Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles Almelo strikt tweevoudig international met ervaring in Bundesliga

Laatste update:

Heracles Almelo versterkt de verdediging per direct met Sava Cestic, zo maakt de koploper uit de Keuken Kampioen Divisie woensdag officieel wereldkundig op de website. De 21-jarige en 1.92 meter lange zette na de succesvol verlopen medische keuring een contract tot medio 2026. Cestic had een transfervrije status na het vertrek bij zijn vorige club HNK Rijeka.

"Ik ben al langer in contact met Heracles Almelo en ik ben blij om hier nu te zijn. Nederland is een land dat mij trekt door zowel de mensen als het voetbal dat hier wordt gespeeld. Ik hoop dat ik een mooie tijd tegemoet ga met alle mensen hier in Almelo", aldus de ambitieuze Cestic na het ondertekenen van de contracten in het Erve Asito. Technisch directeur Nico Jan Hoogma is dolblij met het tussentijds aantrekken van Cestic.

"Sava is een buitenkans die nu voorbijkomt en ik ben blij dat wij ons hebben kunnen verzekeren van zijn komst", omschrijft Hoogma het aantrekken van Cestic. "Vanaf 2019 staat hij bij onze scouting op de radar en houden wij zijn ontwikkeling in de gaten. Hij debuteerde bij 1. FC Köln in de Bundesliga en maakte ook al zijn debuut voor de Servische nationale ploeg in de wedstrijden tegen Jamaica en Japan (in 2021, red.). Sava is een jonge speler met veel potentie en beschikt al over de nodige ervaring." Cestic gaat bij Heracles na de winterstop spelen met het shirt met rugnummer 6.

De tweevoudig international van Servië doorliep de jeugdopleidingen van FSV Frankfurt, Schalke 04 en 1. FC Köln. Bij laatstgenoemde club kwam hij tot elf wedstrijden in de Bundesliga. Cestic verliet de club uit Keulen in januari voor een contract bij HNK Rijeka, maar dat avontuur was dus geen lang leven beschoren.

Vind jij Sava Cestic een versterking voor Heracles Almelo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is echt serieus een stunt voor een KKD club. Cestic zou buiten de top 5 ook bij elke Eredivisie club meekunnen. Zet hem bijvoorbeeld bij een Heereveen of FC Utrecht neer en hij tikt dat niveau gelijk aan moet je nagaan wat hij gaat doen in de KKD

21 december 2022 om 15:54

Ik betwijfel of hij Bochniewicz en Van Beek er bij ons uit zou spelen, maar ik vind onze centrale achterhoede nou net onze sterkste positie (afgezien van doelman). Maar ik snap jouw punt. Mag ik even benieuwd zijn waar je hem zo goed van kent? Ik zie namelijk dat hij niet éã©n seizoen veel wedstrijden heeft gespeeld en al helemaal niet op een hoog niveau.

Overigens zie ik ook dat hij 21 jaar is en niet 26, zoals in de tekst staat vermeld.

update: 11 wedstrijden Bundesliga bij Kã¶ln (3 gele kaarten). 28 wedstrijden bij Jong Kã¶ln (2 goals. Overigens wel verdeeld over twee seizoenen). Slechts 8 potjes in Kroã¤tie. That's it. Wel vooral basisspeler in de Bundesliga, daar hij 81 minuten gemiddeld per wedstrijd heeft gespeeld.

21 december 2022 om 16:13

Ik heb hem meerdere malen in de Bundesliga gezien in het seizoen 20/21. Speelde toen tegen Gladbach een hele sterke wedstrijd als cv. Vond het ook raar dat hij daarna transfervrij naar Rijeka vertrok. Het is een jongen met veel potentieel die dat zelfs al een aantal keer in de Bundesliga heeft laten zien. Fysiek sterke verdediger en nog maar 21-jaar. Zou echt voor de middenmoot Eredivisie een speler zijn met een interessant profiel de stap naar de KKD verbaast me dan ook

21 december 2022 om 16:22

Oh, dat verbaast mij dan. Ik zie dat in die partij tegen Monchengladbach hij een 6,6 kreeg. Dit als centrale verdediger in een 5-mans-defensie. Hij had een passnauwkeurigheid van 80,4%. Van zijn 10 lange ballen, zijn er slechts 2 aangekomen. Van de 5 grondduels, heeft hij er 2 gewonnen. Van de 5 luchtduels, heeft hij er 3 gewonnen. No offence hoor, maar op basis van deze cijfers kan ik mij niet voorstellen dat het een hele sterke partij is geweest.

Ik zie bijvoorbeeld dat hij wel goede statistieken haalde in de partij tegen Herta BSC (0-0). Weliswaar alsnog 11 maal balbezit verloren (ik zie dat in al zijn partijen zijn passen slecht aankomen), maar wel 3 van de 4 kopduels gewonnen.

Ik was al even in de statistieken van deze jongen gedoken dus. Dat is eigenlijk helemaal niet top. Maar hij was toen slechts 19. Bij Rijeka heeft hij het oprecht niet 1 wedstrijd het goed gedaan. Ik kan wel concluderen dat hij het nu echt nog niet bij een middenmoter in de Eredivisie had gered. Al is hij nog steeds piepjong en wil hij zich blijkbaar wel ontwikkelen. En dat is een goed teken.

21 december 2022 om 17:05

Transfervrij zegt natuurlijk niet alles maar wel veel...

22 december 2022 om 19:29

@Mangalitsa: ik snap je punt over die statistieken, maar je kent hem verder niet. Ik vind dit wel lijken op scorebord journalistiek. Bundy_sr heeft hem daadwerkelijk zien spelen.

Goede scouting. Heracles is altijd een goede club om zulke jongens weer aan de praat te krijgen. En wellicht kunnen ze er zowel sportief als financieel weer een slag slaan met hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren