geen goede trainer maken?

11 oktober 2016 om 15:10

Nam nochtans wel het heft in handen als Louis zoals steeds op z'n bank vastgenageld bleef zitten toen het alweer voor geen meter draaide.

Zou ook een mooie opvolgers zijn van Chris Coleman, mocht ie na het volgende toernooi met Wales willen stoppen.

Niet dat ik perse voor de keuze van Giggs zou zijn, maar met Bob Bradley neemt Swansea toch wel een groot risico. Ik vind dat onbegrijpelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren