Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles klimt na desastreus begin uit dal en boekt derde zege van seizoen

Laatste update:

Heracles Almelo is zich langzaam maar zeer zeker aan het herpakken na de desastreuze seizoensstart. Aanvankelijk hadden de Tukkers zondagmiddag weinig in te brengen tegen ADO Den Haag, dat in het eerste halfuur scoorde én volledig domineerde in het Polman Stadion. Een opleving van Oussama Tannane bleek het keerpunt: na de 1-1 van de spits liep Heracles in een kort tijdsbestek uit naar een ruime 3-1 voorsprong. Die kwam na rust niet meer in gevaar.

/

ADO begon uitstekend aan de wedstrijd. De bezoekers kwamen na negen minuten aan de leiding via Mathias Gehrt, die na goed doorzetten van Mike van Duinen eenvoudig kon binnenschuiven. Hij deed dat overigens met risico: voor een volledig leeg doel viel de bal via de binnenkant van de paal binnen. ADO bleef daarna heer en meester, maar liet na om verder weg te lopen. Michiel Kramer en Van Duinen lieten mogelijkheden onbenut, waarbij met name de laatste dat zichzelf mocht aanrekenen. Uit kansrijke positie stuitte hij op doelman Dennis Telgenkamp.

Uit het niets kreeg de thuisploeg vervolgens een opleving met grote gevolgen. Tannane ging met de bal aan de wandel en zocht de combinatie met Iliass Bel Hassani, die de doorgelopen Tannane precies op maat bediende. Met een puntertje rondde hij vervolgens af. ADO behield daarna toch de controle, maar werd in de slotfase voor rust volledig overrompeld. Thomas Bruns tekende na een mooie pass van Bryan Linssen voor de 2-1, waarna andermaal Tannane de stand weer twee minuten later op 3-1 bepaalde. Ook dit keer was de treffer van grote schoonheid.

/

Met die 3-1 verdween ook alle geloof in een goed resultaat bij de bezoekers uit Den Haag. De rollen na rust waren daardoor volledig omgedraaid: Heracles domineerde en bepaalde, en had weinig te vrezen van de apathische bezoekers, die er nauwelijks in slaagden om Telgenkamp aan het werk te zetten. Enkel omdat Wout Weghorst (kopbal) en Bruns (vrij voor doelman Martin Hansen na een fout van Wilfried Kanon) nalieten om de marge uit te bouwen, bleef de hoop op een comeback enigszins in leven.

ADO slaagde er echter niet in om de aansluitingstreffer te vinden, al kregen Roland Alberg (schuiver net naast) en Kramer nog wel een aantal mogelijkheden om de spanning terug te brengen in de wedstrijd. Ook een bescheiden slotoffensief van het elftal van Henk Fraser leverde niet veel meer op dan een kopbal van Alberg. Hij zag zijn inzet echter in het dak van het Almelose doel eindigen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met pijn in het hart heb ik vandaag gezien hoe Heracles van Ado won. Door de overwinning van Heracles vergroten ze het gat tot Dordrecht met 4 punten, ik hoop dat Dordrecht zich handhaaft maar als de concurrentie blijft winnen wordt dat lastig. Hopelijk gaat Dordrecht snel stijgen op de ranglijst en houden ze tenminste 1 ploeg onder zich.

23 november 2014 om 16:50

Muah... Ik vind het niet zo erg dat ze het gat met Dordrecht ietsje groter hebben gemaakt . Die waren gisteren trouwens ook echt heel matig. Ik vrees voor Heracles dat ze met Dordrecht, Ado en Nac de concurrentie om die laatste plaats nog wel aan zullen gaan want het blijft niet best jammer genoeg...

23 november 2014 om 21:55

Je vergeet er nog enkele clubs: Go Ahead, Utrecht, Excelsior en mogelijk ook nog Willem II. Dus 7 clubs zullen strijden voor de laatste plaatsen en als Dordt voor de winterstop nog geen 10 punten haalt, dan zijn ze zeker gezien.

Tannane is echt heel belangrijk voor Heracles en nog zo jong..

Fraser kan het niet , pwat een watjes, nog fatsoenlijke uitwedstrijd gespeeld, tegen 10 van psv niet een keer op goal geschoten, weer een draken seizoen, fraser enkeltje naar feyenoord

23 november 2014 om 16:58

Kijk maar uit dat het geen enkeltje Jupiler League word. Als Kramer dadelijk ook nog vertrekt hebben ze helemaal niks meer. NAC Heracles en ADO zullen wel "strijden" om de nacompetitie plekken

23 november 2014 om 17:25

Strijden, was dat maar waar, dan was ik al tevreden , mietjes zijn het

23 november 2014 om 17:31

Ze speelde een top eerste helft. De manier waarop sommige dat laatste kwartier spelen mogen de spelers zich vandaag aan rekenen....

Ze moeten snel beleid maken anders kijk ik volgend jaar niet met een Babi Pangang op schoot naar FC Den Haag.

Wat een slappe hap, week in week uit, wat een talentloos zooitje

Valt me op dat het vaak mis gaat in de laatste 15 min voor rust en eind.

Tegen Feyenoord eind, Twente rust, Cambuur rust, AZ rust en Heracles vandaag weer met rust!!!

Wakker worden, een helft duurt 45 minuten en geen 40 minuten man.

Overigens zit Fraser altijd heel lui in zn stoel, wordt is wakker joh luie donder, ons elftal draait niet en daar ben jij ook verantwoordelijk voor. Het lijkt alsof het hem niet boeit. Pleurt dan lekker op naar de F2 van Feyenoord ofzo.

Wakker worden, volgende week is Ajaks thuis. Winnen van die handel anders kun je echt vertrekken!

Blijkbaar zijn steenmarters niet alleen gek op kabels en leidingen van auto's, maar ook op nepgras!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren