Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het is mooi om te horen dat Toivonen mij een irritante gast vond'

Laatste update:

In de slotfase van een seizoen vol wisselvalligheden kan PSV zich vastklampen aan Ola Toivonen. De Zweed komt na vijf maanden blessureleed steeds dichter bij zijn topniveau en daar plukken de Eindhovenaren de vruchten van. Zaterdag tegen Willem II (1-3) zorgde hij voor de belangrijke 1-2.

Toivonen had in Tilburg te maken met Simon van Zeelst, debutant bij Willem II. "Een irritante gast", zo vertelde de Zweed met een glimlach aan Eredivisie Live. "Ik ben nog niet 100 procent, daarom had ik ook een beetje problemen met die jongen waar ik tegen speelde. Ik had geen idee wie hij was, maar hij deed het goed."

"Hij liep overal met me mee, was sterk en speelde goed.'' Van Zeelst nam de complimenten van Toivonen in ontvangst en vond zijn spel niet meer dan logisch. "Hij is zelf ook één van de irritantste voetballers. Ik had de rol gekregen om hem aan te pakken, dus het is mooi om te horen dat hij me irritant vond."

Ola Toivonen is de meest irritante voetballer van de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor zo'n jongen dat hij zo zijn debuut kan maken! Ga zo door met voetballen ook willem 2 en blijf strijden!

Samen met v bommel, mertens, immers en flederus

Eredivisie Live weet het ook weer zo te brengen alsof Toivonen hem beledigt. Toivonen gaf hem juist alle lof gisteren. Dit resterende deel nog een basisplaats en volgend jaar zal hij schitteren in de Jupiler League.

7 april 2013 om 11:09

Misschien moet je eerst het hele stuk lezen. Toivonen geeft hem ook juist de complimenten dat hij het goed deed. Dat hij hem irritant vindt zegt toch dat Van Zeelst hem voor het grootste deel van de wedstrijd goed heeft bewaakt?

7 april 2013 om 11:15

@sjonniex

Leer zelflezen. Rodybboss heeft het over Eredivisie live die het bracht alsof Toivonen hem beledigde.

7 april 2013 om 17:49

Ik heb het sowieso niet over Voetbalzone, en ook niet over Toivonen. Ik heb het over die debutant die voor de camera kwam gisteren. Toivonen maakte maar een grapje, maar dat zeiden ze niet tegen die jongen, waarop die jongen een sneer uitdeelt naar Toivonen om zichzelf te verdedigen.

7 april 2013 om 11:14

" "een irritante gast", zo vertelde de Zweed met een glimlach aan Eredivisie Live." Die glimlach lijkt me duidelijk dat Toivonen het spel van Van Zeelst wel kon waarderen.

Maar dingen zo brengen dat meer mensen het lezen terwijl de werkelijkheid iets anders ligt is vrij normaal in het vakgebied. Zoiets als "De Boer op non-actief" terwijl het over een vrij onbekende De Boer ging in de Jupiler-league en iedereen natuurlijk denkt dat het om Frank bij Ajax ging.

Mooi debuut voor Van Zeelst, speelde goed. Mooie tackle en goede balbeheersing. Leuk dat er uit de eigen jeugd van Willem II zo' n talent lijkt te komen. Hoop nog eens een wedstrijdje van hem te zien.

7 april 2013 om 13:52

Is het niet wat voorbarig om over ''zo'n talent'' te spreken na één wedstrijd? Laat die jongen alsjeblieft eerst eens een goed seizoen draaien

7 april 2013 om 13:59

Ik reageer op het feit dat een jeugdige speler uit je eigen opleiding bijna altijd enig talent bezit en daarbij vond ik hem een goede wedstrijd spelen. Volgens mij kun je zien dat die jongen een goede basisvaardigheid heeft voor het voetballen, dus zeker talentvol.
Overigens zeg ik ook dat er mogelijk uit de jeugd een talent lijkt te komen.
Bij andere clubs worden ze al talent genoemd als ze zelfstandig hun veters kunnen strikken. Deze jongen lijkt mij iets te hebben.

Leuk om te horen dat de man die zich te goed voelt voor de Europa League beseft dat hij al moeite heeft met een tienertje van Willem ll.

Ik vind het eigenlijk vrij bijzonder dat Toivonen niet weet wie deze speler is. Ik neem toch aan dat ze tijdens de wedstrijd besprekingen alle spelers van Willem II bespreken? Verder is het natuurlijk leuk voor zo'n jongen dat een speler als Toivonen hem dit compliment geeft.

7 april 2013 om 12:12

Zover ik heb meegekregen was dit het debuut van die jongen. Vanzelfsprekend ga je er in een wedstrijd tegen PSV vanuit dat je sterkste team speelt, en waarschijnlijk hadden de analisten van PSV er niet op gerekend dat Van Zeelst zou spelen. Is een theorie tenminste.

Dost had toch ook vorig seizoen 30 /- doelpunten gemaakt en waar is hij beland? Ja, Wolfsburg..

7 april 2013 om 13:37

Volgens mij zit je in het verkeerde topic.

Wat is het goed voor PSV dat toivonen terug is. Mochten ze nog kampioen worden hebben ze dat toch echt voor een groot deel te danken aan deze man. Ook al heeft hij er een half jaartje uitgelegen..

Hij voerde gisteren zijn taak werkelijk perfect uit. Je kon duidelijk zien dat het zijn taak was om Toivonen uitschakelen en dat heeft hij foutloos gedaan, als hij zich ook gaat richten op de andere punten kan het een hele goede en bruikbare speler worden voor Willem-ii, en kan hij zich hopelijk dit jaar nog een paar keer laten zien en dan volgend jaar in de Jupiler League een vaste basisspeler worden en dan kan hij weer verder kijken naar misschien een stapje hoger.

Goeie pot voor van Zeelst!! Toivonen zegt: "ik ben nog niet 100% daarom had ik moeite met die jongen" sorry maar hoe wil hij over 1 week wel 100% procent zijn??!! Hij heeft een tijdje geleden gezegd dat hij thuis tegen Ajax 100% zou zijn...maar ik heb er een hard hoofd in als hij nu nog moeite heeft met alle respect tegen een jonge debutant van de rode lantaarn!! Volgende week komt hij een zeer goed lopend middenveld tegen dus dan moet je nu al 110% zijn!!!!

7 april 2013 om 13:28

Poulsen, lopend middenveld, iets klopt hier niet. Hij bedoelt kwa conditie. Het is onmogelijk om in 4 weken topfit te zijn met een blessure achter de rug van een half jaar.

PSV moet ervoor zorgen volgende week dat de strijd op het middenveld wordt gestreden, dan gaan we winnen!!!

Ik denk dat volgende week veel af hangt van de vorm van de dag!

Ik kijk nu naar die opstelling van Willem 2 en behalve de veel te oude Tim Cornelisse en de snelle Misidjan zijn het eigenlijk 9 nobodys, veruit de zwakste basiself van de eredivisie! Simon van Zeelst?!;;

Dan moet je nog rekening houden met wat er allemaal in Tilburg heeft rondgelopen afgelopen 10 jaar! Van Hyypia tot al die Az-internationals pffff Niks meer van de trotse tilburgse club over

Ajax moet Toivonen uit de wedstrijd houden komende week. Als dat lukt winnen we. Daar ben ik van overtuigd. Toivonen is de schakel die het verschil maakt bij Psv. Spelers als Lens, Depay, Locadia, Matavz en Wijnaldum maken het verschil bijna nooit. Ik verwacht dat zij dat ook niet doen in een top wedstrijd tegen Ajax. Mertens mist ritme en is in top wedstrijden, als ik enkele Psv'ers hier mag geloven, zelf niet top.

Hopelijk lukt dat. De meeste aanvoer gaat toch via Toivonen. Dat is de spil bij Psv. Strootman en van Bommel zijn niet creatief genoeg. De rest is af te stoppen. Toivonen is echter veel in beweging. (bijna) bij elke aanval belangrijk. Hij heeft stootkracht. Voetballend goed. Die kan echt het verschil maken komend weekend. Als wij Toivonen kunnen afstoppen, kunnen we ook ons spel spelen. Dan zijn we op ons best, maar eerst van Heracles winnen.

8 april 2013 om 10:10

Inderdaad, ik deel je analyse.

Poulsen gewoon a la van Zeelst Toivonen "schaduwen" en op sportieve wijze kaltstellen.

Eriksen en de Jong hebben het loopvermogen, de intelligentie en de creativiteit om Strootman en vooral van Bommel kapot te spelen.

Slag wordt op het middenveld beslist, waarbij de Ajax verdediging op moet passen voor een lange bal op lens of mertens.

PSV moet komen en Ajax speelt het best tegen een tegenstander die ook aanvalt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren