Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen verwelkomt derde Noor: ‘De manier van spelen past goed bij mij’

Laatste update:

Columbus Crew en sc Heerenveen hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Nicolai Naess, zo melden de Friezen woensdagmiddag via de officiële kanalen. De middenvelder, die ook in de verdediging uit de voeten kan, tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.

De 24-jarige Naess maakte 2012 zijn profdebuut voor Valerenga in de hoogste Noorse divisie. In de vier seizoenen die daarop volgden kwam de verdediger tot 112 optredens voor Stabaek Fotball. In de zomer van 2016 tekende Naess een contract in de MLS bij het Amerikaanse Columbus Crew, waar hij tot 32 officiële optredens kwam.

Aanwinst voor sc Heerenveen! Middenvelder Nicolai Naess, die ook in de verdediging uit de voeten kan, komt over van Columbus Crew en wordt na Martin Ödegaard en Morten Thorsby de derde Noor bij de Friezen. #scheerenveen #columbuscrew #naess #eredivisie

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Naess is in navolging van Martin Ödegaard en Morten Thorsby de derde Noor in de selectie van de Friezen. Op de clubsite van zijn nieuwe werkgever geeft de rechtsbenige aanwinst aan blij te zijn met zijn overstap naar de Friese club. "Ik vind het een mooie club. De manier van spelen past goed bij mij en ik kan niet wachten om te beginnen."

Technisch manager Gerry Hamstra is tevreden met de komst van Naess: "We volgen Nicolai al een hele periode en we zijn dan ook blij dat hij onze selectie nu komt versterken. Hoewel hij pas 24 is, heeft Nicolai al behoorlijk wat ervaring. Het is een speler die op meerdere posities op zowel het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan."

Is de selectie van sc Heerenveen compleet?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welkom Neass, vorig jaar ook al interesse. Altijd blij met Scandinaviërs want die passen zich snel aan. Neass zal back up zijn voor Schaars, en Cv.

Zo te horen zal dit de backup van schaars worden. Ga ervan uit dat hij (aangezien hij centraal in de verdediging kan) de plek van Van Aken over zal nemen. Kan pieri weer op de bank en indien Schaars weer geblesseerd zou raken schuif je Neass door en zet je pieri weer achterin.

Tevens goed stil gehouden door Hamstra. Mag ook wel een prestatie genoemd worden . Denk tevens hiermee dat het hele Leeuwin gebeuren nu wel eens afgelopen kan zijn. Vind ik persoonlijk ook niet al te erg... Neass lijkt mij een prima speler die we er prima bij kunnen hebben!

30 augustus 2017 om 18:01

Waarschijnlijk iig op kunstgras... weet niet of Schaars daar nog aan wil

31 augustus 2017 om 15:14

Heeft tegen ADO nog gewoon gespeeld nog op kunstgras gespeeld. Zal allemaal wel meevallen

Ken de speler verder niet maar als ik hem opzoek lijkt het toch een centrale verdediger die ook op het middenveld kan, in plaats van andersom. Ben benieuwd of Leeuwin dan ook nog komt.

Dit is weer een echt Heerenveen aankoop! Totaal onverwacht en niemand die zijn naam heeft genoemd.

Nordfeldt mag verhuurd worden bij Swansea, zul je zien dat die ook zometeen nog terugkomt!!

30 augustus 2017 om 17:01

Vreemd genoeg gaan die geruchten ergens op het internet al rond.. Maar dat lijkt mij nou niet heel logisch.... Wouter keept prima op dit moment dus laat hem maar mooi staan.

30 augustus 2017 om 18:21

De blessure van Hahn kan nog wel eens gaan duren, dan is het niet raar een extra keeper te huren. En als je er ook nog beter van wordt, waarom niet?

30 augustus 2017 om 20:00

Wouter keept ook prima, was me in oefenwedstrijden ook opgevallen. Maar zoals hieronder kan Hahn nog wel eens tegenvallen en als ze in Bekkema nog te weinig vertrouwen hebben. Laat Nordfeldt het maar uitvechten, van concurrentie wordt je sowieso niet slechter.

Hopelijk komt er nog 1 centrale verdediger en dan is de selectie mooi compleet. Dan is overal dubbele bezetting en ook wel kwalitatief een aardige bank. Vooral voor voorin hebben we een goede bank

30 augustus 2017 om 23:56

Er mag van mij nog wel een talentvolle spits bij. Uiteindelijk zijn Reza en Veerman beide geen basismateriaal. Reza is geen pinchhitter, Veerman zal een keer ergens vast willen spelen. Dus per saldo moet je op zoek naar twee nieuwe spitsen het komende jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren