Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is echt een schande dat Engeland zonder hem in de basis gaat beginnen’

Laatste update:

Roy Hodgson heeft aardig wat keuzes te maken voor de openingswedstrijd van Engeland tegen Rusland zaterdag. De bondscoach lijkt er nog niet helemaal uit te zijn of hij zowel met Harry Kane en Jamie Vardy wil beginnen, terwijl John Stones centraal achterin buiten de boot lijkt te vallen door de aanwezigheid van Chris Smalling en Gary Cahill. Vooral dat laatste is echt een aanfluiting volgens oud-international Danny Murphy.

/

“Ik vind dat hij een geweldige spelers is, het is echt een schande dat hij niet gaat spelen. Hij gaat zeker een basisplaats veroveren”, spreekt Murphy over Stones tegen de Daily Mirror. Hij denkt wel dat Hodgson inmiddels een beslissing heeft genomen over het dilemma centraal voorin: “Ik denk dat hij inmiddels weet wat hij gaat doen met Kane en Vardy, aangezien ze allebei bij hun club niet samen met iemand in de spits spelen en ze ook niet met een ruit werken. Ik denk dat hij wat meer balans in het team wil brengen.”

Zijn voormalig collega-international Trevor Sinclair ziet ook op het Engelse middenveld een probleem: “Ik vind Jack Wilshere een goede speler, maar ik denk dat het een belediging is voor spelers als Danny Drinkwater en Mark Noble om hem wel mee te nemen en hen niet. Met het team dat Hodgson meegenomen heeft zie ik maar een succesvolle opstelling, en dat is met vijf man achterin met Stones in het midden. Op die manier kun je Wayne Rooney als scharnier gebruiken en heb je nog twee middenvelders en twee spitsen.”

Vind je dat John Stones een basisplaats moet krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je een zwak seizoen hebt gespeeld verdien je het niet denk ik. Maar om Cahill wel op te stellen dan...

10 juni 2016 om 20:22

Het zijn misschien niet de makkelijkste keuzes, maar ik kan wel begrijpen dat Cahill de voorkeur krijgt boven Stones.

Vardy en Kane erin, nog liever Rooney eruit dan 1 van die 2, dit soort toernooien zijn voor spelers in vorm en dat kunnen er maar 2 zijn (Rashford om in te vallen)

10 juni 2016 om 20:15

Rooney gaat waarschijnlijk op het middenveld spelen.

10 juni 2016 om 20:38

Jaa dat zou wel kunnen opzich maar dan loopt ie Alli en Barkley weer in de weg

10 juni 2016 om 21:16

Ik denk niet dat Barkley gaat spelen hoor.

10 juni 2016 om 21:35

Volgens mij kan Engeland het beste in deze formatie spelen. Vardy kun je dan als invaller gebruiken (of in de basis wanneer je op de counter speelt) ...

Hart
Walker/Clyne
Smalling
Stones
Rose
Sturridge
Dier
Alli/Barkley
Sterling
Rooney
Kane/Vardy
10 juni 2016 om 20:40

Als je echt zo denkt dan moet Rooney juist spelen. Speelde de laatste wedstrijden echt als een beest. O.a. in de finale van de FA cup.

10 juni 2016 om 21:37

Ik denk dat Vardy en met name Rashford vooral als invaller gebruikt gaan worden ...

Stones heeft een minder seizoen gehad en is erg onervaren. Snap de keuze voor Cahill echt wel. Het is sws een erg jong team dus die ervaring is broodnodig.

Vardy heeft bij Leicester niet met 2 spitsen gespeeld nee? Bijna elke wedstrijd.. Goed van Murphy hoor.

Wilshere sws inne basis. Is een totaal andere speler dan Drinkwater en Noble. Mensen kijken soms toch teveel naar de vorm, niet naar de plek die een speler heeft in het team. Wilshere is erg belangrijk.

10 juni 2016 om 20:37

Desalniettemin had ik Drinkwater of Noble wel meegenomen naar het EK, zij kunnen dan weer een andere rol invullen en hebben uitstekend gespeeld dit seizoen. Dat over Vardy is inderdaad helemaal niet waar want Vardy speelde zowat altijd met Okazaki of Ulloa.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren