Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hattrick hero Benzema en Braziliaanse vleugels bezorgen Real Madrid zege

Laatste update:

Real Madrid heeft zaterdagavond een probleemloze overwinning geboekt in LaLiga. In het eigen Estadio Santiago Bernabéu was de Koninklijke met 4-2 te sterk voor Almería. Karim Benzema greep de hoofdrol met een hattrick, terwijl ook Rodrygo op het scorebord verscheen dankzij een geweldig afstandsschot. Dankzij de zege bedraagt het gat tussen Real en koploper Barcelona acht punten. De Catalanen komen later op de zaterdagavond nog in actie. Almería staat vijftiende met twee punten boven de streep.

Real-trainer Carlo Ancelotti liet meerdere grote namen op de bank. Zo moesten onder meer Federico Valverde en Dani Carvajal het doen met een reserverol, waardoor Lucas Vázquez op de rechtsbackpositie stond en Dani Ceballos een kans kreeg op het middenveld. De Spanjaard stond naast Aurélien Tchouaméni en Toni Kroos. Voorin moesten Rodrygo, Benzema en Vinícius Júnior voor de goals zorgen.

Real liet de spanning al heel snel uit de wedstrijd verdwijnen. Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel na vijf minuten, toen Vinícius zijn nationaliteit eer aandeed met een fraaie dribbel en Benzema voor het doel een niet te missen kans aanbood: 1-0. De Fransman tekende na ruim een kwartier spelen voor zijn tweede van de wedstrijd. Dit keer zorgde de andere Braziliaanse flankspeler, Rodrygo, er met een dribbel vanaf rechts voor dat Benzema zijn tweede kon binnentikken: 2-0.

In de fase daarna liep het niet al te soepel bij de ploeg van Ancelotti, wat leidde tot wat onvrede bij het publiek. Vijf minuten voor rust kreeg Real een strafschop. Lucas Vázquez werd klungelig onderuitgehaald door Largie Ramazani, waarna Benzema de kans op zijn hattrick niet onbenut liet: 3-0. Toen Real vlak voor rust al met zijn hoofd in de kleedkamers was, maakte Almería plots een treffer. Een scherpe voorzet van Ramazani werd simpel binnengelopen door Lazaro: 3-1.

Desondanks kwam de zege van Real in de tweede helft nooit in gevaar. Sterker nog: Rodrygo maakte twee minuten na rust een einde aan alle illusies. De vleugelspeler werd aangespeeld op de rand van de zestien, draaide zich open en vond de kruising met een verwoestend schot: 4-1. Lucas Robertone kreeg desondanks de gelegenheid om de tweede treffer van de bezoekers aan te tekenen. Hij tikte binnen op aangeven van Francisco Portillo: 4-2. In het vervolg van de wedstrijd liet Real zijn klasse regelmatig zien, maar had het pech in de afronding. Zo troffen Rodrygo, Marco Asensio en Benzema de paal. Eduardo Camavinga vond het net nog wel, maar zijn goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Diep in blessuretijd raakte Asensio na een fraaie pegel ook nog eens de bovenkant van de lat.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Real Madrid3326614984
2Girona3322562971
3FC Barcelona3221742770
4Atlético Madrid3320492364
5Athletic Club33161072058
6Real Sociedad33131281151
7Real Betis3212128248
8Valencia3213811147
9Getafe33101310-443
10Villarreal3211912-442
11Osasuna3211615-939
12Alavés3310815-738
13Sevilla3291013-437
14Las Palmas3310716-1137
15Rayo Vallecano3271312-1234
16Real Mallorca3261313-1231
17Celta de Vigo3371016-1331
18Cadiz3241315-2325
19Granada 323920-2818
20Almería3311121-3514

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sterke wedstrijd, zeker betreft de aanvallende spelers.

De verdedigers met name Kroos, Rudiger en in mindere mate Militao waren bij momenten echt nonchalant en niet scherp.

Benzema legend, lijkt te gaan pieken op het juiste moment.

Als wij verdedigend scherper worden tegen City zie ik het echt goed komen.

Ps: Rodrygo wat ben jij heerlijk. En wat is het toch heerlijk voetballen zonder KM samen

Noh als je 2 tegengoals krijgt, Vinicius soms zag deze wedstrijd en dat er fases waren dat zelfs het publiek, zoals er staat geschreven, niet blij was, vraag ik me af of het wel zo "probleemloos" was

29 april 2023 om 21:23

Ja het was dus echt probleemloos. Een ploeg als Real speelt dit soort wedstrijden op 75% en geeft een paar keer "gas" en dan is de wedstrijd gewoon gespeeld. 2 goals afgekeurd en nog een paar keer ongelukkig in de afronding anders had Real er wel 7 of 8 gemaakt.

Goede pot alleen jammer van de 2 tegen goals. 6 goals tegen in 2 matches kan echt niet! Voor de rest Benzema lekker scherp. Ga je hard nodig hebben komende weken. Enige zorg blijft de defensie, is totaal niet waterdicht.

Moet zeggen, mag toch hopen dat Kroos volgend seizoen meer vanaf de bank komt. Anderen moeten gewoon meer gaan spelen. Voor de rest Camavinga weer heerlijk gespeeld. Maakt niet uit waar, LB, CDM, CM. Je ziet em zelfs als een soort CAM, hak paasje op Benzema en daarna als spits een kop goal maken wat buitenspel was.

29 april 2023 om 20:36

Hopen dat wij de Champions League winnen dit seizoen en dat Kroos nog terugkomt op zijn beslissing en ermee stopt. Niet zo zeer omdat hij het niet meer aankan, maar meer omdat Ancelotti hem nog steeds de voorkeur zal geven boven jonkies als Tchouameni, Camavinga, Valverde en misschien Bellingham.

29 april 2023 om 20:48

Moet eerlijk zeggen, vertrouwen wordt wel minder. Geen Mili, geen Modric, Alaba en Mendy twijfel. En ja eens hoor, je moet op een gegeven moment keuzes maken. Zie graag snel de overstap naar een Cama - Tchoua duo.

29 april 2023 om 20:49

Ik hou mijn hart vast achterin. Tegen Haaland kom je niet mee weg die mist niet zoveel en heeft weinig kansen nodig om tot een doelpunt te komen. Ze moet de toevoer naar Haaland afsluiten...

29 april 2023 om 20:56

Jammer dat Kroos geen genoegen neemt met een plek op de bank..
Wij zijn de dupe van ons eigen succes, want spelers als Kroos die alles hebben gewonnen zijn niet gemotiveerd tegen de Girona's, Almeria's etc. Dit kon je vandaag (en van de week) ook zien.
Dit verklaard ook waarom we bijna nooit meer 2 La Liga titels achter elkaar winnen.

Ik denk dat de blessure van Modric een zege in vermomming is. Ik had hem liever erbij, dan een Kroos bijv, tegen City maar nu gaat Ancelotti dus niet met Kroos, Modric en Valverde spelen. Dit is al positief. Ik hoop eigenlijk op een 4-4-2 (kan je de verdediging ook meer cover geven) en dan in Manchester afmaken.

29 april 2023 om 21:13

Jep denk het ook. En het heeft ook nog wel andere factoren denk ik. Zoals dat hij nog beter is met een top RW (of top aanvallende RB) waar hij die ballen panklaar neerlegt zodat daar profijt uit gehaald kan worden.

Betreft dat laatste, dacht dat dus ook stiekem. Het is zuur en heb ook liever Modric en dan Cama bv. op Kroos z'n positie. In the big games is Modric toch wel essentieel. Maar goed als we maar geen Modric zien en Kroos op CDM samen, dat zou killing zijn. Maar ben vooral benieuwd hoe dat volgend seizoen gaat. Besef even als je Vini hebt, Fran LB en Cama LCM. Poeh 🔥

30 april 2023 om 10:55

Real heeft zich hier wel super op voorbereid met een geheel nieuw middenveld dat al ingepast is en klaar staat. Iets wat bijv. Liverpool nu de kop kost.

Real Madrid, ondanks slordigheid bij vlagen superieur gespeeld, inclusief de buitenspelmomenten.
Vinicius zou een completere speler zijn zonder z'n verbale actie's die hem terecht geel opleverde, terwijl hij dit alles ruimschoots kan compenseren met de voetjes.
Verder leuk om te zien, het kunstje van Asensio , bal aanname tijdens het warm lopen, zeer knap.
Ik ben reuze benieuwd naar de pot tegen Man City, daar blijf ik voor thuis.

Vinicius alweer de 10e gele kaart dit seizoen. Los van dat hij gelijk heeft betreft overtredingen en kaarten tegen hem, is hij ook enorm vervelend. Is er niemand die hem even erop aanspreekt? Benzema heeft sinds hij voor Real speelt (sinds 2009) maar 9 gele kaarten. Je merkt ook dat hij direct minder goed speelt.

29 april 2023 om 20:47

Laat zich zo kinderlijk provoceren dat kinderachtig gedrag van hem moet echt stoppen, zoveel gele kaarten voor een buitenspeler is onacceptabel...

29 april 2023 om 20:51

Verklaar dan even waarom er niets gebeurd in europa, de CL? laatste matches en ook in de groepsfase! En ook tijdens de CWC. Helemaal niets, geen gekkigheid, chaos e.d.

En ja, Vini moet er volwassener mee omgaan maar hij is echt niet de oorzaak! Ze zijn gewoon een drama in laliga. Vooral in uit matches, waar fans het bont maken en dan gaat een ref er in mee ipv te beschermen. Laatst ook weer, Vini wordt getackled, ligt op de grond, die gast schiet de bal op Vini en vervolgens krijgt Vini geel! Hopeloos gewoon.

29 april 2023 om 20:53

Dan kan je de vraag ook anders stellen, waarom overkomt dit Rodrygo niet? Of Benzema? Of andere spelers van Real Madrid? Vinicius is geweldig maar hij moet zijn emoties leren beheersen, zeker in uit wedstrijden.

Vandaag kreeg hij gewoon terecht geel.

29 april 2023 om 21:19

Ik zeg ook hij moet er volwassener mee omgaan. Maar je snapt toch wel dat Vini constant gezocht wordt omdat hij constant gevaar brengt wat Benzema niet brengt of anderen. Vini is de enige met zijn dribbel gevaar en hij blijft maar komen. In het begin had ie geen issues, pas sinds kort omdat ze zagen deze jongen is echt een gevaar, we moetem hem afstoppen en zoeken de grenzen op met schoppen en allerlei smerige handelingen. Maar ipv dat de ref hem in bescherming neemt gaat ie erin mee omdat bv. (vooral in uitmatches) de fans de boel opblazen. En ze weten dus ook stop Vini en je stopt zowat Real Madrids aanvallende gevaar of je tegenstanders Rodrygo dubbel markeren e.d.?

Dus nogmaals waarom zie je dit alleen in laliga en vooral uitmatches, maar totaal niet in de CL laatst en de groepsfase tegen Leipzig, Celtic e.d.?? Het is gewoon overduidelijk als wat dat de refs de boel verergeren. Maar ja laliga refs zijn een al een regelrechte drama! En eigenlijk door Vini te beschuldigen komen jullie nu indirect op voor de refs zonder dat in te zien!

29 april 2023 om 21:32

Waarom is zoveel gele kaarten voor een buitenspeler onacceptabel? lol
Geen een keer zijn ploeg in de steek gelaten. Geen een keer een belangrijke wedstrijd gemist door accumulatie. Dus nee, Vini moet gewoon zijn ding doen. Alleen als dit effect heeft op zijn prestatie zal Ancelotti er wat van zeggen. Maar Vini is met al die gele kaarten onze belangrijkste veldspeler dit seizoen, en ook meest constante.
Als hij rustiger wordt prima, zo niet ook prima. Maar zeggen dat dit effect heeft op zijn prestatie is een leugen. Beste man heeft al betere cijfers dan vorig seizoen.

@cmg
Vinicius heeft de meeste dribbels in Eu en is de beste 1 vs 1 speler. Rodrygo en Benzema zijn dit niet dus die incasseren niet eens 10 procent van wat Vini incasseert. En verder zit dit gewoon in zijn systeem.
Waarom denk je dat het ander is in de CL? Omdat de scheidsrechters veel beter zijn. Fofana maakte een overtreding in de 4e minuut op Vinicius en kreeg gelijk geel. In La Liga gebeurd dit niet.
Blij dat Ancelotti Vinicius verdedigd en deze punten ook terecht aankaart.

Prima in aanvallend opzicht, jammer van die twee laks momentjes. Dit moet echt uit ons spel.
Vini en Cama geschorst. Prima gedwongen rust dus.
Al met al een prima wedstrijd. Op naar Sociedad. Hala Madrid!

6 tegengoals in een week tijd tegen Girona en Almeria. Koekoek. Ancelotti ball. Niet te geloven hoe vaak de verdediging zo slecht staat tegen dit soort tegenstander's. En over Ancelotti gesproken.De beste man jankt altijd dat het programma o zo bomvol zit, maar hij is wel de gene die Vinicius en Benzema in nutteloze gewonnen wedstrijden 90 minuten laat staan. En Hazard kan ook heel snel zijn conclusie's trekken. Zelfs Vazquez krijgt de voorkeur op linksbuiten als Vinicius en/of Rodrygo niet op het veld staat. Je liegt gewoon tegen jezelf als je serieus nog denkt dat je ooit nog basisspeler wordt bij Real.

Op naar Sociedad, en dan alle focus om de Copa del Rey te winnen tegen Osasuna. Vinicius en Camavinga in ieder geval geschorst tegen Sociedad. Geen blessure's of directe rode kaarten aub.

Als we zo naïef verdedigen tegen City krijgen we elke wedstrijd 5 of 6 goals voor de kiezen. Slechte verdedigende beurt van Kroos, terwijl hij in de opbouw wel weer uitstekend speelde. Hij liet echt 2 gezichten zien tegen Almeria. Modric zijn blessure is wel een probleem, die gaat de eerste pot tegen City waarschijnlijk niet halen. Als Camavinga niet op het middenveld maar op linksback staat kan je liever met Modric spelen dan met Kroos. Ancelotti zal immers nooit die wedstrijd ingaan met Ceballos, Tchouameni en Valverde op het middenveld. Terwijl dat wel gewoon kan.
Aanvallend zag het er goed uit vandaag en Vazquez speelde zowaar goed op rechtsback.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren