Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hattrick-held Ünal voelt klik met Ziyech: ‘Oogcontact is voldoende’

Laatste update:
/

Enes Ünal bezorgde FC Twente zondagmiddag de eerste overwinning van het seizoen. Mede door zijn hattrick wonnen de Tukkers met 4-3 van FC Groningen. Vanzelfsprekend was trainer René Hake een tevreden coach, die dankzij de Turkse huurling van Manchester City met Twente is geklommen naar de elfde plaats op de ranglijst.

Door drie doelpunten van Ünal in de eerste helft, ging twente op bezoek in Groningen met een 0-3 voorsprong de rust in. Groningen knokte zich terug naar 3-3, maar slikte een nederlaag door een late treffer van Jari Oosterwijk. “Iedereen plaatst hem nu op een voetstuk, maar we houden hem met de voetjes op de grond”, zei Hake na afloop over Ünal volgens Tubantia. “Het is een goede speler. Daar zijn we natuurlijk blij mee.”

Ünal scoorde een keer op aangeven van Hakim Ziyech. De twee wisten elkaar zondag goed te vinden in Groningen. “Met Ziyech spelen is fantastisch. Als hij me ziet, geeft hij 'm direct. We praten niet veel in het veld, maar oogcontact is voldoende. Hij begrijpt me”, aldus Ünal, die met Twente na nederlagen tegen Excelsior (1-2) en Feyenoord (2-0) eindelijk de eerste drie punten van het seizoen te pakken heeft.

Enes Ünal gaat los! Hij is de eerste Turkse speler ooit met een hattrick in de Eredivisie! #fctwente #grotwe

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el



Enes Ünal gaat dit seizoen meedoen om de topscorerstitel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

''vanzelfsprekend was trainer Hake een tevreden trainer.'' Dat hoop ik niet, als je na een 0-3 voorsprong je tegenstander laat terugkomen tot 3-3..
Wel klasse van deze speler natuurlijk, gelijk met je (basis)debuut een hattrick maken, leuk voor die jongen!

Wordt echter nog een zwaar seizoen voor Groningen zo, volgende week PSV uit, heb je straks 0 punten uit 4 wedstrijden..

Misschien moet Enes Unal maar een paar jaar in Nederland blijven.
Ik denk dat het helemaal niet verkeerd is om je wedstrijden af te werken in de top van Nederland.
Als hij zich bewijst kan hij misschien spelen voor Ajax of Psv. Dat lijkt me altijd beter dan wissel bij City.

21 augustus 2016 om 18:33

Twente is niet de nederlandse top

21 augustus 2016 om 19:39

Bijna weer , nog een paar weekjes.

21 augustus 2016 om 19:43

Ajax en PSV heb ik het dan over.

21 augustus 2016 om 22:24

Twente zal toch echt de komende 4/5 jaar niet in de buurt komen van de Nederlandse top twee qua budget, kwaliteit spelers enandere factors.

Leuke speler, maar als Ziyech vertrekt en die kans is groot. Dan zal hij het heel lastig gaan krijgen.

21 augustus 2016 om 19:26

Bij 2 van zijn doelpunten was Ziyech niet betrokken. Zoals ik hem zag spelen vandaag gaat hij er nog wel wat in leggen, ook zonder Ziyech (al was de verdediging van Groningen erg matig)

21 augustus 2016 om 19:40

Precies. Deze jongen creëert zijn eigen kansen. De 1e en 3e goal kwamen tot stand door het inzcicht, het vermogen om een tegenspeler uit te spelen, en de traptechniek van Ünal zelf. Alleen bij de tweede was hij afhankelijk van een goede voorzet van Ziyech, maar maakt hij het alsnog erg knap af.
Wat een verademing is dit ten opzichte van Oosterwijk. Ik durf met zekerheid te zeggen dat hij al deze drie goals niet had gemaakt

Jammer alleen dat ziyech over twee weken vertrokken is.

21 augustus 2016 om 19:49

Zou mij niet verassen als Ziyech bij Twente blijft, er is geen belangstelling van welke club dan ook

Ik hoop niet dat Enes terugkeert naar City. Hij moet spelen en dat zie ik daar niet gebeuren. Voetballend kan het nog beter en daarvoor is de Eredivisie perfect. Op termijn moet hij de spits van het Turkse elftal worden, dus de verwachtingen zijn hoog.

Bij NAC was ik al onder de indruk van zijn kwaliteiten,maar hij bewijst nu hoeveel talent en scorend vermogen hij heeft. Hij kan beter bij Twente blijven spelen,hier krijgt hij de kans en kan hij zich daadwerkelijk ook ontwikkelen. Hij heeft al een interland voor Turkije mogen spelen, en hier in de eredivisie kan hij blijven bewijzen waarom hij in het nationale elftal hoort.

still a better love story than Twilight....

Ziyech is zo'n ongelooflijk begaafde speler en deze jongen heeft dat ook meteen in de gaten. Ook al speelt Ziyech slecht, dan nog is hij de beste speler van de eredivisie. Gewoon vandaag weer 2 maal betrokken bij de doelpunten.

Is een goede speler, De Eredivisie is de perfecte competitie voor hem om zich te ontwikkelen. Bij NAC viel die al op en dit is natuurlijk lekker beginnen bij Twente.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren