Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het interesseert ons geen reet wat je gewonnen hebt, vriend’

Laatste update:

Christophe Dugarry is niet geïnteresseerd in de sportieve prestaties die José Mourinho in het verleden heeft geboekt. De manager van Manchester United claimde afgelopen dinsdag na het Champions League-duel met Young Boys meer respect te verdienen vanwege de prijzen die hij in het verleden heeft gewonnen, maar daar heeft Dugarry absoluut geen boodschap aan.

De oud-aanvaller, die in het verleden onder contract stond bij onder meer Girondins Bordeaux en Barcelona en in 1998 het WK won met Frankrijk en in 2000 het EK, zegt dit weekeinde in gesprek met Le10Sport volledig klaar te zijn met Mourinho. "Het is ondragelijk, hij heeft Manchester United volledig vernietigd", laat hij op niet mis te verstane wijze weten. Manchester United plaatste zich midweeks dankzij een 1-0 zege op Young Boys voor de achtste finales van de Champions League, maar het spel van de Engelse grootmacht kon Dugarry absoluut niet bekoren.

"De manier waarop ze dinsdag speelden, was catastrofaal. Het was vreselijk. We herinneren ons allen het Manchester United van Roy Keane en David Beckham, dat aanvallend en gepassioneerd speelde", vervolgt de inmiddels 46-jarige Fransman. "Het spel van Manchester United was altijd mooi en gepassioneerd. Old Trafford was het Theatre of Dreams; met deze gozer spreken we van het Theatre of Nightmares. Het is bespottelijk."

Mourinho wees na de overwinning op Young Boys op zijn staat van dienst in de Champions League. "Voor sommige liefhebbers van mij die van statistieken houden: ik heb veertien seizoenen in de Champions League gespeeld en veertien keer ben ik de groepsfase doorgekomen. En het jaar dat ik niet in de Champions League zat, won ik de Europa League", zo liet de Portugese oefenmeester optekenen.

Die uitlatingen van Mourinho hebben weinig indruk gemaakt op Dugarry. "Wat hij niet begrijpt, is dat het ons geen reet interesseert wat hij heeft gewonnen. We willen op het veld emotie en goed voetbal zien. Hij kan ons dat niet geven, maar hij is zelf niet in staat dat in te zien, doordat hij zo vreselijk vol van zichzelf is. Het interesseert ons geen reet wat je gewonnen hebt, vriend."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik ben het met hem eens. Mourinho moet stoppen met te wijzen naar zijn prijzen het gaat om nu! Hoop dat united na dit seizoen hem ontslaat.

ik had het niet beter kunnen verwoorden als deze Dugarry

1 december 2018 om 19:56

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Helemaal mee eens. Maar het is ook gewoon slecht beleid. Mourinho heeft altijd zo gespeeld dus waarom zou hij het nu anders doen? Hij past gewoon niet bij die club.

1 december 2018 om 16:45

Dit vind ik wel verruit het meest verschrikkelijke van alle clubs waar hij is geweest. Bij Chelsea zat er nog een idee achter. In zijn laatste seizoen was het een bende. Zelfs vorig seizoen zat er meer idee achter het spel van United. Net als Conte's laatste seizoen neemt zijn spel extreme vormen aan. Ik denk dat zij bij United hebben gekozen voor korte termijn succes met Mourinho maar behoorlijk hebben gefaald. Mourinho is geen lange termijn coach. Ik denk dat dit seizoen wel een goed moment is om Mourinho te ontslaan.

Ik heb het gevoel, maar dan ook alleen het gevoel, dat Mourinho’s arrogantie hen parten begint te spelen...

Ik vind Mourinho's verwijzingen naat zijn verleden onderhand wel een beetje zielig te vinden. Geen enkele Manchester United supporter ligt er wakker van dat hij in het verleden met andere clubs succes had in de Champions League. Het komt over als een gevallen grootmacht die iedere keer blijft verwijzen naar zijn oude glorie dagen waar hij naar snakt.

Ik kan me overigens ook herinneren dat dezelfde Jose Mourinho Arsene Wenger ooit belachelijk maakte omdat hij meer dan 10 jaar geen Premier League had gewonnen. Nu hij in een gelijke situatie is wilt hij respect hebben voor zijn prestaties van vroeger. Maar die zelfde respect had hij niet voor Wenger een paar jaar terug met zijn opmerkingen als 'specialist in failure'.

Ik ken Mourinho niet persoonlijk. Als ik Mourinho in de prive sfeer zou kennen zouden wij waarschijnlijk beste vrienden worden. Maar de manier hoe hij zichzelf vaak in de media presenteert en zijn gedrag maakt hem in mijn ogen walgelijk. Na zijn 5-0 nederlaag tegen Pep Guardiola's Barcelona leek er iets te zijn geknakt bij hem.

Ik ben het volkomen met deze man eens, zijn prestaties van het verleden doen er op dit moment niet toe in zijn huidige situatie.

1 december 2018 om 17:11

Ik ben het helemaal eens met je. Ik denk al zo lang over het feit hoe hij Wenger met de grond gelijk maakte omdat Wenger al jaren geen grote prijs won, terwijl hij nu hetzelfde meemaakt en vervolgens wijst naar het verleden. Dit is zo hypocriet en staat voor mij, als buitenstaander die Mourinho ook niet in de prive sfeer kent, typerend voor zijn karakter.

1 december 2018 om 17:21

Als je een paar dagen geleden voor de 14e x op rij in je carrière een team naar de Ko fase loodst, snap ik niet wat het verleden hiermee te maken heeft?

Hij refereert niet naar een laatste titel van 10 jaar geleden...

Mourinho s laatste landstitel is letterlijk 3 jaar geleden...
Mourinho s laatste grote prijs is anderhalf jaar geleden...

In welk universum is dit te vergelijken met Wenger?
In de hele pl op dit moment zijn er maar 2 coaches die nog recenter een grote prijs hebben gewonnen en dat is Guardiola met de pl en Emery ligue 1 ( in hoeverre je dat een prestatie kunt noemen)

Hij heeft ook nergens gezegd dat dat bericht voor de United fans was trouwens. Dat was voor de deskundigen die constant roepen dat hij klaar is....

Apart dat je die 5 0 noemt. Een paar maanden na die 5 0 versloeg hij datzelfde Barca in de Copa finale en jaar later versloeg hij Barca in hun eigen thuis en leidde daarmee het definitieve einde van hun hegemonie in. Ik denk dat serieus iedere coach op de wereld dan zo geknakt wilt worden.

Vervolgens kwam bij bij Chelsea dat op dat moment de eerste cl winnaar ooit was geworden die het jaar erop de groepsfase niet had overleefd.
Hij maakt ze binnen 2 jaar weer het beste team van Engeland.

United haalt binnen 2 jaar 15 punten meer in de League dan onder zijn voorganger.
United haalt voor het eerst sinds Ferguson 2x op rij de Ko fase cl...

Van een gemiddelde vz' er verwachte ik zulke reacties wel, maar van een mod had ik iets meer deskundigheid verwacht.

Het is nog lang niet perfect. Maar hoe kun je in hemelsnaam niet inzien dat United gigantische sprongen vooruit heeft gemaakt over mourinho....

Mourinho heeft het verleden niet nodig om zich te bewijzen...

1 december 2018 om 17:31

Allemaal leuk maar Mourinho moet gewoon vandaag de dag bij z’n huidige club laten zien wat ie waard is. Dat is met Inter, Madrid etc prijzen heeft gepakt daar heeft United nu weinig aan.

1 december 2018 om 17:39

@moniqueverscho...

maar als die deskundigen roepen dat je klaar bent en je kan alleen maar prestaties uit het verleden noemen hebben ze dan niet gewoon een punt?

hij heeft bij United namelijk niet het tegendeel kunnen bewijzen aan deze deskundigen, want anders hoef je niet zo ver terug te gaan als Chelsea, Inter en Porto om je grote prijzen op te noemen

hij maakte van Chelsea overigens ook een degradatiekandidaat toen hij halverwege de competitie 17e stond en Hiddink de boel moest zien te redden

welke grote prijs heeft Mourinho overigens 1,5 jaar geleden gepakt dan? ik neem aan dat je dan niet doelt op het winnen van de Europa League, want voor een club als United is dat een troostprijs. die willen een rol van betekenis spelen in de Champions League en niet op het tweede niveau van Europa

1 december 2018 om 17:46

Sorry maar met ManU, Real, Inter of Chelsea naar de volgende ronde in de CL is nu niet echt een prestatie te noemen. En dat je met Real of ManU ergens een keer een prijs(je) pakt zegt ook helemaal niets. Sterker nog, dat is eigenlijk best beperkt. Zelf ben ik van mening dat hij bij Real en ManU eigenlijk meer kwaat dan goed heeft gedaan. Naast het geruzie met andere trainers en pers in het algemeen heeft hij nl ook nog eens voor dergelijke clubs trieste spelopvatting en een schandalige wijze van uitvoering laten zien. Zijn succes weegt dus niet op tegen de imago schade, tekort aan prijzen en het verlies in waarde vd spelersgroep dat onder hem is gerealiseerd. Kortom....vroeger heeft hij wel eens iets goeds gedaan maar dat is al een hele tijd geleden nu is hij alleen negatief voor een club. Ik zeg, hou je vingers van hem af!

1 december 2018 om 18:40

Hoe in godsnaam kan jij dit sprongen noemen, terwijl de achterban zit te morren, wereldwijd supporters hem afkraken. De club haalt misschien meer geld op dan daarvoor, maar dat is echt niet Mourinho zijn schuld. Daarbij heeft die bakken met geld uitgegeven en is er niet echt een verbetering. Ik durf te beweren, dat Man U de grootste fout heeft gemaakt door van Gaal te snel te ontslaan, weet zeker dat Man U dan veel harder was gegroeid, kwa financiën als wel met supporters. Van Gaal is dan wellicht soms ook een rare snijboon, maar het siert hem juist, dat hij niet echt over zijn prijzen spreekt, sterker nog, hij noemde het kampioenschap met AZ als zijn grootste prestatie, niet de CL met Ajax of de dubbel met Barca of wat dan ook. Op Porto na, stellen de prijzen van Mourinho niet zo gek veel voor en kwalificeren met al die ploegen voor de KO fase, dat was Pietje van de oliebollenkraam nog gelukt. Je hebt het over zijn voorgangers, dat is toch appels met peren vergelijken. Mourinho zat niet in de situatie van Moyes en van Gaal en van Gaal niet in de situatie van Mourinho.

En nogmaals val eens geen mensen lastig. Opmerkingen over deskundigen slaan gewoon nergens op, vindt u bijvoorbeeld ook niet deskundig. U geef u mening en een ander de zijne.

1 december 2018 om 19:50

Monique verschoor, we weten onderhand wel dat zelfs wanneer Mourinho met Manchester United zou degraderen jij het alsnog kan ombuigen om hem de beste coach te wereld te maken. Ik zal ingaan op (wat ik noem) 'emotionele' odes naar Mourinho.

Wat jij (zoals gewoonlijk in discussies) doet is allerlei contexten door elkaar halen, de geweldige prestaties te benoemen en daar gelijk uit probeert te halen.

Oke, laat ik het alles een voor een opsommen. Ten eerste, ik zeg dat ik Mourinho's verwijzingen naar zijn verleden zielig vind, dat baseer ik op meerdere interviews. Daarna zeg ik dat Manchester United fans (minus Moniqueverschoor) daar niet wakker van liggen iedere keer als dat gebeurd. Of Mourinho dat zelf doet of een ander pundit.

Ik ga verder, hoe ik dit met Wenger kan vergelijken? Heel simpel, Arsene Wenger, wordt ook wel als een legende gezien in de voetbalwereld en zeker in de Premier League. Jose Mourinho (destijds coach bij Chelsea) name die hele affefietje naar een ander niveau door hem een specialist in failure te noemen omdat hij al een tijdje (voor zijn doen) ondermaats presteerde. Die zelfde Mourinho, vraagt vervolgens respect van een aantal journalisten tijdens een interview vanwege zijn prestaties van (jawel) het verleden. Begint er al een kwartje bij je te vallen?

Zie je niet hoe hypocriet dit is van Mourinho nu hij ook de druk voelt? Ik zal nooit zeggen wat een persoon niet mag zeggen als dat valt onder het mom van vrijheid van meningsuiting, maar zie jij hier de ironie er niet van in? Mourinho die behoorlijk respectloos was naar een Premier League legende (wenger), en een aantal jaren later zelf om respect vraagt wanneer mensen hem bekritiseren?

In die zelfde interview verwees hij naar zijn 3 Premier League titels waarvan hij twee in 2005 en 2006 had gewonnen.

En betreft die hegemonie, denk je nou werkelijk dat Mourinho daar verantwoordelijk voor was door een keer de landstitlel te winnen en een copa. De hegemonie van Barcelona/spanje in die tijdperk was meer dan Jose Mourinho's impact. Daar wil ik best een aparte discussie met je aangaan. Maar terugkomend naar die 5-0, wat ik bedoel is dat in die tijdperken Mourinho's gedrag extreme vormen begon te krijgen. Ik vond Mourinho tot aan zijn Inter tijdperk nog leuk arrogant (het is waar hij werd toen ook al gehaat).

Maar in zijn Madrid tijdperk vond ik hem een schurk. Om te beginnen hoe hij Vilanova in zij oog prikte. De el clasico's onder Mourinho waren vuil en respectloos, Mourinho is met drama en (veel haat van het madridse achterban) uit Madrid vertrokken. Hij kwam rerug bij Chelsea. Zijn eerste twee seizoenen verliepen nog goed.

In zijn laatste seizoen vond ik hem ook een schurk hoe hij er persoonlijk voor gezorgd heeft dat Eva Carneiro die goed in de groep lag daar nu niet meer zit. Zijn extreme whining naar scheidsrechters en beslissingen namen ook extreme vormen aan. Ook bij Chelsea was hij wederom met veel negativiteit vertrokken. Het is maar goed ook dat hij geen Chelsea coach meer is. Wederom, dit is waar in de link leg met dat er iets is genakt bij Mourinho na die 5-0.

Dat Mourinho na zijn Madrid tijdperk nog resultaten heeft geboekt heb ik nooit ontkent. Dat is een discussie die jij probeert te maken door emotioneel op mij in te gaan. Want ik praat puur over zijn gedrag en media verschijning.

Nogmaals, heel leuk die statistieken die jij altijd benoemd om Mourinho te verdedigen, maar daar ging mijn reactie in eerste instantie helemaal niet over maar puur om zijn hypocriete gedrag.

En tot slot, Mourinho een prachtig CV, vertel dat maar aan de United achterban. Want je hebt het er nu over hoe jij dat wel niet verwacht van mij als moderator maar ik vraag me soms af in hoeverre jij zelf dagelijks met jouw medefans spreekt uit Engeland. Want ik spreek dagelijks met United fans die meer dan 20 jaar Old Trafford bezoeken. Of het nou via whatsapp is of mijn regelmatige bezoeken aan pubs of andere gelegenheden (in Engeland) waar voetbalfans vaak bij elkaar komen. Zij delen allemaal mijn mening. En het gaat niet eens zo zeer om mijn mening, maar dat is wat een gemiddelde United fan op dit moment denk van zijn/haar coach.

In mijn derde alinea zeg ik dat je een United fan bent, maar misschien ben jij dat helemaal niet zonder dat ik je probeer te beledigen. Misschien is dat mijn beeld van jou aangezien je vaak in United topics reageert. Nogmaals het is geen persoonlijke aanval naar jou. Hoe dan ook mijn boodschap is niet veel anders dat wat veel United supporters die wekelijks Old Trafford ook bezoeken: aan Mourinho's verleden kunnen de fans weinig aan doen. En het is geen haat propoganda zoals jij het vaak schets op voetbalzone. Een groot deel van United achterban denkt er niet zo over inclusief enkele ex United spelers.

Het probleem ligt bij Mourinho, maar ook bij degene die de aankopen doet samen met Mourinho, en dus ook bij de kwaliteit van de spelers zelf. Van dit United zouden er misschien twee basis staan bij City. Dat zegt alles.

1 december 2018 om 16:53

Precies dit. Moyes lukte het niet, LVG lukte het niet. Het is niet zo dat je met een nieuwe trainer dit team ineens fabelachtig laat spelen, helaas hebben veel mensen wel dit idee. Zo makkelijk werkt het echter niet. Dit Manchester United mist enorm veel kwaliteit.

1 december 2018 om 17:13

Inderdaad, de keeper is absolute top, maar de defensie is zeer matig en ligt heel wat achter op elke defensie van andere top 5 teams in de PL, middenveld is ook gewoon niet alles, Herrera is een derde rangs Spanjaard, Pogba is voor mij wereldtop maar dan wel indien je hem goed gebruikt, Matic is over zijn top maar nog steeds goed, de aanval heeft nog de meeste potentie met Martial en Rashford, maar die zitten niet lekker in dit team en met deze speelstijl.

1 december 2018 om 17:14

En Lukaku is dan wel een goed scorende spits, het is geen Lewandowski, en dat is op zijn beurt wel een echte topspits die kan scoren en voetballen.

1 december 2018 om 17:37

En dat zou dus precies hetgeen zijn geweest waar mourinho aan zou gaan werken deze zomer.
Na die tweede plek, wilde hij nu ook doorpakken en de definitieve laatste stap zetten. Maar die nitwit van een directeur werkte het tegen waardoor United gigantisch achterbleef deze zomer tov de rest.

1 december 2018 om 17:43

@moniqueverscho...

die nitwit heeft imo groot gelijk. als er na 2 jaar nog steeds geen enkel idee achter het voetbal zit, had ik deze man ook niet nog een keer belachelijk veel geld gegeven om spelers te halen

1 december 2018 om 17:18

@alexdelpiero010

is het niet gewoon zo dat Mourinho spelers niet beter maakt waar Guardiola dat wel doet? neem alleen al een Martial en Pogba die in het verleden hebben bewezen geweldig te kunnen voetballen. die zouden onder Pep denk ik nu een stuk verder zijn want een Martial bv was net zo een groot talent als Sane een paar jaar terug en Pogba was zelfs een supertalent die bij Juve geweldig speelde op zijn 19e al

1 december 2018 om 17:27

Ik heb Mourinho bij Porto een heel elftal zien transformeren in winnaars, hetzelfde bij Inter en Chelsea, ook daar pushte hij spelers tot grotere hoogtes, bv Lampard, of Wesley Sneijder, neen hij is er misschien niet zo goed in als Pep maar slecht ook zeker niet. United heeft vooral te laat en te matig ingekocht. Pogba is nog steeds erg goed, dat bewijzen stats, maar hij mist dat extras van bij Juve, maar daar werd hij ook omringd door een waanzinnig middenrif, Martial liet leuke dingen zien, en nu nog, maar is nooit constant geweest, ook niet in zijn derde jaar, Sane is een veel simpelere speler die ook enorm leergierig is, ik weet niet of Martial ook zo is.

1 december 2018 om 17:36

@alexdelpiero

maar Sanchez bv deed het geweldig bij Barca en Arsenal en die is ook niet beter geworden. Rashford excelleerde onder Van Gaal maar is ook minder geworden. Lukaku zie ik bij Belgie vaak prima spelen maar bij United bakt hij er niks van. Bailly was geweldig bij Villareal maar is ook niet beter geworden

welke speler is nou echt beter gaan voetballen onder Mourinho? ik kan er geen enkele opnoemen en hij heeft imo toch best wel een paar hele goede voetballers in zijn elftal

1 december 2018 om 18:38

Sanchez was al slecht in zijn laatste half jaar bij Arsenal vergis je niet, Lukaka heeft gewoon zoals altijd goede en erg slechte periodes, altijd zo geweest en dat zal allicht zo blijven. Smalling en Valencia zijn beter/wederom beter geworden, Herrera ook al is dat nog steeds geen Utd niveau, er zijn er wel wat, geen Pep aantallen maar dat komt ook doordat Utd niet het rauwe talent heeft lopen van een City.

Dat kan Dugarry natuurlijk vinden, maar Mourinho is zelf wel geã¯nteresseerd in de sportieve prestaties. Voor hem telt winnen en mooi spel doet er niet toe. Nu loopt dit laatste natuurlijk ook niet erg vlotjes momenteel bij United, maar de beste man heeft als trainer wel een flinke prijzenkast opgebouwd bij verscheidene teams. Dat valt moeilijk te ontkennen.

Het blijft me sowieso verbazen dat mensen zich zo druk maken om deze man. Zijn verdedigende voetbal is een bekend verhaaltje en zijn opmerkelijke uitspraken en gedrag langs de zijlijn hebben we ook vaak genoeg mogen aanschouwen. Ik snap dan ook niet dat dit steeds maar weer een reden is voor mensen om op die man in te hakken.

1 december 2018 om 17:05

das toch logisch. Hij treedt altijd op de voorgrond met zn uitspraken en gedrag. Als ie iets wint moet de hele wereld het weten, als hij niks presteert moet iedereen het ontgelden. Tja..dan roep je reacties op.

En die prijzenkast kan de man utd supporters niks schelen, die willen nu prijzen winnen, maar daarop maken ze geen enkele kans. Geen cl, geen competitie

1 december 2018 om 17:22

@dejan

maar waarom zijn die prestaties van Mourinho uit het verleden relevant in het hier en nu voor United? ik zie het verband niet dus waarom wil hij elke keer die prijzen benoemen? alsof de supporters van United dat wat boeit. die willen hun club zien presteren en die zal het worst wezen wat hij met Inter heeft gewonnen 10 jaar terug

het lijkt erop of Mourinho zijn eigen falen bij United wil maskeren door elke keer zijn prijzen uit een ver verleden aan te halen. hij kan straks zijn eigen Mourinho Museum beginnen en dan kan iedereen die prijzen uit het verleden van hem aanschouwen in volle glorie

mensen hakken er nog steeds op in omdat deze man al jaren irriteert met zijn vervelende gedrag en anti voetbal. als je dan ook niks presteert als coach zou je ook eens een keer gas kunnen gaan terugnemen maar deze man blijft maar doorgaan met zijn club in diskrediet brengen

Het grote Fergie tijdperk ligt helaas al een tijdje achter ons. Sindsdien kijk ik steeds minder naar United. De wedstrijden tegen Arsenal, Leeds, Liverpool en Chelsea waren toen droomwedstrijden. Tegenwoordig is er geen bal meer aan.

1 december 2018 om 17:11

Onder Ferguson was het ook vaak huilen met de pet op, speelden totaal geen aantrekkelijl voetbal, maar ze wonnen wel. Onder hem was alles sober maar goed en erg nauwkeurig.

1 december 2018 om 17:30

Begin 00 speelde ze mooi voetbal. Maar laatste jaren idd ook minder voetbal gezien.

1 december 2018 om 17:31

@alexdelpiero

niet mee eens. ik heb United vaak genoeg geweldige wedstrijden zien spelen. ik genoot vaak van voetballers als Beckham, Giggs, Scholes, Dwight Yorke, Ronaldo en Rooney bij United. onder Ferguson zat er echt nog een idee achter het voetbal en speelde United met regelmaat een tegenstander weg. onder Mourinho zie ik dat niet

Knap hoor, de groepsfase overleven met Madrid, United en Inter. Eigenlijk vind ik alleen Porto knap maar die hadden destijds ook echt een geweldige selectie met Deco en al die andere giganten.

1 december 2018 om 17:28

Dat waren toen nog lang geen giganten maar jonge voetballers met pieken en dalen, talent zat maar dat is niet alles, met zo een groep de CL winnen is ongezien knap.

1 december 2018 om 17:34

@alexdelpiero10

de Champions League met Porto was idd een uitzonderlijke prestatie, dat kan ik niet ontkennen.

Inter vind ik een ander verhaal, dat was echt een team met wereldsterren. Maicon, Eto'o, Sneijder, Samuel, Lucio, Milito, Cambiasso etc. dat waren allemaal geweldige voetballers met wie je gewoon een Champions League kan winnen.

ik zeg niet dat Mourinho toen met Inter geen knappe prestatie heeft geleverd maar geen prestatie van een andere planeet ofzo, gezien dat geweldige materiaal wat hij tot zijn beschikking had

1 december 2018 om 18:49

Heb het trouwens ook niet over het winnen van de finale maar over het overleven van de groepsfase. Dat geeft Mourinho immers ook aan als reden, zie het artikel waarop je reageert.

Dit is de oude garde. Eerlijk en direct. Het voetbal m'n is niet meer wat het geweest is. Veel spelers en trainers zouden met hun scheve/ poltiek correct gedrag geen rol van betekenis spelen in het profvoetbal.

Het is nu niet anders. De sport zit vol met "ja" knikkers en egoïsten. Jammer. Hopende dat de nieuwe generaties onderleiding van ervaren individuen met de hart op de juiste plek de passie in de sport terugkunnen laten keren.

Het is nu een vlak, oppervlakkig .. passieloos en materialistisch speeltuinsport geworden.

Zegt degene die alleen met Dank aan Zidane het WK en EK won..
Sinds Bordeaux speelden ze samen en dat ging door bij Les Blues..
Dus vanwege die prestaties (met dank aan zizou) luisteren we naar zijn gelul..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren