Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles kijkt uit naar Portugees avontuur: ‘Tenminste met het vliegtuig’

Laatste update:

Heracles Almelo debuteert dit seizoen in de Europa League en er zal vanuit Twente vrijdagmiddag dan ook reikhalzend uitgekeken zijn naar de eerste loting voor het toernooi. De Heraclieden werden uiteindelijk gekoppeld aan grote onbekende FC Arouca, dat afgelopen seizoen knap vijfde werd in de Portugese Liga NOS.

/

“Als je vijfde wordt in Portugal ben je geen slechte ploeg”, schijnt trainer John Stegeman voor TC Tubantia zijn licht op de tegenstander. “Op dit moment weet ik verder nog niet veel van Arouca. Ik zag op internet dat ze vijfde zijn geworden en in een klein stationnetje spelen. De komende tijd zal ook voor ons meer duidelijk worden. We gaan informeren en we willen nog een wedstrijd van ze bezoeken.” De spelers waren in ieder geval wel te spreken over de loting: “Tenminste met het vliegtuig”, was de meest gehoorde reactie.

Mark-Jan Fledderus noemt Portugal tegenover HeraclesTV een leuke bestemming: “Ik weet eigenlijk heel weinig van de tegenstander. Ik had er nog weinig van gehoord, van Arouca. Behalve dat ik het op het lijstje zag staan tussen de mogelijke clubs die we konden loten had ik er nog nooit van gehoord.” Hij is wel blij dat Heracles wat grotere namen ontloopt: “Je weet het uiteindelijk nooit natuurlijk, maar we hopen dat we hier wat meer kansen tegen hebben dan bijvoorbeeld Hertha BSC.”

Denk jij dat Heracles Almelo een kans maakt tegen FC Arouca?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat het niet zomaar een schoolreisje wordt. Ze moeten daar echt komen om te winnen. Nu lijk ik wel die spreekpop van de Knvb, maar zo is het.
Heracles maakt zeker kans en is waarschijnlijk de underog omdat ze als ongeplaatst zijn geloot.
Ik verwacht niet dat FC Arouca veel sterker is. Net als Heracles een nieuwkomer met een klein stadion wat zelden vol zit en het stadje ligt echt in een gehucht tussen de bergen.
Het is niet zo dat ze een stadion als Da Luiz tegen komen en Heracles hoeft nergens bang voor te zijn.
Vrijuit spelen en de schroom van je af zetten. Mocht je verliezen is het geen schande. Je kan bijna beter dit soort clubs hebben, dan een Luxemburgse wat je 'moet' winnen.
Als je hiervan wint en doorkomt is dat mooi meegenomen.
Vooral van het moment genieten. Thuis het stadion volpakken en de avond onvergetelijk maken.
Uit de met een vol uitvak en hopen op een feestje in het noorden van Portugal.
Succes strijders!!

Goede loting hoor. Zal spannend worden maar er liggen goede kansen om door te gaan tegen een club met een mini begroting.

Ben benieuwd naar de opvolger van Weghorst..

15 juli 2016 om 15:13

Ik denk dat ze in Portugal precies hetzelfde zeggen over Heracles...

15 juli 2016 om 15:51

denk het niet. Begroting van Heracles is 2-3x zo groot. Ik denk dat ze in Portugal wel tevreden zijn met de loting.

Ze kunnen beter met de trein gaan ... aangezien deze club in een klein stationnetje speelt

15 juli 2016 om 15:42

Hahaha 1. Leuke typo VZ.
ON: gunstige loting, beter dan West Ham of Herta. Wel hopen dat, mits ze doorgaan, zo'n mooi affiche krijgen!

Ja ze spelen inderdaad in een klein "stationnetje"

Als het maar geen schoolreisje wordt, ik vind uitlatingen als "tenminste met het vliegtuig" en "leuke bestemming" nou niet echt opbeurend overkomen voor de toekomst van het Nederlandse voetbal. Ik snap ook wel dat ze een antwoord moeten geven op de vragen uit de interviews en dat het niet vaak voorkomt dat Heracles in Europa uitkomt, maar het is wel van belang dat alle Nederlandse clubs punten gaan pakken. Elke wedstrijd is belangrijk, dus ook deze. In ieder geval succes toegewenst!

15 juli 2016 om 16:50

Om maar een vooroordeel uit de kast te halen: Nederlanders (en vooral Tukkers) zijn nuchter. Wij gaan deze tegenstander niet onderschatten. Daar hebben we de middelen niet eens naar. Heracles zal in ieder geval alle zeilen bij moeten zetten om de punten binnen te slepen. Of we er dan van gaan winnen is nog maar de vraag. In ieder geval een mooi seizoensbegin voor iedereen die Heracles een warm hart toedraagt.

15 juli 2016 om 20:19

Hopen op een goede uitslag voor onze buurman. En fijn dat je niet naar het oostblok hoeft. Het is jullie gegund wat mij betreft!

Leuke loting, hopelijk kan Heracles "verrassen". Ken de tegenstander verder ook niet hoewel ik wel op internet zag dat ze zowel van Benfica als Porto hebben gewonnen afgelopen seizoen. Denk dat de kansverdeling 50-50 is

"tenminste met het vliegtuig"... Dan ben je een profclub en profvoetballer en krijg je dit soort uitspraken. Vinden we het gek dat het Nederlandse voetbal op haar dieptepunt zit met deze instelling.
Als je Heracles een lange tijd derde kan staan in de Eredivisie, kan je ook van FC Arouca winnen, geloof daar dan ook in! Zorg als speler nou dat je jezelf laat zien voor scouts van buitenlandse clubs en laat zien dat wij in Nederland nog steeds een balletje kunnen trappen.

Ik denk dat ze andersom ook nooit van Heracles hebben gehoord. Leuke pot benieuwd wat Heracles kan doen zonder hen topspits Wout Weghorst.

Lijkt me lastig voetballen in een stationnetje met die treinen en rails etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren