Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Het internet smult van bijzondere actie Virgil van Dijk na late goal Liverpool

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Virgil van Dijk, die een medewerker van Liverpool tijdens het uitduel met Nottingham Forest (0-1) zaterdagmiddag een handje hielp.

De 32-jarige aanvoerder van the Reds pakte tijdens het juichen de telefoon over van een medewerker van Liverpool, die langs het veld zat en Darwin Núñez filmde terwijl hij zijn doelpunt met het uitvak vierde. De actie van Van Dijk gaat razendsnel rond op diverse voetbalpagina’s op X en andere sociale media.

Liverpool pakte dankzij het late doelpunt van Núñez op het allerlaatste moment alsnog de volle buit in The City Ground en deed daardoor uitstekende zaken in de titelrace. De ploeg van de afzwaaiende manager Jürgen Klopp voorkwam met de driepunter dat Manchester City een dag later, op zondag tegen Manchester United (3-1 winst), de koppositie kon overnemen.

Nummer drie Arsenal neemt het maandagavond in een uitwedstrijd op tegen Sheffield United en komt bij een overwinning op twee punten achterstand van Liverpool en op één punt van Manchester City. Aanstaande zondagmiddag staat de topper tussen the Reds en the Citizens op het programma. Het duel in Liverpool begint om 16:45 uur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi man! Sport en positieve emotie, er is weinig mooiers dan dat!

Wat is de actie van Virgil? Logischerwijs uitschreeuwen van blijdschap toch?

4 maart 2024 om 16:11

Dat hij die telefoon pakte en inzoomde op Nunez. Ik was er ook heel blij mee pakte m’n toto door deze goal

4 maart 2024 om 17:20

Ohhh ok ok, haha thanks voor de uitleg! Lekker man, ik heb lang niks meer ingezet. Was helaas nooit echt gelukkig met Unibet.

Prachtig toch dit, altijd mooi om te zien.

Zou het persoonlijk fantastisch vinden als Liverpool de titel pakt, met Virgil als captain. Dan kunnen ze dit jaar het kampioenschap ten minste fatsoenlijk vieren: met supporters, ipv een leeg stadion zoals in de corona periode

Wat een held om deze actie nog beter en mooier in beeld te brengen voor deze man. Herinnering voor het leven voor deze supporter natuurlijk.

Deze actie van Van Dijk is eigenlijk een reclamestunt voor de nieuwe Google Pixel 8. Dus of Voetbalzone is nu onbewust reclame aan het maken, of bewust reclame aan het maken zonder het te vermelden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren