Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hans Kraay perplex na strafschop Ould-Chikh: ‘Beste penalty van de hele wereld’

Laatste update:

Walid Ould-Chikh heeft vrijdagavond op een hele bijzondere wijze een strafschop benut namens Roda JC. Hans Kraay jr. noemt de strafschop in de studio van ESPN ‘de beste van de wereld en omstreken’.

Na een half uur spelen werd Roda-buitenspeler Arjen van der Heide door Matteo Waem gevloerd in het strafschopgebied. Leidsman Dennis Higler aarzelde geen moment en wees naar de stip.

Ould-Chikh ging achter de bal staan en schoot, meteen na het fluitsignaal van Higler, de bal uit stand in de onderhoek. Nick Marsman was nog bezig met gebaren maken, maar voor hij het wist lag de bal in het net.

“Dit heb ik nog nooit gezien. Dit is nog nooit vertoond. Dit is de beste strafschop van de hele wereld en omstreken”, zei Hans Kraay jr. in de rust van het schakelkanaal over de penalty.

Ook roemt de analist het lef van de FC Volendam-huurling. “Het staat 0-0 tegen ADO Den Haag hè? Als hij mist, dan kan hij meteen wisselen”, besluit hij in Voetbal op Vrijdag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahahah beste penalty van de wereld ‘en omstreken’.

OT: wel een van de meest bijzondere in ieder geval. Zo simpel en eigenlijk best slim maar ik kan me niet zo snel herinneren dat ik dit eerder in het prof voetbal heb gezien. Overigens 10x beter dan die aanloopjes van 30 seconde…

8 maart 2024 om 21:14

Aduriz van Bilbao nam ze vaker zo.

8 maart 2024 om 21:17

Hahaha ook een kenner

8 maart 2024 om 21:16

Ik weet dat Aduriz ze bij Bilbao zo wel een paar keer heeft genomen maar dat is natuurlijk ook alweer een tijd geleden. Verder zie je dit natuurlijk eigenlijk nooit, toch jammer want het verrast bijna altijd

8 maart 2024 om 22:16

Aduriz met de punter! Was toch best een handelsmerk van hem.

Hahahaah heel slim genomen dit!

Walid Ould Chikh speelt daar volgens mij ook wel onder zijn niveau. Was geloof ik voor Volendam in de Eredivisie gewoon een prima speler.

9 maart 2024 om 04:03

Walid is zich dit jaar sterk aan het ontwikkelen. Bij Volendam was het vorig jaar huilen met de pet op, hij veroorzaakte altijd gevaar voor tegendoelpunten leek wel. Zakte vaak diep door het ijs tijdens zijn invalsbeurten. Des te leuker om te zien dat hij het nu zo goed doet bij Roda natuurlijk!



De allerbeste was de penalty genomen door JC samen met Jesper Olsen.
Geen idee of er nog beelden van zijn. JC liep voor de aanloop, schoot NIET op doel, maar speelde de bal iets naar rechts (of was het links?) en vooruit, Olsen kwam als een speer aangelopen en iedereen keek en begreep niet wat er nu gebeurd was
Maar deze was ook mooi en verrassend. Best lastig

8 maart 2024 om 21:25

Natuurlijk zijn er nog beelden van. Was ergens begin jaren '80. Er was toen gewoon TV ...

8 maart 2024 om 21:37

Ja, ik heb het ook op mijn vhs bandje, maar ik heb het niet op you tube gezet

9 maart 2024 om 00:03

anderen wel voor jou ...

... zoek ff op "penalty cruijff jesper olsen"

dan kan je avond niet meer stuk.

8 maart 2024 om 21:43

Geen idee of er beelden van zijn? Heb je geen internet? Kom hem om de zoveel tijd weer tegen hoor

8 maart 2024 om 22:03

Haha geen zorgen Cas1. De beelden daarvan worden zo’n 30x per jaar herhaald

8 maart 2024 om 22:07

Aha, ik zie dat jij een liefhebber bent van deze pingel. Je ziet hem jaarlijks meer dan 30x.
Als je dit vermenigvuldigd met het aantal jaren dat je kijkt, kom je op een behoorlijk hoog getal.
Goed zo!

8 maart 2024 om 22:18

Die penalty van Cruijff en Olssen vind je echt overal terug

8 maart 2024 om 22:25

Natuurlijk zijn er nog beelden van, of had je deze penalty live gezien?

9 maart 2024 om 09:46

Ja. toen ging ik altijd naar het stadion
Zelf het Olympisch Stadion
(als ik geld had)

9 maart 2024 om 07:47

Cruijff speelde de bal naar links. Penal staat echt op mijn netvlies gebrand. Die kan ik zo afspelen zo vaak als ik wil, daar heb ik geen yiutube voor nodig

Deze van Ould-Chikh mag er ook wezen trouwens. Sta je als keeper met je gebaartjes en gedoe mooi voor joker.

Ook een zwaar overschatte spelertje hoor.
Heb nooit zijn transfer naar Benfica begrepen.

8 maart 2024 om 21:35

Jij hebt het over Bilal. Bij Roda speelt zijn jongere broertje Walid.

Aduriz deed het ook een keer trouwens

8 maart 2024 om 23:01

Je bent me voor hahah.
Toen tegen Valladolid met die Masip uit de Barca jeugd op doel.
Wat een geweldige originele actie toen in een vol San Mames. Had wel meer van dat soort briljante en gedurfde snufjes in zijn wel, wat een geweldige speler was dat zeg!

Die Marsman wilde 'm uit zijn concentratie halen maar kreeg toen zelf een koekje...

Top gedaan dit. Alles beter dan die hupjes en dansjes etc voorafgaand aan zo’n schot

Voor de liefhebber: Beppe Signori!
Een andere style, maar ook zonder aanloop.
Neemt niet weg dat dit een fenomenale penal is!

Die Marsman was ook zo ongelooflijk aan het treuzelen voor de penalty. Heerlijk dat je hem vervolgens zo op de neus krijgt haha. Leuke gast die Ould-Chick, hoop dat we hem kunnen behouden voor volgend seizoen.

Nog een leuke: Edwin Vurens als speler van Sparta. Die was redelijk tweebenig, ging voor zijn aanloop een beetje rechts van de bal staan alsof hij met links zou schieten, en schoof de bal toen met rechts heel simpel in de linkerhoek.

Creatief bedacht. Volgens mij ook wel een toffe peer in een groep, mits het draait denk ik, die Ould Chikh. Wat is het ongekend spannend voor plek 2 zeg. Willem II gaat dit echt niet meer weggeven schat ik in, maar tegen het einde van zo'n competitie krijgt iedereen de zenuwen. Zowel Roda, Dordrecht, de Graafschap als ook Groningen kunnen nog prima 2e worden. Ik denk al het hele jaar dat Roda het niet zal volhouden, maar het team staat aardig ennde as raakt ook niet geblesseerd. Het zou ze zomaar kunnen gaan lukken. Zo niet, verwacht ik daar wel écht een enorme leegloop.

9 maart 2024 om 10:00

Zou mooi zijn voor Zuid Limburg om weer een club in de ED te hebben (Fortuna vind ik toch meer Midden Limburg). Maar wat je zegt over die leegloop: ik weet niet of Roda wat te zoeken heeft in de ED. Dan moet er een fantastisch (creatieve) transferzomer plaatsvinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren