Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen greep mis: ‘Henk is al een man, ik moet dat nog worden’

Laatste update:

Henk Veerman verruilde FC Volendam in januari voor sc Heerenveen en de 24-jarige spits had graag gezien dat de twee jaar jongere Brandley Kuwas komende zomer dezelfde weg zou bewandelen. Zijn voormalig ploeggenoot gaat echter van ‘het andere Oranje’ naar Excelsior.

/

“Natuurlijk had ik naar Heerenveen kunnen gaan, dat is op papier de grootste club”, geeft Kuwas aan in gesprek met het Noordhollands Dagblad. Veerman heeft ook nog geprobeerd om de vleugelaanvaller ervan te overtuigen dat een overgang naar Friesland voor hem de beste optie was. “Maar dan legde ik hem mijn stappenplan voor en mijn redenatie. Dat begreep Henk dan ook wel. Kijk, Henk is al een man, ik moet dat nog worden.”

Een belangrijke overweging was voor Kuwas dat hij bij de Rotterdammers alleen de buitenspelers Jordan Botaka en Daryl van Mieghem als concurrenten treft, terwijl eveneens geïnteresseerde clubs als SC Cambuur en FC Utrecht ruimer in de aanvallers zitten. “Dan is er veel meer kans voor mij. Laat ik het eerst maar bij Excelsior bewijzen, dan kan ik daarna altijd nog een stap hogerop.”

Denk je dat Brandley Kuwas de juiste keuze heeft gemaakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog nooit van hem gehoord, maar klinkt als een verstandige jongen! Ga hem meemaken volgend jaar in de ED.

5 mei 2015 om 10:46

Dat mag ik toch hopen. Excelsior verdiend het op basis van het vertoonde spel. Nac mag er wel een keer uit.

5 mei 2015 om 10:55

Is henk veerman nog maar 21? Woow, ik dacht in de 30 haha

5 mei 2015 om 10:57

hahaaha ik dacht precies hetzelfde , wtf

5 mei 2015 om 11:56

Henk is ook 24

Henkie is geen 21, maar 24

Veerman is niet 21, staat op meerdere sites verkeerd genoteerd vandaar waarschijnlijk ook de verwarring bij vz

Kuwas, goeie buitenspeler snelheid, actie en een goede voorzet! 1 van de redenen dat die spitsen in Volendam zoveel scoren is voor een deel aan hem toe te schrijven.

Dit is een verstandig mannetje. Te vaak zie je dat het andersom is. Kuwas kiest voor zijn ontwikkeling en ik hoop voor zowel hem als Excelsior dat ze in de eredivisie blijven. Wel knap overigens van Fc Volendam dat ze zoveel goede aanvallers opleiden de laatste tijd. Mühren naar Az, Veerman naar Heerenveen, Marengo naar Ado en Kuwas nu naar Excelsior. Ze zijn goed bezig daar.

5 mei 2015 om 13:01

denk dat hij bij Heerenveen ook een kans had gehad,maar de weg van geleidelijkheid is niks mis mee.

Volendam levert tog best wel altijd aardige spitsen af

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren