Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het is voorlopig wel even genoeg, het geld is nu echt op'

Laatste update:

De supporters van Vitesse hoeven voorlopig niet meer te rekenen op transfernieuws, althans: als het gaat om inkomende spelers. De Arnhemse selectie werd vrijdag versterkt met Nathan en Isaiah Brown, die worden gehuurd van Chelsea, en daar zal het (voorlopig) bij gaan blijven.

Technisch directeur Mohammed Allach denkt niet dat er nog meer spelers bij zullen komen bij Vitesse: "Het is voorlopig wel even genoeg. Het geld is echt op", zegt hij tegen Omroep Gelderland. Peter Bosz heeft zes nieuwe spelers gekregen: naast Nathan en Brown zijn ook Maikel van der Werff, Milot Rashica, Sheran Yeini en Lewis Baker (ook gehuurd van Chelsea) naar Vitesse gekomen.

Bosz vindt dat zijn selectie nu bijna compleet is: "Maar het zou natuurlijk kunnen dat er nog iemand weggaat", doelt de oefenmeester op Davy Pröpper, die in de nadrukkelijke belangstelling van PSV staat. "Laten we kijken hoe het de komende weken gaat." Vitesse is basisspelers Jan-Arie van der Heijden, Marko Vejinovic en Bertrand Traoré al kwijtgeraakt.

Overigens wilde Bosz nog niet zeggen dat Eloy Room komend seizoen weer zijn eerste keeper zal zijn. De doelman speelde Piet Velthuizen in het afgelopen voetbaljaar uit de basis, maar mag voor het nieuwe seizoen nog nergens op rekenen. "Nee, het is niet vanzelfsprekend dat Room weer een basisplaats krijgt, maar hij heeft het natuurlijk wel goed gedaan in de tweede seizoenshelft", zegt Bosz.

Denk je dat Vitesse het volgend seizoen beter kan doen dan het afgelopen seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja we weten dat het geld er niet is. Dus als supporter ven ik zeer tevreden met wat er bij is gekomen. Ook ik ga er van uit dat Propper gaat.
Als je nu puur na de basis kijkt zie ik alleen een zwakke plek op de linksback. Al moeten we daar niet in doorslaan.

1.Room
2.Diks 3. Kashia 4. Vd Werd 5.Achente
6. Yeini
7. Baker. 8. Vako
9. Nathan 10. Brown 11. Ibarra

Olyniek, djurdjuvic, kruiswijk, 3 talenten.

11 juli 2015 om 09:38

Vitesse gaat toch voor Jesper Drost als vervanger Propper?

11 juli 2015 om 10:14

Oliynik en kruiswijk talenten?

11 juli 2015 om 10:40

Misschien bedoelt hij dat er naast Olyniek, Djurdjevic & Kruiswijk nog 3 talenten op de bank plaatsnemen als wisselspelers.

Een goede linksback lijkt me wel noodzakelijk, want Achenteh us en blijft een zwakke en onrustige schakel !

Ze kunnen wel proberen wat extra te vangen voor Propper. Misschien kunnen ze dan wat extra doen. Het lijkt me niet dat Vitesse sterker is geworden.

11 juli 2015 om 09:39

Vergis je niet, vd Werff is niks minder dan Jarie. Yeini is verdedigend beter dan Vejinovic, Baker maakt op mij echt indruk. Die lijkt niks minder te zijn Propper en denk dat de aanval sowieso beter is als vorig jaar. Het moet gaan draaien nu, maar wat ik gisteren zag stemt mij echt tevreden. Vako en Baker kunnen elkaar goed vinden, vako is ook echt een geweldige speler. Denk zelfs,maar mischien is dat mijn optimisme, dat we niet onder gaan doen voor Ajax en PSV.

We moeten ook zeker niet doorslaan, de meeste hebben een hekel aan Achenteh en daarom wordt alles zo uitvergroot. De fouten die Achenteh heeft gemaakt, die heeft Kashia en van der Heiden ook jaren gemaakt. Achenteh is voor Vitesse gewoon een goede linksback, sterker nog, in nederland zijn er niet veel beter. Noem ze maar op die beter zijn??? Willems is beter, maar daar houdt her wel mee op. Dijks,Nelom, Meijers, Cavlan, Koppers, van Hintum, zijn bv allemaal niet beter. Pas als er echt een goede linksback komt moet je hem vervangen. Ze hadden poulsen moeten halen, die is ook beter en zou een goede concurrent zijn geweest. Maar ik zou ook gewoon tevreden zijn met Verloo en Achtenteh, en dan Verloo die op een gegeven moment de baste linksback wordt. Achtenteh maakt weleens wat fouten, dat klopt. Maar voetballend is hij heel sterk, en heeft gewoom 6 assist gegeven afgelopen seizoen. Wij als Vitesse supporters zijn goed in spelers afbranden. Denk trouwens dat we sterker zijn dan afgelopen seizoen. Wat een goede selectie hebben we, alle nieuwe jongens Werff,Yeini, Rachica, Baker maken een goede indruk en kloppen ook de jeugdspelers op de deur. Osman, van Bergen, Verloo, Oude kotte,Koryan. Allemaal jongens die weleens minuten kunnen gaan maken. Mijn opstelling zou het zelfde zijn als Joey, maar djurdjevic in de spits, en aan de buitenkanten Brown en Nathan. Uros kan weleens heel veel gaan scoren dit jaar.

11 juli 2015 om 10:25

Laat een jeugdspeler die fouten van Achenteh dan maar maken. Dan leert zo'n jonge gozer er misschien wel van. Achenteh doet dat namelijk niet en maakt continue de zelfde fouten. Maar fouten maken we allemaal, het gaat de meeste mensen vooral om een stukje uitstraling. Meneer gedroeg zich vaak samen met labyad alsof ie een combi van Messi en Ronaldo is. Mannetjes laten lopen en anderen de schuld geven etc. Makkelijke concentratie foutjes en een soort van air. Ik hou er niet van en met mi jong het hele stadion, waar je dit trouwens het beste herkent.. Daarnaast komt hij verdedigend en aanvallend zoveel tekort dat je er zeker van bent dat zonder Achenteh sommige aanvallen wel lopen en tegengoals uitblijven.

Ben benieuwd hoe dit Vitesse het gaat doen dit seizoen! Hopelijk halen ze nou ook eens de groepsfase van de uefa league!

Waar is van der heijden nu eigenlijk hen gegaan? ? Of is hij nog clubloos

12 juli 2015 om 10:23

Nog clubloos

Komt goed met het leuke voetbal weer dit seizoen. Allemaal frisse snelle vlugge gasten die lekker tikken en goed positiespel, handelsmerk van Bosz. Maar t moet weer ff wennen denk dus ben benieuwd hoe snel het gaat draaien.
Ik hoop voor jan Arie dat ie nog iets vindt. Anders alsnog een kleiner contract tekenen en op t middenveld volgend seizoen?

Net alsof de talenten van Chelsea geld kost..

Vorige week werd er nog gezegd dat als propper verkocht zou worden, er een klein potje beschikbaar was voor versterkingen. Dus ik blijf hopen op een nieuwe linksback. Want achenteh kan echt niet! Kan gewoon niet verdedigen. Heel leuk dat hij 6 assist gaf vorig seizoen, maar dat is niet zijn primaire taak.

11 juli 2015 om 17:34

Wie zal dat moeten zijn dan voor beetje.geld??

11 juli 2015 om 18:07

En ik vind vitesse er dit jaar niet sterker op geworden..als propper weggaat. Talentjes is altijd afw8

11 juli 2015 om 19:53

Misschien nog 1 laatste Chelsea speler, verder kun je altijd proberen Leerdam daar neer te zetten bijvoorbeeld.

11 juli 2015 om 22:55

Wacht maar af, Vitesse is er echt sterker op geworden, ben ik van overtuigd!

Echt goed dat we de selectie nu al min of meer compleet hebben. Daar mogen alle mensen die eind van het seizoen aan het zeiken waren over leegloop bij Vitesse en dat er geen team zou staan ook wel wat van zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren