Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hazard kan de beste worden, maar het hangt van hemzelf af’

Laatste update:

Eden Hazard werd de afgelopen weken nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. De aanvaller staat echter nog altijd onder contract bij Chelsea en daar is Maurizio Sarri blij mee. De manager kijkt uit naar wat de 27-jarige Belg in het huidige voetbaljaar gaat laten zien in clubverband.

Hazard is in de ogen van de opvolger van Antonio Conte ‘een van de belangrijkste spelers in Europa’: “Maar mijns inziens kan hij nog beter. Hij kan de beste worden. Het hangt van hem af. Hij kan de beste worden op het gebied van techniek en doelpunten maken, maar ik denk dat het echt alleen van hem afhangt. Van zijn geest.”

Sarri erkent wel dat hij bang was dat Hazard deze zomer naar het Santiago Bernabéu zou verhuizen: “Natuurlijk was ik bezorgd over dit ‘probleem’. Nadat ik hem voor het eerst sprak, was ik er zeker van dat hij zou blijven. Dus al met al ben ik een dag of twintig bezorgd geweest, langer niet. Chelsea is een van de belangrijkste clubs in Europa.”

“En”, zo gaat de Italiaan verder, “een van de belangrijkste clubs in Europa kan geen belangrijke speler verkopen zonder dat men de mogelijkheid heeft een speler van hetzelfde niveau terug te kopen.” De 27-jarige Hazard gaf tegen Huddersfield Town (0-3) een assist en zaterdagavond volgt de thuiswedstrijd tegen Arsenal.

Denk jij dat Eden Hazard het hele seizoen bij Chelsea blijft spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het probleem bij Hazard is dat hij simpelweg niet ‘opstaat’ in grote wedstrijden en uiteraard te weinig scoort. Natuurlijk kan hij het niet alleen in big-games maar een voorbeeld was tegen Barcelona bijvoorbeeld, daar waar Willian uitblonk liet Hazard geen schim zien. Ik denk dat Hazard meer tot zijn recht zou komen in een aanvallend team maar dat niet alleen, maar ook in een competitie waar de focus minder ligt op verdedigen. Bv in Spanje spelen de meeste La liga teams ‘open’ en daar zou Hazard gebruik van kunnen maken.

18 augustus 2018 om 10:23

Dit slaat echt helemaal nergens op. Hij is geen speler die doelpunten maakt maar kansen creëert.

18 augustus 2018 om 10:25

Nou waarom zei hij zelf dat hij te weinig scoorde en hier aan moet werken? De hele wereld weet dat Hazard alleen doelpunten mist in zijn spel.

18 augustus 2018 om 10:53

Hazard is een van de beste dribbelaars te wereld. Volgens mij als we op statistieken afgaan zelfs de beste. Hazard heeft aangegeven dat hij meer egoistischer mag zijn in zijn spel wat ook wel klopt.

Hazard zich vaak genoeg laten zien in grote wedstrijden. Het enige waar ik mee eens ben is dat Hazard de afgelopen jaren in een veel te verdedigende teams heeft gespeeld en je kon soms duidelijk zien dat het lastig was voor hem omdat Conte hem op een gegeven moment alleen in de spits zette en 9 verdedigers.

Als Hazard meer scoort is dat mooi mee genomen, maar het is geen speler die per se doelpunten moet maken.

18 augustus 2018 om 10:36

Medal, zoek even de stats op van Hazard in grote wedstrijden. Je hebt nu een incident gekozen waar hij even niet presteert maar er zijn genoeg voorbeelden waar hij dus wel goed speelt tegen top teams. Dat hij niet genoeg scoort ben ik met je eens.

18 augustus 2018 om 12:29

Toevallig noem je ook Barcelona op. De enige wedstrijd waar die niet opstond in een grote wedstrijd vorig seizoen. Kan je der ook gelijk bij zeggen dat Willian voor de rest van het seizoen niks liet zien en Conte Hazard kapot had gemaakt? We hebben ook gezien hoe geweldig Hazard onder een aanvallend team is, was de grote man voor Belgiã«. Volgens stats zelfs de beste speler van het WK. Onder Sarri zal hij niet meer zo diep spelen als de afgelopen 6 jaar. Ik verwacht veel van hem dit seizoen, maar we zullen zien.

Trouwens, Hazard is ook een spelmaker. Creã«ert kansen voor zijn team. Vorig jaar begon vrijwel elke aanval bij Hazard. Zonder Hazard was het ook niet om aan te zien. Vergeet er ook niet bij te zeggen dat hij gewoon onze topscoorder was vorig seizoen. Dat zegt denk ik wel veel over de verdedigende tactieken van Conte?

Hoe kan hij de beste worden als hij in het tijdperk Messi-Ronaldo voetbalt?

18 augustus 2018 om 11:58

Ziet als die 2 er niet waren was hij niet de beste...
Super goede voetballer, maar hij is niet stabiel genoeg.
Je ziet hem 2x vlammen en dan weet 3 á 4 wedstrijden niet.
Als hij dat kan verbeteren dan zou het mogelijk zijn.
Hij valt nu in categorie Bale, Sánchez etc.

18 augustus 2018 om 12:38

Enige seizoen waar dat gebeurde is 15/16. Dus je hoeft ook geen leugens te vertellen.

18 augustus 2018 om 12:55

Dat je hazard en Sánchez opnoemt in hetzelfde rijtje is echt complete onzin. Die man presteert al meer dan anderhalf jaar verschrikkelijk slecht. Met misschien wel als dieptepunt vorige week vrijdag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren