Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Het talent dat door Peter Bosz voor dertig miljoen verkast naar Chelsea

Laatste update:

Voetbalzone licht in de serie NXGN geregeld jonge spelers uit die het in de toekomst ver kunnen schoppen of die nu al hun sporen verdienen in het (inter)nationale topvoetbal. Deze keer gaat de aandacht uit naar twintigjarige Malo Gusto, die op zeventienjarige leeftijd debuteerde in het eerste elftal van Olympique Lyon. De rechtsback wordt veelal vergeleken met Trent Alexander-Arnold, en het is dan ook niet voor niets dat Chelsea afgelopen winter dertig miljoen euro betaalde voor Gusto. Het verhaal van een jonge rechtsback die in de jeugd floreerde als middenvelder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja natuurlijk zonder Peter Bosz , was deze jongen stucadoor geworden in een nietszeggend Frans dorpje. En zonder van Nistelrooy hadden we nooit van Xavi Simons gehoord.

26 mei 2023 om 14:11

Hahaha stucadoor in een nietszeggend Frans dorpje! Inderdaad vaak krijgen trainers die een bepaalde speler hebben laten debuteren ( te veel ) credits. Dit is er een voorbeeld van.

27 mei 2023 om 14:53

Soms ook niet. Het kan goed zijn dat hij als middenvelder achter in de pikorde stond. Dan is het wel aan de trainer te danken dat de speler de kans krijgt en door breekt. Verder niet te groot maken inderdaad. De speler moet het uiteindelijk zelf doen.

26 mei 2023 om 14:16

Haha prachtige reactie! De rol van een trainer wordt vaak schromelijk overschat bij het doorbreken van grote talenten. Ik geloof dat Messi en Ronaldo ook wel waren doorgebroken onder welke trainer dan ook.

27 mei 2023 om 11:28

Tja je moet als trainer zo'n jongen nog wel laten debuteren en vertrouwen geven. Trainers als Mourinho en Advocaat doen dat een stuk minder snel bijvoorbeeld. Wil niet een op een stellen dat hij zonder Bosz niet was doorgebroken, maar een trainer áls Bosz is voor zo'n jong talent wel prettig.

27 mei 2023 om 10:55

Mocht Dortmund vandaag kampioen worden, komt dat natuurlijk ook doordat Peter Bosz daar het fundament voor heeft gelegd toen hij de trainer was!

Blijkbaar is de media erg fan van Bosz... wordt al jaren constant genoemd...

Hopelijk kan hij zich sneller aanpassen dan de andere aankopen. Want James is tegenwoordig vaker geblesseerd dan fit. Nu heeft hij ook weer iets met zijn hamstring..

Wie geeft zo'n jongen de naam Malo Gusto , betekent slechte smaak in het spaans. Hoop dat hij wel goed kan voetballen

27 mei 2023 om 10:49

Precies wat ik me afvroeg. Hoe verzin je het als ouders. Al zie ik tegenwoordig wel meer vreemde namen voorbij komen. Soms lijkt het net alsof ze gewoon wat lettervermicelli gepakt hebben en die in de soep gegooid hebben en zo de naam gevormd hebben. On: Zou hij zonder Bosz op die leeftijd ook al die stap gezet hebben? Niemand die het weet. Bosz is iig niet bang om jonge spelers een kans te geven. Waar een andere trainer misschien een oudere speler had aangekocht. Dus die cynische Bosz opmerkingen zijn niet helemaal terecht.

27 mei 2023 om 12:40

Hij heeft toch voor Chelsea gekozen?

27 mei 2023 om 12:40

Ik kan geen spaans maar dit laat me wel lachen

En weer een pareltje uit de ligue 1. Trouwens zijn vervanger Kumbedi is ook een jongen die zich goed kan gaan ontwikkelen. Maar de ligue 1 is de grootste Talent League van wereld!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren