Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het gevoel van eigenwaarde van Torres is niet hoog genoeg’

Laatste update:

Chelsea trok in de winter van 2011 dik zestig miljoen euro uit voor Fernando Torres, maar veel indruk heeft de doelpuntenmachine van weleer nog niet gemaakt in Londen. Torres baart geen opzien meer met doelpunten; hij haalt de media door de ene na de andere enorme misser te noteren. Chelsea-manager José Mourinho is echter maar wat blij met de Spanjaard.

/

“Fernando is een uitstekende speler en hij zal niet verkocht worden, maar misschien is zijn gevoel van eigenwaarde niet hoog genoeg voor een doelpuntenmaker”, zegt Mourinho tegen The People. “Alle ogen zijn op hem gericht. Als hij een grote kans mist, blijft iedereen dat onthouden. Hij werkt echter keihard en daardoor kunnen we altijd met twee spitsen spelen.”

“Als we wedstrijden niet kunnen winnen, kunnen we een verdediger eraf halen en met twee spitsen spelen”, legt Mourinho uit. “Fernando is altijd een optie. Hij is een zeer bruikbare speler voor ons.” Torres is dus bruikbaar, maar de eerste keuze zal hij komend seizoen niet zijn. Chelsea trok een vermogen uit voor Diego Costa, die de nieuwe aanvalsleider van the Blues moet worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Torres zou kunnen vlammen als Mourinho eens vol op de aanval speelt en goed positie spel laat spelen.

3 augustus 2014 om 11:48

Als als als, ik hoopte dat ook is van hem te zien maar ik kan hoopen wat ik wil maar hoe hij speelt zal altijd hetzelfde blijven.

3 augustus 2014 om 11:51

Toch is het zo. Chelsea speelt met een geparkeerde bus, dat ligt Torres niet.

3 augustus 2014 om 12:03

En dat is dus de reden dat Torres zulke grote kansen mist. Torres was altijd al een afwachtende spits en dat is die nu ook gewoon. Alleen bij chelsea voelt die gewoon niet op zijn gemak heb ik in die 3 jaar gemerkt.

3 augustus 2014 om 12:30

Dat zou dit seizoen zomaar kunnen veranderen met Cesc erbij, maar Mou kennende wss niet.

3 augustus 2014 om 11:54

Torres is een counterspits, geen spits met dominant voetbal

3 augustus 2014 om 11:56

Spanje en aanvallend Liverpool deed hij het anders geweldig...

3 augustus 2014 om 12:37

Aanvallend liverpool? Daar heeft torres nooit in gespeeld.. Benitez liet liverpool altijd countervoetbal spelen..

3 augustus 2014 om 14:18

Lol jij weet niet waar je over praat. Liverpool van.benitez was een.counterploeg.

3 augustus 2014 om 17:19

en ALS dat zo is moet Torres maar zelf een aanvallender team zoeken en is het niet aan Mourinho om anders te gaan spelen voor een miskoop

Ik had gehoord dat hij naar Wolfsburg zou gaan? Of is dat niet zo?

3 augustus 2014 om 11:48

"In de wandelgangen" zeker..?

3 augustus 2014 om 11:52

hhahaha, nee. er was gewoon een heel artikel over geschreven.
link: http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=220919

3 augustus 2014 om 12:34

Laten we het hopen... jaren heb ik hem wel kridiet gegeven. Maar ik heb het een beetje gehad. In de media komt hij vrij arrogant over, ik erger me mateloos aan met wat voor een houding hij tegen kleinere tegenstanders op het veld staat, hij lijkt niet echt te willen "killen"... een keer is het vertrouwen op.

Wat zou ik Torres graag bij Internazionale zien samen met Icardi in de spits, deze speler kan het echt nog wel alleen niet bij Chelsea.

3 augustus 2014 om 11:49

Inter speelt aanvallend zou goed bij hem passen...

3 augustus 2014 om 11:57

Chelsea speelt 98 procent van hun wedstrijden ook aanvallend en dominant, echter onthouden mensen enkel de wedstrijden tegen Atletico. Het probleem is dat Chelsea met 2 creatieve aanvallers rond Torres speelt, Hazard, en Oscar zijn geen jongens die de buitenkanten opzoeken en zo trachten de spits in stelling te krijgen, die komen liever zelf naar binnen om de combinatie of dribbel aan te gaan, of zelf te trappen. Torres is op zijn best in een elftal met snelle omschakeling, en een man achter hem zoals Gerrard, die destijds bij Liverpool continu de ballen snel naar voren speelde in de ruimtes. Torres was vroeger zo snel dat hij altijd in die ruimtes kon duiken en kon afwerken. Bij Chelsea spelen ze gewoon niet op de manier dat men Torres optimaal kan gebruiken. De wedstrijden waarin Chelsea op de counter speelde en de snelle omschakeling hanteerde scoorde Torres of blonk hij uit. In een systeem dat dominant is ten opzichte van de tegenstanders is Torres een stuk minder.

3 augustus 2014 om 12:33

Jij wil zeggen dat iedereen alleen de wedstrijden van Atlético onthouden heeft, waarin Chelsea defensief speelde? Volg jij ze wel?

3 augustus 2014 om 12:39

Kun jij je Chelsea-Arsenal nog herinneren?
Jullie mochten blij zijn met 6-0.

3 augustus 2014 om 13:00

@alexdelpiero

Hulde voor jouw reactie. Ben het echt 100% met je eens en goed om te lezen dat er ook nog mensen zijn die daadwerkelijk meerdere wedstrijden kijken van Chelsea alvorems te oordelen.

3 augustus 2014 om 13:07

Ze speelde vorig seizoen op Old Trafford anders ook met 8 man terug, maar dat zal dan net die 2 procent zijn

3 augustus 2014 om 13:18

Ja en United speelde zo lekker aanvallend, vandaar ook dat het zo fantastisch 0 -0 werd.. Maar thuis werd United helemaal zoek gespeeld..

Nu jij weer

3 augustus 2014 om 11:50

Inderdaad zou mooi zijn, als we de oude Torres nou eens weer te zien krijgen en dan de mond snoeren bij alle critici (ikzelf inbegrepen )

Haha, Mourinho heeft het over twee spitsen. 1 spits staat voorin en de andere tussen de 2 CV's zeker?

3 augustus 2014 om 12:24

Leuke grap..

3 augustus 2014 om 12:33

Ik vond hem best leuk

4 augustus 2014 om 00:47

Arsenal wordt weer 4e

Haha, Mourinho heeft het over twee spitsen. 1 spits staat voorin en de andere tussen de 2 CV's zeker?

3 augustus 2014 om 17:14

Zo zo, die Mourinho. Wat een lefgozer, durft gewoon met 2 spitsen te spelen als het nodig is. Dit is ongekend. Deze onbevangenheid, weet niet of Engeland hier klaar voor is.

Mourinho. Met zijn antivoetbal

Als Torres dus niet verkocht wordt, kan Wolfsburg weer verder gaan zoeken, ben heel benieuwd of ze nog een spits van dit kaliber ( Torres/ Lukaku) ergens kunnen vinden

3 augustus 2014 om 11:49

Ik ben bang van niet.

3 augustus 2014 om 11:51

Sigthorsson

3 augustus 2014 om 13:38

We ehebben het toch over het nivo van torres/lukaku? Daar zou ik sigi niet tussen plaatsen.

3 augustus 2014 om 14:44

de Torres van Chelsea is slechter dan Sigi

Hij scoort niet veel, maar werkt inderdaad keihard en doet altijd zijn best. Toch denk ik dat we hem beter kunnen verkopen, zijn salaris is gewoon te veel voor een bankzitter.

3 augustus 2014 om 11:54

Een Costa bevredigd de verdedigende voetbal van Mourinho..

4 augustus 2014 om 02:09

Het voetbal, niet de. We praten hier niet over 't object, maar over het spel.

On: Costa kan zowel in een counterende ploeg, als in een dominerende ploeg uit de voeten. Daarmee is hij wat mij betreft de perfecte spits voor Chelsea, dat beide speltypen hanteert

4 augustus 2014 om 02:11

Kan m'n reactie niet bijwerken, maar het is overigens ook nog eens bevredigt met een t. Moeilijk lezen zo

Het moet maar eens afgelopen zijn net excuses maken voor Torres, het is gewoon een slechte voetballer en een schim van de speler die hij ooit was. Als zelfs Mourinho het er niet uit krijgt dan zit het er niet in.

3 augustus 2014 om 11:55

In een aanvallend team komt hij wel uit de verf, een bus parking is niks voor hem en komt hij niet uit de voeten.

3 augustus 2014 om 11:59

Net wel, in de omschakeling blinkt Torres uit. Chelsea speelt zo goed als altijd aanvallend. Op de enkele wedstrijden per jaar na waarin Mourinho aanvoelt dat combineren en zelf vol aanvallen hen gaat opbreken, zoals tegen Atletico.

Ik heb begrepen dat de beste manier om het gevoel van eigenwaarde terug te krijgen bij een gevallen topspeler is in de media roepen dat zijn gevoel van eigenwaarde niet hoog is....

4 augustus 2014 om 02:13

Jup, dat in combinatie met het verkondigen dat je 'geen spitsen' hebt en het op de bank houden van de speler, schijnt een garantie voor succes te zijn

De facto was de carrière van Torres is 2011 voorbij. Niemand wil dat echter zien en dat blijft vreemd. Overigens zou je als spits helemaal niet bij Chelsea moeten willen spelen. Let op mijn woorden, ook Diego Costa wordt een teleurstelling daar. Drogba wordt vast weer de grote man.

4 augustus 2014 om 02:16

Diego Costa heeft al meer voor Chelsea gescoord dan Torres in z'n eerste twee maanden bij de club, haha. Torres is mentaal gewoon enorm zwak en al dat natrappen van de Liverpool supporters (inclusief een hoop bedreigingen, leuke jongens...) heeft hem gewoon verpest. Ja hij was wellicht minder dan voor zijn blessure, maar hij draaide tot de winterstop gewoon mee om de titel van topscorer en deed het nog prima voor Liverpool.

Voor 65 miljoen gehaald en hij word "een bruikbare optie" genoemd. Aiii, dat moet toch nog wel pijn doen bij Torres.

Torres is in mijn ogen niet geflopt.. Had het. Beter gekund? Ja best wel maar goed.
2009/-10 Torres raakt geblesseerd aan zijn knie bij Liverpool, speelt negen maanden(!) niet en gaat overhaast naar het WK van dat jaar. Bezorgt nog wel de bal in de finale bij Cesc die hem op Iniesta speelt maar goed dat telt niet, hij speelde een slap WK.
2010/-11 de statistieken van Torres zijn al niet goed meer en hij scoort te weinig, bovendien lijkt hij een stuk minder snel dan het jaar ervoor.. Dat ligt op dt moment aan het feit dat hij weg wilt. Na zijn transfer bij chelsea mist hij vertrouwen omdat alle ballen op Drogba gaan. Chelsea speelt dan 4-4-2.
2011/-12 AVB krijgt de mededeling Drogba, Lampard en Terry te vervangen, dus mag Torres in de spits. Zijn fysiek laat hem vanaf toen in de steek bovendien had hij maar 1 goal gemaakt in het vorige seizoen omdat hij simpelweg geen ene bal kreeg.. Maar in mijn ogen schiet hij je naar de CL finale, veroorzaakt de corner voor Drogbas goal, schiet je een jaar later naar de EL finale en scoort daarin. Scoort in het seizoen 2012/-13 21 keer. Ik vind het niet zo slecht als men doet voorkomen. Bovendien krijgt hij met die drie man achter hem. Hazard, Oscar, Mata/Willian geen ene bal..

3 augustus 2014 om 13:26

Al met al is hij, als ik jouw opsomming eens bekijk, wel redelijk waardevol geweest. Maar dit soort verhalen gebruik je alleen als excuus voor het niet-scoren van Torres. We kunnen er lang of kort over praten, maar je koopt geen spits voor 60 miljoen om hem maar een handjevol goals te zien maken.

3 augustus 2014 om 19:36

Haha ja mijn verhaal had niet nodig geweest nee als hij 30x per seizoen scoort, maar dat is door omstandigheden (waaronder hij zelf) niet zo.. Maar de dingen die hier weleens gezegd worden slaan vaak als een tang op een varken

3 augustus 2014 om 14:22

Nog steeds een grote flop die eruit is gespeeld door een man van 34 die ook nog veel en veel beter speelde.

Dus als hij voor een open doel staat en hem er naast schiet kan hij gewoon zeggen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren