Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is een eer dat men mij vergelijkt met Iniesta, maar iedereen is anders’

Laatste update:

Bij de nationale ploeg van Spanje vormde Isco vrijdag een tandem met Andrés Iniesta. De spelmaker van Real Madrid wordt gezien als de man die het toekomstige middenveld van de nationale ploeg moet vormgeven, samen met Koke (Atlético Madrid) en Thiago Alcántara (Bayern München). In Spanje wordt Isco alvast vergeleken met Iniesta.

/

“Met Andrés is het altijd erg makkelijk om elkaar te begrijpen”, legt Isco uit op een persconferentie van de nationale ploeg. “Het is een eer dat men mij vergelijkt met Iniesta, maar iedereen is anders. Ik wil mijn eigen geschiedenis schrijven met mijn club en met de nationale ploeg.”

Spanje won met 1-0 van Oekraïne, maar bondscoach Vicente del Bosque was niet gelukkig met het spel van de tweede helft. “Het ritme lag lager”, bevestigt Isco. “Zij konden druk uitoefenen op ons doel, dat maakte het lastiger voor ons. We scoren misschien minder vaak dan voorheen, maar we creëren nog altijd veel. Het kan iedere wedstrijd omslaan.”

Denk jij dat Isco de komende jaren een vaste waarde bij Spanje is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

als hij nog wat meer power krijgt kan hij beter worden dan iniesta

29 maart 2015 om 17:06

Nee sierlijke voetballers hebben niet veel power nodig. Kijk maar naar pirlo of modric

29 maart 2015 om 17:10

Klopt, maar het is wel handig om wat power te hebben als je eens een duel aan moet gaan.

29 maart 2015 om 17:13

Klopt, spelers als Iniesta en Modric hebben geen kracht nodig. Ik denk dat hun bouw ze zelfs een voordeel geeft. Zij zijn zo snel, slim en behendig in hun acties en balbehandeling. Isco wordt ook een hele grote maar hij heeft echt een andere soort goede kwaliteiten.

29 maart 2015 om 17:10

Ja, want Iniesta is zo'n gorilla

29 maart 2015 om 17:14

daarom zegt hij ook dat ie dan beter dan iniesta wordt? --' kun je dus uit concluderen dat in de ogen van teddy Iniesta te weinig kracht heeft

29 maart 2015 om 17:15

types als iniesta, modric en eriksen hebben meer power dan je denkt
anders creeer je geen kansen uit individuele acties

29 maart 2015 om 17:20

real8madrid

Als je je lichaam begint te ontwikkelen, verminderen zaken zoals wendbaarheid en handelingssnelheid.

Isco en Iniesta moeten imo niet meer power krijgen. Ze spelen ook niet in de PL, La Liga is minder fysiek. En het is niet zo dat ze echt overdreven gemakkelijk weggezet worden.

29 maart 2015 om 17:16

Niet overdrijven. Ik heb iniesta dingen met de bal zien doen die ik tot dan toe nooit gezien had.

29 maart 2015 om 17:42

Idd! Sommigen hebben echt een korte termijn geheugen. Iniesta is, en was zo vaak magisch en bovendien bijna altijd constant in zijn carrière. Isco KAN zijn niveau van toen bereiken, maar dat is maar afwachten. Nu is helaas wel minder op geworden

Ik vind hem beter dan James Rodrigues. Fantastische voetballer, die een onbetwiste basisplaats bij een topclub verdient. Op de aanvallende posities bij Real heeft hij teveel concurrentie. isco zou in mijn team altijd een basisplaats hebben. Deze gaat de Ballon d'or over een aantal jaar zeker een keer winnen. Iniesta is top, maar ik zie Isco dat niveau nog wel voorbijgaan op zijn top.

29 maart 2015 om 17:14

Nou zeker, met spelers als Hazard, Courtois, Varane, Neymar, Pogba om hem heen kan je echt niet zeker zijn dat iemand ooit de ballon d'or gaat winnen.

29 maart 2015 om 17:25

Nee uiteraard kan je nooit zeker zijn, al zie ik Courtois hem niet zo snel winnen. Maar in elke westrijd waarin isco speelt, valt hij nooit door de mand. Hij is nooit de slechtste van het veld. Ik geniet in ieder geval altijd als hij op het veld staat. Voorlopig zal Messi dit jaar winnen en volgend jaar ook (of ronaldo natuurlijk) en daarna zal het de beurt zijn aan Neymar. Maar een blessure van 1 van deze spelers, een transfer naar een club waar je weer moet wennen(ronaldo) of een enorme dip kan voor Isco belangrijk zijn.

29 maart 2015 om 17:27

Nou als Neuer 3e kan worden, weet ik niet waarom Courtois het bijvoorbeeld niet kan winnen. Vooral als hij zich zo door blijft ontwikkelen.

29 maart 2015 om 17:39

Ik hoef jou waarschijnlijk niet uit te leggen dat je als keeper heel erg weinig kans maakt om te winnen. Yashin was de enige in de jaren 60 ofzo. Neuer heeft zijn 3e plek omdat hij met Duitsland wereldkampioen werd. En laten we eerlijk zijn, zie Courtois dat niet voor mekaar krijgen de komende 3 Wk's met België. Nee met spelers als Pogba, Isco, Neymar, Messi, Ronaldo, Gotze en Hazard gaat dat niet lukken. Ronaldo zal als eerste afvallen maar dan heb je er nog een hoop over. Hazard en De Bruyne zie ik als Belg eerder de gouden bal pakken. Keepers maken nou eenmaal geen doelpunten.

29 maart 2015 om 18:22

Werd Neuer het jaar daarvoor ook niet in de top 10 verkozen, misschien niet na een WK maar stel Courtois wint de CK of een EK, waarom niet. Nu al over het algemeen de 2e beste keeper ter wereld en nog maar 22.

29 maart 2015 om 19:50

In de top 10, is iets heel anders dan de beste voetballer van de wereld zijn. Men is nou eenmaal eerder onder de indruk van een aanvaller dan een keeper. Ik vond het al opmerkelijk dat Cannavaro het voor mekaar kreeg om te winnen. En laten we wel zijn, Ronaldo verdiende het gewoon om te winnen. Ik zeg niet dat het eerlijk of onmogelijk is, maar ik zie het niet gebeuren. Al vind ik Courtois op dit moment de beste keeper die er is. Ook beter dan Neuer ja.

Isco een geweldenaar, die jongen is fantastisch als speler en ook als mens zo jong en gedraagt zich heel volwassen. Hij wordt in spanje zo opgehemeld en niet alleen spanje maar de hele voetbalwereld heeft hij nu fans gemaakt, maar toch houd hij zijn beide benen op de grond en werkt hij elke dag keihard en wil zich zelf blijven verbeteren. Wij hebben depay die wij ophemelen maar hij komt soms over als dat hij het allemaal al heeft gemaakt en ons eventjes zal laten zien hoe goed hij is, isco veel groter talent in mijn ogen maar ook veel sympathieker.
Kijk maar bij real madrid, hij krijgt van acnelotti een rol die bij hem als speler gewoon niet past, een verdedigende rol terwijl hij aanvalend een geweldenaar is, maar je hoort hem niet klagen hij zegt waar de coach mij wil speel ik en hoe de coach wil dat ik mij rol invul zo vul ik die in daar wordt ik als speler alleen maar beter van ook al speel ik niet op mijn favoriete plek met mijn favoiete rol, en toch voert hij die rol goed uit want hij real madrid zijn meest hard werkende speler en meest constante.

Isco heeft een geweldige toekomst, sommige vinden hem al beter dan iniesta sommige vinden dat hij nog veel moet leren, sommige noemen hem de nieuwe iniesta maar voor mij is hij de eerste Isco want hij is toch een bijzondere speler opzich.

Btw ik denk dat isco de speler is waar oranje zich het meest bezig moet houden, hij de belangrijkste aanvoer op het middenveld zorgt voor openingen en vind openingen en veel aanvallen gaan altijd via hem.

29 maart 2015 om 17:34

Niet zo overdrijven he.
Isco is een zeer technische speler, maar heeft nog heeel veel aan zijn spel schaven.

Hij word vooral door Marca en AS opgehemeld en doen hun uiterste best hem te beschermen door anti campagnes uit te voeren tegen zijn buitenlandse medespelers.

De kans is heeeel groot dat hij weer op de bank beland ten faveure van James, die twee zullen het met elkaar moeten uitvechten.

Voor de ploeg is James belangrijker dan Isco is, omdat hij regelmatig scoort en assisten op zijn naam heeft en natuurlijk is hij geliefd in Spanje daarbuiten, zijn de meningen over de "grootheid" van Isco verdeeld.

De tijd zal het leren of hij Iniesta zal gaan evenaren, maar doe niet net of hij al ophetzelfde niveau zit als iniesta zeg ik als Real Madrid fan.

Niet alleen Isco moet verdedigender spelen, maar ook Bale, dus zij zitten in hetzelfde situatie om het middenveld in balans te houden en dat geld straks ook voor James die graag in de buurt van 16 speelt i.p.v het middenveld.

29 maart 2015 om 18:19

Als je de statistieken van Isco ziet dan zie je dat hij misschien wel de hardste werker is bij real, hij speelt in een rol die niet voor hem is weg gelegd maar toch voert hij die uit hoe ancelotti dat wilt, isco zijn verdedigende statistieken zijn in sommige wedstrijden zelfs beter gebleken dan die van khedira die een verdedigende middenvelder als speler is.

Je hebt gelijk dat james meer scoort en assists geeft maar dan vergeet je een heel belangrijk aspect in je constatering, namelijk dat isco een rol in het team heeft waar hij niet staat opgesteld als de man die doelpunten moet maken, james heeft een rol dat hij vaak voor het doel komt te staan en veel mee loopt met de aanval, isco heeft een controlerende rol op het middenveld hij is niet vaak in de 16 te vinden, hij staat vooral buiten de 16 waar hij openingen moet vinden voor de aanval.

Als isco op de bank beland is dat schandalig, je gaat je meest constante speler en misschien wel je beste speler niet op de bank zetten terwijl hij met zijn harde werk heeft verdiend in de basis te staan, want je vergeet dan namelijk het feit dat isco als enige real madrid speler 2x achterelkaar is opgesteld in het la liga team van de maand, in de maanden januari, en februari, dat bewijst dat hij tijdens de afwezigheid van modric op het middenveld voornamelijk een van de beste spelers was. Met alle respect voor Bale want ik ben nog steeds overtuigd dat hij een geweldige speler is, maar wanneer je zo slecht presteert in de afgelopen maanden dan hoor je toch op de bank als er een basis speler weer terug komt van blessure, want als je isco eruit haalt als een de spelers die het meest constant heeft gepresteerd geef je ook een verkeerd signaal naar isco en naar de fans in het algemeen.
Dan weet je gewoon dat de status van gehaald als superster meer mee wordt gerekend dan huidige prestaties op het veld.
Natuurlijk je kunt zeggen bale speelt op rechts niet zijn positie niet zijn favoriete rol hij hoort op links, maar speler van het kaliber bale dat ik tot de wereld top reken moet je toch bewijzen dat je meer kan doen dan slechts goed kunnen presteren wanneer je op je favoriete plek en rol speelt, nogmaals kijk naar isco hoe hij zijn hele speelstijl waar hij bekend om staat aanpast voor het team en dat ook uitstekend doet omdat ancelotti dat van hem vraagt.

Daar is het nog veel te vroeg voor om zo'n vergelijking te maken.
Isco moet eerst maar eens jarenlang bepalend zijn voor Real dan kan je een vergelijking maken.

Neemt niet weg dat Isco goed bezig is en een hele grote kan worden.

Wat een parel van een voetballer zeg, zo licht, zo vlug, kan alles met elke kant van z'n beide voeten met een bal. Isco Alcaron is een bal virtuoos en een van de mooiste spelers dier er nu speelt vind ik.
Pracht voetballer vind hem beter dan James.

Geweldige voetballer, maar spelers zoals Iniesta komen eens in de 10 jaar voorbij, net zoals Zidane enz. Isco zit net hieronder.

29 maart 2015 om 19:31

Op het moment zit Isco toch wel heel erg ver eronder hoor. Neem aan dat je de toekomst bedoelt en daarover kun je vrij weinig zeggen qua hoe goed hij daadwerkelijk gaat worden.

29 maart 2015 om 21:23

Ik bedoel inderdaad de toekomst, moeilijk te zeggen, maar mijn gevoel zegt dat hij dat niveau niet gaat aantikken.

Isco heeft alles om net zo goed of zelfs beter te worden dan Iniesta.iniesta heeft prachtige jaren gehad bij Barcelona samen op het middenveld met Xavi maar sinds Xavi niet meer elke wedstrijd speelt is Iniesta ook een stuk minder dominant en drukt hij niet echt zijn stempel op de wedstrijden hij speelt dit jaar een zwak seizoen.
En een speler als Zidane zie je eerder pas een keer in de 30 jaar inplaats van 10 want een speler me de kwaliteiten van Zidane loopt er niet rond in het hedendaagse voetbal.

Nou, nou, nou, zwaar overschat zie ik al. Omdat hij voor Real Madrid speelt zeker? Beter als Iniesta? Nooit. Laat hem eerst eens een keer kampioen worden ergens.

29 maart 2015 om 18:55

Hoezo overschat? Hij is toch geen speler die 1x goed heeft gespeeld en iedereen hem ophemelt, isco is de meest constante speler bij real Madrid presteerde bijna elke wedstrijd keer op keer goed bij real Madrid, en nu ook bij Spanje want tegen Oekraïne was het niet de eerste wedstrijd die isco goed speelde voor Spanje. Misschien omdat hij voor real Madrid speelt dat je graag wilt dat hij overschat is, sorry om je uit je droom te helpen maar deze jongen heeft genoeg laten zien om hem niet overschat te noemen, misschien een beetje te geliefd door voetbal liefhebbers omdat hij heel aantrekkelijk voetbal speelt zoals spelers als iniesta dat ook kunnen

31 maart 2015 om 08:29

Als Isco word vergeleken met Iniesta dan is hij overschat. Niet omdat hij voor Real Madrid voetbalt. Ik ben jullie niet. Ik kan net zo goed voor Realspelers klappen of positief zijn of genieten. Indien ik ze goed. Niet voor Real Madrid. En niet voor jou. Ik hou van voetbal en ik begrijp niet waarom men hem in het rijtje van Iniesta schaart. Dan doen enkel de minder bedeelden onder ons, zoals jij. That's it.

Even het volgende, jullie gare Realfans, die alleen zitten te reageren op Barcafans, die Realspelers slecht vinden en dat op een zeeeeeeeeer kinderachtige manier doen. Hou eens op!!

Met de nadruk op "gare" Realfans, niet allemaal.

Even een lijstje voor je van spelers die ik top vond bij Real. Niet dat ik Isco slecht vind, maar gewoon overschat.

Davor Suker.
Raul.
Mijatovic.
Redondo.
Hierro.
Seedorf.
Luis Enrique.
Roberto Carlos.
Zidane(bij Juve al).
Helguera.
Van Nistelrooij.
Di Maria.
Guti.

Zo zijn er nog wel een aantal. Dus vanaf nu a.u.b. bek houden of reageer normaal. Ik wil wel zien hoe je nu reageert, kind. Als dat al gebeurt. Zal wel weer gepaard gaan met negativiteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren