Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het klopt niet dat hij Barcelona een ultimatum heeft gegeven’

Laatste update:

Martin Montoya kwam tot dusver dit seizoen maar in één wedstrijd van Barcelona binnen de lijnen. Een hard gelag voor de 23-jarige rechterverdediger, die eerder dit jaar akkoord ging met een nieuw contract tot medio 2018 en een transferclausule van twintig miljoen euro. Montoya zou Barcelona een ultimatum hebben gegeven, maar dat wordt tegengesproken.

/

Montoya zou nu boos zijn omdat hij enkele maanden geleden een mooi aanbieding van Liverpool op zak had. Barcelona overtuigde de verdediger om bij te tekenen, maar nu komt hij niet in de plannen van Luis Enrique voor en bovendien werd ook de Braziliaan Douglas naar het Camp Nou gehaald. “Het klopt niet dat hij Barcelona een ultimatium heeft gegeven”, verzekert zaakwaarnemer Juan de Dios Carrasco vrijdagmiddag.

“Hij blijft rustig onder de situatie en werkt hard, zoals altijd. En over zijn toekomst zullen hij en ik een beslissing nemen, als we, in alle rust, in de komende weken in gesprek met Barcelona gaan”, claimt de belangenbehartiger. Montoya wil uiterlijk volgend jaar zomer vertrekken als er geen verandering komt in zijn situatie. Spaanse media maken melding van vermeende interesse van AC Milan, Bayer Leverkusen en Internazionale. Daniel Alves is al jaren dé rechterverdediger van Barcelona.

Martin Montoya is goed genoeg voor de basis van Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mag wel een kans krijgen vind ik. Daniel Alves maakt veel fouten en Douglas is echt niet beter dan Montoya. Montoya zie ik verdedigend het sterkst van allemaal.

Is toch wel vreemd.. Dani Alves is dit seizoen net als de vorig gewoon gewoon dramatisch, voegt helemaal niks toe aan het spel. Helpt eerder de tegenstander met zijn 'ik-kom-altijd-te-laat-om-te-verdedigen' ook zijn aanvallende kwaliteiten zijn de laatste jaren ook enorm verzwakt. En toch is het me een raadsel waarom hij zoveel speelt en Montaya en Douglas zelden tot spelen komen.

Wil nou niet mijn club ophemelen maar Nacho en Arbeloa hebben al vaker gespeeld dit seizoen. Bij Montaya of Douglas zie ik dat nog niet gebeuren.

14 november 2014 om 17:24

Tja, blijkbaar was die Douglas zelfs in Brazilië een hele matige verdediger, dus dat verklaart wel waarom hij niet speelt.

En ik vind Arbeloa ook wel een betere stand-in dan Montoya.

@donmadridista

Volledig met je eens. Dani komt momenteel gewoon tekort en over zijn lange ballen die nota bene ook nog eens altijd mislukken wil ik het al helemaal niet over hebben. Douglas heb ik nog niet zien spelen dus zou ik Montoya echt wel een kans geven, was/is een goed talent.

Alves is lange tijd belangrijk geweest bij barca, maar je ziet zn niveau de laatste jaren dalen. Lijkt mij een goed idee Montoya meer tijd te geven. Als naar alle waarschijnlijkheid alves volgend jaar vertrekt en Montoya ook, omdat hij geen tijd kreeg, eindig je met douglas als enige back.

Montoya had van de zomer met de komst van Douglas al weg moeten gaan, 3 is te veel. Die Douglas transfer snap ik uberhaupt niet. Ik hoor van iedereen dat hij helemaal niet goed genoeg is voor Barca. Er zijn genoeg geinteresseerde clubs, ik hoop dat Montoya voor een betere voetbaltoekomst kiest en in de winter verkast.

De reden dat Douglas is binnengehaald is, omdat alves zal vertrekken, en we een transferverbod hebben, dus dan hebben we Dougles en Montoya.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren