Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het maakt spelers niet uit of ze één, tien of honderd miljoen kosten’

Laatste update:

Manchester United maakte zondagmiddag bekend dat Paul Pogba was gearriveerd voor de medische keuring en de definitieve komst van de 23-jarige middenvelder wordt mogelijk nog maandagavond aangekondigd. Andrea Pirlo, die bij Juventus met Pogba samenspeelde, denkt dat de Fransman gaat slagen op Old Trafford.

/

“Hij is, natuurlijk, een geweldige speler. Sommige spelers denken dat ze het met hun kwaliteiten kunnen redden, maar dat is niet genoeg en Pogba weet dat. Ik kan mij de eerste dag van Pogba bij Juventus nog herinneren. Hij was nog jong, maar we zagen allemaal dat hij iets speciaals had. Iedereen was ook vol ongeloof dat United hem had laten gaan”, zo wordt de 37-jarige Italiaan van New York City FC geciteerd door de Daily Mirror.

“Veel mensen hebben al wat geroepen over de transfersom en wat hij waard is, maar als je zo’n groot bedrag uitgeeft, dan stel je je daarbij maar één vraag: kan deze speler een groot aandeel hebben in het winnen van prijzen? Als hij dat kan, dan is de speler het geld waard. We weten dat Pogba het kan en we weten dat hij het de komende jaren kan laten zien bij Manchester United”, gaat Pirlo verder.

“Een van de grootste misvattingen is dat spelers geïnteresseerd zijn in transfersommen, maar dat boeit een speler niets. Het maakt ze niet uit of ze één, tien of honderd miljoen kosten. Dat is gewoonweg iets voor de zaakwaarnemer en de clubs. Als speler wil je gewoon bij de club spelen waarbij jij denkt succesvol te kunnen zijn”, besluit Pirlo.

‘Het maakt spelers niet uit of ze één, tien of honderd miljoen kosten’

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat maakt ze wel degelijk uit, hoe hoger de transfersom, hoe hoger het salaris meestal. Als een club 100 miljoen uitgeeft, kan er ook wel 10 miljoen salaris af, waar dit bij een transfersom van 1 miljoen euro toch anders ligt.

8 augustus 2016 om 21:09

Plus hun krijgen een bepaalde persentage van het tranfersom. Ik denk sws dat pogba gaat slagen daar maak ik me geen zorgen over. Eindelijk is er een einde aan deze transfersoap

8 augustus 2016 om 21:33

Persentage met een S pakt me helemaal op deze maandag avond man man man!

On: markt is verziekt, ben blij dat Real daar dit seizoen niet actief in meedoet! 120 mil is echt gekkenwerk, kijken of Manutd nu ook zo gehaat zal worden als mijn club

8 augustus 2016 om 21:45

Mijn club pakt me helemaal op deze maandagavond, ben je de eigenaar? Daarnaast kan je man man man niet schrijven zonder komma's en is Manutd niet de gebruikte afkorting. Reageer inhoudelijk op een voetbaltopic in plaats van te zeuren, misschien is de persoon in kwestie wel analfabeet, laat hem lekker.

9 augustus 2016 om 00:01

@insane, goed dat je nog even benadrukt dat Real dit seizoen niet mee doet met 'gekke' bedragen uit te geven.... Als er ook maar 1 club is die hier mee begonnen is, dan is het wel Real, vriend! Commentaar leveren op iemand die percentage met een s typt, maar zelf een oh zo naïeve opmerking maken als hierboven gesteld. Jij maakt mijn dag, man man man!

9 augustus 2016 om 00:18

Real is anders jaren geleden begonnen met deze bizarre bedragen. Ben het verder wel met je eens dat zo'n transferbedrag belachelijk is. Is Real daarnaast echt 'jouw club' of ken je ze verder alleen van TV? Tip: bezoek eens een wedstrijd in een echt stadion in de buurt. Stukken leuker dan op de bank voor de tv naar overbetaalde spelers te kijken die 2000 km verderop spelen.

10 augustus 2016 om 00:56

Ewa ga leven zoeken

Pogba komt er aan (voor de eerste keer?) en natuurlijk moet hij in een auto van de sponsor rijden en daar nog eens het nieuwe model achter.

Dit is een wel erg dure retourtje. Pogba is een goede speler met het vizier naar voren gericht. Ik denk dat MU kampioenskandidaat 1 is.

Een hoog prijskaartje neemt natuurlijk veel druk met zich mee. De club en supporters verwachten wel waar voor hun geld.

9 augustus 2016 om 12:40

Maar als een club een hoge transfersom op tafel legt, dan toont dat ook vertrouwen. In elk geval bij sommige clubs (bijv. arsenal)

Vraag, krijgt een speler, in dit geval Pogba ook tekengeld bij zo'n transfer? Toch zonde dat een club als Man utd geen middenvelders meer kan vinden op engelse bodem. Roney vind ik persoonlijk al een hele tijd afgeschreven

8 augustus 2016 om 23:12

Dat is per speler verschillende. Maar gezien de partijen in deze transfer en Raiola mag je uitgaan van een fikse tekenbonus.

Natuurlijk maakt t wel uit hoe veel ze hebben gekost, want stel man utd koopt een speler voor circa 1 milljoen dan kan hij t toch alleen maar goed doen.

Ik volg United niet heel erg maar wat is de verwachtte opstelling van United? Ik hoorde dat Mourinho Darmian niet van plan is op te stellen. Dat zou ik dood zonde vinden. Ze hebben echt geweldige spelers dit seizoen. Mij lijkt dit een geweldige opstelling!

De Gea
Darmian
Smalling
Bailly
Shaw
Schneiderlin
Pogba
mkhitaryan
Rooney
Martial
Ibra

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren