Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henry Winter brengt in rust Liverpool - United slecht nieuws over Rashford

Laatste update:

Manchester United kan de komende twee tot drie maanden niet beschikken over Marcus Rashford, zo weet verslaggever Henry Winter van The Times zondagavond te melden in de rust van Liverpool - Manchester United. Rashford kampt met een dubbele stressfactuur in de rug en staat naar verluidt maandenlang buitenspel. United kijkt halverwege tegen een 1-0 achterstand aan tegen Liverpool

Rashford viel afgelopen woensdag geblesseerd uit in het FA Cup-duel van Manchester United met Wolverhampton Wanderers (1-0 overwinning). De 22-jarige aanvaller begon de wedstrijd volgens Winter met een enkele stressfractuur in de rug en kwam uiteindelijk nóg slechter uit de confrontatie: na het duel met Wolverhampton Wanderers is een dubbele stressfactuur geconstateerd in zijn rug.

De verwachting is dat Rashford twee tot drie maanden nodig heeft om te herstellen van zijn blessure. Daardoor mist de international van Engeland tal van wedstrijden in de Premier League en ook het tweeluik met Club Brugge in de Europa League zal voor hem te vroeg komen.

Winter benadrukt dat Rashford niet alleen met rugklachten kampt: de sterspeler van Manchester United heeft naar verluidt ook al geruime tijd last van zijn enkel. "Hij speelt al geruime tijd met enorm veel pijn om Manchester United te helpen", laat de gerespecteerde journalist weten via Twitter.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slecht nieuws, héél slecht nieuws. Gelukkig hebben we nog tijd om dit via een wintertransfer op te vangen. Zal me benieuwen of dit ook gebeurt.

19 januari 2020 om 20:08

Daar ga ik niet van uit. Lijkt wel of United ineens blut is

Dan neem ik aan dat United heel snel een aanvaller gaat halen, want het wordt wel erg krap voorin zonder Rashford.

Iedereen die nu roept om te kopen. Hoe ver is United daarmee gekomen de afgelopen jaren?united heeft altijd Martial en Lindgard nog. En dan heb je ook nog Mata en James die er kunnen spelen.

19 januari 2020 om 19:48

Je bent serieus? Lingard ? Die gozer die afgelopen jaar geen 1 goal of assist heeft gegeven? Die gozer zouden ze al lang bij het grofvuil moeten zetten.

19 januari 2020 om 19:53

Lingard is nog jong. Geef hem tijd, het talent zit er duidelijk in. Dat Alisson meer assists heeft dan Lingard in de laatste 12mnd zegt niet zoveel.

19 januari 2020 om 19:58

Ik ben mij ervan bewust van de kwaliteiten van Lindgard. Maar dan moet United hem maar verkopen aan een Championship club. Dan kunnen ze op een gezonde manier een vervanger kopen.

19 januari 2020 om 20:27

Alisson is dan ook ik betere vorm dan Lingard. Scheelt dat ze elkaar ook niet zo veel ontlopen qua positie

19 januari 2020 om 20:31

Lingard wordt vaak als jong beschouwd maar hij komt uit december '92, is net 28 jaar geworden dus. Voetbalt al jaren bij United en er zit de laatste tijd eerder een dalende dan een stijgende lijn is. Ik ben het zeker met je eens dat t een goede voetballer is met potentie. Maar als dit nog een jaar zo duurt zou ik hem zeker van de hand doen als ik United was. 0 assists en goals in een jaar is wel heel extreem.

Na dit nieuws moet je toch gewoon proberen om cavani te halen? Bruno fernandes erbij en in de zomer verder kijken naar het middenveld cmv cm posities

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren