Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles krijgt na lang wachten jawoord van vertrouwd gezicht

Laatste update:
/

Heracles Almelo heeft de handtekening van Thomas Bruns binnen. De 23-jarige middenvelder, die net zijn vijfde seizoen in het Polman Stadion heeft afgesloten, kreeg al enkele maanden geleden een aanbieding om bij te tekenen. Hij liet Heracles daarna in onzekerheid, maar heeft er nu toch voor gekozen ‘ja’ te zeggen tegen de club.

Heracles spreekt op de website van ‘een lange onderhandeling’. Men lijkt tevreden met het aanblijven van Bruns, want men roemt hem als ‘een jongen uit de regio, die de clubcultuur inmiddels goed kent en een belangrijke schakel is in het team’. Bruns speelde inmiddels al 110 wedstrijden in de Eredivisie voor de zwart-witten.

Aan het einde van het seizoen 2010/11 mocht de middenvelder debuteren in de Eredivisie, met een invalbeurt van een kwartier tegen Willem II. In zijn derde seizoen in Almelo groeide Bruns uit tot een vaste waarde en na een wisselend seizoen 2013/14 bleek hij afgelopen seizoen ook weer goed voor een vaste plaats. Bruns heeft nu tot medio 2017 bijgetekend.

Thomas Bruns zal op termijn wel een stap hogerop zetten in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En het volgende goede nieuws.

Bruns heeft zich dit seizoen ontpopt tot echt een belangrijke schakel binnen ons team. Had enkele opties, maar twijfelde. Met dit tweejarig contract komt het voor zowel Bruns als Heracles goed uit.

Als Bruns zich dit seizoen opnieuw laat gelden als belangrijke speler, dan zou hij volgend seizoen de stap kunnen maken naar een club als Heerenveen/groningen of misschien nog iets hoger. Dan heeft Bruns zijn stap, en Heracles een transfersom.

29 mei 2015 om 22:29

Ik bedoel dat bruns moet blijven! Had een emotionele opwinding. Mijn excuses

29 mei 2015 om 22:10

Juist. Na een stroef begin, en een waardeloos 2014 qua afsluiting. Blijft het goede nieuws maar komen. Eindelijk weer een visie, beleid, en clubmensen.

Bij handhaving van de Eagles zou hij komend jaar in Deventer hebben gevoetbald...

29 mei 2015 om 21:44

Haahaha dat geloof je toch zeker zelf niet.

29 mei 2015 om 22:16

100%

29 mei 2015 om 22:52

Hahahahahahaha je maakt m'n dag goed!

29 mei 2015 om 23:02

Grap van de dag. Bruns heeft helemaal niks met egels

29 mei 2015 om 23:33

Lijkt me zeer onwaarschijnlijk. Waarom zou je naar GAE gaan als je bij Heracles kan bijtekenen? Qua salaris is Heracles beter als je de begroting vergelijkt, sportief gezien ook aangezien Heracles hoger is geëindigd (hoewel hierover valt te twisten, het is in ieder geval geen stap hoger). Dus waarom zou hij gaan? Hij woont hier in de buurt, kent iedereen hier en bij de club. Hij heeft geen reden om Heracles in te ruilen voor een club als Gae.

Die had ik graag bij FC Groningen gezien. Die stap kan die zeker maken naar de subtop van de eredivisie.

30 mei 2015 om 01:42

Sinds wanneer is Groningen subtop?

30 mei 2015 om 02:07

Groningen is inderdaad net zoals bijvoorbeeld Twente een middenmoter

30 mei 2015 om 09:48

Gewoon niet kerel. Twente is de 4e club van NL.

30 mei 2015 om 16:38

Wat jij wilt joh, helemaal prima hahahaha

Best mooi logo beter dan wat ze eerst haddn vind ik..

29 mei 2015 om 23:29

Zeker , nu jullie nog he..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren