Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Heracles scout in de regio en biedt uitblinkende amateur kans op contract

Donderdag, 9 juni 2016 om 17:51Matthijs van Laar

Heracles Almelo gaat bij de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen bekijken of Reuven Niemeijer iets voor de club kan betekenen. De 21-jarige aanvallende middenvelder mag op proef meetrainen bij de Europa League-deelnemer.

/

De 21-jarige Niemeijer is afkomstig van de amateurs van Quick’20 uit Oldenzaal en krijgt de kans om een contract in de wacht te slepen, zo meldt Heracles via de officiële kanalen. De Almeloërs beginnen op 22 juni aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Niemeijer, die al tien jaar lang actief is bij Quick’20, promoveerde het afgelopen seizoen met de club naar de Derde Divisie. Met twintig treffers had de jongeling een groot aandeel in dat succes.Gerelateerd

Meer sportnieuws

24 reacties (laatste reactie door marijntje1234)

Iemand van 21 jaar die 20 goals maakt in de 4e divisie van Nederland krijgt de kans bij Heracles?!

9 juni 2016 om 18:01

Dus het zou geen goede speler kunnen zijn ?

9 juni 2016 om 18:07

Dat verschil is kleiner dan menig voetbal fan hier denkt

9 juni 2016 om 18:03

Twee woorden: Jamie Vardy

9 juni 2016 om 18:09

Het is een middenvelder..

9 juni 2016 om 18:13

Hij komt van het derde niveau (topklasse). Het lijkt mij dat je aardig kan ballen wanneer je er daar 20 in kunt prikken.

Als je kijkt naar de Knvb beker dan zie je dat de Topklasse clubs het de Bvos uit de JL vrijwel altijd lastig weten te maken. Wat ik de afgelopen jaren gezien heb in de Topklasse verschilt qua niveau niet heel veel van de JL. Al met al vind ik het niet zo gek dat uitschieters uit de Topklasse/3e divise kansen krijgen bij Bvos uit de Eredivisie.

9 juni 2016 om 18:47

Hij komt van het 4e niveau Hoofdklasse, Quick 20 is gepromoveerd nu naar de 3e divisie.

Willy Overtoom kwam ook van de amateurs bij ons terecht, ook prima gedaan dacht ik zo

9 juni 2016 om 18:58

Jens Toornstra.

9 juni 2016 om 18:59

Guy, kijk even naar Vardy bij Leicester en in Nederland is Thomas Verhaar de bestr speler van de JL nadat hij op leeftijd uit de amateurs is gekomen...

9 juni 2016 om 19:02

Niet zo negatief, Heracles is ook spelers voor jong Heracles nodig, als hij daar uitblinkt dan is een stap naar het eerste zo gemaakt. Bovendien, niet zo snel oordelen, Heracles kan met deze speler geen buil vallen, voorbeelden hier te over van spelers die vanuit de amateurs het gemaakt hebben in de eredivisie. Bovendien, we moeten ook niet overdrijven, de eredivisie is Europees gezien, van een laag niveau. De meest simpele spitsen kunnen bij ons topscoorder worden, dat zegt genoeg.

Heb hem.een paar keer zien spelen en ik vind het echt bizar dat hij nooit is opgepikt dor een bvo. Zal me benieuwen hoe hij het gaat doen in de voorbereiding.

Voor een middenvelder zijn 20 goals niet verkeerd.

Zal wel eerst voor de beloften zijn en wanneer hij zich ontwikkeld, is alles mogelijk

9 juni 2016 om 18:14

Maar dan kun je als goede speler beter gaan ballen in de 3e divisie toch? Lijkt mij beter voor je carriere dan op maandagavond met Jong Heracles op pad te moeten.

9 juni 2016 om 19:14

Hij wil natuurlijk zn kans pakken. En zoals hierboven gezegd de niveauverschillen zijn kleiner dan je denkt. Ons eerste elftal speelt 2e klasse zaterdag en een paar jonge jongens waren halverwege afgelopen seizoen gevraagd voor het beloftenelftal van sc cambuur. Alles kan!

9 juni 2016 om 19:22

En de stap is kleiner van jong heracles naar het eerste

El Jebli bij De Graafschap komt ook uit te topklasse.
Blijkt toch een prima speler te zijn, de overstap is dus wel haalbaar.

20 goals voor een middenvelder op dat niveau is zeker niet slecht. En een kans geven kost geen geld, pakt het goed uit is het alleen maar mooi voor beide

Als je het niet probeert, weet je nooit of iemand het niveau aankan. Er zijn voldoende voorbeelden van voetballers, die niet in een jeugdopleiding van een bvo hebben gezeten, die op latere leeftijd doorbreken in het betaald voetbal. Daarnaast is het prettig voor de supporters, als er in de selectie een of ( liefst) meerdere jongens uit de streek zitten. Heracles pakt het slim aan, want op proef kost niets en je kunt iemand eens echt goed aan het werk zien. Wordt het niets, dan is er geen cent verloren. Goed beleid voeren ze daar over het algemeen in Almelo.

Mooi voor die jongen. Hopen dat ie slaagt. Zijn opa en oma bij mij aan de overkant zijn iig erg trots. En terecht!

Iedere speler is ooit bij amateurs begonnen, maar op latere leeftijd een speler daar wegplukken doen niet veel clubs. Jammer eigenlijk. Want er zijn vast meer Vardy,s en Bombarda,s te vinden die t op latere leeftijd kunnen maken.

Hier kan je alleen maar winst mee verdienen. Hoop wel dat heracles die marokaan van telstar nog vast gaat leggen, erg gecharmeerd van hem.

10 juni 2016 om 12:11

Dat zie ik niet gebeuren nu die 2 jongens van Excelsior al komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Heracles Almelo

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
B. LimbombeAanvaller121
M. BrouwerKeeper140
M. SankohAanvaller114
A. NankishiAanvaller93
L. WehmeyerAanvaller60
N. BakboordVerdediger100
S. BultmanVerdediger90
Voor de complete selectie: Clubpagina Heracles Almelo.

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren