Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hart gelooft er nog in: ‘We gaan met geloof richting Camp Nou’

Laatste update:

Manchester City incasseerde dinsdagavond een 1-2 nederlaag tegen Barcelona in de achtste finales van de Champions League. Dit seizoen overleefden de Engelsen voor het eerst de groepsfase van het miljoenenbal, maar nu dreigt het in de knock-outfase snel voorbij te zijn. Joe Hart houdt echter hoop: de keeper stopte kort voor tijd een penalty van Lionel Messi en blijft optimistisch gestemd voor de returnwedstrijd.

De Engelsman zei te hopen dat zijn redding op Messi’s strafschop van cruciaal belang zal blijken. “We gaan met geloof richting Camp Nou en nemen dan een grote groep supporters mee. We moeten er dan gewoon voor gaan”, aldus Hart, “we zullen er alles aan doen de kwartfinales te bereiken. Of we nog kans maken? Ja, dat denk ik wel.”

Hart moest twee keer vissen in het Etihad Stadium: voor rust werd hij beide keren gepasseerd door Luis Suárez. “Een fantastische speler”, aldus de keeper van Manchester City tegen ITV. “Het waren typische Suárez-doelpunten.”

Bereikt Manchester City de kwartfinales nog, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat het over en uit is voor City. Barca thuis verslaan is een utopie

24 februari 2015 om 23:21

Vertel dat Málaga maar.

24 februari 2015 om 23:23

1 op de 100 keer dat dat gebeurt. die andere 99 wint Barca met gemak.

24 februari 2015 om 23:26

Malaga heeft volgens mij al 12 jaar niet gescoort in Camp Nou, dat ze toevalig door een blunder van Alves wel scoren en perfecte muur neerzetten om met 0-1 naar huis te gaan wil niet zeggen dat het een dagelijkse gebeurtenis is. City zal kans maken, maar Barcelona zal hoog waarschijnlijk wel een keer of twee scoren tegen dit City. Als Barcelona de tempo van eerste helft door had gezet konden ze het vandaag al beslissen, maar dat zie ik wel goed komen in Camp Nou.

24 februari 2015 om 23:27

In mijn ogen was het de verdienste van Malaga, die hebben Barca toch 2 keer op de nul gehouden.

Mixmaster

24 februari 2015 om 23:48

Ja is inderdaad de verdienste van Malaga maar dat gebeurt 1 of 2 keer voor de rest wint Barca altijd.dat is toch zo of niet? Ik was er trouwens wel blij mee hoor

25 februari 2015 om 10:22

Aan eenzelfde 0-1 zou City ook niet genoeg hebben :P

Dat er nog mensen zijn die denken dat City zich nog zal plaatsen. Geestig eigenlijk!

24 februari 2015 om 23:22

Daar is City te slecht voor. Buiten Engeland lijkt City er niets meer van te kunnen.

24 februari 2015 om 23:23

Misschien zegt dag iets over het niveau in Engeland. Maar ik bemoei niet

24 februari 2015 om 23:25

Ze waren in Engeland vandaag.

24 februari 2015 om 23:29

Jij weet heus wel dat hij daar de Premier League mee bedoelt.

24 februari 2015 om 23:29

Europees bedoel ik dan!

24 februari 2015 om 23:32

@ibo_barca

Als City, net als Liverpool, gewoon haar best had gedaan de eerste helft dan was het een andere wedstrijd geworden. De 1e helft leek op de wandelclub van mijn oma! De 1e helft was warmlopen voor City.

Als City gewoon normaal had gespeeld, zoals in de 2e helft, was het een andere wedstrijd geweest. Ook dan had Barca kansen gehad, maar dan lijkt het tenminste op een wedstrijd.

25 februari 2015 om 00:13

Als als als..... Tsja kan je lekker veel mee. Eerste helft was warm lopen? Gast, hoe neem jij jezelf nog serieus

25 februari 2015 om 00:20

@ibo_barca

Je snapt zelf ook dat ik overdrijf. Natuurlijk een als, als, als, maar er zit wel een logica achter dat ik kan onderbouwen. We hebben allemaal kunnen waarnemen dat City maar een beetje liep te kloten op het veld de eerste helft. We hebben ook gezien dat ze niet druk gingen zetten en intensiviteit brachten. Waarom geef je dan zoveel ruimte weg? Pellegrini had een plan, maar de spelers voerde het niet uit omdat ze het niet konden of wilden. Dit is een mentaal en tactisch probleem. In de 2e helft heb ik pas gezien wat ik elke wedstrijd van City zie. De bewegingen, loopacties en baltempo die ik gewend ben. Dit was geen representatieve vertoning.

25 februari 2015 om 09:22

Wel leuk hoor Silvacity, maar bij 0-0 zie je dat Barcelona het tempo opschroeft, daarom zie je een andere wedstrijd. Was na de1-2 ook het geval. Ook in de tweede helft had Barca de grootste kansen, ondanks de mindere inspanning.

Nee, City is gewoon een klasse minder. Dat is geen schande.

25 februari 2015 om 10:02

City lichtgewicht in de CL

25 februari 2015 om 19:47

@andonis

Ik probeer nergens te verdedigen dat City evengoed is als Barca, want dat is niet zo. Dit wist ik al voor de wedstrijd. Het gaat er vooral om hoe City in de 1e helft aan het kloten was.

Weet je hoe erg het is als je al weken naar deze wedstrijd uit zit te kijken en dat ze dan de eerste helft zo erg aan het stuntelen zijn. Ze vochten tegen zichzelf in de eerste helft op mentaal vlak, echt! De eerste helft lag echt niet voornamelijk aan Barca, maar aan de spelers zelf. Silva was letterlijk de enige speler die uberhaupt wat deed.0

Elk jaar is het weer hetzelfde liedje, tegen Cska dit jaar ook. Zodra ze Europees spelen lijkt het net de B3 en weten ze niet meer wat ze moeten doen. Je ziet niks terug van waar ze ongeveer 320 dagen per jaar op trainen! Zowel met de bal als zonder. Dan kan Barca nog zo goed zijn, maar dit ligt voor een groot gedeelte aan jezelf. En daar ben ik boos om, niet het resultaat. Maar die enorme brainfart van het hele team de eerste helft.

Ik heb Bayern sterkere wedstrijden zien spelen dan wat Barca liet zien en ook toen kon City vaak zijn eigen spel gewoon spelen. De 2e helft was een combinatie van eindelijk de dingen doen zoals ze het horen te doen en Barca dat rustiger aan ging doen. De laatste 15 minuten werd City niet meer gevaarlijk, omdat ze met 10 stonden en Silva en Nasri eraf waren. Niemand liep naar voren om te combineren.

Weetje het is zo lastig om dit allemaal goed uit te leggen met tekst. Anders had ik je kunnen laten zien wat ik bedoel. Barca vond ik zeer sterk in de combinaties voorin en ze hebben hun klasse laten zien.

25 februari 2015 om 00:06

Blijft voetbal, de bal is rond he

25 februari 2015 om 00:26

Als City supporter heb je altijd het idee dat het nog kan lukken
Barca heeft hele goede papieren om door te gaan, maar ik zie nog wel eens kans voor City.
Maar dan moet Pellegrini zijn tactics dit keer wel op orde hebben.
Wilskracht, lef en geloof. Dat is wat we nodig hebben.
Als de goal van City valt (kan ook als Barca beter is) wordt het nog een rare pot daar in Spanje

25 februari 2015 om 08:22

Dan hoop ik toch echt dat pellegrini afstapt van die 4-4-2 opstelling met dzeko gister. Hij speelde zo slecht en gezien zijn ritme is dat ok, maar dat hij de bal richting de keeper kopt, zoiets zou bony niet doen

25 februari 2015 om 09:15

Met 4-4-2 in Spanje kom je niet ver nee. Gewoon meer middenvelders inzetten. De kansen komen wel!

25 februari 2015 om 10:04

Forzasittard.. Mooi plaatje heb je.. Grote praatjes had die nasri voor de wedstrijd.. Ik zie hem nergens op voetbalzone the day after

Mooi. Dat zeiden ze ook voor deze wedstrijd en daar werden ze toch helemaal zoek gespeeld in de eerste helft. Tweede helft zag je Barça een tandje terugschakelen ( dom). City moet er minimaal twee scoren en Barça zou dan niet mogen scoren thuis. Zéér onwaarschijnlijk. Als het er echt om draait tegen een degelijke tegenstander gebeuren er geen Malagá uitslagen.

Na de eerste tien minuten zal het al gedaan zijn met de spanning...

City vliegt er gewoon uit, stellen Europees niets voor. Pellegrini is tactisch gene meesterbrein. Had barca vandaag nooit zoveel ruimte moeten geven. Had de linies kort op elkaar moeten houden en loeren op de counter. City maakt geen enkel kans meer, jammer.

24 februari 2015 om 23:27

Precies. Mourinho had meer kans gemaakt tegen Barca.

24 februari 2015 om 23:34

Tegen Barca mag dat weetje, anders speel je Barca in de kaart, maar je kan ook zo. je moet dan wel agressief druk zetten wil je aanvallend spelen, zoals Real dat mooi kan, dan geef je geen ruimte en laat je Barca niet aan voetballen komen.

24 februari 2015 om 23:44

Precies. Je kunt wel aanvallend gaan spelen, maar als je daarmee Barcelona in de kaart speelt, bereik je daar ook niets mee. Gewoon een muur optrekken of vol drukzetten, maar niet iets dat ertussenin zit.

Denk dat het Dortmund van 2013 dit Barcelona wel had verslagen. Dat was echt een zeer sterk Dortmund dat goed kon drukken.

Alles kan in het voetbal, maar City moet scoren, en Barca zal meer ruimte krijgen en dat thuis.
Nee denk dat Barca serieus pech moet hebben, zodat City nog doorgaat.

24 februari 2015 om 23:42

Door dat Messi die penaltie heeft gemist kan City nog voor de 1-0 gaan via dode spelmomenten.
En dan hele wedstrijd anti voetbal spelen.
Dat zal waarschijnlijk niet gebeuren,maar je moet daar wel rekening mee houden.
Neymar is laatste tijd trouwens zwaar uit vorm en
Suarez begint in vorm te raken.

24 februari 2015 om 23:49

Als City 1-0 wint in Barca. Staat het virtueel 2-2. Maar Barca is dan toch gewoon door op basis van uitdoelpunten? City moet gaan aanvallen, waardoor er veel ruimte zou ontstaan. Dat is fataal met de dodelijke aanval van Barca.

24 februari 2015 om 23:52

klopt als een bus kezman

24 februari 2015 om 23:54

Bij 0-1 is barcelona Door inderdaad

24 februari 2015 om 23:58

Jep stom van mij.
Ik haalde de uit/thuis regel door elkaar.
Deze wedstrijd is dus beslist.

Ja Kompany.. Sta je dan met je "Stoke is moeilijker voor ons dan Barcelona". Dat was zeer zeker te zien

Suarez scoort weer 2x tegen Hart. Ook op het WK Hart het leven zuur gemaakt

City speelde vorig jaar in de 1/8ate finale tegen barca staat in het wedstrijdverslag. Waarom staat hier dan dat City voor het eerst door groepsfase komt. Huh?

Al geluk voor City dat ze niet naar Stoke City moeten gaan. Volgens Kompany vrezen ze Stoke City meer dan Barca...

Het is niet onmogelijk te winnen in Camp Nou, zie Malaga maar. Maar zulke dingen gebeuren niet zoveel. City heeft niets meer te verliezen dus ze gaan op aanval. Hierdoor wordt het een open wedstrijd.

25 februari 2015 om 00:01

En het ergste was dat Kompany samen met Milner en Clichy de slechtste van het veld waren.
Die zal zich nu kapot schamen voor die uitspraak.

25 februari 2015 om 19:49

Milner kwam net terug van een blessure en had nooit in de basis mogen staan. Fernandinho had moeten spelen, dan was uberhaupt die 2e goal niet zo makkelijk gevallen in die situatie. Toen de bal naar links ging zei ik al: dit wordt een goal. Ik zag het al gebeuren. Normaal gesproken staat Fernandinho daar.

Kompany heeft mij echt teleurgesteld. Vorig jaar tegen Barca deed hij het goed. Maar dit was gewoon stom.

Ik ben gewoon boos! Gewoon weer he, gewoon weer!! En nu hoor je iedereen natuurlijk weer roepen: City kan niet voetballen, ze zijn overschat! Nee, dat is het niet!

Het probleem van City is dat ze met ze allen als motorisch gehandicapte klungels op het veld staan van de zenuwen als het om de CL gaat! De eerste helft was het gewoon warm lopen voor City, meer deden ze niet. Dat heeft niks met de individuele klasse te maken, maar een mentaal probleem!!

Pellegrini had bedacht dat hij wilde gaan aanvallen tegen Barca. Prima, je moet scoren! Dat betekend dus vol gas drukzetten en met de Engelse intensiviteit erop knallen en erin geloven. Eigenlijk de inzet die Ajax altijd laat zien in de CL. Maar nee wat gebeurd er... Ze staan hoog op het veld en sjokken een beetje alsof het de senior amateuren zijn! Man, man man...

Als je er dan zo bij loopt met een aanvallende opstelling, dan geef je zoveel ruimte weg op het middenveld en achter de verdedigers. En dan moet je vooral tegen Barca doen... Applaus voor City.

De 2e helft heb ik pas voor het eerst het normale City gezien. Ik zag de bekende patronen, loopacties en baltempo. En guess what? Er kwamen kansen! Barca was niet op zijn best de 2e helft, maar je ziet wel dat City veel beter kan. Tenslotte haal je Nasri en Silva eraf zodat je zeker weten dat je niet meer gaat scoren. Heel erg goed Pellegrini. Je moet risico nemen oelewapper!

24 februari 2015 om 23:28

En een tactisch probleem, duidelijk niet geleerd van vorig jaar.

24 februari 2015 om 23:29

Inderdaad. City is niet overschat.

24 februari 2015 om 23:31

Ze doen gewoon zichzelf tekort

24 februari 2015 om 23:30

Yep, want een City die overtuigend speeld kan Barcelona pijn doen en dat zeg ik als een Barca fan, maar dat deden jullie eerste helft niet. Ik zag geen druk, geen combinatie, niks! En dan ga je rust in met 0-2 achterstand en zet je alles op alles tweede helft en zie je dat je degelijk Barcelona pijn kunt doen tot de domme fout dat met rood werd bestraft.

City heeft zich juist moeilijk gemaakt, maar daar ben ik natuurlijk blij om als Barca fan, dus thuis dit afmaken en dan komt het goed voor ons.

24 februari 2015 om 23:50

Wat vind je eigenlijk van Pellegrini? Moet hij weg? Ik vind van wel. Er moeten weer eens meer Engelse teams naar de kwartfinale, goed voor de PL.

24 februari 2015 om 23:55

Ik vind dat hij moet blijven is gewoon een goeie coach

25 februari 2015 om 00:03

Naïeve coach.
Hij dacht dat City wel ff op balbezit kan spelen tegen Barcelona.

25 februari 2015 om 00:14

Goede vraag. Nou ben ik zelf sowieso net iemand die kortzichtig denkt over dit soort dingen. Het neemt enorme risico en gevolgen mee om van coach te veranderen.

Redenen voor behouden Pellegrini:
- Team hoeft zich niet aan te passen
- 2e plaats in de PL is niet slecht
- Het spel van City is aanvallend gezien verzorgd en aantrekkelijk
- Spreekt de taal van veel buitenlandse spelers

Redenen voor een vervanger:
- Ik vind Pellegrini geen sterke persoonlijkheid die mensen wakkerschut
- Tactisch vind ik hem niet geweldig
- Dit City heeft misschien wel een hardere coach nodig

25 februari 2015 om 00:15

@komdan

Niet per se balbezit, maar aanvallend. Als hij balbezit wilt dan speelt hij zonder Dzeko en altijd met maar 1 spits.

25 februari 2015 om 00:41

Je kan wel aanvallend spelen maar dan moet je een hele sterke verdediging hebben.
Kompany moest alles in zijn eentje doen.
Waarom Demichelis basis stond snap ik nog steeds niet?
Dat werkt niet dat weet Pelle nu tog wel?
En Clichy was de ergste van allemaal.
Ik vond Zabaleta nog goed meedoen en dan geeft hij zo'n een penaltie weg?
Ik hoop op een nieuwe coach bij city,meschien is Bielsa wat voor city?

25 februari 2015 om 09:14

Bielsa is het tegenovergestelde van Pellegrini. Hij zou goed zijn in de CL tegen clubs als Barca, Real en Bayern. Maar tegen de bussen in de PL zie ik liever de hand van Pellegrini. De huidige spelers hebben daar ook niet de mentaliteit voor trouwens.

Demichelis heeft zijn momenten en Clichy is de zwakste schakel. Zabaleta is echt goed, zeker als hij meer naar voren gaat wat hij weinig heeft gedaan. Mangala speelde niet omdat hij soms zulke stomme fouten maakt. Achteraf had het beter geweest om hem op te stellen.

25 februari 2015 om 09:09

Als je kijkt naar de 2e helft tot die rode kaart, kreeg city grotere kansen in korte tijd dan barca door de hele wedstrijd. Ze hadden er zo alsnog 2 kunnen maken. Ze hebben echt een paar keer recht op ter stegen geschoten in een vrije positie. Maar ik vrees wel dat het helaas over is nu...

Tenminste zou ik in barcelona zonder fernando en milner gaan spelen want daar zit helemaal geen voetbal in of iets. Die kunnen alleen maar lopen. Fernandinho hoort te spelen en gelukkig is Yaya terug. Ook had Pellegrini beter kunnen beginnen met Navas. Hij heeft snelheid en altijd dreiging. Bovendien kwamen veel kansen voort uit voorzetten, en Navas is daar goed in.

25 februari 2015 om 10:18

Ik was al boos op Pellegrini toen ik Clichy in de opstelling zag.

En toen hij er na een half uur nog niet werd afgehaald.
En toen hij er in de rust niet werd afgehaald.
En toen hij er na zijn 1e gele kaart niet werd afgehaald.
En toen hij er na zijn zoveelste blunder niet werd afgehaald.

Gelukkig kreeg hij rood want toen kon ik me niet meer aan hem ergeren. Ook is het geweldig dat hij er in Barcelona niet bij kan zijn!

Man o man waarom beginnen in een 4222 terwijl je juist breedte nodig hebt hoog op het veld, ook in verdedigend opzicht aangezien Barca alleen met de backs over de vleugels aanvalt.

Het is overigens ook weer duidelijk geworden dat Nasri en Dzeko tekort komen voor de absolute top. Misschien dat Nasri nog als aanvaller kan spelen vanwege zijn (doorgaans) goede afronding...

Zo spelen de volgende keer:

Hart
Zabaleta
Kompany
Mangala
Navas
Touré
Fernandinho
Kolarov
Silva
Bony / Nasri
Agüero

Dat penalty moment op het einde kwam eigenlijk uit de lucht vallen, ik dacht dat het gewoon 2-1 zou blijven (wat het natuurlijk ook is geworden). Niet door de penalty hebben ze zichzelf te kort gedaan, maar door het niet af te maken in de eerste helft en natuurlijk met het tegen doelpunt in de tweede helft. Maar ja nog steeds is 1-2 een prima prestatie, kom op mensen 2 tegen doelpunten. City moet volgende wedstrijd gaan aanvallen wat er voor gaat zorgen dat ze nog meer ruimte moeten weggeven.

Nee dit gaat hem niet worden voor City.

Stoke had vandaag 1-3 gewonnen.

Zijn er mensen die via sport1 gekeken hebben? Weet iemand over welke Eusebio Sierd het de hele eerste helft heeft gehad? Want het lijkt mij vrij sterk dat de overleden legende uit Portugal vanavond op bezoek kwam in het Etihad..

25 februari 2015 om 00:02

Sierd vertelt meestal de meest willekeurige dingen, waardoor hij/wij alles door elkaar halen. Soms snap ik er ook niets van, zo zij hij laatst dat Wiel Coerver bij een wedstrijd van Roda aanwezig was, terwijl die man overleden is een aantal jaar geleden!

Ik zie City niet 2/3x scoren in Camp Nou.. dat is maar weinig clubs gegeven.

Door die gemiste penal blijft het puur qua cijfers inderdaad mogelijk en bovendien kan Hart moeilijk iets anders zeggen.

Ik geef wel toe dat ik serieus baalde door die gemiste strafschop en bij uitbreiding van die volledige tweede helft. Barca heeft gewoon nagelaten om met een 1-4 of 1-5 naar huis te gaan.

Het kan dus nog voor City maar dan zal voor hen wel alles moeten meezitten : een snel Engels doelpunt, Barca dat kansen morst en nog wat meeval.

Normaal gezien mag Barca het echter nimmer,nooit meer weggeven.

Vorig jaar was City ook door de groepsfase heen Voetbalzone....

Geen schijn van kans voor city

'Dit seizoen overleevde Man City voor het eerst de groepsfase van de CL ??? En vorige seizoen dan??

Vorig seizoen overleefde city ook de groepsfase, ik denk dat ze niet echt meer een grote kans maken , ik gok 3-1 voor barca

Ik denk echt dat Man City bij Barca met 2-3 wint en dat ze dus doorgaan naar de kwartfinale. De kwartfinale zal wel het eindstation zijn want ik schat de andere ploegen in de CL iets hoger in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren