Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles zwaait spits trots uit: ‘Ze kunnen zich hier ontwikkelen’

Laatste update:

Heracles Almelo heeft met Wout Weghorst weer een aanvaller afgeleverd aan een grotere club in de Eredivisie. De nummer zes van vorig seizoen is daar niet rouwig om, want de prijs die men ontvangt is goed en bovendien weet de club dat het doorgaans als tussenstation dient. In het verleden was dat zo met Bas Dost, Glynor Plet, Samuel Armenteros en Oussama Tannane en nu is dat het geval met Weghorst.

/

Bij coach John Stegeman overheerst dan ook de trots, nu Weghorst verkocht is aan AZ. Het officiële bericht van Heracles ontbreekt nog, maar de transfer zal snel bevestigd worden. Vooruitlopend daarop spreekt Stegeman zijn tevredenheid uit aan Voetbal International. “Ik ben altijd trots als een speler via Heracles naar een grotere en betere club kan. Dat is ook altijd de insteek als wij met spelers in gesprek gaan.”

“Heracles moet voor spelers niet het einddoel zijn, maar ze kunnen zich hier wel ontwikkelen om een stap hogerop te kunnen zetten. Hetzelfde gebeurde vorig jaar met Bryan Linssen, die naar FC Groningen vertrok. Dat geeft ons voldoening”, aldus Stegeman. Hij zag Weghorsts vervanger Paul Gladon dinsdagavond meteen viermaal scoren in een oefenwedstrijd, maar zegt zich hard te zullen maken voor nog een spits extra.

Heracles Almelo heeft een uitstekend oog voor aanvallers met potentie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grote aanvaller? In lengte dan

Wat ben ik blij dat die naar Az is gegaan straks werd die nog die vervanger van Boymans of Haller bij ons

6 juli 2016 om 02:40

Mooi tog heeft die jongen teminste de juiste beslissing genomen door niet ma Utrecht te gaan want dat is un stap terug voor hem

6 juli 2016 om 09:34

Ik snap dat je blij bent ja. Ik kan wel janken.. Wat een dramatische aankoop.

Heracles word niks in de EL

6 juli 2016 om 01:51

En Ijsland zou niks op het Ek worden.

6 juli 2016 om 04:05

ik zeg je 1 ding heracles wordt niks

6 juli 2016 om 08:01

Ik*

6 juli 2016 om 08:44

Wel knap van Ijsland dat ze zo ver zijn gekomen, maar toen ze tegen een goed land moesten spelen vielen ze door de mand...

6 juli 2016 om 09:03

Dat zagen we tegen Portugal en Engeland...

6 juli 2016 om 07:50

Leicester city zou geen kampioen worden

6 juli 2016 om 08:43

Gelukkig werden groningen en utrecht dat de afgelopen jaren wel. Buiten Ajax en Psv om heeft niemand iets in Europa te zoeken.

6 juli 2016 om 09:05

Feyenoord 2 jaar geleden groepswinnaar in een poule met de winnaar van de afgelopen 3 jaar en Standaard Luijk, vervolgens eruit tegen AS Roma. Dus Feyenoord mag je er eigenlijk ook wel bij noemen, maar verder met je eens natuurlijk.

6 juli 2016 om 09:31

Dat was het enige goede jaar Troy. De groepsfase die ze daarvoor gespeeld hebben dateert alweer van 2008/2009.

@frdylan, niet zo gefrustreerd mannetje. Jullie hebben dit jaar de beker gewonnen, geniet daar nog maar 10 jaar van.

6 juli 2016 om 09:36

AZ heeft een aardig trackrecord de laatste tien jaar. Alleen afgelopen jaar was het teleurstellend en heeft het ook de nodige pech gehad. Zeker tegen Augsburg. Raakte het drie keer de paal of lat daar. Thuis kwamen ze er niet aan te pas en scoorde zo'n Duitsen uit een vrije trap van 30 meter. Dat was geloof ik hun enige kans.

6 juli 2016 om 09:37

Feyenoord hoef je niet te noemen. Een goed jaar maar verder een aantal keer roemloos en kansloos uitgeschakeld in de kwalificaties.

Gelukkig zwicht onze directie niet snel bij concrete interesse. Jan Smit en Nico-Jan Hoogma weten het onderste uit de kan te halen. Daar ben ik zeer trots op.

6 juli 2016 om 07:25

Die 2 van jullie zijn het bewijs dat goed beleid mrt niet teveel kapiteins op 1 schip, nog steeds de key to success is in het voetbal. Van grijze Jupiler club naar relatief de succesvolsten club van NL. Gefeliciteerd!

Weghorst, aardige spits, maar dat is geen Janssen. Hij zal wel gehaald zijn als soort breekijzer naast Fred Friday. Hebben ze nou Muhren ook nog?

6 juli 2016 om 07:48

Mühren wilt weg ivm speeltijd

6 juli 2016 om 08:15

Muhren mag ook weg na 2 jaar het niet waar kunnen maken. Natuurlijk geen schande het af te leggen tegen Janssen en vorig jaar tegen Aron Johansson

Maar toch meer verwacht.... Misschien muhren naar Heracles? Of Zwolle ipv veldwijk?

Betekent dit dat Vincent Jannsen definitief vertrekt? Hoeveel moet Weghorst gaan kosten eigenlijk?

6 juli 2016 om 07:29

heracles en az hebben geen transfersom gemeld. er wordt uitgegaan van een bedrag van iets meer dan een miljoen euro.

update 08:45: de telegraaf meldt een transfersom van 1,5 miljoen.

6 juli 2016 om 07:37

Ik gok eerder richting de 1.75-2.25 miljoen, maar het zou iig wel een goed bedrag zijn waarvoor ze hem verkopen. Dat gezeik dat Heracles niks wordt in Europa mag ik ook niet horen, van de rest waren wij de beste. Wales en Ijsland zouden het ook nooit goed kunnen doen op een EK. We hebben een kern dat al 3 jaar met elkaar speelt, de vastigheid zit er dus wel in. We hebben een prima elftal.

6 juli 2016 om 07:47

Een bedrag rond de 2 miljoen zou helemaal mooi zijn. Hoe wij het in Europa gaan doen weet ik niet. Daar wil ik liever nog niet aan denken. We zijn in principe een kleine club met beperkte middelen en voor onze begrippen staat er een leuk elftal. Toch moeten onze spelers waakzaam zijn voor onoplettendheid. Het afgelopen seizoen bewijst dat onze spelers 110% inzet dienen te tonen om resultaten te behalen. Daarom hoop ik dat Stegeman de groep scherp houdt.

6 juli 2016 om 08:29

Cardiff city bood afgelopen winter 950.000, dit bod werd door Heracles afgewezen want zij zaten zelf meer te denken aan een bod rond de 3 miljoen. Het zou waarschijnlijk ergens tussen in liggen.

6 juli 2016 om 08:38

Cardiff en Heracles waren rond voor wat betreft de transfersom. Weghorst moest er alleen nog zelf met Cardiff uit komen. De reden dat de transfer niet door ging was vermoedelijk de transferban van Cardiff.

6 juli 2016 om 09:38

Als Janssen of Muhren gaat komt er nog een spits aldus Huiberts. Ze wilden er sowieso nog een optie bij naast die twee.

Het mooie is dat z'n opvolger Paul Gladon gewoon meteen klaar staat en vorig jaar al een aantal belangrijke goals maakte in de slotfase vd competitie. Paultje is een balvaste spits, kopsterk, goeie techniek, aardig snel en een neusje voor de goal dus Heracles zal er niet veel slechter van worden.

6 juli 2016 om 09:38

Ik had ook liever Gladon gehaald.

6 juli 2016 om 12:04

Gladon is heel goed maar heeft het nog niet bewezen als hij 90min moet spelen, speelde vooral goed als hij rond de 70min inviel

Hoeveel krijgt Emmen als opleidingspercentage?

Wie zou Weghorst z,n vervanger kunnen zijn?
Armenteros staat nog zonder contract.
En kan die Tissoudali van Telstar kan hij in de spits spelen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren