Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hart debuteert met misstap in Serie A: 'Hij had het beter kunnen doen’

Laatste update:

Joe Hart beleefde zondag zijn debuut in de Serie A, maar de nieuwe doelman van Torino zal de wedstrijd weer snel willen vergeten. De Engelsman schatte een corner niet helemaal goed in, waardoor Atalanta op gelijke hoogte kwam. La Dea ging in de laatste tien minuten zelfs nog met de drie punten aan de haal, waardoor het Torino van Sinisa Mihajlovic met lege handen achterbleef.

/

“Hart greep goed in bij die corner, maar hij had het beter kunnen doen”, vertelde de oefenmeester na afloop aan de Italiaanse media. “Ik word echter niet boos op mijn spelers als zij de fout in gaan, ik word alleen boos als ze niet doen wat we hebben afgesproken. Er werden individuele fouten gemaakt en, natuurlijk, hoe minder je er maakt, hoe groter de kans dat je de wedstrijd wint.”

“Het zijn individuele fouten die ons de kop hebben gekost, geen fouten van het team. Alle doelpunten die we tegen kregen, kwamen hier uit voort”, gaat Mihajlovic verder. “Naar mijn mening is het eenvoudiger om dit soort fouten eruit te halen, in tegenstelling tot fouten die door het hele team gemaakt worden. We moeten ons beter concentreren.”

Ondertussen in Italië, bij Atalanta - Torino ...

Geplaatst door voetbalzone op zondag 11 september 2016

Vind jij dat Joe Hart in de fout ging?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zal de roep om Hart na de blunder van Bravo tegen united wel doen verstommen. Wat een enorme misser. Terwijl de jongen wel een gun factor heeft.

Nu zul je zien dat Hart een gemiddelde keeper is. Guardiola weet echt wel wat hij doet en nodig heeft om een passende aanval te doen op de titel.

Daarom vind ik het wel een zeer riskante stap van Joe Hart. Torino is op geen enkele wijze een hoogvlieger, dus zal hij met zijn status eigenlijk iedere wedstrijd de uitblinker moeten zijn om volgend seizoen uberhaupt ergens nog aan de bak te komen. Ben een beetje bang dat wanneer hij het bij Torino niet laat zien, hij nergens meer op niveau mee gaat draaien, want ik kan me niet voorstellen dat er dan nog topclubs zijn die de stap durven te nemen om hem aan te trekken.

Dat is dan toch niet meer dan normaal?.als Hart echt een (wereld)topkeeper is, dan moet hij,met alle respect, torino vaak 1 vd beste kunnen zijn.

11 september 2016 om 23:39

Kerol hoe lang zit hij in Italië? Geef hem gewoon de tijd en kom dan met je oordeel.

Bravo en Hart zijn beide blijkbaar een beetje in de war. Nu kun je moeilijk stellen wie de betere is hé.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren