Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Het debuut van Luis Sinisterra bij Leeds loopt uit op een enorme teleurstelling

Laatste update:

Luis Sinisterra beleefde een teleurstellend officieus debuut als speler van Leeds United. De Colombiaanse aanvaller, die deze zomer overkwam van Feyenoord, stond in de basis voor het oefenduel met Crystal Palace. Hij viel na een kwartier echter al uit met een blessure.

Leeds oefende vrijdag tegen Palace in het Australische Perth en speelde met 1-1 gelijk. Sinisterra mocht zijn debuut in de basis van the Whites maken, maar moest na minder dan een kwartier alweer afhaken met een blessure. De rappe aanvaller voelde aan de hamstring en verliet hoofdschuddend het veld. Sinisterra zal onderzocht worden om duidelijk te maken hoe lang hij uit de roulatie zal liggen. Als er inderdaad sprake is van een hamstringblessure, kan dat wel een tijdje gaan duren.

De blessure is een hard gelag voor manager Jesse Marsch en Sinisterra zelf, die in Leeds de opvolger moet worden van de naar Barcelona vertrokken Raphinha. De transfer van Sinisterra naar Elland Road leverde Feyenoord met een vast bedrag van 25 miljoen euro en bonussen die die som kunnen doen oplopen tot 30 miljoen euro een recorddeal op. Het vorige transferrecord van Feyenoord, dat in handen was van Dirk Kuijt, werd ruimschoots verbroken.-

Sinisterra werd in de zomer van 2018 door Feyenoord voor circa twee miljoen euro overgenomen van het Colombiaanse Once Caldas. Waar de vijfvoudig international mede door een ernstige kruisbandblessure maar moeilijk loskwam in Rotterdam, etaleerde hij met name afgelopen seizoen zijn klasse. Met 23 doelpunten en 14 assists in 49 wedstrijden over alle competities ontwikkelde Sinisterra zich tot absolute smaakmaker in het elftal van Arne Slot. In totaal kwam de Colombiaan tot 76 wedstrijden, 20 doelpunten en 19 assists in Rotterdamse dienst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Reacties

Pff zonde voor Sini, belangrijk om je als nieuwe speler te bewijzen in de voorbereiding...

(p.s.: Sinisterra maakte vorige zijn debuut al tegen Brisbane Roar)

22 juli 2022 om 16:04

Een debuut is een debuut, basis of niet . Dan hadden ze in dit artikel basisdebuut moeten zeggen.

22 juli 2022 om 15:56

Zeker balen. Al ga ik er vanuit dat hij basisspeler is als hij weer fit is.

Nou veel slechter kun je niet beginnen bij je nieuwe club. Maar misschien valt de schade wel mee, hij heeft voor zover ik weet geen geschiedenis met hamstringblessures.

Aiaiai, wat een valse start. Echt zonde, want ik wil hem zien schitteren in de PL. Het was een enorme duit geld wat hij opbracht voor Feyenoord, maar ik denk wel dat hij eigenlijk nog een stapje hoger in de PL kan. Hopelijk herstelt hij snel, want wat je niet wil is op de achtergrond verdwijnen door zo'n blessure in het begin bij je nieuwe club.

22 juli 2022 om 14:45

Dat denk ik dus ook, als je ziet hoe snel hij zich bij Feyenoord ontwikkelde kan ik me niet voorstellen dat hij dat op een niveautje hoger niet ook kan.

22 juli 2022 om 15:03

Vraag blijft natuurlijk of hij fit kan blijven. Ieder seizoen wel even eruit door blessures. In een competitie als Engeland loop je dan direct achter de feiten aan.

22 juli 2022 om 15:26

FR-Berend,

Of hij een stapje hoger kan is natuurlijk niet de vraag.
De vraag is of dit de juiste stap is.
Persoonlijk denk ik met zijn techniek en vooral snelheid, dat de Premier League wel de juiste stap voor hem kan zijn.

Hopen dat het inderdaad meevalt. Intensiviteit ligt daar ook veel hoger en dan liggen blessures op de loer. Zeker met zijn explosiviteit

22 juli 2022 om 15:11

Als hij het, op basis van een "veel hogere intensiviteit", nog geen 15 minuten kan volhouden, zonder geblesseerd te raken, dan worden het pittige jaren voor hem. M.a.w. onzin om dit aan de hogere intensiviteit toe te schrijven, waarschijnlijk gewoon pech.

Apart, Feyenoord had vorig jaar vrijwel 0 blessures. Nu Til (PSV) Sinisterra (Leeds) Kokcu en Trauner. Weer ff wennen aan de voorbereiding?

22 juli 2022 om 14:49

Trauner lag er toen ook even uit.



Zo dit is even vervelend voor hem en Feyenoord.

Het is belangrijk dat die zijn bonussen gaat halen en over een paar seizoenen word doorverkocht voor veel geld dan verdiend Feyenoord er aan.

Voor hem persoonlijk is het ook al zuur heeft al eens een zware blessure gehad. ik hoop dat hij het daar gaat redden. alleen heb ik er geen vertrouwen in als hij zoals nu als rechtsbuiten word neer gezet. Hij heeft bij Feyenoord bewezen dat niet zo erg goed te kunnen. Hopen op het beste voor hem.

Laten we hopen dat het niet te serieus is. Zou geen lekker begin zijn voor hem bij Leeds zeg!

Das zuur. Hopen dat het meevalt en hij er niet te lang uit ligt.

Heel knap weer @voetbalzone:

'met 23 (!) doelpunten en 14 assists in 49 wedstrijden over alle competities ontwikkelde Sinisterra zich tot absolute smaakmaker in het elftal van Arne Slot. In totaal kwam de Colombiaan tot 76 wedstrijden, 20 (?) doelpunten en 19 assists in Rotterdamse dienst.'

On: Zonder voor deze jongen, hoop dat het meevalt zodat hij een betere start kent bij Leeds dan dat hij had bij Feyenoord.

Hopen dat ie snel herstelt. Heeft wel een paar flinke blessures gehad al.

22 juli 2022 om 15:08

Voor mijn gevoel is hij ook vaak geblesseerd. Toch het gevoel dat hij het wel kan maken in Engeland. Snel en goede bewegingen. Zou goed uit kunnen pakken

Kreeg onder Van Bronckhorst nooit speelminuten. Net als Amrabat. Wat slecht gezien van Van Bronckhorst. Net als het feit dat hij Ziyech geen basisplek kon garanderen vanwege Lex Immers. Blijkt toch maar weer een middelmatige trainer te zijn. Zeker gezien de prestaties van Slot met veel minder spelersmateriaal.

22 juli 2022 om 17:08

Wat een onzin. Het was Fred Rutten die speeltijd niet kon garanderen, niet Gio

In de voorbereiding een hamstring blessure is opmerkelijk. Hamstring blessures zijn het gevolg van overbelasting. Aan de andere kant kan het de stap zijn van de Eredivisie naar PL waar de intensiteit veel groter is. Even afwachten maar; het seizoen moet nog beginnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren