Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicoís van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
 

Herrezen uit het as. En nu toegejuicht

Begin van de competitie 2009. Gertjan Verbeek komt aan het roer bij Heracles en iedereen heeft er zin in. Hij doet meteen al ''rare dingen" met het elftal zoals een Bas Dost het vertrouwen geven en altijd opstellen, en Willie Overtoom op ''10".

Iedereen die deze club een warm hart toedraagt zet zijn vraagtekens bij deze keuzes. Dost is maar een lange slungel volgens het publiek en Overtoom is een verkapte links/rechts buiten, die als hij geluk heeft een keer een goede voorzet in huis heeft. Ik moet mijn woorden terug nemen net als zovelen. Dat dit geen verkeerde keuzes zijn geweest van de succes coach. Sterker nog; het pakt zo goed uit dat Dost club topscorer word en Overtoom op ''10'' de meeste assists aan het eind van het seizoen op zijn naam mag zetten.

Het jaar daarvoor kwam er een jonge Fins international naar Almelo; Juha Hakola. In de wedstrijden die hij speelde maakte hij een sterke indruk op mij. Snel, behendig en een goede voorzet. De wedstrijd in 2008 tegen Ajax uit staat me nog goed bij. Man wat speelde dat ventje een sterke wedstrijd. Een wedstrijd die overigens in 2-2 eindigde, en waar een onterecht afgekeurde goal van Luis Suarez niets aan kon doen, maar dat terzijde. Dat Darl Douglas op dat moment op een zijspoor belandde vond ik toendertijd terecht en had hem al afgeschreven. Hieruit blijkt al dat ik geen trainer/coach ben, want man wat had ik het mis!!

We gaan weer teug naar het heden; Verbeek komt aan het roer, en de eerste wedstrijden zie ik tot mijn schrik Douglas op rechts staan. De eerste wedstrijden was het ook slecht met die jongen. Hij was te traag, haalde het tempo uit het spel, en totaal geen rendement. Het hele stadion schold hem uit, en was bepaald geen fan van deze man. Ook ik zag het niet in hem zitten. Deze jongen was op zijn retour dacht ik, dit is geen voetballer voor de Eredivisie. Verbeek liet hem staan in alle wedstrijden, dit komt omdat toen hij eerder trainer was van Heracles goede ervaringen heeft gehad met deze Douglas. Ik wist het zeker deze jongen, daar komt niks meer uit.

Ik moet in Verbeek weer mijn meerdere erkennen. Douglas begon beter en beter te spelen. Hij begon te scoren en assists te geven. Sterker nog; hij werd een publieksspeler. Op een gegeven moment vond ik het heerlijk om 45 minuten aan de lange zijde te zitten, alleen puur omdat daar een straatvoetballer stond genaamd Douglas. Ik herinner me de wedstrijd tegen PSV thuis waar hij de complete verdediging van PSV voor aap zette.

Eergister keek ik de wedstrijd voor de Play-Offs Roda JC - Heracles. Douglas deed niet mee in verband met hooikoorts/luchtwegen problemen. En moet je nagaan sinds die wedstrijd ben ik pas om, moet je nagaan het hele seizoen speelt hij al mee en nu pas ben ik om. Douglas laat Heracles beter spelen. Niet Dost, niet Everton, niet Overtoom...maar Douglas maakt het verschil. Hij deed niet mee en dat merkten we meteen. Dost kwam niet in de wedstrijd, Everton raakte geen knikker. De enige reden dat Dost scoorde in die wedstrijd is omdat er een rechtsbuiten in kwam (Hakola) maar doe mij onze Douglas maar. Bij deze mijn respect voor deze speler en in Almelo is het niet langer Dwarrel Douglas, maar met trots is het nu Darrel Douglas.

Kwaliteitsbeoordeling:
Totaal 13 stemmen.
Je kunt stemmen als je een reactie hebt gegeven.
Dit document is door 2500+ bezoekers bekeken.

Gerelateerd

Meer sportnieuws

20 reacties (laatste reactie door Haze)

Leuk stukje toch wel om te lezen. Weer eens wat anders dan de bekende clubs. Ga zo door!

Leuk stuk, goed geschreven, en Douglas is inderdaad beter geworden!

En ik heb veel respect voor Verbeek wat hij hier heeft gedaan. Inderdaad Douglas die al afgeschreven was, maar ook Willy Overtoom, die vorig seizoen nog uitkwam voor de amateurs van Hollandia. Ook Quansa(spel ik dat goed?) is opeens een goede spelverdeler op het middenveld. Een en al ch√Ępeau voor Verbeek en consorten!

Waarom begrijpt men niet dat een inleiding heel belangrijk is. Lastig te schrijven omdat je ergens moet beginnen maar heel belangrijk!

Ik weet nu niet of de tekst over Douglas Verbeek of Heracles gaat...

Je begint met Verbeek eindigt met Douglas en op wat slaat de titel?

Deze zin:
Een wedstrijd die overigens in 2-2 eindigde, en waar een onterecht afgekeurde goal van Luis Suarez niets aan kon doen, maar dat terzijde.
waar kon Suarez niks aan doen? Lees die zin goed dan zie je dat hij niet klopt.

Hier moet voetbalzone iets strenger op controleren. Dan de schrijver bericht geven als er iets niet klopt zodat deze het kan verbeterren.

dit is feedback overigens, hoop dat je nog meer stukken schrijft!

9 mei 2010 om 13:32

Ik denk dat hij bedoelt dat suarez niks kon doen aan de 2-2 gelijke stand

OT Goed stuk!

9 mei 2010 om 18:22

Als je die zin goed leest kom je juist tot de conclusie dat die klopt. Het is een hele onhandige zin, maar hij klopt wel.

10 mei 2010 om 07:38

Nee hoor hij klopt niet, waar kon die onterechte goal niets aan doen dat staat er niet.

De wedstrijd eindigde in 2-2 en daar kon zelfs Luis Suarez niets aan doen. Zijn goal werd onterecht afgekeurd. Zo moet je het neerzetten!

Buiten dit stuk om snap ik niet zo dat Gert Jan Verbeek naar voren geschoven wordt als "ontdekker" van Bas Dost en Dost de kans aan Verbeek te danken heeft.
Heerkes had vorig seizoen Bas Dost naar Heracles gehaald en veel speelminuten gegund. Bas heeft met zijn goals in de eerste paar wedstrijden al voor een punt tegen zowel feyenoord als heerenveen gezorgd en laten zien dat hij prima kan voetballen.
Je kan je eerder de vraag stellen of Verbeek wel logischerwijs om Dost in de punt heen kon vooraf aan het seizoen, toen hij nog niet wist hoe het uit ging pakken.

Wel een leuk stuk, de dingen die je zegt over Hakola en Douglas kloppen ook. Paar puntjes waar je de volgende keer op moet letten. Niet teveel van die stop woorden gebruiken. Je shcrijft een paar keer ' maar man' en dingen als 'moet je nagaan'. En probeer een mooie inleiding alinea te maken, dan kom je iets leuker in je verhaal terecht.

Verder een goed stuk, niet bijzonder maar gewoon is leuk om te kijken.
Vind het eigenlijk 3,5 sterren maar dat is er niet dus zal ik je matsen met 4.

Mooi stuk. Leest lekker, en leuk om over de iets onbekendere spelers te lezen. Darl Douglas draait inderdaad een prachtseizoen - net zoals heel Heracles.

Mocht van mij wel iets langer zijn, dus ik geef 4 sterren.

Best aardig, maar Darrel(darl), je fout gespelde titel(uit DE as herrijzen), verkeerde chronologie of leugens. Eerst beweer je graag 45 minuten naar Darl te kijken aan de lange zijde. terwijl je pas sinds Roda-heracles om bent toen hij niet mee deed.. Dat getuigd niet echt van een sterk tijdsbesef, mijns inziens.

Leer je taal, check het nog een keer, lees het 30 keer opnieuw, verbeter het, etc. Dat is de basis van een goed verhaal. Hard werken. Lees het tig maal en je komt op nieuwe inzichten, ziet steeds weer een foutje en scherp je jezelf aan. Het lijkt niet alsof je dit gedaan hebt.

Ik waardeer het verder best wel hoor, maar dit zijn dingetjes die ik niet door de vingers kan zien.

Spelfouten zijn natuurlijk dingen die iedereen kunnen overkomen, maar twee in de titel is vrij ernstig. Het is DE as, en het is toegejuichd. Ik zou het (laten) controleren, want je schrijfstijl is wel leuk.

Wat wel grappig is,als je Douglas zo geweldig vind is dat je zijn naam eerst als Darl schrijft en vervolgens als Darrel.nu weet ik niet hoe je het schrijft en het interresseert me ook geen biet maar als je over je club schrijft moet je wel de namen kennen lijkt me.

Je hebt een leuke schrijfstijl maar ik erger me kapot aan bepaalde zaken:
- Je schrijft niet in de correcte tijd. Het begint al direct na je inleiding. "iedereen die deze club een warm hart toedraagt zet zijn vraagtekens bij deze keuzes". Ik neem aan dat iedereen er vraagtekens bij zette. Of vinden jullie Dost nog steeds die lange slungel?
- Je grammaticale fouten en spelfouten, één of twee kan iedereen gebeuren. In dit artikel staan er te veel. In de titel staan er zelfs al 2.
- Je inleiding is niet goed. Je begint met de vreemde keuzes van Verbeek die Dost en Overtoom op (andere posities) zet. Als afsluiting prijs je Douglas de hemel in. Ik kan begrijpen dat je voor een dergelijke opbouw kiest aangezien - na het lezen van je hele verhaal - ook de keuze voor Douglas één van Verbeek zijn rare keuzes is geweest. Toch had ik graag een andere inleiding gezien.
- De één stoort zich meer aan populair taalgebruik dan de ander. Ik behoor tot de groep van mensen die zich stoort aan zinnen als "want man wat had ik het mis!!". Een groot deel van de mensen stoort zich er echter niet aan. Wat dat betreft moet je zelf weten wat je ermee doet. Net als de andere punten die ik hierboven beschreef.

Enkele positieve punten:
- Je schrijfstijl, je draait er niet omheen en zegt wat er gezegd moest worden. Erg belangrijk.
- (minus je inleiding) Een leuke opbouw die gemakkelijk te volgen is.

Ik zou je eigenlijk 2,5 ster willen geven maar dat is niet mogelijk. Afgerond worden dat er dus 3.

Helemaal mee eens!
Douglas was gisteren ook weer de gevaarlijkste speler op het veld. Everton raakte wederom geen pepernoot!
In het begin van het seizoen was ik ook 1 van de mensen die 'dwarrel Dakloos' bekriticeerde, maar na de winterstop is het veel beter gaan voetballen en doet hij 1 van de belangrijkste dingen die Everton nog wel eens vergeet ... terugverdedigen!

hoop spelfouten, slechte inleiding, wel leuk onderwerp: 3 sterren

goed bedoeld, lastig te lezen. Ik zou zeggen: laat het eens nalezen door iemand anders en verbeter dan de opbouw en werk aan het gebruik van leestekens.
Inhoudelijk komt het verhaal ook wat hakkerig over.

Vind het een goed geschreven stuk. Wat waarschijnlijk de meeste mensen niet op zou vallen is dat douglas inderdaad een belangrijke speler is voor Heracles. Dat was mij nog nooit opgevallen dat hij zo belangrijk was dus dat is punt 1.
Verder schrijf je vooral het eerste stuk gewoon dingen die je als voetballiefhebber weet. Dat maakt het verhaal wat minder intresant vind ik personlijk.

van mij 3 sterren door de minder goede inleiding, en daarbij heb ik wel ooit beteren verhalen gelezen.

Ik wacht vol spanning op je volgende verhaal en zal die ook zeker lezen.

Helaas kan ik niet stemmen om een of anderen vagen rede
Nu toch wel gelukt.

Bij ons compleet afgeschreven, bij jullie de held van het seizoen. Kan hard gaan in de vaderlandse competitie. Toch zie ik Heracles volgend seizoen niet weer het linker rijtje halen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Actiefste Clubexperts

Naam Aantal Gemiddelde rating

Heracles Almelo

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
B. LimbombeAanvaller111
M. BrouwerKeeper130
M. SankohAanvaller104
A. NankishiAanvaller83
L. WehmeyerAanvaller60
N. BakboordVerdediger100
S. BultmanVerdediger90
Voor de complete selectie: Clubpagina Heracles Almelo.

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern M√ľnchen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren