Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Heb Messi vaak gevraagd om naar Man City te komen'

Laatste update:

Sergio Agüero heeft meermaals geprobeerd om Lionel Messi ervan te overtuigen om naar Manchester City te komen. Dat zegt de aanvaller van the Citizens woensdagavond in een interview met de Daily Mail. Agüero en Messi zijn al sinds hun zeventiende elkaars beste vrienden.

/

De sterspelers leerden elkaar kennen bij het WK Onder-20 in Nederland en spelen sindsdien samen in de nationale ploeg van Argentinië. In clubverband is het echter nooit van een samenwerking gekomen, al had El Kun dat wel graag anders gezien. “Ik heb meer dan eens geprobeerd om hem naar Manchester City te laten komen, maar ik vraag het al tegenwoordig niet eens meer. Hij gaat toch niet weg”, zegt de 27-jarige Agüero in de Britse krant.

“Messi zou voor ons de beste speler zijn die we ons kunnen wensen. Het zou fantastisch zijn, maar hij voelt zich enorm verbonden met Barcelona.” In december zei Agüero ook al dat hij op de komst van Messi naar het Etihad Stadium hoopte: “Ik weet dat het moeilijk zal worden om hem daarvan te overtuigen, maar ik ga het proberen", beloofde hij aan El Mundo Deportivo. "Het zou mooi zijn als alle topspelers in de Premier League komen spelen.”

Denk jij dat Lionel Messi zijn contract bij Barcelona (medio 2018) gaat uitdienen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die blijft van ze lang zal ze leven daar voetballen, hij heeft alles daar en vormt het beste aanvalstrio ter wereld dus waarom gaan?

17 juni 2015 om 22:39

Om jezelf te testen in een nieuwe omgeving met andere mensen om je heen. Dat noemt men een uitdaging.

17 juni 2015 om 23:10

Messi heeft alles wat zijn hartje begeert bij Barca. Waarom zou hij ergens anders de uitdaging nu al aan willen gaan? Ik begrijp je wel. Misschien wilt hij van een andere omgeving proeven. Kan. Maar de kans dat Messi gaat afsluiten bij Barca is groter. Als je aan Barca denkt, denk je als eerste aan 1 naam....

18 juni 2015 om 01:27

Johan Cruijff, Ronaldinho, Romario, Rivaldo, Xavi en dan vergeet ik nog een heleboel.

18 juni 2015 om 09:26

@ Perspectief.

Ja man, als 21 jarig ventje anno 2015 denk je natuurlijk als eerste aan Cruijf bij FC Barcelona.

Doe aub niet zo misselijk, Messi is Barca, en Barca is Messi. En dit is al de afgelopen 8 jaar zo.

Of denk je ook meteen aan Van Hanegem als je aan Feyenoord denkt?

18 juni 2015 om 11:16

Maar wat is nou meer een uitdaging? wat jij nu zegt of elke keer het onmogelijke presteren bij dezelfde club tegen dezeflde tegenstanders die na zoveel jaar precies weten hoe je speelt? moeilijkheidsgraad blijft hetzelfde

17 juni 2015 om 22:39

Kijken of je ergens anders ook de beste bent ter wereld of niet.
Messi is niet verplicht om het te proberen maar dit is wel het verschil tussen Messi en Ronaldo. Ronaldo had ook alles bij United won ook alles maar ging naar Real voor een nieuwe uitdaging.
Ronaldo is nu de beste geweest van Portugal en Engeland en Spanje.
Messi is alleen de beste van Spanje geweest.
Tuurlijk is hij ook de beste van de wereld net zoals Ronaldo vorige jaar maar je snapt wat ik bedoel?

17 juni 2015 om 22:53

Hoezo enkel de beste van spanje? Wat is dat voor zever? Je wint geen 4 goude ballen door enkel de beste te zijn van de spanje.

17 juni 2015 om 22:53

Die 'de' moet weg.

17 juni 2015 om 22:54

Real en Barca zijn creme de la creme, dus waarom vertrekken? Ronaldo zal nu ook niet vertrekken, aangezien hij er alleen op achteruit kan gaan.

ON: Messi zal altijd bij Barca blijven, de rest is namelijk alleen achteruitgang.

17 juni 2015 om 22:56

@quatro, ik denk ook dat Ronaldo van Man u naar Madrid ging, omdat het een stapje omhoog was. Als Messi zijnde, kan je onmogelijk een stap omhoog, alleen naar een ploeg die maximum op dezelfde hoogte is. Ik snap dat mensen altijd zeggen dat Ronaldo een nieuwe uitdaging zocht.. maar zo zie ik het helemaal niet. Ik zie het voor Ronaldo gewoon als zijn weg bereiken tot het maximum, wat zo ook hoort voor zo een exceptionele speler.

@dutchfavourite, er komt uiteindelijk ook wel wat meer bij kijken als alleen "een uitdaging". Op sportief gebied is het idd een nieuwe uitdaging, maar als hij naar een andere club gaat, moet hij Barça ook achter zich laten. De club heeft hem zoveel gegeven, hij is gewoon een Culé. Als jij bij je lievelingsclub speelt, dan zou je het toch ook niet verlaten? Een speler als Xavi, Messi, Puyol, et. Zijn gewoon Culés in hart en nieren. Spelers als Rakitic, Mascherano, etc. Zullen dit ook zijn, maar in mindere maten, snap je wat ik wil zeggen?

Overigens heeft hij nu ook een zoontje en is er een tweede kind op komst, ze groeien op in de stad waar hij het liefst is, waar hij met zijn vrouw al gesettled is en ze zowat iedereen en alles kennen. Ze aanbidden hem ten zeerste daar. Nee, ik begrijp het heel goed als Messi geen andere uitdaging/omgeving wil.

17 juni 2015 om 22:56

Maar waarom zou hij dat risico nemen, als het hem daar niet lukt (om wat voor reden dan ook, bijv. een heel andere cultuur en taal), dan staat hij eerder bekend als flop oid dan legend. Ik snap je 'plan' wel, maar t is allemaal niet zo makkelijk als op fifa .

17 juni 2015 om 22:58

Stop toch eens met dat gezeik over Messi en dat hij het in een andere competitie moet bewijzen enkel omdat Ronaldo dat ook gedaan heeft. Hij heeft het bewezen in de Champions League, wat wil je nog meer? Maldini speelde enkel in Italië en wordt gezien als de beste centrale verdediger ooit. Had hij zich ook moeten bewijzen in een andere competitie volgens jou?

17 juni 2015 om 23:13

@IFBI.
Vergis je niet United stond er beter voor dan Real in die tijd.
Dus niet helemaal een stap om hoog toen.
Ik snap wat jij bedoelt en het is ook heel logisch maar Messi zal de boeken in gaan als een van de beste spelers ooit en niet de beste ooit.
De beste ooit zijn Maradona,Zidane en in mindere maten Cruyff.
Ze hebben bij verschillende clubs prijzen gewonnen en ook met hun land behalve Cruyff maar ja Nederland is geen absolute top land dus ik neem hem dat niet kwalijk.
@Floyd.
Ik wil niet zien dat Messi tegen alle clubs kan scoren de antwoord is namelijk ja.
Ik wil zien of Messi bij een andere club ook zo goed is.
Aanpassen is de moeilijkste onderdeel van voetbal.

18 juni 2015 om 00:02

Maldini was volgens mij een linkse full back hoor, maar verder heb je wel geleik ja

18 juni 2015 om 00:50

De verhalen van Messi en Ronaldo verschillen nogal he? Ronaldo is via Sporting bij Man utd gekomen en van Utd naar Madrid. Messi kent geen andere club dan Barca sinds zijn 13e. Is een jongen van de club, icoon en een groot voorbeeld voor de jeugdspelers binnen Barca. Daarom denk ik dat Messi afsluit bij Barca. Ronaldo zal denk ik wel bij Man utd gaan afsluiten.

Het lijkt mij niet dat Messi naar man city gaat. Als Messi ooit weg zou gaan bij barca dan gaat hij denk ik naar Chelsea.

17 juni 2015 om 22:32

Zie hem echt eerder naar arsenal gaan dan chelsea. Kuldiscussie verder want hij blijft bij barca. Hoogstens nog wat jaartjes in de zandbak

18 juni 2015 om 00:55

Denk niet dat hij de zandbak opzoekt. Blijft lekker bij Barca, pakt een sabaticle en gaat dan aan zijn trainerscursus beginnen met stage bij jawel...Barca. deze jongen zit tussen zijn 40e en 45e gewoon op de plek van Enrique.

17 juni 2015 om 22:33

Wat denk je zelf ? Een voetballer pursang als Messi naar Chelsea wat al jaren anti voetbal speelt ? Daar komt Messi niet uit de verf. Messi zal eerder bij Arsenal passen. Spelen breed en snel over de grond.
Zelf zie ik hem het liefst bij man utd onder lvg

17 juni 2015 om 23:05

Ik denk dat hij, als hij überhaupt ooit weg gaat, alleen nog naar Newell's gaat

Is niks voor Messi zo'n uitdaging aangaan.
Die blijft lekker bij Barcelona waar alles om hem draait hij geen andere taal hoeft te leren en waar hij zich niet moet aanpassen aan de team.

Vergeet het maar, Kun. Die kleine blijft in Catalunya.

Jezus zeg wat wil je proberen om hem naar City te halen. Laat hem gewoon zijn eigen wel volgen. Als hij bij Barca wilt blijven dan blijftie en alstie weg wilt dan maakt hij dat zelf wel bekend. Trouwens misschien haat hij wel City. Ik zie hem liever bij United passen dan bij City.

17 juni 2015 om 22:52

Weg*

Je mag proberen hem te overtuigen, ik denk niet dat dat zal lukken, zoals El Kün al aangeeft. Vorig seizoen zou ik gezegd hebben haal Suarez of Aguero, nu zeg ik dat we Aguero niet meer nodig hebben. Suarez is de absolute topper in mijn ogen op de nummer 9.

Zoals ik al zei bij de roddel van Kun naar Real zal niet snel gebeuren... dan speelt hij tegen zijn maatje

Heel lief van Agüero, maar dan zou het alleen om het geld gaan.. en spelen voor een club die eigenlijk niet bestaat.

Spelen voor Barcelona, opgroeien en gevormd worden, een held worden, puur voetbal spelen, dat kan niet op tegen het kouden en barre weer daar in City..

Aguero gaat niet naar Madrid omdat hij anders tegen Messi moet.

Wat een discussies allemaal. Suarez is naar mijn mening een klasse beter dan Aguero en veel minder geblesseerd.

Messi naar city, Ronaldo naar united. ik teken ervoor. fictief uiteraard

1 van de redenen dat Messi niet weg is dat hij kind aan huis is.
Ten 2de het draait in de voetbalwereld ook om geld .
Hij brengt erg veel op aan shirt verkoop en aanzien. Zelfde geld voor Neymar en Suárez.

had dat is ook EEN reden waarom Suárez gehaald is en niet Aguero.
3 super sterren uit verschillende landen.
Meer aanzien/geld.

Vind het toch mooi om te zien dat uitgerekend Messi gewoon zn carrière lang bij 1 club blijft, zoals het er nu uitziet. Die types hebben bij mij toch vaak een streepje voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren