Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henry kijkt naar David Luiz: ‘Vanuit Blancs oogpunt snap ik het niet’

Laatste update:

Paris Saint Germain-trainer Laurent Blanc liet David Luiz woensdagavond op de bank beginnen tegen Barcelona. De Braziliaanse verdediger was niet fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen en dus vormden Marquinhos en Thiago Silva het centrale duo in Parijs. Thiago Silva moest er na twintig minuten echter geblesseerd vanaf en vervolgens besloot Blanc om David Luiz in te brengen. Thierry Henry begreep daar maar weinig van.

/

“Als David Luiz niet fit genoeg was om te starten, waarom komt hij dan na 21 minuten op het veld? Als hij niet fit genoeg is om te starten, weet je dat hij zeventig minuten ook niet gaat redden. Vanuit het oogpunt van de trainer snap ik niet waarom je hem inbrengt”, zei de oud-spits in zijn rol als analyticus bij Sky Sports. David Luiz beleefde uiteindelijk een hopeloze avond.

Tweemaal werd hij door de benen gespeeld door Luis Suárez, die het vervolgens beide keren afmaakte en scoorde. Barcelona nam een 1-3 overwinning mee uit het Parc des Princes en mag proberen het karwei volgende week thuis af te maken. Henry geeft zijn oude club goede kansen. Hij vermoedt zelfs dat Barcelona de Champions League zal winnen. “Daar zou ik mijn geld op zetten. Ik zou Barcelona graag in de finale zien spelen tegen Bayern München.”

Laurent Blanc maakte een fout, door David Luiz in te brengen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik was ook verbaasd toen luiz er naar zo 20 min. In kwam.
Al helemaal als je terug komt van een blessure ga je hem toch geen 70 min laten spelen.

16 april 2015 om 00:09

Makkelijk praten achter af, wie had die dan moeten inbrengen ?

16 april 2015 om 00:10

Idd leuk dat iedereen blanc de schuld geeft maar waarschijnlijk was hij niet eens van plan om hem uberhaupt in te brengen, dan raakt silvs geblesseerd en wie ga je dan inbrengen?

16 april 2015 om 00:28

U heeft een punt. Psg heeft als backs aurier, maxwell, van der wiel, digne en eventueel marquinhos maar een degelijke extra cb hebben ze niet. Erg opvallend.

16 april 2015 om 00:28

Zat Camaro bij de selectie? Zo ja, dan liever een Camaro dan droeftoeter Luiz. Dwarrelende hooibal.

16 april 2015 om 00:39

Camara zat bij de selectie van PSG idd.

16 april 2015 om 00:59

Achteraf gezien een keuze van Blanc die erg slecht uitpakte. Luiz was de slechtste man op het veld. Toch begrijp ik wel dat je in de kwartfinale bereid bent om een risico te nemen met een vrijwel herstelde speler.

Gezien het spelbeeld had Barcelona sowieso gewonnen, ze waren duidelijk de betere ploeg en ik vrees voor een afstraffing voor PSG in Camp Nou als ze nog voor de winst gaan.

16 april 2015 om 00:59

Makkelijk praten achteraf? Vooraf beslissen om een niet fitte speler in te brengen lijkt mij makkelijker... Bovendien scheelt het een hoop gezeur. Een speler die er 5 weken uit zou moeten liggen is opeens fit na anderhalve week? Dacht het niet.

16 april 2015 om 01:16

@rymad

Daarom heb je meestal een plan B of C voor een scenario wat 'als'. En zeker tegen een Barcelona moet je niet zo een risico willen nemen met een speler die zeker nog niet fit genoeg is om te spelen of op de bank te houden.

16 april 2015 om 02:28

Camara is 36 en Blanc durfde het duidelijk niet aan om hem te zetten, was er blijkbaar van overtuigd dat Luiz het aankon. Niet dus. Camara kan prima mee in de Ligue 1 tegen middenmoters als laagvliegers maar tegen Barça zou ik hem ook niet zetten.

16 april 2015 om 00:09

Slakkenslijm is zn geheim.

Nog meer een fout van het bestuur om 50!!!!miljoen voor hem neer te leggen. 25 miljoen per panna, zoals VZ zei! Ik vind het een bijzonder zwakke verdediger, en buiten dat ook een ontzettende vlerk. persoonlijk ken ik hem niet, maar wat hij op het veld laat zien qua sportiviteit en qua prestaties, zwaar zwaar ondermaats. Altijd van die achterlijke diepe ballen, probeer gewoon op te bouwen joh. Abramovich kon zn lachen waarschijnlijk nauwelijks onderdrukken toen hij maar liefst 50 miljoen kreeg voor deze clown.

16 april 2015 om 00:31

Deze clown speelt al wel jaren op topniveau. Hij zou wel iets goed moeten doen... wie zou er dan ingebracht moeten wordem volgens u?

16 april 2015 om 00:54

Vergeet niet dat meerdere top clubs achter hem aanzaten, zo onzin om luiz als "slecht" te bestempelen. Hij heeft dat prijs kaartje van 50 mil. Niet verzonnen.

16 april 2015 om 01:02

Ik denk niet dat je bij PSG speelt omdat je er niets van kunt. Lijkt mij dat een fitte speler alsnog beter was geweest dan een totaal niet fitte Luiz. Ik ken verder de selectie niet qua verdedigers maar een andere verdediger ipv Luiz had in de selectie moeten zitten.

16 april 2015 om 11:03

@toni9 ik vind dat eerste argument onzin, want dan zou affelay ook een goede speler zijn enkel omdat ie bij barcelona speelt. @renaldino ja ik bestempel hem wel als slecht, zoals ik al zei ben ik totaal niet gecharmeerd van zijn kwaliteiten, de beste vent heeft moeite met een op een verdedigen en bouwt zelden op. Hij probeert heel veel, en hij heeft zeker passie en strijd in zijn spel, maar dat betekend nog niet dat je 50 miljoen waard bent. Ik denk dat 20 een veel representatievere prijs was geweest. Ik kan zo 10 verdedigers opnoemen die ik persoonlijk beter vind, en omdat u waarschijnlijk gaat vragen wie dan, zal ik dat dan wel doen:
Ramos, Boateng, Barzagli, Chiellini, Otamendi, Mussachio, Kompany, Hummels, de vrij (op dit moment), zelfs die Abdenour is verdedigend sterker dan Luiz. En dan tel ik niet eens de spelers van PSG zelf mee.
Natuurlijk heeft Luiz wel degelijk kwaliteiten, maar 50 miljoen is ehct zwaar overdreven. En dat ie ook nog zelf vind dat hij meer waard is dan 50 miljoen, dan ben je niet helemaal in touch with reality.

16 april 2015 om 00:55

Kleine toevoeging, ben ook benieuwd of abramovic zo gelachen heeft toen luiz Chelsea eruit kegelde in de 8e finale.

16 april 2015 om 01:03

Nou ik heb toch liever die 50 miljoen wat er was dan een 12,5% op CL winst minder zelfs want chelsea isnzwaar uitvorm en vermoeid omdat mourihno niet het gerouleerd dus de selectie was te klein om het te winnen.

16 april 2015 om 01:06

Kans*

16 april 2015 om 01:06

Heeft*

16 april 2015 om 01:31

Net of die Rus bij Chelsea wakker ligt van 50 mil.

16 april 2015 om 01:12

Zonder Luiz lagen ze er al uit tegen Chelsea. Je kunt veel over hem zeggen, hij is zeker niet erg consistent, maar hij heeft wel degelijk zijn kwaliteiten.

Luiz kan eem goeie verdediger zijn maar zijn probleem is zijn concentratie en intilligentie. Hij snapt het spelletje nog niet helemaal. Was bij chelsea ook zo had wel goeie wedstrijden maar heeft vaak cruciale fouten gemaakt omdat hij met ze kop er niet helemaal bij is of tw ver naar voren gaat

16 april 2015 om 01:41

Ik ben het totaal met je eens.

Vind het een ontzettend beperkte overschatte showmannetje. Overtuigd mij zelden en als hij iets goeds doet is het een kopgoal of een mooie trap van afstand of een mooie pass. Maar dat is 1x in de zoveel tijd, plus daar staat hij niet voor. Verdedigend onthutsend zwak, 1 op 1 matig, weinig concentratie en positioneel niet sterk. Zijn opbouwende kwaliteiten zijn bovendien net zo overschat, probeert regelmatig een lange bal, heel vaak pakt dat verkeerd uit en soms valt zo een bal goed en dan krijgt hij lof. Maar doet het veel te weinig om als goede opbouwer te omschreven worden.
Al helemaal op het middenveld is het drie keer niets. Ziet alles te laat, altijd tikkie terug en breed, vertraagt het spel. Mourinho heeft het destijds goed gezien, deze jongen is als cv te slecht en zo nu en dan posteer ik hem op het middenveld als ik de bus wil parkeren.

Belachelijke transfer destijds van PSG, zijn prijs zegt mij niets. Zijn clubs ook niet, wat ik zie is drama, heel vaak. Er zijn meerdere belachelijke transfers gemaakt voor dat bedrag, dat betekend voor mij niet zoveel.
Mourinho heeft het goed gezien. Valt op gegeven moment nog wel door de mand denk ik. Alleen op een of andere manier is hij vanwege zijn showmanship en 'flair' een speler die opvalt en daar vergissen mensen zich denk ik.

Tja Camara is 36, die kun je moeilijk opstellen tegen dit Barça. Ik vind dat Maxwell die met zijn 34 jaar gigantisch veel ervaring zou moeten hebben centraal achterin zou moeten kunnen depanneren, dan kon je Lucas Digne op links zetten.

David Luiz is drama dat weet iedereen. Chelsea kreeg echt een cadeau toen PSG 50 miljoen euro voor hem betaalde. Ze mogen al zo weinig geld uitgeven door de FFP en ipv een deftige winger te halen die hen naar een hoger niveau kan duwen à la Di Maria geven ze dat geld uit aan een centrale verdediger die tekort komt. Thiago Silva en Marquinhos zijn een goed duo. Met Alex als derde man zaten ze goed in de centrumverdedigers.

makkelijk praten achteraf we misten 5 basisspelers en dan raakt t silva nog geblesseerd

16 april 2015 om 08:21

@ibrapsg

ik geef je helemaal gelijk.

is makkelijk praten nu, ik dacht eigenlijk al dat ze een beetje een spelletje speelden met Luiz. maar wie moest hij dan daar zetten??!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!?????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!????????????????????????????????????????????!??????????????????????????????????????????

De beleidsmakers van Chelsea zullen gisteren wel weer helemaal in een scheur gelegen hebben, echt de beste deal die zij ooit hebben gemaakt. 50 miljoen euro voor krijgen voor z'n doldwaze emotionele prutser achterin is echt te gek voor woorden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren