Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is mijn grote droom om ‘Chucky’ in Manchester te zien’

Laatste update:

Hirving Lozano werd in het verleden al meerdere keren in verband gebracht met een vertrek bij PSV, maar de Mexicaan is de koploper van de Eredivisie vooralsnog trouw gebleven. Aankomende zomer zou hier weleens verandering in kunnen komen en onder meer Napoli en Manchester United zouden zeer gecharmeerd zijn van de kwaliteiten van de aanvaller van de Eindhovenaren.

Pachuca-voorzitter Jesús Martínez kent Lozano nog van hun gezamenlijke tijd bij de Mexicaanse club en de preses ziet een overstap naar the Red Devils wel zitten voor zijn voormalige pupil: “Wat ik kan garanderen is dat Lozano al sinds zijn zestiende in contact staat met degene die verantwoordelijk is voor de transfers bij Manchester United”, vertelt Martínez aan ESPN Desportes.

“Ze hebben een heel dossier van hem op Old Trafford. Met alles erop en eraan, helemaal compleet. Ze hebben video’s, doelpunten, zijn gedrag, zijn kwaliteiten. Manchester United is een van de clubs met de beste scouts in dit gebied. Het is mijn grote droom om Chucky in Manchester te zien en Héctor Herrera bij Atlético Madrid. Mijn droom zou dan uitkomen en die van hen ook.”

Lozano en Herrera zijn twee van de ex-spelers van Pachuca die in de afgelopen jaren naam hebben gemaakt in Europa en Martínez denkt dat het hier niet bij zal blijven: “We krijgen veel aanbiedingen binnen, maar ik denk niet dat mijn spelers er al klaar voor zijn. Roberto de la Rosa maakte twee goals in Nederland (tegen Oranje Onder-20, red.) en hij wordt gevolgd, maar hij zit bij het volgende toernooi waarschijnlijk bij de nationale ploeg. We hebben Víctor Guzmán nog en Francisco Figueroa. We blijven hieraan werken en onze grootste hoop is dat we spelers kunnen blijven verkopen aan grote buitenlandse clubs.”

Denk jij dat Hirving Lozano volgend seizoen voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Kan het mij persoonlijk niet voorstellen. Als je ziet wat er op de vleugel allemaal rondloopt in Manchester, dan is Chucky geen versterking. Daar ga je dan niet zomaar even rond de 40 miljoen voor betalen.

30 maart 2019 om 14:44

United heeft iemand nodig voor de RW positie

30 maart 2019 om 14:59

Jaa alleen kijkt United hopelijk voor die fans wel naar een iets betere categorie. Lozano id een leuke speler, maar echt niet in de buurt van niveau United.

30 maart 2019 om 15:43

Daar doe je Lozano echt wel te kort mee. Groot talent en al een tijd bij het Mexicaans elftal. Wordt door veel Europese clubs nauwlettend gevolgd. En helaas voor united is united niet meer de grote club van 10 jaar terug. Dus het is maar de vraag of de categorie beter dan Lozano (want dan praat je over grote spelers) nog wel naar united willen.

30 maart 2019 om 16:39

Ik zie het liefst een linksbenige rw komen zoals neres of Pepe

31 maart 2019 om 14:13

United is nog steeds het United van 10 jaar terug hoor. Zijn staan qua financien nog gewoon aan de top van de keten. Buiten de CL om draait United de hoogste omzet van alle clubs. Het enige probleem is dat ze nogal matig zijn in hun aankopen van zowel trainers als spelers.

United lijkt me echt geen verstandige stap voor Lozano. Serie A vind ik beter bij hem passen en Napoli zou zeker een mooie club zijn. Toch hoop ik stiekem dat Milan wakker wordt en zijn slag slaat.

Laat hem maar eerst even tegen Ajax zien. Vaak afwezig tijdens de wedstrijd in de ED laat staan PL. Subtop is het hoogst haalbare momenteel.

Toch gek dat zo’n enorm land dat ook nog eens voetbal gek is eigenlijk maar zo weinig echt top spelers heeft. Natuurlijk is Lozano een groot talent. En je hebt nog wel een paar echt goede voetballers. Maar het is toch karig alles bij elkaar. Je hoeft misschien geen Braziliaanse toestanden te verwachten wat betreft aanleveren van Spelers. Maar toch zouden ze niet onder hoeven doen voor de meeste andere top landen zoals Argentinië ofzo.

30 maart 2019 om 16:29

Juist.
Je moet het echt eens met eigen ogen zien hoe bijna werkelijk iedereen daar knettergek en fanatiek bezig is met het spelletje.
En net als jij vind ik het ook wel bizar dat daar weinig of geen wereldvoetballers uit voortvloeien.
Vreemd toch?

Hahaha die man krijgt echt nog heel veel geld voor Lozano. Ik heb nog nooit een directeur gezien die zoveel in de media sprak over een oud speler. Hij praat Lozano constant naar allerlei clubs toe.

30 maart 2019 om 15:45

Dat snap ik wel, zijn club heeft een fors doorverkoop percentage bedongen dus hij wordt er beter van als psv 50 miljoen krijgt in plaats van 30 miljoen. Dus hij blijft pr man van de bv Lozano.

Kom.hem maar ophalen... matige speler, bergwijn laat veel meer zien bij ons

30 maart 2019 om 15:49

Heel jammer dat jij dit als psv fan durft te schrijven. Kijk gewoon even hoeveel doelpunten (of assists) van deze jongen psv de 3 punten heeft opgeleverd. Zonder hem had psv nu ruim onder Ajax gestaan.
Ja Bergwijn doet het heel goed, verrassend goed zelfs maar daar hoef je Lozano niet mee te kleineren.
Gelukkig ken ik genoeg psv fans die hem wel waarderen, maar dit soort reacties leveren psv supporters de naam bioscooppubliek op. Ook in een dip toch even terugdenken wat een speler je club gebracht heeft.

Ik denk niet dat ie goed genoeg is. Het zou voor zijn carrière verstandiger zijn bij een subtopper te gaan spelen.

Een Lozano in vorm maakt misschien aanspraak voor een transfer naar de wereldtop, maar de Lozano van dit seizoen gewoon helemaal niet. United is veel te hoog voor hem gegrepen. Probeer dan eerst een middenmotor in de PL, wat ook al een uitdaging op zich is. United moet een versterking hebben, geen stoelverwarming.

30 maart 2019 om 15:54

De pl lijkt me ook helemaal geen competitie voor chucky, denk dat hij beter tot zijn recht komt bij een valencia of sevilla.

Vind hem niet beter dan een martial. United lijkt me wat te hoog gegrepen maar laat me graag verrassen.

Lozano kan zeker slagen. In NL moet PSV aanvallen en leunen de meeste ploegen op verdediging en counter. In de omschakeling of counter is Lozano levensgevaarlijk. In een 3 spitsen komt ie niet goed tot z'n recht vind ik. Dus waarom geen United? Liverpool een betere optie? Of middenmoot PL.

Lozano speelt volgend seizoen waarschijnlijk voor Napoli dat is een prima niveau voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren