Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brandley Kuwas speelt door transfer dit seizoen in Conference League

Laatste update:

Brandley Kuwas vervolgt zijn loopbaan bij Maccabi Tel Aviv, zo weet Voetbal International maandag te onthullen. Sports meldt zelfs dat de 28-jarige aanvaller van Al-Nasr uit de Verenigde Arabische Emiraten reeds in Israël is geland voor de medische keuring en om de transfer af te landen. Met Maccabi Tel Aviv komt Kuwas dit seizoen uit in de Conference League.

De nummer twee van het afgelopen seizoen, tevens winnaar van de nationale beker, komt in het derde Europese clubtoernooi in de poulefase uit tegen Alashkert, HJK Helsinki en LASK. Maccabi Tel Aviv staat momenteel onder leiding van de Nederlandse trainer Patrick van Leeuwen. Het is nog niet bekend voor hoeveel seizoenen Kuwas gaat tekenen en wanneer hij zijn debuut zal maken voor zijn nieuwe werkgever.

Kuwas was in januari van dit jaar in een uitzichtloze situatie beland bij Al-Nasr. Het Al-Jazira van trainer Marcel Keizer besloot daarop om de aanvaller op huurbasis binnen te halen voor de rest van het seizoen. Kuwas moest min of meer vertrekken bij Al-Nasr omdat de club uit Dubai de limiet wat betreft het aantal buitenlandse spelers inmiddels had bereikt. Op huurbasis kwam Kuwas tot een totaal van drie doelpunten in twaalf wedstrijden.

De aanwinst van Maccabi Tel Aviv kwam in zijn jeugdjaren enige tijd uit voor AZ. Zijn profloopbaan echter begon serieuze vormen aan te nemen bij FC Volendam. Nadien speelde Kuwas in Nederland ook nog voor Excelsior en Heracles Almelo. In de zomer van 2019 volgde bij Al-Nasr zijn eerste avontuur in het buitenland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijken of Derksen vanavond ook roept dat Kuwas eerst Amnesty International had moeten raadplegen. Zal wel niet het geval zijn.

30 augustus 2021 om 17:35

Je was mij voor 💯

30 augustus 2021 om 17:38

Volgens mij maakt hij nog wel een onderscheid tussen types als Ronald de Boer en Dick Advocaat die al schathemeltje rijk zijn, en spelers als Kuwas en vorig jaar Rayhi die gewoon een unieke kans krijgen die ze echt niet kunnen laten liggen

30 augustus 2021 om 17:40

En bijzonder ook wel dat mensen hier zoveel mee bezig zijn. De mening van Derksen doet hen meer dan je denkt dus

30 augustus 2021 om 17:41

Je mist de gedachte achter mijn reactie: niet de speler of de trainer maar naar welk land er wordt getransfereerd. Van het ene land wordt wel geaccepteerd dat er mensenrechten worden geschonden en het andere land daarentegen niet.

30 augustus 2021 om 18:09

Klopt, alleen kan je een Israël echt niet vergelijken met een Saoedi Arabië. Ik zie het Israël conflict als twee vechtende, twee schuldige. In Iran etc worden ander gelovige en homo's gedood puur om wie ze zijn. In Israël worden palestijnen gedood voor de veiligheid van hun volk, niet omdat het in een boekje staat zeg maar. Maar goed, ieder zijn mening

30 augustus 2021 om 18:15

Nah, je kunt zeggen van Derksen wat je wil, maar daarin is hij wel consequent. Denk alleen niet dat Kuwas überhaupt ter sprake komt

30 augustus 2021 om 18:17

Nee hoor, daarin is Derksen absoluut niet consequent.

30 augustus 2021 om 18:25

Ik vind hem in veel dingen inconsequent, maar hierin niet. Turkije, Irak, Qatar. Elk land waarover hij het kan roepen, komt wel voorbij. Tot vervelens aan toe overigens, want ik ben wel een beetje klaar met dat riedeltje over Amnesty International. Ook al heeft hij gelijk, het is irritant

30 augustus 2021 om 21:10

In israel worden Palestijnen gedood omdat ze geen israeliers zijn. Als je had gezegd Hamas aanhangers, ok. Maar er worden teveel Palestijnen vermoord, hun huizen uitgezet en worden gebieden bezet die nieteens bij Israel horen.

30 augustus 2021 om 18:43

Derksen heeft alleen wat tegen Midden-Oosten landen.

30 augustus 2021 om 19:47

Dat klopt feitelijk niet want Israël ligt in het Midden Oosten

Bems Aka benz money uit zaandam. Via amateurs naar Excelsior, Heracles en nu mooi de zandbak. Die zorgt goed voor z’n bankrekening. Leuk dat ie nu mooi Europees speelt. Als ie opvalt is ie goed genoeg voor middenmoot Spanje denk ik. Of Duitsland middenmoot.

30 augustus 2021 om 18:14

Hij is al 28 jaar, wordt 29 dit jaar. Lijkt me sterk dat een Osasuna, Getafe, etc. interesse zal hebben in hem wanneer hij het goed doet in de Isrealische competitie. Neemt niet weg dat de competitie van een slecht niveau is. Vond hem altijd wel een prima speler bij Excelsior en Heracles, met een enorm goed schot.

Zonde dat hij niet in de Eredivisie speelt, bij een Utrecht of Vitesse. Heeft in mijn ogen het niveau van een Tannane, zonder rare grillen

Leuke speler en bij de mooiste club van Israel. Ook de fans van Ajax hebben een connectie met hun, een beetje zoals we dat ook hebben met Anderlecht. In Israel zijn ze sws dol op Ajax hehe, maar ook op het Nederlandse voetbal. Denk dat hij enorm zal genieten, niet dat je dat niet kan op de Emiraten (ben er nooit geweest), maar in Tel Aviv kan je heerlijk wonen, vooral als je wat geld hebt want het is wel duur. Was er deze zomer en zag twee voetballers van Maccabi met gemak op de boulevard scooteren, heerlijk. Vind Kuwas ook een leuke speler, mooie actie, had zeker bij veel clubs in Nederland gepast.

30 augustus 2021 om 22:13

Klopt idd een leuke transfer voor hem naar een mooie club. Ze zaten in 2005 in de CL poule bij Juventus met Bayern München en Rapid Wien of Club Brugge. 1 van die 2 haha. Tijdje geleden , Maar sindsdien ben ik ze eigenlijk altijd wel blijven volgen

30 augustus 2021 om 22:28

@juventuspuglia, dat was Ajax als 4de club dacht ik toch! Wij wonnen thuis met 3-0, sneijder miste nog een penalty en verloren uit met 2-1. Herinner me dat nog omdat Daniel De Ridder scoorde, het moest de jongen met een Israelische moeder zijn :D. Die wedstrijden tegen Juve waren killer. 1-0 uit, met buffon die van der vaart's vrije trap uit de kruising tikt en dan die wonderschone punter van Nedved in de Arena!

30 augustus 2021 om 23:12

Ooh klopt! Dat was dat jaar inderdaad. Ik verwar een poule met het jaar daar voor waar we ook met Bayern zaten en dan Rapid Wien en Club Brugge. Jaa klopt mooie duels haha! Mooie tijden waren dat. Wij wonnen 1-0 en toen de laatste wesetijd volgens mij uit 1-1 in Tel Aviv. Mooie goal van Nedved toen inderdaad

31 augustus 2021 om 14:44

Ja inderdaad 1-1 in Tel Aviv, nette prestatie voor hun. Mooie teams toen, echte supersterren tussen de mindere spelers.

Werd die Bradley Kuwas niet ooit genomineerd voor Oranje onder Danny Blind?

31 augustus 2021 om 08:27

Kuwas was ook echt een periode fantastische bij Heracles, veel mensen waaronder ik zelf begonnen toen te denken dat hij goed genoeg zou zijn voor Ajax haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren