Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heitinga praatte niet in op Van der Vaart: ‘Dat moet hij zelf bepalen’

Laatste update:

In tegenstelling tot Rafael van der Vaart koos Johnny Heitinga deze zomer wel voor een terugkeer bij Ajax. De verdediger tekende een contract voor één seizoen met een optie op een extra jaar, terwijl Van der Vaart zich voor drie jaar aan Real Betis verbond.

/

Heitinga zegt in een interview met Voetbal International nog altijd veel contact te hebben met zijn ex-ploeggenoot, maar dat hij het met hem niet over hun carrierèkeuzes heeft gehad. Hij heeft Van der Vaart dus ook niet proberen te overtuigen om naar Amsterdam te verkassen: “Dat zijn dingen die iedereen voor zichzelf moet bepalen.”

“Ik heb het thuis met mijn vrouw besproken. Zij heeft zich altijd achter mij opgesteld bij de keuzes die ik maakte in mijn carrière. Zij vond dit een mooi moment om terug te keren. Dat vond ikzelf ook”, aldus Heitinga in het weekblad.

Zou jij Johnny Heitinga in de basis zetten bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, ben het nog altijd niet eens met het binnenhalen van Heitinga. Waarom zou je een bankzitter rond de miljoen gaan betalen. Trek dan gewoon gelijk je portemonnee en haal een echte versterking binnen.

23 juli 2015 om 08:21

@PaoloMaldini helemaal mee eens! Zo angstig om externe investeringen te doen, bij Ajax schrikken ze van een vraagprijs rond de 7 miljoen. De club kan in principe elk jaar een gewaagde investering doen, de CL bereiken alleen dekt deze uitgaven dan al. Clubs als Basel en RB Salzburg opereren ook op de wijze. Goed scouten en lef hebben om te investeren, met Studio Sport scouten komen we niet echt verder aangezien deze 'versterkingen' zelden Europese ervaring hebben.


Het terughalen van oud-Ajacieden is ook niet erg stimulerend en al helemaal niet al deze ervaren versterkingen op de bank starten. Het netwerk van Overmars/Ajax lijkt zooo gelimiteerd. Ik mis de verrassingen a la Chivu en Trabelsi!

23 juli 2015 om 12:33

Ohh Trabelsi.. dat was mn favoriete speler toendertijd. Eigenlijk nog steeds haha

23 juli 2015 om 08:22

Omdat ze op deze manier redelijk 'goedkoop' kunnen scoren bij de fans.

Ik had Heitinga nooit gehaald omdat hij als speler niet meer goed genoeg is. Of hij moet me dit seizoen eens gaan verrassen.

23 juli 2015 om 11:44

Idd, vooral dat goedkoop (en idd, wat is goedkoop? Ik vind een milj behoorlijk wat voor Ajax) scoren bij de fans stuit me tegen de borst. Beschamend ook om te zien hoe bijna het hele stadion uit z'n dak ging toen hij erin kwam tegen Wolfsburg. Alsof het de verlosser himself was.. Maar met tractor-Johnny kun je gewoon niet meer op de middellijn verdedigen..

Leuk hoor, sentiment, maar ga dan lekker lucky Ajax kijken ofzo.. Was best een geinig ploegje maandag op de open dag, oa Richard en Rob Witsche, Oulida, Tahamata, Chivu deed mee, Arno Splinter (ken je die nog?), Wooter..

23 juli 2015 om 11:29

En dan Veltman of Riedewald lekker laten banken. Krijg je weer het gezeik dat men de eigen jeugd geen kans geeft en dan is het technische hart weer overstuur. Jaa, heel slim!
Heitinga weet wat er gevraagd wordt op topniveau, heeft de ervaring maar ook het inzicht dat hij gehaald is voor zijn ervaring. Waarom dan gelijk de portemonnee trekken terwijl het goed staat? Alleen daarachter staat er jammerlijk weinig en daar heb je nu een ervaren verdediger die weet wat er gevraagd wordt en zijn positie accepteert.

Er wordt gezegd dat men ervaring mist, men haalt ervaring en er komt gezeik dat ze weer de portemonnee moeten trekken. Het is nooit goed, dat is het moraal van het verhaal.

Ik ben er van overtuigd dat Johnnie een meerwaarde is voor Ajax vanwege zijn ervaring en de mogelijkheid die ervaring over te brengen. Ajacied in hart en nieren. Zie het als een Ooijer-rol en daarvoor is hij perfect geschikt.

23 juli 2015 om 12:00

Tja, ik zag nog liever dat Ajax Seedorf kon overtuigen om nog een jaar de kicksen onder te binden, die is niet alleen ervaren, maar ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde óp het veld, niet alleen ernaast. Moet je natuurlijk wel een andere coach aanstellen, want Seedorf en FdB samen, dat wordt heibel natuurlijk.. Maar ik ben toch wel een beetje klaar met Frank, dus dat zou ik niet erg vinden. Jonk hoofdcoach, Seedorf als speler/dirigent/assistent, perfect!

Seedorf op 10, Klaassen en Bazoer erachter en je had Gudelj (a 6 milj, plus salaris, plus papa's en broertjes salaris) niet hoeven halen.. Of Seedorf en Klaassen op AM en Bazoer als CVM erachter, eigenlijk nog veel beter, speelt je 1e team tenminste hetzelfde systeem als alle jeugdploegen van de D1 t/m Jong Ajax.. En ik denk niet dat Jonk de jeugd nu opeens weer met een 10 laat spelen omdat passant FdB eigenwijs is en met een 10 gaat spelen.. Seedorf standaard na een uurtje eruit voor Sinkgraven, ik zie geen echte nadelen..

Nou ik kan hem dus nu al inzetten: Johnny bedankt! Johnny bedankt! Johnny, johnny, johnny bedankt!

Heitinga is voor de breedte als er een CV uitvalt,
Met alle respect van de Hoorn en Viergever kunnen dat niet.
Daarom is Heitinga gehaald

23 juli 2015 om 10:47

De aankoop van Heitinga voor de breedte kan ik nog wel begrijpen maar wat heb je aan breedte als je geen goeie centrale verdedigers voor de basis hebt?

Ajax heeft een goede keeper, een super middenveld met Gudelj, Bazoer, Sinkgraven, Klaassen en Schone maar voor de rest is het allemaal niveau middenmoot eredivisie.

Ik denk komend seizoen, Psv1, Feyenoord 2 en Ajax 3.

23 juli 2015 om 11:34

Heb jij Riedewald zien spelen in de voorbereiding als Lcv?? Denk het niet, want dan had je dit niet gezegd. Die gozer speelt fantastisch, werkelijkwaar fantastisch. Feyenoord mag god danken als ze 3e worden komend seizoen. Zo geweldig is die selectie niet hoor: Kenneth "ik ben niet constant" Vermeer, Immers, Kazim en Nelom en dan mis je ook nog v Beek met een blessure. Jaa, dat gaat erg goed daar!!! Ben op t moment toch meer overtuigd van Vitesse, AZ en misschien zelfs Twente(klasbakken met Tapia, Corona, Guttierez en Ziyech).

24 juli 2015 om 22:46

Feyenoord gaat zich nog versterken met 3 verdedigers en misschien een spits. Van Beek is alweer bijna fit en voor Vermeer heeft Feyenoord altijd nog Hahn achter de hand. En als Immers, Kazim en Nelom al blijven dan zullen ze dit jaar denk ik vooral de bank warm houden. Met Vejinovic en Kuyt zijn ze er wel al sterker op geworden.

Over Riedewald kan ik inderdaad niet oordelen. Hij heeft de juiste uitstraling maar is ook nog erg jong. Dus daar kun je niet blind op vertrouwen.

Vitesse heeft tot nu toe alleen maar jongetjes van 18 gehaald en is de beste spelers kwijtgeraakt. Az en Twente hebben leuke teams maar dat is geen top 3 denk ik.

23 juli 2015 om 12:37

Miljoen euro voor de breedte...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren